|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zanositev?
17.5.2013 11:16:09   
lastovica
Luna85 sedaj sem se že kar sprijaznila. Sva pa pogledala njegove izvide od urologa, ker je imel pred leti težave z bolečinami v modah in ugotovila, da ima tudi hipogonadizem (imel je visok glas, bil zelo malo poraščen (z dodajanjem testosterona so ti simptomi izginili), ima slabše razvite mišice in majhna moda - le spolna sla NI zmanjšana, prej nasprotno user posted image (vir: http://www.cvilimozek.si/zanositev/neplodnost/zdravstveni-vzroki-za-neplodnost-pri-moskih/)). No, s temi izvidi morava iti junija k dr. Drobniču.

Je pa vse skupaj malo lažje prenašati prav zaradi takšnih srečnih zgodb kot je vajina. user posted image user posted image user posted image Sedaj res vem, da upanje še ostaja.

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   [Brisano sporočilo]
17.5.2013 12:57:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lastovica)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
18.5.2013 7:42:37   
lastovica
Lili hvala za lepe besede. Se jih bom držala.

Sicer pa danes ponoči je prišla user posted image in to s tako bolečino, da sem na wc-ju skoraj skupaj padla. Ko sem se s težavo zrihtala in se potem pogledala v ogledalo sem bila bleda kot zid. No, potem sem komaj do sobe prišla, kjer sem se mogla najprej usest na rob kavča, ker sicer bi dol padla. No, mi je uspelo zbuditi dragega, ki mi je potem šel po bonifen, ker sama ga nisem bila sposobna vzet. Sem pa mislila, da ko se bom ulegla, bo bolje, pa je bilo prej huje. Sem kar stokala od bolečin. Pa je bolečina že popuščala, pa je prišla močnejša. No tistih par minut, da je prijel bonifen, se je takoooo dolgo vleklo.
Po navad user posted image pride zjutraj in že takoj vzamem bonifen, sedaj ponoči pa... Pa ko bi bile neke ogromne količine, bi še razumela vse te bolečine, a kaj ko jo je tako malo...

In kako ste kaj ostale punce? Današnje jutro je tako lepo, da kar ven kliče. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 178
18.5.2013 11:31:39   
Orhideja88
Lastovica user posted image

Držim pesti za naslednji krog.

Ja res je, vreme je res čudovito danes. Ah penzija...če jo bomo sploh dočakal user posted image , res pa je, da bo časa za "jamranje" še dovolj.
Tudi mi veselo user posted image , da, tako kot je rekla lastovica izselimo user posted image za nekaj mesecev.

Upam da uspe, prav tako upam tudi za ostale punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
18.5.2013 23:15:48   
morskazvezdica
Hoj.

Da se jaz javim.Nič novega,vse po starem.Drug torek(28.5.) naj bi prišla M. Upam da je ne bo. Znakov itak še ni nobenih...

Sem pa danes kupila tiste japonske kroglice al kaj so že... user posted image morm rečt da ni slabo user posted image uporablja katera to? user posted image

Pa berem knjigo 50 odtenkov sive user posted image

Zdaj pa spat. Nočkooo user posted image

(odgovor članu Orhideja88)
Neposredna povezava do sporočila: 180
19.5.2013 20:38:51   
naty86
Morska zvezdica jaz si kupujem te kroglice ze par let pa nikoli ne grem po njih me pa ful zanima kako je..a se splaca nabavit?user posted image je pa vrjetno kr bolj pestro sedaj z dragim hehe..

Pa je vikend spet pobegnil mimo kot da ga ni bilo jutri pa spet pon in delat..vse lepo prehitro mine..

