jona klara
|
HVALA VSEM ZA TOLAŽBO! jaz sem še kar slabo, v sebi sem nekako čutila, da sem noseča, zarodek so full prehvalili, z maternico nimam težav, ne vem zalaj ni uspelo, ali pa je pa je šlo naprej, ker mi je že bilo kaj malega slabo....ne morem se sprijazniti, čeprav se bom mogla.Moja svakinja ima dvojčke 1 mes. stare in to imam skozi pred hišo, samo ti pogovoro, te teme vse me že ubija in ne vem kako bom šla naprej.V službi še nisem javila, tako, da ne vem kake ukaze bom sedaj imela od tam, ali bom sploh še lahko šla ali bom na ta račun zaključila z službo, ker defiinitivno še grem, čeprav po vsakem poskusu neuspešnem je manj upnja za vnaprej, vedno malo celic, ni neke dobre dispozicije.Prosim če mi samo poveste kak je postopek, da pridem do REŠA, KER GA BOM POKLICALA POL SE BOM ODLOČILA.šla bi itak že avgustapa zaradi službe ne bom mogla, napotnico pa imama v lj do januarja za tisti zadnji postopek, torej ga ne morem koristiit pred januarjem na novo nikjer drugje ane.vseeno nekako vetrjamem, da če je enkrat uspelo, pa 2 krat IMN, da še bo, je pa res, da leta bežijo, vse je slabše.V Glavnem imam nove cilje, pri katerih je služba totalna ovira, brez nje ni denarja pa smo tam....bpo že ker otrok mi je prvi in glavni cilj bomo že uredili, lahlko da bo pa trajalo.Mi je bil pa moj žabek v uteho, prav čutil je skozi se carta, visi na meni, prej sploh ni bilo tako, ker je full igriv, full me je tudi pogrešal, ker nisem bila zadnje 2 tedna veliko z njim spolh ne v aktivnostih. joj sem zatžila, oprostite. S*_ NE BITI SLABE VOLJE, KER JE ŠE PREHITRO, ZA TEBE IMAM DOBER OBČUTEK PA ITAK ŠE MAŠ BACK UP V SKRINJI, MENI BI BILO FULL LAŽJE, ČE BI IMELA KAKEGA PINGOTA.držim ti pa pesti 100 na uro in mislim nate, drži se, se ć čujeva, pazaj pikici. aksuram.- za , fulll privoščim vse dobro. betricija- hvala za tvoje besede, ja me je kr zlomilo, ko se spomnim teden nazaj kako sem bila vesela, počutila sem se vsaj 8 dni noseča, ponosna na trebuh, sedaj je tega konec, te kaj pokličem, tebi pa srečo v postoku, da se dobro izzide, glede alkota, se je moj zadnji teden zelo čuval, mogoče kak glažek, več ne, nima pa težav s semenom, če ga tvoj ima naj zadnji teden pred punkcijo ahta.drži se pa tik tako se ti bo začelo, meni se je tik tak končalo, ne morem verjeti, se mi zdi, da še dober nisem začela z postokom, sedaj pa to, povej mi več o karmen reflekso, ko si hodilaprosim, ker nekaj moram spremeniti. Danes bi sicer delala test, zato sem še bolj žalostna, pa bo spet žalostno poletje, kot lani, ko sem samo trebuhe na morju gledala in skrivaj trpela. zeuso- drži se željica- upam, da se je ustavilo. vsem srečo tara- kako si daisy- kako se pa ti počutiš? že imata nove plane?