|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zanositev?
29.4.2013 7:07:36   
lastovica
Morska zvezdica user posted image user posted image user posted image

Kakor sem že pisala, da partnerjevi rezultati niso bili čisto ok, sem ta vikend dosti o tem tudi premišljevala in ugotovila, da dejansko po naravni poti najverjetneje ne bo nič, ker verjetno tudi z mano ni vse OK. user posted image Komaj čakam, da se obrne en mesec in da res izvem še kaj več...tole čakanje kar ubija.

In kako ste kaj ve, punce?

Lep dan vam želim. Jaz moram še šiht oddelat, čeprav bo danes res zeeeeeelo v izi. user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 101
29.4.2013 8:48:07   
morskazvezdica
Hojhoj.

Počutim se kot da bom izkrvavela user posted image pa najhujše krče do zdaj imam user posted image

Lastovica koliko je pa tvoj star če ni skrivnost?pa zakaj naj bi imel slabe plavalce?
Predvsem me zanima kaj povzroča da so spermiji slabi...če mi lahko katera razloži vzroke,povzročitelje,ali je dedno itd.?pa če se da to izboljšat?
Hvala.

Lep dan vsem bejbe.

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 102
29.4.2013 9:55:03   
lila25
škoda morskazvezdica user posted image sej bo ratalo, sm ne bit neučakana, kr vse to na psiho vpliva. sej vem, da je težko, ampak bomo že zmogle.
pri meni še vedno nič novega user posted image pijem plahtico, krvomočnico, maco pa še vedno ni sprememb. zdej komaj čakam g, da pove kaj je.

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
29.4.2013 11:41:11   
lastovica

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

Lastovica koliko je pa tvoj star če ni skrivnost?pa zakaj naj bi imel slabe plavalce?

Moj bo letos 30. Ne vem, kaj bi bil razlog, ker mi G niti ni točno povedal, kaj je narobe. user posted image Rekel je samo, da rezultati niso najboljši. Ne vem, ali na to vpliva tudi pomanjkanje testosterona, zaradi česar se mora mazati z neko mažo. Imel pa je kot otrok operacijo, ker se mu moda niso spustila. Samo kakor je meni znano, je to zelo pogost pojav pa imajo potem tudi ti fantje normalno otroke. Tako, da ne bi vedela, kaj bi bil razlog. Bomo videli, kaj bodo povedal v začetku junija, ko morava skupaj h G.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 104
29.4.2013 17:28:57   
naty86
Lastovica: kako dolgo sta delala na user posted image preden si sla k gin? Vaju je takoj dala na test?

Kako ste punce kaj? Kaj kaj novega? Pri meni vse po starem razen po jutrih mi je tak cudno slabo, lahko se normalno najem zajtrka ampak kasneje pa niti priblizno ne morem niti videt hrane kaj se le da zavonjam se mi kr obrne zelodec..Hmm mogoce psiha, mogoce so to kaksne cudne priprave na user posted image na user posted image pa tak niti pomisliti ne upam..

Neposredna povezava do sporočila: 105
29.4.2013 18:45:29   
lastovica

IZVIRNO SPOROČILO: naty86

Lastovica: kako dolgo sta delala na user posted image preden si sla k gin? Vaju je takoj dala na test?

Kako ste punce kaj? Kaj kaj novega? Pri meni vse po starem razen po jutrih mi je tak cudno slabo, lahko se normalno najem zajtrka ampak kasneje pa niti priblizno ne morem niti videt hrane kaj se le da zavonjam se mi kr obrne zelodec..Hmm mogoce psiha, mogoce so to kaksne cudne priprave na user posted image na user posted image pa tak niti pomisliti ne upam..

Jaz sem šla k njemu kar po 10 mesecih (sicer sem rekla, da se trudiva okoli leto dni), ker sem že pri sebi opazila težave - imam namreč zeloooooo šibke user posted image , ki pa so redne in točne. Pa mi je kar takoj napisal napotnico, za čas čakanja sem pa dva kroga jemala klomifen.

