|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
2.2.2013 21:54:33   
Occiblu
No jaz sem dobila stopko 29. potem vse nadalno gre po postopku.

Jaz nisem mela nobenih težav. Mam pa sedaj neke cudne krče :(

Vaju dam na seznamček?

(odgovor članu misska85)
Neposredna povezava do sporočila: 5726
2.2.2013 21:58:29   
Occiblu
user posted image  

user posted image

V čakanju za user posted image user posted image
  • misska85 - 3.IUI v postopku (25.1.: 3. IUI) --> Test user posted image user posted image 11.2.
  • alexis25 - 1.IUI v postopku (25.1.: 1. IUI) --> Test user posted image user posted image 11.2.
  • occiblu - 1.IUI v postopku (31.1.: 1. IUI) --> Test user posted image user posted image 17.2.

< Sporočilo je popravil Occiblu -- 2.2.2013 22:07:14 >

(odgovor članu Occiblu)
  • Neposredna povezava do sporočila: 5727
    2.2.2013 22:01:56   
    Occiblu
    Drugače sm pa zelo žalostna, me je tam kar G pred dejstvo postavu, da smo večinoma dekleta, ki smo na IUIju čisto brezveze, ker je vse neuspešno user posted image

(odgovor članu Occiblu)
    Neposredna povezava do sporočila: 5728
    4.2.2013 11:26:50   
    lara2013
    Occiblu....ne bit žalostna....ne vem keri G ti je dal tako negativno statistiko....kar pa zagotovo ni res...kar nekaj punc je s pomočjo postopka IUI zanosilo...nekaj celo v prvem postoku...tako da...glavo pokonci...

Zdaj sem se Vam pridružila še jaz in vse sotrpinke prav veselo pozdravljam user posted image ....sem pred prvim postopkom IUI in skupaj z možem upava na najboljše ;-)

Punce glavo pokonci....moramo biti pozitivke, in BOMO kmalu zagledale user posted image user posted image ......user posted image

(odgovor članu Occiblu)
    Neposredna povezava do sporočila: 5729
    4.2.2013 12:01:48   
    Occiblu
    Ja sicer sem potem razmišljala, da je ta G malo negral ker se je nekaj skoraj pričkal na UZ s setro, češ kaj nas je tolko user posted image

Ja, meni je že nekaj G rejlo, glede na to, da mava nepojasneno zakaj ne zanosim... jaz sumim da mam z ovulacijo probleme, da čisto škoda časa in potrata.
    Ker meni se rado koča s SS.

Sem pa jezna ker naju je malo G zavedel. Nama je rekel IUI mava pa neko čudno kombinacijo in tudi na zadnjem UZ G, ki me je pregledal nič ni bilo jasno.... zakaj ni popolni IUI ne pa nekaj mešano. :( Tako, da za najo definitivno kaže slabo... niti nevem kdaj test delat (kri) user posted image

(odgovor članu lara2013)
    Neposredna povezava do sporočila: 5730
    4.2.2013 12:55:51   
    alexis25
    misska85: ja res je en teden je že naokoli....naj ti povem da meni ni nič...nič ne čutim nobenih krčov
    ali kar koli drugega... nič od nič... kje si pa bila v mb al lj??

strah me je pa fuuul....upam čust na tiho da bo user posted image

(odgovor članu Occiblu)
    Neposredna povezava do sporočila: 5731
    5.2.2013 11:22:27   
    lara2013
    Alexis25 - držim pesti da boš srečka nosečka...user posted image user posted image  Gotovo se kar vlečejo tile dnevi preden lahko narediš test.... Kje pa si bila? v Ljubljani ali v Mb?
    Lahko malo opišeš kako je potekalo vse skupaj? Jemlješ tablete ali se pikaš?
    Jaz sem naročena v Lj. Naslednji teden imam prvi ultrazvok...;)

Pa lep pozdravček............

