Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 12:55:59
|
|
|
|
Aljonka
|
jona klara, daisy B zal mi je de se takole koncalo. apak se vedno opstaja upanje da nasljednjič pa bo! držita se! željica super za pluseka zeuso super za belino samo tako naprej pa vse do plusa! S* super rezultat lepo ju grej trepetale bova pa skupaj tudi mojadva sta že pri meni! Annchy kako pa pri tebi kaže? Lep dan!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 13:52:54
|
|
|
|
jona klara
|
željica- za , uživaj! S*- ZA TO JE OGROMNA SREČA, PA ŠE 5 za naslednjega otroka.Zmagala si, sedaj pa srečno do konca in naprej, itak bo uspelo!, vso srečo privoščim.Drži se aljonka- za zeuso- tudi ti si na dobri poti, če ni več izcedkov pomeni, da bgre v poz. smer daisy-žal mi je, kaj boš sedaj, a že načrtujeta nov boj. jaz sem kr vobupana, moj je razočaran, pravi, da se csprijazniva, da bomo imeli enega, jaz se ne morem.
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 14:39:58
|
|
|
|
Aljonka
|
JONA KLARA tud tvoj zdajle čuti razočaranje pusti mu malo časa, ko bo vse skupaj malo predihal pa bo sigurno pristal na še kakšen postopek. zeuso a so tebi dale kaj utrogestana? ta sestra dons je bla čist zmedena je rekla da mi ga bo dala pol mi ga pa ni. A misliš da je to dobro jemat jaz ga mam doma še iz prejšnjega postopka pa ne vem al naj ga vzamem al ne. Lp!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 14:49:10
|
|
|
|
zeuso
|
Joj kaki problemi spet za kaj napisat šteka 100na uro Aljonka seveda moreš si vstavljat utrogestan 3krat po eno na dan zdaj daj prvo, če pa ti ga bo slučajno zmankalo ti ga bom lahko poslala so mi od jesen ostale skoraj dve poune škatlce.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 15:49:33
|
|
|
|
tara.81
|
Aljonka in S*...super za pikice! S* kar 5 pingotov, to pa je lepa številka! jona klara oba imata pravico biti žalostna in razočarana. Vzemita si nekaj časa in se potem, ko bo bolečina manjša pogovorita o tem kaj si želita.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 18:21:08
|
|
|
|
MIHIKA1
|
joj...kaj se dogaja...jona..daisy...kako mi je žal za vaju....pa sem tako držala pesti...a pa res mislita, da je že vse končano...jona, pri tebi se mi zdi, da je tako hitro ta kri...9.dan...groza....!ampak ne smeta obupat...vem, da ni besed, ker jih tudi sama nimam..sem se dans skoraj zjokala..ko sem vidla, tako, da vama res pošiljam objemček..in vem, da bo naslednjič ziher..! lepo bodita..! željica.....tebi pa iskrene čestitike in srečno do konca....tako, kot sem žalostna, ko vidim slabe rezultatte....sem pa toliko bolj vesela, ko vidim, da je kateri ratalo....! srečno do konca..in pazi na pikico....!!!!!!! S* in Aljonka...res superca za pikice..!!!!!! Vsem želim , da se na koncu pokažejo pluski, srčki in na koncu naši sončki....! Jaz grem že v 23.teden....sedaj pa bi se te že moralo videt počasi, kaj bomo dobili....saj je itak vseeno...samo, da bo zdravo...če bo punčka bo Ana Luna...če pa fantek pa Tiago Ian. SREČNO VSEM...!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 19:27:53
|
|
|
|
Annchy
|
Aljonka, hvala za vprašanje.. Pri meni ni nič.. Je bila potem samo ena celica ok, pa še ta se ni oplodila, je že včeraj nehala rast.. Razočaranje uglavnem Avgusta oz. septembra pa spet.. bomo vidli kaj se da do takrat ukrent, nekak bi se mogla znebit teh cist, moram do svojga G pa ga malo povprašat.. Veliko sreče vsem! LP
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 20:27:45
|
|
|
|
željica
|
Hvala za cestitke vsem! Sicer bo v ponedeljek najbolj jasno, ko bo 14.dan in bom delala CB, danes ga nisem, bova potrpela do ponedeljka. :-) Moj ima prav, ko pravi da dajmo pocakat, ne se prevec veselit da ne bo kaksnega razocaranja. Ko bo ziher bo pa juhuhu! . Se mi zdi, da se kar ne dojemam kaj se dogaja, pa sem se tako bala, da ne bo nic z pingoti. Jona klara, Daisy, pustite casu cas, full mi je hudo da vama ni uspelo in vaju zelo obcudujem, da ste dale ze tolk postopkov skozi. Zeuso, kako kaj pri tebi? Drzim pesti, da ne pride ! Prvi test sem delala 10.dan, tako da raj ne delaj pred 12.dnem. Ce pa bos zdrzala pa pocakaj do 14.dne. Aksuram, drzim pesti, da tudi ti jutri zagledas ! Dobra si, da si sploh zdrzala tolk casa. Zaenkrat srecno vsem, ki ste v "igri"! Lep vecer!