No, danes je pa moj tudi dobil povabilo na razgovor, ker ima slab spermiogram user posted image , in ugotovila sva, da imava kar istega zdravnika, dr. Drobniča. user posted image Tako, da maja se bo kar dogajalo. user posted image Jaz imam 10. UZ, on 13. razgovor, potem moram dat še kri za hormone, 3.6. pa imava skupni razgovor.

Koliko časa pa že vidva delata na user posted image ?

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 106
29.4.2013 22:07:59   
naty86
Potem pa se bo res dogajalo pri vama..drzim pesti da bo kaj pomagalo...user posted image

Midva pa se trudiva ze res eno leto in razmisljam ali se bi cakala ali kr grem raje k gin ko ne ves kako dolgo se pol te preiskave itd zavlecejo..ampak moj se vedno govori da se naj ne sekiram da ko bo bo...meni pa ni vec tako prijetno s tem cakanjem..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 107
30.4.2013 7:29:06   
lastovica
Naty86 kolikor vidim po vzdevku, si moja generacija... torej smo/bomo letos 27 let stare. Jaz sem na user posted image delala že 4 leta nazaj, ker sem si želela, da bi do 30ga leta imela že dva, pa žal s prejšnjim partnerjem nisva bila uspešna (no, narazen sva šla zaradi drugih težav user posted image ). S sedajšnjim sva se po manj kot letu dni kar sva skupaj odločila za user posted image . Sicer ga je bilo v to zelo težko prepričat, ker on bi s tem še kar odlašal, jaz bi pa rada otroke imela sedaj, ko sem še mlada. Pa tudi takrat sem si mislila, da če bodo kakšne težave, jih je lažje reševat, če sva oba mlajša, kot pa potem starejša. No in težave so se pojavile. Mojega ni bilo težko prepričati v to, da greva na preiskave (še celo on me je spodbujal naj grem do G), se je pa zelo bal, kaj bom jaz rekla/naredila v primeru, da bodo njegovi rezultati slabi.

Jaz ti predlagam, da ti kar pojdi do G. Mogoče boš za začetek dobila le tablete, lahko pa te pošlje kar naprej na preiskave (odvisno od G). Je pa dostim fantom težko narediti prvi korak, ker mnogi menijo, da z njimi ni nič narobe. Ampak, ko boš imela napotnico pri sebi, potem brez njega ne moreš nič in takrat mu ne bo preostalo drugega, kot da se vda v usodo. user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 108
30.4.2013 15:41:33   
naty86
Lastovica tako je letos bo 27ka..leta bezijo..vrjetno si videla v postih midva sva skupaj ze kr nekaj let, seveda zenske bi ze prej imele otroke, moski drugace na to gledajo in tako je tudi pri nama, nisva izjema..jaz sem ze kaka tri leta nazaj imela zeljo, lani pa me je tudi dragi podprl v tem in hudo je ko si tako zelo zelis in upas da bo uspelo v zacetku, ampak ne...
Sedaj pa ugotovim da je sla moja gin v pokoj..brez kaksnega obvestila nic, lepa igra, no saj je neka druga prevzela njene paciete tako tudi mene, ampak ko si navajen na eno osebo ti pac ni vseeno.. narocila se bom na pregled pol pa bomo videli, upam da bo nova gin tako vredu kot stara in bo poslusala moje zelje oz tezave, ker sedaj pa je res vedno vec zdravnikov ko samo pisejo in se ne poglobijo oz niti ne poslusajo kaj zelis povedeti..

Neposredna povezava do sporočila: 109
30.4.2013 21:29:30   
lastovica
Ti se kar naroči, nič ne odlašaj. Mogoče bo ta nova še boljša kot prejšnja. user posted image Kot si sama rekla, leta bežijo....

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 110
30.4.2013 21:51:22   
naty86
Tocno tako..bom se narocila pol pa bomo videli kako in kaj...a ti si dobila klimofen? Ali je za to tudi cela procedure preden dobis?

