|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
19.6.2013 13:01:20   
aspera
Pozdravljene punce!

Sem nova na tem forumu.

Zanima me, če je še katera imela ali pa ima v kratkem IUI? Da malo poklepetava oz. poklepetamo na to temouser posted image .

Za nama je prvi postopek IUI, ki sva ga imela 12.6., se pravi danes je točno en teden od takrat in se probam čim manj obremenjevati s tem, če je uspelo oz. če ni. Sicer sem bolj pesimistična kar se tega tiče, ker imava po mojem bolj slabe šanse za uspeh. Z mano je sicer vse v redu (sem bila na vseh teh preiskava pred IUI), partner pa ima zelo slab spermiogram. Kolikor sem razumela sestro Tatjano iz Leonišča (hodiva v LJ), nama je doktor dal samo 1 postopek inseminacije, potem imava pa spet posvet pri njem in predvidevam, da naju bo dal takoj na IVF oz. ICSI. Ne vem no, to so samo moja predvidevanja. Si pa drugače zelo želim, da bi nama uspelo, ker se teh ostalih, bolj invazivnih postopkov kar malo bojim.
Sam postopek IUI zame ni bil boleč, edino po njem sem imela 2 dni malo boleče jajčnike. Drugače sem bila pa pridnauser posted image in sem pridelala kar 3 večje folikle: 16, 21 in 22mmuser posted image . Zdaj je pa vse mirno, nimam nobenih znakov nosečnosti ali nenosečnosti user posted image . Tako da čakamo ...

< Sporočilo je popravil aspera -- 19.6.2013 13:08:00 >

(odgovor članu mina86)
Neposredna povezava do sporočila: 5776
19.6.2013 19:55:14   
mina86
POZDRAVLJENA!

TUDI JAZ SEM NOVA TUKAJ:)

MIDVA SMA BILA TUDI TA MESEC NA INSEMINACIJI IN SICER ŽE DRUGIČ. VENDAR PRI NAMA JE VSE VREDU
IN NE NEJDEJO NIČESAR ZAKAJ NE MOREM ZANOSTIuser posted image ZA TA MAGIČNI PLUSEK SE TRUDMA 3 LETAuser posted image
UPAM DA NAMA TA MESEC RATA. ZANIMA PA ME KAKO JE BILO PRI VAS PO POSTOPKU. KAJTI MENE JE BOLELO V SPODNJEM DELU TREBUHA PA NE VEM ZAKAJ? JE IMELA KATERA TUDI TAKŠNE PROBLEME?

LEPO SE IMEJTE IN DRŽIM PESTI user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
19.6.2013 21:01:07   
aspera
Tudi mene je tisti dan, ko sem imela inseminacijo, bolelo, kot neke krče sem imela. Po mojem je to normalno in to u bistvu boli sama ovulacija, ker smo tok našopane s temi hormoni user posted image .
Kakšno terapijo si pa imela, mina86? Jaz sem jemala Femaro.
Midva se drugače trudiva leto in pol, lani novembra sva pa začela hodit v Leonišče.
Tudi jaz držim pesti za pluske user posted image .

(odgovor članu mina86)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
19.6.2013 21:27:39   
miska**
Še jaz se vama bi pridružla,... in sicer je za mano prvi iui in če v petek ne pride delam test.

Midva se trudiva tri leta pa šest mesecev in z nama je vse super moj ima baje odlično seme in pri meni so že vse pregledali in rekli da sem vredu.
Mene pri inseminaciji ni nič bolelo nisem imela nobenih krčev čisto ni. Sem si pa dajala inekcije Gonal, pridelala en folikel.
Sedaj pa sem vsaki dan napihnjena in prsi me malo bolijo pa še občutek imam kot da bo prišla. Morem pa še povedat, da sem že delala teste(malo za šalo kot zares) ob 19uri in so mi pokazali rahlo ampak res rahlo črtico. Seveda od tega ne pričakujem nič. Ko mi bo en teden zamujala bom komaj verjela in ko bo digitalni test pokazal +

mina86 kak pa je blo pri tebi prvič? Kdaj si dobila M, si imela kakšne znake oz si bila kajnapihnjena, so te prsi bolele?

