|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
23.4.2013 12:45:11   
tara.81
Ja, taka navodila je dobila prijateljica, ki hodi v MB. Očitno Estrofema samo še v LJ ne dajejo. Dnevi mi grejo hitro mimo. Danes je že 6. dan po ETju. Sem že čez polovico poti do testa user posted image . Slabosti že od jutra prisotne, bolečine pa tudi. Kot ste rekle za pikico vse. Sam, da bi bila zdaj res pri meni in da mi ona zdaj kravžlja živčke in da niso tablete tiste user posted image

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 626
23.4.2013 12:47:41   
aksuram
hmmm meni so rekli naj ne jem več estrofema... imam ga še eno škatlico.najbrž škodil ne bo če bi ga pojedla. al?
v petek grem še enkrat dat kri, da mi bo dalo mir al pa še večji nemir. 10. 5. imam uz. a je še katera na gk in je nehala jemat estrofem po pozitivnem testu? jaz sem čist zmešana

zeuso
držim pesti za ponedeljek

Neposredna povezava do sporočila: 627
23.4.2013 12:50:58   
zeuso
pupkinka, jaz mislim tudi da ta izcedek nič ne pomeni sicer jaz ga nisem nikoli imela na prvem uz. Boš videla da bo vse uredu, kdaj imaš naslednji uz

Neposredna povezava do sporočila: 628
23.4.2013 13:00:26   
pumpkinka
Zeuso UZ imam za 1. maj

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 629
23.4.2013 14:15:07   
zeuso
Pupkinka ne sekiraj se zdaj ko boš začela še druge hormonetbo sigurno izginiu izcedek

Neposredna povezava do sporočila: 630
23.4.2013 19:05:22   
Aljonka
tara.81 super da ti je slabo to je že priv pokazatelj da bo rezultat točno tak kot mora bit!

zeuso kako pa pri tebi kaže tudi že kaj slabo?

S* medve sva pa na istem a kaj špika po jajčnikih?

akcuram držim pesti da bo v petek betka že ogrooomna

Pumpkinka saj če na UZ-ju ni vidla nič narobe pol je verjetno vse ok mogoče se v rednem ciklu ni čist vse sčisto pa zato še malo kaplja sigurno bo vse ok!

mene vsake toliko ščipne v jajčnikih pa malo me je napihnilo!

Srečno vsem!

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 631
23.4.2013 20:13:06   
zeuso
Aljonka pri meni pa danes samo glavobol ceu dan in nič drugega. Zato sem vzela dva lekadola, baje da to lahko v primeru nosečnosti.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.4.2013 8:06:42   
Storžica 81
Glede lekadola, je meni v lekarni rekla da lahko do tri na dan več ne.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.4.2013 8:25:47   
zeuso
Storžica 81, hvala na informaciji, sem se že ko sem bla v postopku lani pozanimala glede lekadola ker sem imela en dan po transferju vročino.
Aljonka nič ne javiš upam da si dobila tablete.
Punce kako ste kaj danes?

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.4.2013 9:52:31   
Aljonka
zeuso nisem še dobila verjetno bodo danes prišle. Kako si? Upam, da brez glavobola!

Kako ste ostale?

Lep dan!

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 635
24.4.2013 10:26:43   
zeuso
Aljonka danes sem kot rožica proti včeraj, ni primerjave. Najbrž bodo res danes prišle.
Me pa danes neka šibkost daje ker razmišljam da bi vseeno šla kupit test in ga probat naredit, ampak me je rešnično fullllllllllllllllllllllll strah.
Kaj pravte vi punce da grem ali ne je pa danes 10 dan od transferja.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.4.2013 11:29:18   
betricija
zeuso me smo firbčne, samo če si od začetka vztrajala da boš počaakala na krvnega...nas pusti še malo v nevednosti...pa naj bo pozitivno.

aksuram, če imaš še eno škatljico estrofema ga kar vzemi. verjemi mi, da v GKMB ne bi predpisali, če ga ne bi rabila. reš ga predpiše samo eno škatljico, potem pa če zanosiš, prideš takoj k njemu še po nov recept, da ti potem predpiše še za 3 škatljice. prometrium oz. utrogestan sem pa jaz jemala do 20t. najprej vaginalno, ko sem pa začela krvavet, sem se pa okužbe ustrašila, sem ga pa začela oralno papat...ene ga celo nosečnost jemljejo...

S* kak si kaj??

pumpkina če si na suprefaktu se lahko vleče malo dlje časa, nič ni narobe to. glavno je, da ko prideš na uz ko ti dajo terapijo, da so jajčniki v mirovanju in če ti je doktrca predpisala hormone se ne sekiraj..so le hormoni...

jona klara pa ti? služba, itd?

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.4.2013 12:04:21   
zeuso
Punce moje drage, zgodilo se je tisto česar sem se najbolj bala kupila sem first sing in ga naredila(res da ne z jutranjim urinom) in mi je pokazau sredinca,user posted image ne duha ne sluha o drugi črtici. Do zdaj sem jo zmeraj dobila na sedmi dan po transferju, zdaj pa že tri dni zamuja, je pa zmeraj točna kot ura na 26 dni. Je možno da jo zadržuje utrogestan?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 638
24.4.2013 12:09:40   
pumpkinka
user posted image user posted image zeuso user posted image user posted image pa upam, da si ga delala prehitro in da bo naslednji ali pa krvni pokazal user posted image user posted image .

betricija, danes se je že umirilo, hvala

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.4.2013 12:51:17   
tara.81
Sončen pozdravček vsem!