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 21:26:37
|
|
|
|
betricija
|
o kaj jaz to berem?? jona klara žalostna do konca. pa si sigurna, da je vse konec? je na polni sceni ali je kaj lažnega..kot sem začela brati in si pisala, da si taka kot nosečka, vse znake za rahlo hiperco si imela, daj vseeno naredi test, pa objemčke na polno res daisy b tudi tebi objemčke. pa tako dobro je kazal. mislim, da bo še reš žalosten. S* wiiii 2 naj uspeta obe . naj žabica dobi sestrico ali bratca ali oboje. pa super za 5 pingotov..samo 5? od 21. sem mislila, da jih bo spet 10..super res.ti si imela ivf a ne? željica čestitke tudi tebi. vidiš, da se s pingoti da.bravo bravo vsem ostalim pa srečno ali objemčke, jaz se še odločam, ali bi šla v postopek že ta mesec ali naslednji mesec...dajte mi nekaj povedat...koliko so vaši moški pazili sedaj pred postopkom glede piva..alkohola...če bi šla ta mesec v postopek bi imela cca 5 dni pred postopkom eno 40-letnico in itak, da bi se tudi nekaj piva popilo...in mojmu nočem težiti, da ne sme, pol raje ne gre, to pa spet ne moreva..jaz pa tudi ne bi rada bila živčna..torej...a so kaj vzdržni pri alkoholu...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 20.4.2013 21:52:40
|
|
|
|
Aleda
|
Oooj. Da se tut jaz malo oglasim. Najprej pošiljam Jona in daisy Željica tebi pa čestitke za , S*- res sta dobro pridelala, upam da dobite kar , Beatricija-moj se nič posebno ne pazi, popije kakšno pivo,pretirava pa ne. Ima pa slabo seme in sam upam da ni še kaj slabše kot je bilo. Jaz se kar špikam s puregonom, pa kot da se ne bi, ne čutim da bi se kaj dogajalo v jajčnikih, upam da bo v četrtek kaj za videt na UZ.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 8:33:14
|
|
|
|
zeuso
|
Punce lepo dobro jutro vam želim Danes sem doma in bom lahko komentirala iz računalnika, včeraj pa nisem bla tako da je iz telefona hudič komentirat. Annchy, žau mi je da te ni dočakau noben zarodek najbrž ti bodo naslednjič dali drugačno terapijo na katero boš bolje reagirala in posledično imela več celic, kar se pa cist tiče se je meni po drugem postopku naredila ena zaradi katere sem imela menstruacijo ki je trajala kar mesec in pou, zato sem šla do svoje ginekologinje ki mi je najprej dala enojno dozo kontracepciski tablet ker pa to ni pomagalo mi je po enem tednu dala dvojno dozo takrat je pa cista počla in krvavitev se je poslovila. Zato kar pojdi do svojega ginekologa in ni vrag da ne bosta našla kakšno rešitev pred postopkom. Želim ti že zdaj vso srečo v naslednjem postopkom. Aja kar se punkcije tiče tudi meni so vse punce govorile da ni to nek bau bau, sem pa bla na punkciji jezna kot pes ker me je roko na srce bolelo za poizdit. Željica hvala za nasvet glede testa, najbrž ga sploh ne bom kupila in tudi ne delala ampak bom počakala kar do drugega ponedelka ko imam krvnega. Danes je ne pričakujem in je še zmeraj belina in upam da tako tudi ostane še naprej, sem pa komaj sedmi dan po ETZ-ju. Aksuram kako si , jaz nestrpno čakam tvoj plusek. Aleda, pusti se preseneti tudi mene ko ni več nič pikalo in sem bla v strahu da so folikli popokali so pol bli še dodatni na Uz.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 9:38:04
|
|
|
|
aksuram
|
zvečer se vam posvetim, zdaj vam pa napišem, da sem zjutraj lulala in je bil en lep +++++.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 9:46:19
|
|
|
|
zeuso
|
aksuram jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke srečka nosečka in srečno do konca in še naprej
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 9:57:35
|
|
|
|
tara.81
|
aksuram!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAM ŠE ENA LEPA NOVICA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 11:55:06
|
|
|
|
Aleda
|
Čestitke Aksuram
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 12:20:32