Jaz držim pasti da vama ta krog uspe in da bosta čim prej zagledali user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
19.6.2013 21:57:58   
aspera
miska**, blagor tebi, samo še 2 dni imaš za počakat, pol pa lahko že delaš testuser posted image . Mogoče pa test čisto prav kaže, boš kmalu videla.
Meni se bo pomojem tale teden še zelooo vlekel.
Kje si pa imela IUI? A si ti dobila potem še eno injekcijo, za podporo nosečnosti? Ker meni ni nobeden nič rekel, da bi jo morala dobiti, v navodilih mi pa piše, da dobiš 8 dni po stopki še eno injekcijo. Jaz sem bila na Femari in sem imela kar 3 dosti velike folikle, tako da sem očitno dobro reagirala.
Drugače jaz kar ne upam nekaj preveč upat, ker je baje IUI samo v 15% uspešna, midva imava pa še primer slabega semena, tako da ... upam na najboljše in pričakujem najslabšeuser posted image .
Pa še nekaj me zanima ... a so vam takoj dali več postopkov IUI, če prvi ne rata? Ker nama je baje doktor samo enega napisal, potem imava pa spet posvet pri njem.
Držim pesti zate zauser posted image .

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
19.6.2013 22:15:46   
miska**
Verjemi še prehitro ti bo minil ta teden. Jaz sploh ne upam, testa delat zjutraj, ker me je strah rezultata.user posted image
Sem pa 3 teste že delala user posted image pa vsi so pokazali isto.

Jaz sem v Mb in nisem dobila nobene inekcije za podporo. Koliko vem to delajop samo v Lj. Dobila pa sem napotnico za 2 iui-ja, potem pa verjetno dalje(upam, da nebo prišlo do tega)
Ja res je, da je iui zelo slabo ocenjen, samo obstajajo tisti čudeži katerim je uspelo, zato moreva pozitivno študirat.

Jaz ti res želim da je uspelo in da boš čez 1 teden poročala o user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
19.6.2013 22:33:27   
aspera
Jaz sem imela IUI v Lj in tudi nisem nobene injekcije za podporo morebitne nosečnosti dobila user posted image . No, drugače pa jemljem folno kislino za vsak slučaj user posted image .
Vau, če so ti pa trije testi pokazali rahel plusek, potem imaš pa dobre možnosti, da si user posted image . Sicer imaš pa samo še 2 dni do "uradnega" dneva za test, tako da jaz mislim, da ti je ratalo user posted image . No, ne smemo se prehitro veseliti, vsaj jaz sem taka, kakor ti praviš, da ne bom verjela, da sem noseča dokler ne rodim po mojem user posted image . Malo šale.
Hvala za lepe želje in tudi jaz tebi želim, da bo tisti plusek čez 2 dneva samo še bolj močen in viden user posted image .

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
19.6.2013 22:55:24   
miska**
Čudno da nisi dobila ničesar za podporo, čeprav sploh nevem kakšna bi naj bila inekcija za podporo oz. ne razumem te inekcije za podporouser posted image

Kdaj ne pričakuješ M? user posted image

Upam da se še nam katera pridruži na tej temi da bomo lahko klepetaleuser posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
20.6.2013 8:38:17   
mina86
Pozdravljene

jaz imam za terapijo Femaro in sem kar dober reagiralo na njo.
Pridelala sem folikle 14.18,21. Tako da upam da nam zdej ratauser posted image za podporo pa nisem dobila nobene inekcije.
Inseminacijo sem imela 17.6 tako da sem na začetku in moram čakati še 14 dni.vendar se zdaj ne obremenujem več kar bo pa bo. Pri prvi inseminaciji me ni bolelo nič in tudi nobenih znakov nisem imela. Po tej pa sem mislila da me bo pobralo tako me je bolelo- da nisem mogla niti hodtuser posted image drugače pa hodim v leonišče v LJUBLJANO

