|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
26.6.2013 19:22:52   
witch
Pri meni je bil en folikel velik 20 mm in endometrij 10 mm. Takrat sem dobila stopko in čez 2 dni IUI. In ta folikel je trenutno velik 5 cm in veselo miglja v mojem trebuščku user posted image

aspera samo za pikico upanja... jaz sem prvi test naredila 22 dni po IUI. Zato ker prej je itak bilo v glavi da ni uspelo, da zvijanje pomeni M. Takrat pa je počasi bil čas, da javim v mb, ali za naprej ali za kri in uz. Takoj se je pokazala črtica. In že takoj na prvem uz je bila pikica manjša kot bi mogla biti. Za približno 5 dni. To pa pomeni to, da se ni vgnezdila po iui takrat ko bi se mogla, ampak 5 dni pozneje. In veš kaj to pomeni? Če bi delala test točno 14 dni po iui bi najverjetneje pokazal še minus. Tak da ene par dni še počakaj in test ponovi. Tudi pri postopku ni vedno vse kot piše v knjigi.

Za obe aspera in ceca močno držim pesti, da vama čim prej uspe. Aja pa tudi pri nama ni bilo vzroka. Vse ok, ampak tri leta in pol otročka ni bilo. V prvem iui pa nam je uspelo in je moja pikica stara 11 t in 2d.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5801
26.6.2013 19:29:13   
CECA 1
reeees v prvo ti je uspelo?????? jooooooj končno neki žarek upanja!!!!!!!!!!! hvala in seveda nam bo vsem uspelo!!!!!!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 5802
26.6.2013 19:34:51   
aspera
CECA1, jaz jih imam 32. Pa ti? Drugače je pa mene tudi bolelo po IUI, tisti dan. To je po mojem samo tako boleča ovulacija, jaz sem imela kot neke krče.

Witch user posted image , zelo vesela zate in da takole kljubuješ statistiki user posted image . Čestitam za nosečnost.
Jaz imam znake M že nekaj dni, ampak nikakor ne priteče. No, saj ima še čas, imam danes točno 2 tedna po IUI.

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5803
26.6.2013 19:35:34   
aspera
Aja, jaz sem drugače imela kar 3 folikle, eden 16, druga dva pa 21 in 22.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5804
26.6.2013 19:45:46   
witch
ceca ja v prvo. Čeprav sem močno dvomila da bo. Napotnico za iui sem imela že od septembra in sem se do aprila spravljala k stvari. Saj so bili vsi v mb ful veseli in presenečeni da je uspelo. Še moja G se je čudila. Tak da so izjeme.

aspera komaj danes je dva tedna od iui? Pa ti prehitevaš user posted image NIČ obupati. Znaki za N so isti kot za M. NIč drugače. Še zdaj v 11. tednu ko imam kdaj pa kdaj bolečine ob širjenju maternice in vseh spremembah, mi milijon krat pride joj M bo prišla. Čisto avtomatsko. Ker ni čisto nič drugače. Zvijanje po jajčnikih in maternici in boleče joške.
Meni so v mb rekli, da na 14 dan naredim test in če je negativen ponovim čez 1 teden. Tak da ga ponovi, če m nebo. Ker kot sem rekla, meni se črtica na 14 dan ne bi pokazala. Ker nosečnost še ni bila dovolj časa.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5805
26.6.2013 19:51:38   
aspera
Iz tvojih ust v božja ušesa, al kako pravijo user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 5806
29.6.2013 10:02:42   
aspera
Samo, da sporočim, da sem dobila danes M in da pri nama IUI ni bil uspešen user posted image . Sedaj se pa selim v drugo temo, ker midva ne bova nadaljevala z IUI, ampak naju bojo dali sedaj v drug postopek (IVF ali ICSI).
Vsem, ki imate IUI za sabo, ali pa vas še čaka, pa želim veliko uspeha in upam, da boste čim prej nosečke user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5807
29.6.2013 10:40:26   
CECA 1
user posted image
želim ti veliko sreče in veeeeeeeeeeeeelik plusek oz user posted image in to v kratkem

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5808
29.6.2013 10:49:49   
aspera
Hvala CECA1 in enako tudi tebi user posted image .

