jona klara
|
špica- o kako lepo te je čuti, kako si, kako bebe betricija-ja saj itak, da se mu bom zahvalila za mojga sončka, ki ga imam drugače bi se mi že zmešal....bom pa vseeno vprašala njega za mnenje, da vidim kaj on misli, da vidim kaj bom z napotnicami lahko uredila, pa mojim delodajalcem za kdaj imam sloh dovoljenje, pol pa kličem reša aloi mb, čeprav se mi mb ne zdi opcija, ker nimam živcev za čakati 1 leto, da bo kaj.Tebi pa želim uspešen postopek, ki se naj dobro odvije.Vso srečo, sem pa skeptična glede reša tudi, ena ki sem jo spoznala v lj, je biula prej 3 postopke v lj brez uspeha, sedaj šla k rešu, hodila na homeopatij, bioresonacco, vse upe stavila nanj, sicer nimata ugotovljenih težav, pa evo spet ni uspelo, pa imela 2 lepe blastocite.....upanje mi kr dol pada da bom sploh kdaj še prišla do enega, ker imam vedno full mal celic, on me pa bo začel pošiljati n ačešk, sem res obupana tara in aksuram, ostale- kako ste S*- KAKO SI PUPA? SAJ VEŠ, DA MISLIM NATE IN ČAKAM VESELE NOVIČKE, KDAJ PADE TEST? jaz verjamem, da ti bo uspelo, pestkam fullllll mi pa gremo v torek na morje do nedelje, se malo sprostimo od vsega tega sranja inneuspeha, malo naužijemo z malim, pa da mi burja razpiha misli in možgane, naj odnese vso negativo vstran, ker to ubija