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
20.5.2013 7:08:35   
morskazvezdica
Naty men so kul user posted image sem kupila ene mal boljše,ki naj ne bi nič dražile sluznico. Drugače so pa fajn za krepitev mišic user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   [Brisano sporočilo]
20.5.2013 8:06:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 183
20.5.2013 9:58:25   
ribica1203
Berem vaš forum. Pred dvema letoma sem imela podobne težave kot ve. Danes pa imam 4-mesečnega sinčka. Vem, da je to hudo zato sem se odločila. da vam podam svojo izkušnjo. Mogoče kateri pride prav. Imela pa sem težave s hormoni ter posledično menstruacijami. Po jemanju KT se je moj ciklzs čisto zrušil. Neredne menstruacije, ki so bile pred jemanjem KT točne do ure, rjav izcedek pred menstruacijami, ki je trajal več dni. Menstruacije so bile enkrat na 20 dni, drugič na 40. Katastrofa Stara sem bila 39 let. Ginekologinja je dala na pregled moje hormone. FSH je bil visok 25,5. Mislim, da nad 15 niti ne delajo več umetnih oploditev. Brez dodatnih preiskav je bila nekako postavljena diagnoza predmenopavza. Zdravnica mi je sicer rekla, da me bo spravila v postopke umetne oploditve kljub visokemu FSH-ju. Zadevo sem vzela v svoje roke. Začela sem piti maco. Redno vsako jutro. Prav dobra mi je postala, ker sem videla kako se stanje izboljšuje. 10.05 2011 je bil fsh 25,5, 02.07 istega leta pa je že padel na 12. Nisem mogla verjet. Ginekologinja v Leonišču mi je rekla, da se fsh-ja ne da znižati. Cikli se kljub padcu fsh-ja še niso uredili. Zato sem začela hodit sem h homeopatu. Cikli so se začeli uravnavati. Sicer niso bili še čisto točni dan ali dva preje ali kasneje. Rjavega izcedka se še nisem znebila. Spet sem bila žalostna, ker naj bi bili po mnenju zdravnice rjavi predmenstruacijski izcedki znak popuščanja jajčnikov. Vseeno sem se razveselila in delala naprej. Novembra sem namreč dala že tretjič preveriti hormon fsh, ki pa je bil nenkrat idealen in sicer 8. Vedela sem, da sem na pravi poti. Samoplačniško sem dala preveriti hormon progesteron, ki je bil precej nizek. Zato sem kupila progesteronsko remo. Začela sem v center kitajske medicine. Naredili so mi tri terapije z iglami, zraven pa sem pila še zeliščne tabletke. Vmes sem zamenjala ginekologa, ker še nisem hotela v postopke. Zdravljenje pa pri mojih letih ni prišlo več v poštev. Ta drugi gin. je lani 12.03. začel spremljati moje folikle in sicer po menstruaciji. Rekel je, da si čisto premajhni, da bi lahko zanosila. Predpisal mi je neke tablete za spodbujanje ovulacij. Mislim, da Klomifem. Napisal mi je tudi napotnico za prvi pregled pred postopki ter seveda za spermiogram. Še danes imam vse te papirje v avtu. Soočil me je tudi z resnico, ki je bila njegova:˝˝Gospa takole vam povem, takoj bo treba v akcijo, da čimpreje dobimo celice pa še to vprašanje kaj bomo dobili. Nekako 30 % možnosti imate za zanositev po umetni oploditvi, seveda, če je s partnerjem vse ok˝ To sem slišala že drugič. Zato to ni bil prevelik šok zame. Sprijaznila sem se s tem. Lani sredi maja sen teden dni pred men. opazila res čisto rahlo krvavitev. Mislila sem si, da me spet prehiteva ter, da vse kar sem vložila v zdravljenje ni nič pomagalo. 23.05 bi morala dobiti men. Ni je bilo. Prav tako ne naslednje dni. So mi rekli naj naredim test nosečnosti. Niti pomislila nisem, da bi lahko bila noseča. Ker sem imela junija slikanje zoba sem se vseeno odločila, da naredim test, ker men. še ni blo. 08.06 sem naredila test, ki je prikazal velik plus. Čist sem bila iz sebe. Skoraj bi me kap od vseh čustev, presenečenja. Tak šok sem doživela. Nosečnost je bila konec meseca junija potrjena tudi s strani ginekologa. Marca lani pa sem dopolnila že 40 let. Tako, da punce ne vrzite puške v koruzo. Mogoče vam bo kaj od zgoraj napisanega prišlo prav. Ne vem kaj je meni pomagalo. Mogoče so se hormoni sami uredili. Lahko je pomagala vsa alternativa, ki sem jo uporabila. Nosečnost je potekla brez zapletov. Imamo prekrasnega zdravega fantka, ki se je rodil letos 25.01. Vsekakor vam priporočam pitje Mace tudi partnerjem. Če vam je okus preveč zanič, obstajajo tudi kapsule. Čeprav je bolje, da se pijE Z VODO.
Držim pesti za vse. Čim manj se obremenjujte z vsem. Prihaja poletje sprostite se. Zdravniki veliko vedo. Toda narava dela po svoje.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 184
21.5.2013 6:59:15   
morskazvezdica
Dobro jutro.