|
|
|
|
Annchy
|
Zeuso, hvala za vzpodbudne besede.. Problem je, da mam js policistične jajčnike in zato čez celo površino jajčnikov male ciste - baje sta čisto prekrita s cistami.. Zato nevem kako se bom tega rešla in morm G vprašat.. Nevem, a ma še kakšna ta isti problem da ima policistične jajčnike in zato ne mora zanosit? Ko berem tele vaše komentarje in kok celic pridelate, pa vam še vedno ne uspe, me kar mal skrbi, kako bom potem js, če še celic dobrih ne morem pridelat.... ampak vseeno upam na najboljše.. Se mi zdi da moj dragi veliko težje prenaša vse skupaj kot jaz, pa mu ne znam pomagat.. Ampak upanje umre zadnje.. Čestitke vsem, ki vam je že uspelo, svaka vam čast vsem, ki vztrajate in držim pesti za vse, ki trenutno čakate na rezultate.... Čimveč in !!! LP
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 17:21:13
|
|
|
|
Aljonka
|
aksuram jeeeee čestitam me veseli, da ste začele bolj korajžno polnit seznam nosečk. Srečno! annchy ah kako so hecni lahko bi ti že sedaj povedal kako se znebit teh cist sigurno obstaja način. No ampak kar korajžno naprej reši se cist pol pa po dojenčka! zeuso hojla močno držim pesti da boš tudi ti nalulala plusek. utrogestana mam pa za 4 dni. Nisem spoloh nikoli vprašala za kaj se uporablja mi je zdej rekla če mi ga da sam za mojo dušo pol je pa itak pozabila. tara.81 S* močno držim pesti Ne vem pa kje je aprilčka bi tud že lahko lulala. Upam da je vse OK!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 18:06:43
|
|
|
|
daisy B
|
aksuram, čestitke
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 19:09:17
|
|
|
|
željica
|
Aksuram !!! Sem full vesela zate! Zeuso, naj belina kar ostane! Jaz sem pa danes cist na tleh! Se je pojavila krvavitev, manj kot ponavadi menstra pa ne vem kaj naj naredim! Sem cist zmedena, zdaj mi pa ni prav nic jasen rezultat vcerajsnjega testa! Ne vem kaj naj si mislim. Cist sem brez volje danes, sam polezujem in ni mi do nicesar!
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 19:24:24
|
|
|
|
zeuso
|
željica ne takoj vršt puško v koruzo jaz sem dosti prečekirala glede teh krvavitev in izcedkov pa ne pomenijo zmeraj konec, dej probaj vseeno naredit clearblu al pa pejdi jutri nekam na krvni test. Džim pesti da se bo vse porihtalo in se srečno končalo. Aljonka to sem našla na netu glede utrogestana:"Prometrium, Utrogestan in Dabroston vsi služijo za podporo rumenemu telescu in nadomeščajo funkcijo posteljice do 12 tedna nosečnosti. V nekaterih primerih bi naj preprečili splav, zato jih (za vsak slučaj) predpisujejo kar vsem v postopkih OBMP." Ti ga z veseljem odstopim eno škatlico če praviš da ga imaš samo za 4 dni, če želiš in da si neboš kdaj očitala ker ga nisi jemala pa da bo tudi meni pri srcu prijetno ker sem lahko kateri od vas pomagala mi lahko na ZS pošlješ naslov in ti ga zjutraj takoj pošljem po pošti.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 19:48:34
|
|
|
|
booby
|
aksuram - čestitam! kako se počutiš, te kaj trebuh boli? mene je full, zdaj me je pa kar ponehal.. naslednji teden imam prvi uz
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 21.4.2013 23:42:33
|
|
|
|
pumpkinka
|
aksuram čestitke, pa držim peti da bo jutri lepa beta na krvnem
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 22.4.2013 7:50:19
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aksuram zvečer se vam posvetim, zdaj vam pa napišem, da sem zjutraj lulala in je bil en lep +++++. Čestitam, sedaj pa srečno draga moja do konca in naprej!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 22.4.2013 8:13:39
|
|
|
|
Aljonka
|
Željica tako kot ti je zeuso napisala ne obupat jaz bi šla na tvojem mestu takoj beto preverit pa bi blo vse jasno! bom fajn pesti držala da bo vse ok! zeuso imaš ZS
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?