|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zanositev?
4.5.2013 21:33:36   
naty86
Morska zvezdica 8.5 bi mogla prituser posted image tak da je vrjetno samo pohitela...in ni vgnezditvena...user posted image

Uuu pol pa te je malo stusiralo, se doma ne rabis.user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 126
4.5.2013 21:56:14   
morskazvezdica
Počakaj do jutri.upam da je vseeno ne bo.

Hihihi danes se tušu ne bom mogla izognt,ker gre moj z mano pod tuš user posted image

Mogoče bomo pa vse ki nam ni uspelo aprila nič pridelati,maja imele srečo in bomo februarke 2014,kar bi bilo men idelano,bo moj dobiu user posted image za rojstni dan user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 127
4.5.2013 22:01:12   
naty86
Ja bom videla kaj bo jutri...user posted image

Hehe pol pa hitro pod tus nic cakat...user posted image user posted image

Mogoce pa bomo res februarke 2014..nikoli se ne ve...:-D

Neposredna povezava do sporočila: 128
4.5.2013 22:06:12   
lila25
punce upam da vam rata v maju user posted image zagledat user posted image
o moji user posted image še vedno ne duha ne sluha user posted image me že kr skrbi mal kaj je, tko da kumi čakam pregled junija. drugače pa midva z mojim poleti začneva zares delat na user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 129
5.5.2013 10:00:42   
naty86
Lila mogoce pa si noseca..;-) drugace pa bo pregled vse povedal kaj in kako..upam da je vse ok..

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 130
5.5.2013 10:01:27   
morskazvezdica
Jutro.

Danes sem pa sama seb tečna user posted image pa še vreme je kislo...

Naty poročaj! Je prišla??

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 131
5.5.2013 10:41:59   
lila25
naty na žalost nisem, sm že par testov nrdila pa nič user posted image držim pesti zate, da tokrat rata user posted image
vreme je pa res moreče dans, sm mi kr ugaja, ker se moram učit.

Neposredna povezava do sporočila: 132
5.5.2013 11:07:42   
naty86
Hmm ni se tecke, vceraj je bil kr mocn izcedek, danes ravno pikica na tamponu, sedaj pa ne vem..slabo mi je manj, zdaj ali se bo samo vlilo ali pa ne bo tetke..ker ponavadi imam prve tri dni zelo boleco user posted image sedaj pa se nic krcev..user posted image

Lila potem pa bos dobila tablete za sprozitev user posted image je mogoce malo "zastekala"..

Ja vreme pa res cist aprilsko..no sem vsaj po hisi pospravla, likala sedaj pa kuhat kosilo..;-)

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 133
5.5.2013 21:29:53   
naty86
Punce porocam..da sem spet razocarana, zalostna pocasi obupana..in ja user posted image je prisla..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 134
5.5.2013 21:58:33   
lila25
žal mi je naty user posted image sej bo tud tebi ratalo, ne obupat.
ja jst bom vrjetno pa res kej za sprožit dobila, če zdej v enem mescu ne pride. sicer se bo pa na uz vidlo kaj je na stvari. kako ironično je to, jst bi jo rada pa je ni user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 135
5.5.2013 22:19:02   
naty86
Kako ze gre tisti rek..ko ima hudic mlade jih ima polno...tako je danes pri meni vse gre narobe..user posted image tako da bolje da grem spat jutri je nov dan mogoce pa bo vsaj nekaj boljsega in bolj pozitivnega.. mislim da ze ta situacija vpliva na mene in dragega tudi..nic ni vec kot bi moralo bit..user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 136
6.5.2013 6:59:01   
morskazvezdica
Lila in naty en veeeeeeeeeelik user posted image user posted image

Vem kako vama je user posted image upam da se nam vsem kmalu nasmehne sreča in zagledamo user posted image upam da že v mesecu maju...

Naty koliko časa že probavata? Mene včasih tut prešine misel da bi bilo z mano kaj narobe,sicer sem bla lani konec novembra pri G,pa je vse user posted image user posted image
Potem pa se bojim da bi bilo z mojim kaj narobe,ker ga je v preteklosti pošteno pil user posted image to je bilo najmanj 8perov na dan user posted image na srečo ga takrat še nisem poznala.Zdaj je res zmanjšal alkohol.in je men super,sam upam da pitje v preteklosti ni pustilo kakšnih posledic...

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 137
6.5.2013 9:21:45   
Orhideja88
Zdravo punce, no pa je vikend naokoli.

Naty user posted image , morda bo pa več sreče ta mesec.

Včeraj je bil en tako težek dan al se je pa samo meni zdelo, sitna sm bla sama sebi. Moj mi je reku če bom tkole sitna k bom noseča, da se bo kr ta 1. teden ločiv user posted image malo za šalo.

pri meni so pa samo prsi malo bolj "čvrste" malenskost boleče...tako, da bomo videli.

Morska zvezdica, če je te stvari omejil bi se morali tudi spermiji obnoviti, ravno včeraj sem gledala eno oddajo o tem...in naj bi se tudi spermiji s časom obnovili...

mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 138
6.5.2013 9:36:09   
morskazvezdica
Hvala za podatek orhideja user posted image si mi dala novo upanje za tale mesec user posted image jst sem včasih res panik za brezveze.

Orhideja kdaj naj bi prišla M??upam da zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideja88)
Neposredna povezava do sporočila: 139
6.5.2013 11:30:26   
lastovica
Zdravo punce!