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5809
29.6.2013 21:07:40   
mina86
HOJLA PUNCE

ZELO MI JE ŽAL ZATE asperauser posted image JAZ PA ODŠTEVAM DNEVA KO BOM MOGLA NARDIT TEST VENDAR ME JE OBENEM ZELO ZELO STRAHuser posted image V PONEDELJEK PA GREM NA DOPUST TAK DA NE BOM TOK ŠTUDIRALA

LEPO SE MEJTE PA DRŽIM PESTI ZA VSE NAS user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5810
3.7.2013 15:51:09   
aspera
mina86, držim pesti zate, da vsaj ti ugledaš user posted image . Pa uživaj na dopustu.

(odgovor članu mina86)
Neposredna povezava do sporočila: 5811
8.7.2013 13:31:08   
mina86
POZDRAVLJENE PUNCE

Kaako ste kej-kej novga? jst sem danes prišla ravno iz dopusta in bilo je super.

povedat pa vam moram da sem končno zagledala user posted image
še naprej bom držala pesti za vse vas da kmal zagledate user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5812
15.7.2013 8:21:07   
aspera
Tudi jaz sem ravno z dopusta in takoj za začetek preberem tako lepo novico user posted image . Čestitke mina86, ful sem vesela, da ti je uspelo user posted image user posted image .

(odgovor članu mina86)
Neposredna povezava do sporočila: 5813
15.7.2013 10:42:56   
mina86
HVALA ASPERA,BOM DRŽALA PESTI DA TUDI TI KMALU ZAGLEDAŠ user posted image

PA PA

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 5814
18.7.2013 14:52:55   
Radenska_
Mina, čestitke :)

No tale tema bo pa tudi zame počasi aktualna. Danes sem imela prvi razgovro v MB in čez 2 menstruacije štartam s špikami. To bo začetek septembra enkrat.
Če seveda nisem že zdajle noseča...Občutek imam da sem user posted image
V MB so zakon, ful prijazni res. Sva dala tudi kri, SPGja pa ni treba več delati partnerju in gremo v akcijo...

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu mina86)
Neposredna povezava do sporočila: 5815
21.7.2013 8:38:59   
Radenska_
No, a gre še katera v IUI septembra?
Bi bilo fino imeti kakšno sogovornico...

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 5816
21.7.2013 9:26:27   
*viva*
Hej Radenska,

evo mene po dolgem zatišju, Ja, predvidoma grem tudi jaz v naslednju ciklu na IUI, najbrž bo sicer še konec avgusta... Upam, da bo tokrat uspelo, ker sem do sedaj neuspešno hodila na UZje pa ni bilo ovulacije (dobila sem 2 postopka brez stimulacije) za tega pa se bomo dogovorili, če še zadnjič poskusimo brez vsega ali takoj dobim injekcije.

Kak je plan pri tebi?

Pozdravček tudi vsem ostalim, sem se malo odklopila, nisem pa zato nil manj stiskala pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5817
21.7.2013 11:04:16   
Radenska_
*viva* ojla!

a ti si pol mela že dva spontana IUIja? Ne razumem dobro user posted image Kaj pa je problem pri vaju?

Jaz sem imela dve stimulaciji s klomifenom, pa odreagiram ok, vedno z ovulacijo na najmanjši dozi, ampak telesu nekaj ne paše in dobim alergijo takoj po ovulaciji, tako da se s klomifenom ne bomo več igrali...

Kje pa si ti? LJ ali MB?

Plan pri meni je v bistvu določen...Jaz M dobim ta teden, potem imam diagnostični UZ in z naslednjo M, ki bo sicer tudi predvidoma konec avgusta, štartam IUI s špikami. Če ne rata v enem ali maksimalno dveh IUIjih pa grem v postopek. Drugače bi me že takoj dali v postopek, ampak ker seme ni tako zelo slabo in ker jih je strah kako bom reagirala ob špikah, glede na to da imam probleme pri klomifenu, bi radi najprej poskusli manjše doze in IUI pa da vidimo kako se bom odzvala...
Meni se to zdi rpavilen pristop.

Koliko časa pa se trudita?

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 5818
21.7.2013 20:01:22   
*viva*
Hej Radenska,

midva sva v Mariboru. Hja, mogla bi imet 2 IUIja ampak ni bilo ovulacije... tako da ju ni bilo...Začela sem z UZji ampak potem ni prišlo dalje.
Pri nama ne vejo kaj bi naj bil problem, imela sem sicer rahlo manj prehoden desni jajcevod ampak so to poštimali pa tudi ni bilo tako hudo,da bi lahko bilo od tega. Ena teorija sicer pravi,da lahko tukaj igra vlogo moja slabokrvnost vendar vseeno naj ne bi bil to razlog. V 4. letnem poskušanju nama je sicer enkrat uspelo, ampak je prišlo do SS v 8.tednu.

