ursonok
|
Ojla, jaz sem . Ponoči Abelsonzi dvakrat jokal (madona! Zakaj rabimo te zobe?! Samo problemi so z njimi, najprej rastejo in bolijo, med puberteto se sekiraš, ker niso dovolj ravno/lepi/beli, v odraslosti imaš skoz probleme in zapraviš pol premoženja za ta jajc, umreš pa itak brez njih. ), potem ob 7h auf, letela v laboratorij in na streptokok, se malo načakala, bila ob 10h v mestu, v nabavo (končno dobila kamutovo moko, moram sprobati ta kruh!). No in ko čakam bus za domov, sem skoraj padla skupaj. Sicer sem na busu iz lab pojedla sojin jogurt, v katerega sem si namešala banano, laneno seme in med, ampak je bilo očitno premalo. Pa še kri sem dala. Skratka, domov sem prišla napol mrtva, zeksala zelenjavni sok, zdaj pa pojedla (nemesnega) vola in pol za zajtrk. In me vse boli. No, vsaj nezavest mi ne grozi več Po izvide grem v četrtek - sicer bodo že v sredo, a je praznik. Zatekanje jaz očitno tudi v tej N ne bom nič, mi prstan še vedno kar dol pada Sol ma jaz jo obožujem, ampak uporabljamo samo himalajsko in je občutna razlika - lahko je pojem, kolikor hočem, pa nisem dehidrirana. Zunaj pa samo par žlic kake jedi, pa moram nujno pol litra vode čez spiti Čemaž mmm, ne omenjajte. Ne vem, kje naj ga staknem. Bo treba malo posurfati, kje se ga tukaj prodaja/nabira. Oblačenje dojenčka mi ga nikoli nismo oblačili več kot sebe. Ne vem, meni se zdi, da so čisto dobro znali regulirati temperaturo. Na splošno mi gredo pa strašno na jetra kapice sredi pomladi/poletja. Ne proti soncu, ampak "da ga ne bo zeblo". Na Poljskem je to ful popularno. Kr neki. In potem videvaš vse rdeče in zakuhane dojenčke v vozičkih. Revčki. Otrdevanje jaz sem šla včeraj ob 23h na sprehod, spet v klanec, skoraj eno uro, pa nič. Počutim se ok, glede otrdevanja. Tudi popadkov ni več. Tako da imam zdaj spet filing, da bom prenosila A pustimo se presenetiti. Majčica uf, ti se boš pa dolgo imela "fino". Ne boš nič pogrešala dela? Jaz bi svojega ful ... Itak pa nimam izbire, kak mesec, mesec in pol počivam, potem bo pa ob mirnih trenutkih treba kar za računalnik. Avgusta gresta starejša dva k dedkom na počitnice, jaz bom morala pa krepko poprijeti za delo in končati knjigo. Upam, da bo dojenčica veliko in pridno spala! Jah, tako je to, če nimaš redne slućbe (= porodniške) Sem iskala danes plahtico, pa je nimajo. Moram še drugje preveriti, če ne, pa ne vem, kaj bom ... NI. grem delat, dokler me utrujenost ne povozi ... Joj, kako neproduktivna sem zadnje tedne
|