Ribica hvala da si delila svojo zgodbo z nami. user posted image in za spodbudne besede. user posted image

Jaz naj bi dobila M čez 1teden. Se mi kar vleče... Na srečo sploh še ni nobenih PMS znakov. Do zdaj so me zmeraj bradavice bolele že več kot 1teden prej. Zdaj pa še to ne. user posted image

Pri vas kaj novega? aja glede knjige 50 odtenkov,men je dobra user posted image

(odgovor članu ribica1203)
Neposredna povezava do sporočila: 185
21.5.2013 7:17:00   
lastovica
Ribica, hvala za delitev svoje zgodbe. Konec je res lep in upam, da bomo na koncu vse doživele takšen srečen konec kot ti. user posted image

Jaz sem pa sedaj že konec s tečko. Sicer ne morem ravno rečt, da gremo v nove boje, ampak bomo pa zato toliko bolj uživali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 186
21.5.2013 12:02:51   
Beat
Zdravo, punce user posted image

Tudi jaz se vam pridružujem.
Tudi midva sva začela prejšnji mesec delati na user posted image , vendar ni uspelo, tako da sva zdaj v 2. krogu. M bi morala dobiti 31.5...ampak upam, da je ne bouser posted image

Koliko ste pa stare, če ni skrivnost? Jaz sem stara 23.

Lep dan vam želim in držim pesti, da čimprej zagledate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
21.5.2013 12:36:09   
DaRcIkA
Hej, punce!

Tudi jaz se pridružujem tej temi, spremljam vas redno samo nekaj časa se nisem nič javila. Tudi midva delava na user posted image . pa tudi nič ni uspeha, user posted image bi morala dobiti čez par dni in tudi upam da je ne bo. Začela sem piti folno kislino, a je še katera ki pije folno kislino, kje jo kupite? Jaz sem si jo zdaj kar v Tušu šumeče tablete.

Beat jaz bom avgusta 25.

Lep sončkast dan vam želim tudi jaz pa upam, da ni preveč vetroven ker pri nas zello piha!user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 188
21.5.2013 13:59:45   
naty86
Ribica hvala za tvojo zgodbo oz izkusnjo..upam da nam vsem tudi uspe..

Pri meni pa ze kak teden izcedek ful ponavadi je cist malo belega toka sedaj pa kr fejst sem sla v lekarno po peno in si z njo umivam, ceprav se mi ne zdi kake razlike, zgleda ali je vnetje ali pa kaj drugega, pogovarjala sem se s sestricno ki je noseca in je rekla da je tudi na zacetu imela zelo mocen izcedek..bomo videli..mogoce pa res ne bo user posted image ..