DRŽIM PESTI DA ČIMPREJ ZAGLEDATE user posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
20.6.2013 8:58:44   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: miska**

Čudno da nisi dobila ničesar za podporo, čeprav sploh nevem kakšna bi naj bila inekcija za podporo oz. ne razumem te inekcije za podporouser posted image

Kdaj ne pričakuješ M? user posted image

Upam da se še nam katera pridruži na tej temi da bomo lahko klepetaleuser posted image

To injekcijo za podporo morebitne nosečnosti nekatere imenujejo 2.stop injekcija in naj bi jo dobila 8 dni po prvi. Tko mi piše v navodilih za IUI. Ampak meni te injekcije ni nobeden nič omenjal in je nisem dobila, očitno je zdaj tudi v LJ ne dajejo več.
Kako kaže z menstruacijo pri tebi, a se kaj najavlja? Upam, da je še vse mirno in da je ne bo user posted image . Jaz svoje ne pričakuje tam od 26.junija nekje naprej, takrat bo 14 dni od inseminacije. Drugače sem se pa danes zbudila s ful napetimi prsmi, tako da nekaj se počasi pripravlja, to user posted image ali pa to user posted image . Jaz bi raje slednje user posted image .

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
20.6.2013 9:01:52   
aspera
mina86, pomojem si samo tako močno reagirala oz. imela tako močno ovulacijo, da te je tako bolelo. Saj je mene tudi, sem več ali manj samo počivala, če sem vstala, sem imela takoj neke krče. Če je zdaj vse v redu in te ne boli več, te po mojem nima kaj skrbeti. Sva mogle obe 3 velike folikle ven spravit user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
20.6.2013 20:16:34   
miska**
aspera no kakor koli jaz upam da se je kljub vsemu prijelo, in to je najbolj pomembno!
Kak se kaj počutiš, si kaj napihnjena?user posted image

mina86 jaz srčno upam, da je to tvoja zadnja inseminacija in da bo čez 14 dni user posted image

Jaz nisem dobila M in se zaenkrat ne nakazuje, bom pa vidla jutri ko je dan D. Najbolj optimistična pa glih nisemuser posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
20.6.2013 22:32:14   
aspera
Super, miska**, da še ni nobenega sledu o user posted image in držim pesti, da je sploh ne bo.

Malo sem napihnjena ja, pa tudi take blage bolečine imam v predelu maternice, isto kot kot pred menstruacijo ponavadi, tako da se malo bojim, da že prihaja (sicer skoraj 1 teden prezgodaj user posted image ). Pa tud sitna že postajam user posted image . Meni se zdi, kot da imam PMS in sem skoraj prepričana, da ne bo nič user posted image .

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 5788
21.6.2013 20:02:42   
mina86
pozdravljene punce

Danes sem odkorakala k ginekologinji zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha. poslala me je v labaratorij in ugotovila je da imam rahlo povišan hormonuser posted image ter mi razložila da se nekaj dogaja in da držimo pesti da je res nosečnostuser posted image Tok sem vesela vendar moram pazit da ne preveč da ne bom potem spet razučarana. Upanje pa ostaja. In kako ste kej ve?

DRŽIMO PESTI ZA NAŠE user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5789
21.6.2013 22:22:21   
aspera
mina86, a nisi ti šele 5 dni nazaj imela IUI? A da je možno, da bi bila že nosečnost in že povišan hormon? Kolikor sem jaz brala o tem, pride tam okrog 5 dne naprej šele do vgnezditve. No vsekakor upam, da drži, kar je rekla zdravnica in da si user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 21.6.2013 22:23:00 >

(odgovor članu mina86)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
22.6.2013 9:22:54   
aspera
miska**, kako kaže kaj pri tebi? Upam, da se user posted image ni pojavila in da lahko samo še potrdiš nosečnost user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
23.6.2013 17:00:52   
miska**
ojla!