Kje sta pa vidva?

Neposredna povezava do sporočila: 5819
21.7.2013 21:57:11   
Radenska_
Hoj hoj

Midva sva tudi v MB pri Reljiću. Super mega zadovoljna...Pri nama vedo...misim, vsaj sklepajo no. Moji kot ponedeljek dolgi ciklusi + slabši spermiogram = slaba kombinacija. to je nekako to...
a boš zdaj imela IUI s klomifenom ali s špikami?
Jaz jutri delam test, krvavim že en teden "kr neki" pol pa upam da se resno ulije da se naročim na UZ...
jaz bom v IUI ravno konec avgusta/začetek septembra. M naj bi duboila zadnji teden avgusta, pol bomo pa videli.
Jaz res verjamem, da bo to za naju uspešno...
Vidim pa da sva midva z dvema letoma neuspešnosti proti vama prava amaterja...
No ja, vsaj veš da lahko zanosiš, jaz pluska nisem videla še nikoli. Vem da je to slaba tolažba, a v vsaki slabi stvari se najde tudi kaj dobega....

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 5820
26.8.2013 12:37:26   
Stella..
Zdravo,sem nova tukaj,nekaj casa ze spremljam tale forum in moram priznat,da je super...za mano je tretji iui in sedaj cakamo,po prvih dveh poizkusih nisem cutila nicesar,zdaj pa me ze od zacetka mocno bolijo prsi,spika me v spodnjem delu trebuha in opazam da sem vse bolj utrujena,je mozno da je vse to od injekcij'??ima katera se podobno izkusnjo..

Neposredna povezava do sporočila: 5821
30.8.2013 21:28:04   
Occiblu
Dekleta koliko IUIjev ste imele in uspele???

Jaz grem v 3. IUI, nekako me ne spustijo naprej in ustrajajo. Jaz nevem kaj naj naredim upanje mi počasi gre. Sicer imam prvi ultrazvok 4.9. Upam, da bo kaj femara pomagala.

Razmišljam v menjavo klinike, ker kle v leonišču slišiš samo še da morjo šparat. user posted image

Pri nama je tako, da on naj bi bil še v mejah normalah s spermiogramom, jaz pa naj nebi mela svojih O. In je že pri drugem G ponoru ker mi ni dala Stopke. Pač kle v Leonišču malo sestra posvoje naredi. Ker sem šla delat test za ovulacijo in je blo v začetku samo meni se potrjeno ne odtrga folikel.

< Sporočilo je popravil Occiblu -- 30.8.2013 21:31:33 >

(odgovor članu Stella..)
Neposredna povezava do sporočila: 5822
30.8.2013 22:36:48   
curly
Imela 3 IUI-je, vsi neuspešni, pred 15 dnevi rodila zdravega fantka. Zanosila sem 2 meseca po zadnjem IUI-ju po naravni poti. Prej smo se 3 leta matrali pa ni bilo ne duha ne sluha o +.
Upam, da tudi tebe kmalu preseneti!
P.S. Ne obupaj, poznam nekaj punc, ki jim je z IUI-jem uspelo! user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo! user posted image

(odgovor članu Occiblu)
Neposredna povezava do sporočila: 5823
30.8.2013 22:40:15   
Occiblu
Koliko IUIjev pa dajo? A ni omejeno 3? Namreč, jaz sem u tretjem in se bojim, da spet ne bo nič, ker me je prestrašila sestra, da je uspeh samo 10-15%. Če pa stopke ne da in spet naredi posvoje pa sploh ne bo nič, ker nimam O (moji foliklčki nočejo odtrgat).user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5824
30.8.2013 22:43:35   
curly
Do 4. Se mi zdi. Je pa tudi odvisno od diagnoze. Midva sva imela predvidene 3 oz. če bi bilo pri zadnjem normalno št. plavalčkov, bi šla še v četrtega... ampak ni bilo, zato so naju predlagali za IVF.
Možnosti so res majhne, ampak večje kot po naravni poti, se ti ne zdi? Pozitivno probaj razmišljat (to si verjetno slišala že milijonkrat, ampak ti povem da pomaga)! Iskreno, vso srečo ti želim!

(odgovor članu Occiblu)
Neposredna povezava do sporočila: 5825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?