Po dolgem času se spet oglašam. Smo imeli pri nas delavne praznike, ker smo začeli z gradnjo user posted image , ampak sva z mojim tudi pridno user posted image , čeprav sedaj vem, da ne bo nič user posted image .

Naty user posted image user posted image user posted image - ne obupaj, gotovo se ti bo kmalu nasmehnila sreča. Pa si se že naročila k osebnemu G?

Morska zvezdica - jaz menim, da ni kriv ravno alkohol. Če bi še sedaj pil v takih količinah, potem bi lahko krivili alkohol, ker je pa to že dolgo nazaj, pa mislim, da ni to krivo.

Neposredna povezava do sporočila: 140
6.5.2013 11:49:59   
Orhideja88
morska zvezdica - user posted image naj bi dobila v čet. ali petek ta teden...ta 2 dni je nekje predvidena glede na čas 27-28 dni.
Tudi jaz upam da zagledam user posted image . Trenutno vidim, da samo še jaz čakam rezultate za januarčka 2014 user posted image , upam, da bo...drugače pa naslednji mesecuser posted image

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 141
6.5.2013 12:04:48   
morskazvezdica
Orhideja držim pesti user posted image da bo user posted image

Ima katera kakšne zdravstvene težave? Sama imam probleme z želodcem in prebavo. user posted image
Ni fajn user posted image sicer na srečo nisem na nobenih zdravilih.

Kakšno vedno vreme...

Neposredna povezava do sporočila: 142
6.5.2013 14:34:48   
naty86
Končno je minil dan, šiht se je dans neznosno vlekel..:P

Drugače pa nič novega user posted image veselo teče...

Morska zvezdica trudiva se že okoli 1 leto..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 143
7.5.2013 13:58:03   
Orhideja88
Zdravo,

Naty - kar dolga doba ja...škoda...verjamem, da te oz. vaju načenja...ampak bodita trmasta in vzrajajtauser posted image

Me2 sva probavala november, december, januar...potem sva imela malo predaha (dosti drugih stvari) in sedaj ponovno poskušava če bo le kaj uspelo. Moram pa priznati da sta ta 2 meseca, ko sva user posted image pustila na stranskem tiru bila prav sproščujoča bi se lahko reklo...ker ni bilo sekiranja ali se bo prijelo ali ne. user posted image

Morska zvezdica - jaz pa sm za 1x kar zdrava...moram potrkat, da kakšnih večjih problemov nisem imela.

še 2-3 dni....prov pošastno se vlečejo ti zadni dnevi user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 144
7.5.2013 20:38:54   
morskazvezdica
Hojhoj.

Kako kaj?jaz sem slabo user posted image spet problemi s trebuhom. user posted image groza... Upam da ne končam na urgenci al pa v bolnici user posted image se mi zmeša...pa še problem bi bil,ker sem tok navezana na mojga in bi bila res kriza...

Kaj novega?

Midva sva hujš kot zajca user posted image 2x na dan morva če ne je kr kriza user posted image

Lep večer!!!

Neposredna povezava do sporočila: 145
8.5.2013 15:19:07   
Orhideja88
Hoj punce, kako ste?

morska zvezdica kakšno je počutje?

evo čakam in čakam....za 1x še nič...upam da jutri ne bouser posted image

počutje ok, malo bolj polne prsi in spodaj mam že 2 dni občutek mokrote user posted image (ne spomnim se ali je bilo pred ostalimi user posted image tudi tko user posted image ).

Bomo videli jutri. Pri nas sonček, komaj čakam, da zaključim službo, da lahko še zunaj kaj postorim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 146
8.5.2013 18:22:00   
morskazvezdica
Hoj.

Sem bla pri zdravniku,dobila napotnico za h gastroenterologu.pa še to bom čakala 3 mesece.pa še ene tablete morm jemat.(nolpaza).kar pa ne vem če je pametno glede na to da delava na otroku...se bojim da nama zarad tega ne uspe pridelati + user posted image ker imam bolečine desno ob popku malo nižje in tik nad jajčniki.oziroma malo višje nad jajčnikom. user posted image in se bojim da to vpliva na zanositev user posted image pa še malo živci,ker me je strah da me bo kej zagrabl in bom mogla v bolnico...user posted image groza res...

Orhideja držim pesti da ne bo tetke!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 147
9.5.2013 15:37:14   
Orhideja88
morska zvezdica upam na vse najbolše, da neboš imela posledic.

user posted image prišla tako kot vedno, točna kot urauser posted image , pa še boleča povrhu vsega user posted image
Tako, da grem skupaj z vami v naslednji krog poskušat narediti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 148
9.5.2013 20:59:22   
naty86
Morska zvezdica drzim pesti da bo vse ok in se bo porihtalo...

Orhideja pa gremo skupaj v nov krog..;-)

Neposredna povezava do sporočila: 149
9.5.2013 21:27:24   
lila25
morskazvezdica čim prej se pozdravi pa vprašaj zdravnika glede tablet, da ne bi, če ti rata zanosit, kej plodu škodilo. upam, da bo vse ok user posted image
ostale punce pa pogumno v nov napad na user posted image držim pesti za vse vas, da rata v maju user posted image
pri meni opažam samo da je zadnjih 10 dni več belega toka kot ga je bilo prej, user posted image pa od nikoder. tud bt mi skosniha gor pa dol user posted image prov komi čakam 6.6., da grem do moje g.

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......