Neposredna povezava do sporočila: 111
1.5.2013 10:43:14   
lastovica
Meni je moj G klomifen predpisal zato, ker moja M traja zgolj dva dni (pa še tega ni skoraj nič) in je po tem sklepal, da nimam O. Vmes mi sicer ni delal nič UZ-jev, ker mi je hkrati tudi napisal napotnico za ambulanto za neplodnost in je rekel, da naj to pač jemljem dva ciklusa za ta čas, ko bom čakala, da pridem tam na vrsto. In sem jemala dva ciklusa in se ni zgodilo nič, ker sedaj pač tudi vem, da je težava tudi pri mojem partnerju.

Tako, da vse je odvisno od G. Nekateri te pač dajo takoj naprej, drugi si vzamejo več časa in poskušajo že sami z določenimi tabletami. Meni osebno je bilo fajn, da me je takoj naprej poslal, ker glede na to, da s partnerjem ni vse ok, mi cela paleta tablet ne bi pomagala user posted image .

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 112
2.5.2013 11:13:36   
ribica87
Pozdravljene!
No pa sem se še jaz odločila da malo povprašam in napišem stvari, ki me zanimajo. In sicer je takole. Stara sem 26let in že eno leto ne jemlem KT. Na začetku sva s fantom še pazila kakšne pol leta ali malo več, zdaj pa sva rekla da poskusiva. No in zdaj me že vse nekaj špika majo v levem, malo v desnem jajčniku, malo mi je slabo, imam občutek kot d imam nek pritisk notri in določena hrana mi smrdi. Mi gre kar na bruhanje. Stvar je pa taka da sem imela 20.4. prvi dan M, oz sem mislila da bo M, ampak je bilo tako samo rjavo in sluzato, le kaksna pikica krvi, to je trajalo 3 dni, potem so bile spodnjice spet snežno bele.user posted image Danes je 13. dan od prvega dne "M", in imam že 3 dni take znake. Zdaj me pa zanima, če je imela katera še podobne izkušnje. Verjetno je za test nosečnosti še prezgodaj?
Hvala

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 113
2.5.2013 18:40:57   
morskazvezdica
Hoj hoj bejbike

Da se malo javim. user posted image moja M počasi odhaja user posted image in gremo naprej v 4.krog.upam da bo uspešen!!!!ne vem ali naj ta mesec pijem krvomočnico ali naj pustim da narava svoje naredi in se prepustim toku...ta mesec sva rekla da bi z mojim malo improvizirala v naravi user posted image

Kako ve??katera je na vrsti da zagleda user posted image ?naty?

Ribica za tvojo krvavitev ti ne bi znala pojasnit.upam da se je kaj prijelo.jaz sem imela tudi manjšo krvavitev pred M.Sem upala da je bila vgnezditvena,pa je potem vseeno M prišla user posted image držim pesti da vsaj tebi uspe zagledati +.

No šibam zdaj.punce poročajte kaj se kaj dogaja in kaj je novega pri vas user posted image user posted image

(odgovor članu ribica87)
Neposredna povezava do sporočila: 114
3.5.2013 14:35:21   
naty86
Hey hey morska zvezdica, dolgo te ni bilo..;) opa..pol pa kr v akcijo ko pobegne user posted image ..;)

Ja jaz ne pričakujem user posted image čeprav nekak mam občutek, da bo prišla ker simptomi so taki kot vedno..user posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 115
3.5.2013 14:44:58   
Orhideja88
Hoj punce...
morska deklica kar veselo na delo user posted image

jap z naty bi se lahko reklo, da skupaj čakava, pri meni nobenih znakov ne za eno ne za drugo...
tako, da bomo bolj točno videli okoli 9.5. če se slučajno prej ne pojavi vgnezditvena...upamuser posted image

mejte se punce

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 116
3.5.2013 16:56:59   
morskazvezdica
Moja M se je danes dokončno poslovila user posted image hvalabogu...pa odločila sem se da ta mesec ne jem nobenih pripravkov itd. Kar bo pa bo...uživala bom z mojim fantom vsak trenutek user posted image user posted image

Držim pesti za vaju da zagledata user posted image poročajta!!!

