lastovica
|
Naty86 kolikor vidim po vzdevku, si moja generacija... torej smo/bomo letos 27 let stare. Jaz sem na delala že 4 leta nazaj, ker sem si želela, da bi do 30ga leta imela že dva, pa žal s prejšnjim partnerjem nisva bila uspešna (no, narazen sva šla zaradi drugih težav ). S sedajšnjim sva se po manj kot letu dni kar sva skupaj odločila za . Sicer ga je bilo v to zelo težko prepričat, ker on bi s tem še kar odlašal, jaz bi pa rada otroke imela sedaj, ko sem še mlada. Pa tudi takrat sem si mislila, da če bodo kakšne težave, jih je lažje reševat, če sva oba mlajša, kot pa potem starejša. No in težave so se pojavile. Mojega ni bilo težko prepričati v to, da greva na preiskave (še celo on me je spodbujal naj grem do G), se je pa zelo bal, kaj bom jaz rekla/naredila v primeru, da bodo njegovi rezultati slabi. Jaz ti predlagam, da ti kar pojdi do G. Mogoče boš za začetek dobila le tablete, lahko pa te pošlje kar naprej na preiskave (odvisno od G). Je pa dostim fantom težko narediti prvi korak, ker mnogi menijo, da z njimi ni nič narobe. Ampak, ko boš imela napotnico pri sebi, potem brez njega ne moreš nič in takrat mu ne bo preostalo drugega, kot da se vda v usodo.
|