Moja tečnoba je na višku. Danes je 4. dan, ko me boli spodnji del trebuha. Špika me praktično povsod, slabost je itak še vedno prisotna, včasih bolj včasih manj, ma je. Danes me še križ bolj boli in napihnjena sem. Tudi danes sem slabo spala, ker me je bolelo in delalo tudi ponoči slabo...Ok, dovolj jamranja user posted image

Včeraj sem šla do osebnega G po recept za Estrofem, ker zadnjič mi je Reš dal tistega na pol izpolnjenega, ko sem klicala tukaj v ordinacijo mi je rekla sestra, da mi ne more izpolniti mojih podatkov, da naj pridem iskat raje novega. Pol sem še malček poklepetala z G. Pravi, da je treba jemati Estrofem do nekje 12., 13. tedna, dokler ne prevzame posteljca (upam, da sem si prav zapomnila in napisala) produkcijo tega hormona, da je to nadomestilo za rumeno telesce. Tako da po moje ga lahko kar naprej piješ aksuram oz., če si že prekinila bi mogoče bilo fajn Pušenjaka kaj vprašat.

zeuso joj, upam da je bilo res prehitro. Mene tut srbijo prsti, čeprav sem šele 7. dan po ETju. Test bi morala naredit 1.5., upam, da mi uspe počakat do ponedeljka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 640
24.4.2013 14:26:28   
aksuram
Zeuso prehitro si delal. Ne delaj panike se. Vse bo vredu. Pisala sem pusenjaku, ker itak na gk v lj se noben ne oglasa na tel. Pojeda bom ta estrofem do konca.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.4.2013 19:45:53   
Aljonka
zeuso jaz tud mislim, da si malo prehitro naredila počakaj še vsaj do pojutrišnjem! fullll držim pesti!

tara.81 jaz sem kar prepričana da si ti že nosečka, če boli pomeni da se nekaj dogaja tam doli! super!

Srečno!

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.4.2013 8:49:15   
Aljonka
dobro jutro zaspanke ja kje pa ste?

zeuso sem ti včeraj pozabila napisat, da sem dobila tablete po tvojih predvidevanjih čisto potlačeneuser posted image Kako si danes? Jaz še vedno držim pesti da bo na koncu rezultat pozitiven!

S* ja kje pa si? kako si?

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.4.2013 8:56:22   
daisy B
Punce, jaz še vedno navijam za vse vas, dajmo pluski user posted image user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.4.2013 8:57:39   
S*
Hej punce, nisem pozabila na vas, samo neke volje za pisat nimam user posted image .Pri meni nič novega, danes je 5 dan po ETju, znakov nobenih, no mogoče me kdaj zaboli tam spodaj kot pred user posted image in to je vse. Se mi pa vlečejo ti dnevi...

Kako ste druge grelke Aljonka, tara81,

Zeuso, upam da si test delala prezgodaj. Meni se zdi tam optimalno en 12 dan, seveda če zdržiš do takrat.

Betricija, kako si? Kaj pravi Ata kdaj štartate? Aja sirotko pa pijem kot si rekla zjutraj in zvečer 1 kozarec.

Jona, ku - ku kako si draga moja?

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.4.2013 9:01:41   
zeuso
Aljonka upam da so še zmeraj uporabne, ja pri meni je pa biu test realen, ker se je danes zjutraj user posted image ulila ko sem se ustala. SEm se pa že naročila za nov postopek, gremo veselo v nove boje. Punce še naprej držim pesti in navijam za vse vas.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.4.2013 9:40:15   
aksuram
dobro jutro dober dan punce moje user posted image . vsak dan po zajtrku hitro na rr pogledat kaj kej počnete... danes sem mal pozna, sem eno knjigo brala. uf čist me zasvojijo. skratka pušenjak je napisal, da estrofema naj ne jem več. zdaj pa res ne vem... odločla sem se, da bom enega na dan.

zeuso pikica draga... tako mi je žal zate. upala sem, da bo pozitivno. naslednjič mora bit. stiskam pesti.

S* tudi jaz nisem imela in še vedno nimam nobenih znakov. samo trebuh za menstro je bolel. tako da ne obupaj punca. prosim

daisy B o ti naš sonček user posted image .

tara.81 ponedeljek bo kmalu tu...

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 647
25.4.2013 9:57:21   
S*
Zeuso user posted image , me veseli da si tako pozitivna in da si se že naročila za naprej. Naslednjič si pa na vrsti za user posted image oz.user posted image

aksuram, hvala. Ja jaz sem tudi veliko brala v prviuser posted image . Sej sedaj bi tudi, pa mi žabica ne da niti 5 min mira user posted image . Srečno jutri na krvnem, upam da beta lepo narašča.

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.4.2013 10:14:33   
zeuso
Punce hvala za tolažbo zlate ste.
No jaz sem pa dobila po meilu odgovor da sem naročena šele 20.09 za novo napotnico HALO, nikoli nisem čakala več kot en mesec za dvig nove napotnice zdaj pa kar pet mesecev. Čeprav ne rabim čakat tri mesece za nov postopek ker nisem imela stimuliranega, mi je kar pritisk narastu, tako da sem kar klicala in povedala situacijo in smo se zmenli da naj pridem 6 maja in povem da ne rabim posveta, ampak samo novo napotnico. Upam da nam uspe že z majsko user posted image it v postopek čeprav se bo vleklo ker bo dolgi postopek.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.4.2013 11:36:23   
Alina31
Pozdravljene pupe,
kaj katera mogoče ve do kdaj na GK LJ jemljejo v postopke, zaradi letnih dopustov?
Lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?