(odgovor članu alexis25)
    Neposredna povezava do sporočila: 5732
    5.2.2013 11:28:42   
    alexis25
    lara2013: hvala...res pam da nama uspe user posted image , user posted image se še ni pokazala...tak da
    res pam da je še ne bo... še 6 dni pa naredim test...upam da bo user posted image

jaz sem bila v mb....naj ti povem da so fuuul prijazni...
    jaz sem mogla jest klomifen tablete,...pa veliko ultrazvokov sem imela, da so pač spremljali rast foliklov...
    26.1. (sobota) sem si pa mogla pikniti stopko, v ponedeljek sem pa šla na inseminacijo...
    sedaj pa čaka....

(odgovor članu lara2013)
    Neposredna povezava do sporočila: 5733
    5.2.2013 16:45:50   
    misska85
    Pozdravljene.
    Jaz sem bila tudi v MB in morem rečt, da so res zelo prijazni, vsi. Od prvega do zadnjega in za nobeno ceno ne bi šla kam drugam. Res je potrebno včasih malo počakati, vendar pa te sprejme res prijazno osebje. Jaz sem imela že 3. IUI z injekcijami. Upam Alexsis25, da nama use, in seveda tudi vsem drugim, ki ste na istem. user posted image Pri meni ni nekih posebnih opažanj, je pa res, da me prsi bolijo že od ovulacije naprej, pa zadnje dni ne spim najbolje. Drugače pa vse po starem. :)
    Punce bodite pozitivne.
    Se klikamo user posted image

(odgovor članu alexis25)
    Neposredna povezava do sporočila: 5734
    5.2.2013 17:21:07   
    vrtnica44
    pozdravljene.

še ena, ki je imela IUI postopek. v MB, 31.1. tudi 3-ji. tokrat z injekcijami. test delam 14.2. upam, da bo tokrat držal pregovor, v tretje gre rado.
    pri meni tudi ni nekih posebnih znakov. takšni kot vsak mesec do sedaj. samo od IUI-ja naprej me prsi nenormalno bolijo.

ja alexis25 in missika85, tako kot pravita, MB je res zakon. tudi jaz ne bi menjala centra. midva nisva pretirano dolgo čakala. še 1 leto ni minilo od najinega prvega posveta (in nisva imela nič izvidov od prej), pa sva imela že 3 IUI. pri nama je šlo kar hitro.

bodite pozitivne še naprej.

(odgovor članu misska85)
    Neposredna povezava do sporočila: 5735
    5.2.2013 17:59:57   
    delfincek85
    živjo punce, no nama z prvim IUI ni uspelo,v nedeljo se je prikazala user posted image , tako da danes ponovno začnem z tabletami in naslednji teden uz. Upam da sedaj uspe, ker mi je pripisal samo 2 iui,potem pa naprej ivf če ne uspe.
    lara kdaj pa imaš uz
    in kako kaže ustalim a je kateri uspelo ?

(odgovor članu vrtnica44)
    Neposredna povezava do sporočila: 5736
    5.2.2013 18:07:25   
    delfincek85
    živjo punce,
    no nama z prvem IUI ni uspelo v nedeljo se je prikazala user posted image . Tako da danes začnem z tabletami za 2 postopek naslednji tedeb pa uz. Upam sa tokrat uspe ker nama je pripisal samo 2 iui , potem pa če ne uspe na ivf.
    Lara2013 kdaj pa imaš uz, ker jaz sem tudi v lj
    Držim pesti da ostalim uspe user posted image
    user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5737
    6.2.2013 15:35:29   
    misska85
    Delfinček85, žal mi je, da ni uspelo. user posted image Držim pesti, da ti v naslednjem krogu uspe. Poskušaj pa se čim manj obremenjevati s tem. Držim pesti, da ti rata. Držim pesti tudi za vse ostale. Držite se in javite, ko bo kaj novega. Pri meni za enkrat še vse po starem.
    Lep zasnežen dan.

(odgovor članu delfincek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 5738
    6.2.2013 21:00:30   
    alexis25
    delfinček85: ne obupati.... boš videla da bo uspelo....

jaz imam še dolgih 5 dni do testa.... fulll me je strah

misska85: kako je počutje pri tebi...
    jaz sem čisst ok...mal me napenja, pa prsi me na
    trenutke zelo bolijo, drugač pa ni nič...