Knjigo sem jaz tudi brala ampak za to je pri nas cas pozimi poleti je prevec dela zunaj okrog hise, da bi lahko v miru brala..;-)

(odgovor članu DaRcIkA)
Neposredna povezava do sporočila: 189
21.5.2013 15:50:29   
lila25
čao punce,

se spet malo oglašam po krajšem premoru. zadnja dva tedna mam bol noro vse skup - služba, fax, učenje, delo na vrtu user posted image ma dan še premalo ur zame.
se je pa ta teden dobro začel zame. včeraj imela sistematski pregled in je vse ok, danes bla na razgovoru zjutraj, tko da moram še držat pesti za to in zvedla, da sm naredila izpit user posted image g so mi pa prestavl za en teden prej, tko da že drug tedn zvem kaj štrajkajo moji jajčniki user posted image drugače pa pridno pijem maco in krvomočnico pa ni še učinka za enkrat, edino povečan beli tok. ko se m uredi, moram pa sm še dragega dokončno navdušit, da začnemo delat user posted image ga pa peljem za najino 7 obletnico na vikend oddih na primorsko čez 2 tedna, da se malo oddahneva od službe in pocartava :)
tole knjigo pa nameravam na morje vzet, baje da je dobra.
držim figice za vse vas, da bo čim prej user posted image potem pa zdrav user posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 9:18:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
22.5.2013 15:36:04   
lila25
lili, krvomočnico pijem že kak mesec pa ni še nič učinka, razen več belega toka. maco pa tud že dobr mesec jem. sm mela najprej tablete, zdej mam pa prah od medexa. sm je kr precej ogabna, če jo sm z vodo zmešaš, tko da si jo v smoothie zamešam al pa v kosmiče z jogurtom, da se ne čuti tolko okusa. upam, da bo kaj kmal pomagalo uredit cikluse.

Neposredna povezava do sporočila: 192
22.5.2013 17:30:45   
lastovica
Z mojim tudi maco v prahu pijeva. Prvič sem jo zmešala z dva deci vode in sem jo komaj popila. user posted image Sedaj jo pa zmešam z malo vode, toliko, da jo lahko z enim dolgim požirkom spijem, čez pa potem cel kozarec vode. Vse skupaj je bolj znosno, je pa res, da sem se že kar navadila na njen zemeljski okus. Meni sicer ne rabi nič pomagati, upam pa, da bo mojemu dragemu pomagala. Sicer pa imam jaz tole http://www.creativenature.si/Maca/BIO-maca-v-prahu-300g.html

< Sporočilo je popravil lastovica -- 22.5.2013 17:31:24 >

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 193
22.5.2013 18:59:56   
ribica1203
Sama sem pila tisto Maco, ki jo imajo na policah Hipermarketa v Šiški. Mislim, da je neki uvoznik iz Tržiča. Okus res ni najboljši. Men je postala dobra, ko sem ugotovila, da mi dobro dene. Res sem imela probleme s hormoni. Sem že Mislila, da prihajam v meno. Ponoči sem se potila ob odprtem oknu začetek marca. pPonoči sem se prebuala prepotena. Nisem mogla spati. Konec maja sem jo začela piti. V desetih dnevih so nočna oblivanja izginila. Mi je sodelavka rekla, da je nemogoče, da tako hitro deluje. Pa sem bila na predavanju o tej rastlini na Sejmu narava zdravje. Kjer so predavali o hitrem delovanju te zdravilne rastline. No, res sem bila v nezavidljivem položaju. Pa mi je uspelo. Zato res ne verjamem več vsem raziskavam, na podlagi katerih nas proglašajo za neplodne. včerja se zvedela še eno podo bno novico. Septembra lani sem noseča sreča la znanko, ki je ostala brez menstruacij, ker je res aktivna športnica. Dve leti se je zdravila zaradi neplodnosti. Maco je začela piti oktobra. Sedaj je noseča. DECEMBRA BO RODILA. stara je 37 let.

Neposredna povezava do sporočila: 194
22.5.2013 19:20:08   
ribica1203
Sem se spomnila. Mislim, da je Jancom Tržič-uvoznik te mace, ki sem jo pila. Sicer pa mislim, da je vseeno katera maca se pije. Mogoče je dobro, da preverite, da je iz ekološke predelave. Kar pa mislim, da je večina.

Neposredna povezava do sporočila: 195
   [Brisano sporočilo]
22.5.2013 20:15:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 196
23.5.2013 8:09:22   
morskazvezdica
Ahoooj user posted image

Kako ste kaj???

