ursonok
|
Ojla, otroka v postelji, jaz pa po veliiikem krožniku lubenice Sover, jaz se kar bojim, kaj bo, ko bo Abel shodil (mu manjka še malo), ker je že zdaj čisto "neumen". Zadnjič je skozi okno v otroški sobi metal igrače - na teraso v spodnje stanovanje, kjer nihče ne stanuje, tako da so zdaj pač izgubljene . Danes je v banji napolnil gobo z vodo in jo potem stisnil - izven banje, seveda. In to namerno, očitno ga je neizmerno zabavalo! Vse je bilo mokro! Pa velik je ful, doseže vse na kuhinjskem pultu - zjutraj ga najdem z nožem v roki!!! Samo še čakam, da se bo spekel, hudiček mali! Da ne omenjam apetita - ko je prišel iz vrtca, je ob 16h maznil porcijo sadja (banana, jabolko, ananas), potem ob 18h tri (!!!) porcije kosila, ob 20h pa še dva kosa sveže pečenega jabolčnega zavitka. Čez pa 2dcl ovsenega mleka. Suh je pa tako, da mu vse hlače dol lezejo! Čestitke vsem za preglede! Vidim tudi, da so se kilogramčki malo ustavili Ma saj res ne more iti tako, kot je šlo. Jaz imam pa jutri pregled ob 10h, me prav zanima. Tehtanje po šestih tednih, jao jao. Čez dan mi ni nič otrdevalo, nobenih popadkov, špikanj itd. Je pa res, da sem šla vmes spat za skoraj 2h . Zdaj bom malo počakala, da se mi lubenica poleže, potem grem pa na en nočni sprehod. Pa vsaj še eno stran moram prevesti. Jaz bi pa zadnje čase jedla beljakovine - tofuja lahko zmažem, kolikor hočete, pa vsak dan moram jesti fižol ali bob v solati. Nujno! Jaz sem v 36. tednu in moja mala je cel dan, ampak čist cel dan noro aktivna. A naj ga ne bi proti koncu manj čutil, ker kao nima več prostora?! Telovadba jaz sicer plavam, mi pa manjka tek - ko hodimo na sprehode ob reki in vidim gruče ljudi, ki laufajo, me kar stiska pri srcu ... in sline se mi cedijo. Uf, komaj čakam, da dobim nazaj svoje telo in da mine tistih šest tednov ... Ursika, pri nas je bil vpliv polne lune včeraj, vsi tečni, jaz "popadkasta", skratka, obup! Danes je bilo vse v mejah normale. Je pa baje vedno tako, da je "učinek" dan/dva prej ali poznej. Drugičudež, upam, da se je vse dobro izteklo! Saša, vi ste pa že kar veliki! tako da tudi, če te prej pošljejo rodit, ne bo kak palček . Pa dobro, da je vsega dovolj in da te bodo še pustili ... 6. maja bo pa že skoraj donošen. NIč, grem počasi, držite se!
|