(odgovor članu misska85)
    Neposredna povezava do sporočila: 5739
    7.2.2013 10:45:35   
    misska85
    Lep sončen pozdrav s Štajerske.
    alexis25, pri meni nič novega. Tudi mene napenja, bolijo me prsi in tam spodaj me špika. Drugače pa nič posebnega. Mam pa kar občutek, da se bo v soboto ulila user posted image . Jo mam točno, kot uro, skoraj user posted image . Seveda pa ne smemo obupati. Če je v soboto ali nedeljo ne bo, potem delam v ponedeljek test. Zdej pa samo držimo pesti za vse nas.
    Lep dan želim vsem, pa javite, če je kaj novega.

(odgovor članu alexis25)
    Neposredna povezava do sporočila: 5740
    11.2.2013 13:27:59   
    alexis25
    babike moje pozdravljene....
    povedati vam moram da sem danes naredila test.... pokazal mi je + in 1-2 tedna...

povejte mi a je možno da se zlaže???

jaz sem ful srečna user posted image sam si ne upam preveč veseliti ker....ka če ni 100%....user posted image user posted image user posted image

misska85: a si že naredila test....

(odgovor članu misska85)
    Neposredna povezava do sporočila: 5741
    11.2.2013 13:34:16   
    alexis25
    babike moje pozdravljene.....kot veste sem danes morala narediti test..... in naj vam povem da se mi je pokazal + in 1-2 tedna.....

jaz vam ne morem povedat da je uspelo...
    sam a je pa 100% da je prav ali se morda kdaj zlaže??

jaz sem tak SREČNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

misska85: kako je pri tebi?

(odgovor članu misska85)
    Neposredna povezava do sporočila: 5742
    11.2.2013 19:21:08   
    delfincek85
    alexis25 čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alexis25)
    Neposredna povezava do sporočila: 5743
    12.2.2013 14:06:26   
    alexis25
    hay punce... danes sem bila na krvnem testu in moj hormon beta hcg je 25, in je prenizek da bi govorili o nosečnost....čez en teden se morem vrniti....

prehitro sem se veselila...user posted image

a ma katera kaj izkušenj s tem... kako in kaj?

držim pesti za vse vas.....user posted image

(odgovor članu delfincek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 5744
    14.2.2013 11:30:12   
    vrtnica44
    alexis25 držim pesti, da bo naslednji teden beta narasla in da bo vse ok.

delfinček85 žal mi je.

missika85 kako kaže?

pri nama se je pravljica, še preden se je sploh začela, žal končala. včeraj se je user posted image prikazala. kaj čmo. naslednji mesec v nove boje. nama ostane še en IUI.

držite se in pozitivno naprej.

lepo bodite.

(odgovor članu alexis25)
    Neposredna povezava do sporočila: 5745
    17.2.2013 21:52:52   
    misska85
    Pozdravljene.
    Ni bilo časa, da bi vam pisala. Ja pri meni se je v soboto ulilo. Tako, da ni nič... Grem naslednji mesec v zadnji boj z IUI, in upam ,da rata. Obdajajo me mešani občutki, vendar pa nisem zdej preveč slabe volje. Sem optimistična in vem, da enkrat nama bo ratalo. Če pa ne, pa pač ne... Vedno moramo pozitivno razmišjati. Alexis25, kako kaže? Upam, da ti je uspelo :) Delfinček85 tudi meni je žal. Upam, da ti rata v naslednjem krogu.
    Punce fajn bodite, pa upam, da poskusimo obdržati in peljati ta forum naprej. Obljubim, da se bom zdej bolj pogosto javljala.
    Lepo bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 5746
    19.2.2013 7:56:01   
    lara2013
    Pozdravček punce....

No pa je prvi postopek insiminacije je za mano :) Zdaj pa dolgooooo 17- dnevno čakanje....
    Meni je sestra rekla, da naj test delam 17- ti dan po IUI. Kakšne pa so vaše izkušnje?
    Mislim, da bom kar počakala in če do takrat ne bo user posted image , bom šla kar na krvni test. Tako sem neučakana, da se mi kar meša..;) Kaj bi bila srečna če bi nama že v prvo ratal user posted image user posted image
    Imam eno vprašanje. Ali je katero po insiminaciji bolel spodnji del trebuha oz jajčniki? Danes je tretji dan, pa imam še kar bolečine....kakšne izkušnje ste imele ve?
    misska85 - žal mi je, da ti ni ratalo user posted image , vendar pogumno naprej... poročaj kako bo šlo naprej... Kako je šlo v prvem postopku? Koliko foliklov je zraslo? Pa velikost?
    Alexis 25- kako kaže pri tebi? Si že srečka user posted image .... ? Si že bila na drugem krvnem testu? Držim pestke, da ti rata user posted image ...