M se je prikazala,...tudi to sem pričakovala.
TIsti pozitivni testi pa so bile še verjetno od stop inekcije, ker baje vsebuje nosečniški hormom. Kakorkoli v postopek grem septembra, če bom avgusta na morju, če pa nebom pa grem že avgusta v nove boje. Zaenkrat pa se bom umaknila s foruma in uživala. Vmes še imam rojstni dan, tako da grem na polno čagat.user posted image ostalim puncam pa želim dosti sreče in da zagledate magični user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
23.6.2013 18:40:32   
aspera
Joj, škoda. Pa sem te imela v mislih in vrjela, da ti je ratalo. No, kakor praviš, ni za obupovat, kar optimistično naprej, uživaj poletje in potem v nove boje user posted image . Potem se pa spet kaj oglasi.
Jaz imam tudi občutek, da bom dobila M, čeprav znakov še nimam, ampak to je bolj moj notranji občutek, ker se mi zdi kar neverjetno, da bi nama uspelo. Bomo videli.

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
26.6.2013 16:42:32   
CECA 1
pozdravček vsem skupaj,jaz tudi nova user posted image

nisem še glih skapirala kak se tu stvari streže,ampak mejte potrpljenje prosim user posted image ker sem prava internetna devica!

v glavnem.....danes imela 1.iui ,občutki so mešani in tako kot večina ČAAAKAM,sem pa kar skeptična oz pesimist............ja vem.....ni to fajn

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
26.6.2013 17:45:26   
aspera
Dobrodošla CECA1 (kolikor sploh lahko nekomu zaželiš dobrodošlico na takem forumu) user posted image . Držim pesti, da se kaj prime pri vama user posted image .

Jaz imam danes 14.dan od IUI, menstruacije sicer še ni, ampak me že vse boli spodaj in imam občutek, da se mi bo vsak hip ulilo. Ker sem imela doma še en test, sem ga prej naredila, itak sem bila pa že vnaprej prepričana, da ni nič in občutek me ni varal. Test je negativen. Sem pričakovala, da bo tako, ker so nama že vnaprej povedali, da imava slabe možnosti, to pa sedaj pomeni, da greva vrjetno v postopek IVF ali ICSI. Eh, kaj hočmo, enim nam ni usojeno na lahek način user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5795
26.6.2013 18:19:43   
CECA 1
hvala hvalauser posted image tudi jaz ti želim veliko sreče v nadaljnem postopku,sem pa sama kar pesimistična........že nekaj časa spremljam ta portal saj sem vedela da me čaka iui in sem se hotela z vašimi zgodbami malo pripravit na vse skupaj ker sem čisto adijo in ne vem kaj bi sama s sabo............zmedena............nisem si mislila da me bo kdaj to čakalo.....sicer nič groznega ampak vseeno pa ni fajn.....pač upam na najboljše,pričakujem pa najhujše.se mi zdi da v prvo skoraj nikomur ne rata...user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
26.6.2013 18:22:10   
aspera
Koliko filiklov in kakšne velikosti si pa imela?

Midva sva pa dobila samo 1 IUI postopek, zdaj naju bojo pa vrjetno dali kar na IVF ali ICSI, ker imava slabe možnosti pri IUI.

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
26.6.2013 18:32:42   
CECA 1
eden je bil 22 drugi pa 18 (2 dni nazaj) ostali pa manjši......ko bi vsaj vedla kake so šanse za user posted image

zakaj pa imata vi2 težave? z nama je baje vse ok....ne ve se zakaj nama ne uspe.......sem pa imela pregrado in bila na operaciji

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
26.6.2013 18:48:10   
aspera
Pri nama je problem, da ima moj zelo slab spermiogram. Z mano pa je vse ok. Upam, da vsaj tebi uspe user posted image .

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
26.6.2013 18:54:09   
CECA 1
tebe je po iui tudi bolelo v jajčnikih al tam nekje pač spodaj? to je verjetno ovulacija ne? kolko pa si stara če ni skrivnost?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?