rozica86
|
Lep pozdravček vsem skupaj! Sem bolj nova v vsem skupaj v zvezi z iui. Sicer imam za sabo že ne ivf pri rešu, potem po prvem neuspehu sem vse prenesla v mb. Lako rečem da so v mb vsi superca, da tako dobrega odnosa do pacienta še nissem doživela. Res tako toplo, priajzno okolje. No po pregledu vse dokumentacije so naju nekako usmerili na iui, da s tem poskusimo 3-krat, saj naj bi bil manj obremenilen za žensko, sevda pa je uspešnost toliko manjša. Problem pri nama je, da imam jaz pco in jajčece samo, brez vzpodbude ne dozori do konca. Ker sem dala skozi že ivf in tudi zelo dobro reagirala na injekcije, smo se tudi v mb dogovorili za stimulacijo z gonadotropini. Kajti prej sem 7 mesecev jedla klomifen in nikoli ni bilo učinka, ni prišlo do +. Tako me zanima kako je z injekcijami, čez deset dni imam prvi uz. Datuma še ne vem točno , ker čakamo tečko, da mal pride na okrog. Če mi katera lahko pove kako in kje je uz, ali ga vedno dela drug ginekolog po razporedu ali kako? Ali je bila katera pri dr. došenu, najina je sicer dr.gavričeva , a je zadnjič na prvem posvetu ni bilo. Kdaj dat kri, kdaj odprejo laboratorij? Aja pa še nekaj, po kolikem čaasu ste imele inseminacijio, po koliko injekcijah oziroma koliko dneh? A je treba bit potemm v bolniški, se kaj bolj pazit, meni se sicer zdi, da je to enako kot spontan ciklus. Ne vem no, sama razmišljam, da bi bla vsaj en teden doma,da si mal glavo zbistrim potem pa grem delat, da seveda cas do testa prej mine, ker 14 oz. 17.dni je kar dolga doba. Te vrjetno že kar živcki načenjajo. Malo sem se razpisala tle gor. Prosim katero če mal opiše, kje delajo iui, kako zgleda itd. lep večer vsem skupaj
|