Uglavnem.....pozdravček vsem.....pa poročajte....veliko lažje je, ko smo zbrane tu na forumu in si lahko izmenjujemo izkušnje, lepe in manj lepe trenutke.....in se bodrimo user posted image user posted image user posted image ....
    Pozdravček...........

(odgovor članu misska85)
    Neposredna povezava do sporočila: 5747
    19.2.2013 15:12:49   
    Occiblu
    Jaz grem v sredo. Izostanek imam 5 dni. Delala sem 3 teste in vsi kažejo tako rahelo črtico, da grem kri dati.
    Krče pa imam take, da si mi bo zdej zdej vlilo vse skup ...

Je že kera vesela nosečka?

< Sporočilo je popravil Occiblu -- 19.2.2013 15:14:28 >

(odgovor članu lara2013)
    Neposredna povezava do sporočila: 5748
    19.2.2013 18:42:56   
    misska85
    Pozdravljene vse prisotne :)
    Lara 2013 držim pesti, da vama rata že v prvo. Koliko postopkov so ti pa odobrili? Kje pa si v LJ ali MB? Meni so rekli, da naj delam test 14 dni po IUI, če ne pride user posted image . Ampak do zdaj sem imela 3x IUI, pa je tečka vedno prišla tisti dan, ko bi mogla. tako da še nisem prišla tako daleč, da bi delala test. user posted image . Ja mene so po vsaki inseminaciji boleli jajčniki, oz. me je vsak dan do menstruacije malo špikalo, vendar ni bilo hudega.
    Jaz grem pogumno naprej. Jutri moram poklicati v MB, da si rezerviram termin pri zdravniku za naprej, če tudi 4. postopek ne uspe. Meni sta po navadi zrasla 2 folikla, ki sta bila velika od 16 do 20 mm, mislim, da. Ampak meni se je zdelo dokaj majhno, vendar mi niso nič rekli. Ti samo verjemi, da bo, pa bo, ali zdaj ali pa naslednjič. Jaz sem optimistična in vem, da enkrat bomo vse srečke nosečke. :)
    Alexis 25 - kako kaj? Že kaj novega? Javi se kaj :)
    Occiblu- mislim, da ti že lahko čestitamo :) Držim pesti, da je res to to :)
    Lepo se imejte vse in poročajte o spremembah :)
    Lep večer

(odgovor članu Occiblu)
    Neposredna povezava do sporočila: 5749
    19.2.2013 22:09:23   
    alexis25
    punce pozdravljene.... :)

lara 2013: upam da ti bo uspelo.... naj ti povem da jaz sem test delala 14 dni po inseminaciji....tako da ga lahk mal prej narediš....jaz sem imela normalne krče in bolečine v jajčnikih, tako kot pri menstruaciji....

misska85: zlo žal mi je da je moralo tako biti... z pokončno glavo v boj naprej.... ne obupat in bo....

occiblu: naredi test s clearblue boš najbolj fajn vedela kako in kaj je.... sedaj ti pokaže v katerem tednu si... zelo zelo fajni je.....

no da vam pa še povem kako je bilo pr meni.....
    11.2. sem naredila prvi test in sem zagledala plus in pisalo mi je 1-2 tedan... naslednji dan sem šla na krvni test in sem imela bhcg 25 (kar je bilo prenizko, da bi govorili o nosečnosi), zato sem se morala vrniti čez en teden (in to je bilo danes), vmes sem naredila še 4 teste in vsi so mi pokazali +

danes pa krvni test pokazal bhcg 836... tako da sem user posted image user posted image in upam da se bo obdržalo...
    5.3. imam pa ultrazvok, da vidijo če je vse ok.....
    mal me je še strah kaj bo pokazal ultrazvok..upam na najboljše....

(odgovor članu misska85)
    Neposredna povezava do sporočila: 5750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?