Sem vas brala in videla da vse pijete maco ali krvomočnico.Jaz ta mesec nič ne pijem. Me pa nekaj zanima...V soboto oziroma nedeljo bo že 3tedne od tiste krvavitve,ki naj bi bila ovulacijska(tudi G je rekla). Zanima me če bi v soboto delala test nosečnosti (Clear Blue),če bi pokazal nosečnost,če je slučajno kaj ratalo ta mesec. M naj bi dobila v ponedeljek ali torek... Mi je pa čudno da me nič ne bolijo bradavice tako kot pred ostalimi menstruacijami do zdaj. Tut PM krčev ali špikanja ni. Sicer nočem preveč upati,ker na koncu je pa zmeraj razočaranje... user posted image

Drugače pa zabijam čas z laufanjem user posted image edino vreme je danes bolj smotano in dolgočasno...pa zadnje čase me križ boli,tako da sem že kot stara mama user posted image da ne govorim o tem da me zmanjka že pred deseto zvečer user posted image sam še za v penzijo sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
23.5.2013 8:33:51   
Orhideja88
Hey punce, kako ste...in dobrodošle vse nove user posted image

čez cca. 14 dni bi naj dobila user posted image tako, da naj bi bil včeraj oz. danes najbolj ploden dan...po izračunih...tudi izcdek spodaj je bolj svetel in se kar vleče, znaki so vsi pravi...Sem pa včeraj delala ovulacijski test in mi je kazal negativno, tako, da mi ni čisto jasno zakaj...če naj bi bili ravno tisti dnevi. user posted image
Jaz nisem nič pila oz. ne pijem, začela sem samo jemati folno za vsak slučaj....vendar glede na včerajšnji test nisem ravno prepričana da bo kaj user posted image , držim pesti za vse.... Katera je sedaj na vrsti? Morska zvezdica, Naty?

Morska zvezdica, najbolje da kar počakaš na ponedeljek in torek in šele potem narediš test. Držim pesti da bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 198
23.5.2013 11:27:29   
lastovica
Morska zvezdica - počakaj na prvi dan, ko ti bo M zamujala. Vem, da je težko, ampak saj bo hitro torek. user posted image

Jaz se sedaj, ko vem, da po naravni poti ne bo nič, tudi lažje sprijaznim, ko pride M. Čeprav upanje pa še vedno ostaja. user posted image Še posebno sedaj, ko tudi moj pije maco, čeprav je tudi v tem primeru malo upanja, da bi mu kaj pomagala, ampak tako kot je rekla sestra v Leonišču: "Upanje umira zadnje". Pa še res je. Prav za to je dokaz Ribica. user posted image

Orhideja - če imata s tvojim vsak drug dan odnose, potem ne rabiš ugotavljati, kdaj imaš O. Raje se prepustita, kot pa da vsa na trnih čakaš, ali je O ali ni, in če pokaže, da je, potem pa nujno hitro v akcijo. Testi so dejansko zmotljivi in te samo zavajajo in spravljajo v slabo voljo. Sem pa tudi jaz jemala folno kislino, ko sva s prvim partnerjem delala na user posted image , sedaj pa ne, ker se mi zdi samo metanje denarja stran. Bi jo pa začela takoj, ko bi se prijelo. Do takrat pa samo čim več zelenjave in pa maca, seveda. user posted image

Sicer pa ta mesec je tudi vreme res tako čudno, da ne daje nobene vzpodbude. Še za tek je težko najti primeren trenutek, ker običajno je ravno na večer kakšen dež. Je pa to dobra sprostitev.

(odgovor članu Orhideja88)
Neposredna povezava do sporočila: 199
23.5.2013 18:41:13   
Beat
Živjo punce :)

Jaz sem staknila prehlad, tako da po moje ta mesec spet nič ne bo, ker sem čisto preveč prehlajena... Pa tudi znakov nimam prav nobenih, tako da mislim, da se bomo še nekaj časa trudili user posted image

Kako pa ste ve?

Full upam, da nam vsem čimprej uspe in zagledamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!