Kako ste preživeli praznike? user posted image

(odgovor članu Orhideja88)
Neposredna povezava do sporočila: 117
3.5.2013 18:34:44   
naty86
Orhideja ce ni nobenih znakov pa je morda ne bo...jaz pa mislim da jo bom v kratkem ugledala ker mi je slabo ko šus cel dan me ze zvija po malo v matrnici...:-(

Drugace pa praznike prezivela v miru z dragim na izletu, pa ve??

Neposredna povezava do sporočila: 118
4.5.2013 8:27:33   
Orhideja88
Naty pa imaš vedno toliko prej znake za user posted image

Praznike sem pa kar preživela s partnerjem, in tudi dela okoli hiše nikoli ne zmanjka...pa rožice, vrt itd :)

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 119
4.5.2013 9:10:43   
naty86
Orhideja ja ponavadi me bolijo prsi kak tedn prej in vse kaj imam sladkega pri hisi bi pojedla ..sedaj pa mi je slabo skabo slabo...bomo videli ali bo user posted image pohitela ali pa je mogoce user posted image uspelo, ampak nocem se prehitro veselit, ker pol je preveliko razocaranje.. bomo videli ne..

Pa ti kako si?

Morska zvezdica ze veselo sloncka user posted image da je ni nic tu..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 120
4.5.2013 9:19:20   
Orhideja88
boš videla...držim pesti da bouser posted image ogromno naredi sigurno tudi psiha...

ah mene pa zadnje 2-3 dni daje spomladanska utrujenost user posted image
Znakov pa za 1x ni nobenih...ne za user posted image ne zauser posted image , tako da bomo videli prihodnji teden...
Poskušam ostati nevtralna kar je pa kar težko pri takih stvareh.

Morska zvezdica pa naj si le privošči user posted image , da le kaj uspe user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 121
4.5.2013 12:28:57   
ribica87
Ojla punce!

Morska zvezdica hvala za odgovor, tudi meni ni še čisto jano kaj je tisti rjav izcedek pomenil.. So me pa včeraj začele boleti še prsi in bradevice.. ah bomo vidli kaj bo.. Sem šla včeraj kupit test nosečnossti in ga zdaj samo od daleč gledam... Itak vem da je še prezgodaj da bi kaj pokazalo.. Nevem če bom sploh zdržala do takrat ko bi mogla dobit M. To je še 14 dni..user posted image No pa se vedno mi je zvečer in zjutraj slabo...sem danes zjutraj mislila kar malo v kopalnico it dežurat...hihihi..user posted image ...Bomo videli kaj bo...

No držim pesti da čimprej zagledate user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 122
4.5.2013 14:59:41   
morskazvezdica
Evo mene user posted image

Ribica daj naj bi pa dobila M??mene pred vsako M bolijo bradavice in prsi.potem pa vseeno pride M user posted image upam da ti zagledaš user posted image

Midva sva bila na vikendu pri nas 5 dni.je blo luštn. user posted image

Ja midva že veselo user posted image upam da ta mesec uspe.

In ja punce veliko psiha naredi glede znakov nosečnosti,potem ko že misliš da bo +,pa pride M user posted image

Pri nas že lije...

(odgovor članu ribica87)
Neposredna povezava do sporočila: 123
4.5.2013 20:52:48   
naty86
Hey hey punce...

No pa nimam vesele novice..user posted image tak cudn rjav izcedek imam, slabo mi je se vedno, sedaj pa ne vem ali je to zacetek tecke user posted image ali kaj drugega...user posted image ...

Tukaj se je vlilo kot iz škafa sedaj pa samo oblacno..

Morska zvezdica upam da vsma uspe v tem krogu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 124
4.5.2013 21:25:32   
morskazvezdica
Naty kater dan ciklusa pa si??kaj pa ce je vgnezditvena?

Hvala za navijanje.Upam da res uspe ta krog.Bi bla presrečna user posted image

Pri nas se je vlilo na polno.Jaz pa lih zunaj s kužkom. user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!