|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
25.4.2013 11:44:24   
dekca
To je ena napisala za leto 2010, verjetno je vsako leto podobno.
ZM je zadnja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

danes sem mela čas brat takele stvari in sem si zapisala...

(julij, avgust)

IVF
dolgi postopek ZM do 31.5.
ZM od 17.8. dalje

kratki postopek ZM do 30.6.
ZM od 17.8. dalje

IUI

klomifen od 13.8. dalje

gonadotropini od 17.8. dalje

telefon IVF (julij, avgust) 01 232 3048 in 01 522 6112

telefon IUI (avgust) 01 522 6074

(odgovor članu Alina31)
Neposredna povezava do sporočila: 651
25.4.2013 12:52:13   
tara.81
hej hej!

Evo mene... user posted image danes sem boljše volje, ker so se slabosti malo pomirile. Še vedno imam malček težav, ma nič v primerjavi s prejšnjimi dnevi. Špikanje je pa še vedno prisotno. Malo en jajčnik, malo drugi, malo pri popku, malo pod njim. Ma ni hudega. Toliko, da čutim in pol gre mimo. Joooj, upam da je res vse to en velik pozitiven znak, da je pikica ostala pri meni. Sem tudi z bioenergetikom govorila in pravi, da kako vnetje ni, da bi se takoj videlo in da sumi, da je res to to. Jaz pa ja,...se ne upam preveč veselit. Ja, ponedeljek bo kmalu tukaj, čeprav se mi vlečejo tej dnevi. Pa danes sem še tako nervozna, mora bit kaka luna al neki v zraku. Tudi glavobol je šel mimo, včeraj sem popoldan preležala, ker mi je vse falilo user posted image user posted image

zeuso user posted image in user posted image za nov postopek! Naslednjič, pa mora uspet!

S*, Aljonka kmalu bomo na vrsti!!! Že komaj čakam!!! A katera ve kako je pa z aprilčka2013?

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 25.4.2013 12:53:07 >

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 652
25.4.2013 13:41:05   
betricija
danes je polna luna, zvečer okol 22h bo baje še delni lunin mrk..torej ven in v nebo gledat...pa romantiko zganjat user posted image

jaz prevzela zdravila. začnem spet od začetka...ata dal dephereline, jutri rekel, da začnem špikat. pa pridem tja in pravi, gremo še na stol...kakšen stol, zakaj jaz njemu..pa on, da bi rad vidil, če ni kakšne ciste...ej, stari, od kdaj to tebi, jaz nisem zrihtana tam doli hihi...benti mi je bilo tolkkkk grozno nerodno, samo je očitno profič, tudi trznu ni hihi..upam, da se ne spomni na punkciji tega dogodka.
tako, da čakam user posted image , ki bo lih enkrat okoli 5.5. potem pa po menopur in upam,da bo ok. pa da bo uspešno. tolk sem pozitivno nabita, da bom ornk razočarana če ne bo uspelo...ker v prvo smo potrebovali 3leta in 5 postopkov...tako da navijajte na polno!

kje ste ostale punce...jona klara..daj oglasi se no...pa kje naj dobim krvomočnico..nikjer se je ne da dobit user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 653
25.4.2013 14:51:09   
antigona123
Ojla!
Še jaz se vam malo oglasim user posted image . V torek sem bila na UZ, moji folikli počasi rastejo pa so me naročili ponovno v petek na UZ, jaz upam, da bodo dovolj veliki, da pade stopka in da grem za vikend na punkcijo.

Za vse, ki vas je user posted image obiskala pošiljam user posted image user posted image user posted image

Za trepetalke pa user posted image user posted image user posted image

beticija krvomočnico lahko dobiš v sanolaborju user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 654
25.4.2013 18:10:15   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Danes sem imela spet posvet pri dr. Voglerju.
Z mojim dragim je vse v redu user posted image Si je kar oddahnil. No pa saj je že večkrat dokazal, da lahko naredi otrokauser posted image user posted image
Z mojimi hormoni tudi ni nič narobe. tako, da sem dobila sedaj še napotnico za histeroskopijo in laraskopijo.

Mi je pa že malo rekel, da sem kandidat za epruveto, čeprav je bolj luštno delat otroke domauser posted image user posted image . No upam, da nama do tega res ne bo potrebno priti, saj imava že dva dokaza doma, da se da tudi drugače priti do otrok.

Ko bom imela čas, vas malo več preberem, a vedite,da navijam prav za vsako od vasuser posted image user posted image

(odgovor članu antigona123)
Neposredna povezava do sporočila: 655
25.4.2013 19:46:34   
betricija
antigona, vem da se jo dobi, vendar jo sanolabor od dobavitelja ni dobil že nekaj časa nazaj in ne ve kdaj jo dobijo in naj bi jo zmanjkal po vsej sloveniji..isto sem vprašala pri drugih zeliščnih trgovinah :( tako da sem prav žalostna...eh, bomo že

Neposredna povezava do sporočila: 656
25.4.2013 20:36:30   
Anonimen
Betricija, ne vem od kod si, ampak jaz sem pred kratkim kupila krvomočnico v Mariboru, v lekarni Lah na Gorkega 18. Morda pride prav še kateri drugi...

Neposredna povezava do sporočila: 657
25.4.2013 20:38:24   
Anonimen
Aja, pa še to, glede krvomočnice. V zgoraj omenjeni lekarni jo prodajajo pod imenom smrdljička, tako da morda poskusi povprašati tudi pod tem imenom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
25.4.2013 21:55:21   
Aleda
Živjo punce, ste veliko napisale, da sem koma pršla skozi, pa še to na hitro. Danes sem imela uz, ponovimo čez dva dni v soboto... upam da bodo foličkli potem že dovolj veliki. Naštela jih je ene 7, navjveč do zdaj.
Zeusouser posted image za neuspel postopek, sej gre hitro cajt naprej, še zavedla se ne boš pa boš spet v postopku
Za vse grelkiceuser posted image držim pesti in ostale tut

< Sporočilo je popravil Aleda -- 25.4.2013 21:56:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.4.2013 22:43:53   
jona klara
malo sem vas preletela, nisem vsega bralla....

S*- ne še obupat, je še prehitro, meni se je zdelo kot, da imam zake, pa ni bilo pol nič iz tega....res brezveze tile znaki, mogoče je res, da te kej špika v jajčnikih še najbolj zak ni pa nujno, nisem več dost pametna.Ti lwepo grej pikici in upam, da ti bres uspe, ker tole je živčna vojna, ki jo je treba dati skozi, meni je kr slab ko pomislim še enkrat spet vse to, sploh ker jaz pridem komi do kake celice....drži se miška, razmišljaj pozitivno, imaš pa še pingote, to je super, jaz pa tako držim pesti

betricija- evo mene, nisem bila par dni na forumu, smo bili vsi 3 bolani, moj 40 vročine, mali drisko, bruhal, dobro, ds ni bilo treba v bolnico, meni slabo, da sem komaj stala na nogah, pa žal od viroze ne od nosečnosti, danes sem posebn žalostna, ker naj bi danes imela drugače krvnega.KRVOMOČNICO LAHKO KUPIŠ NA LJ TRŽNICI, TAM PERD RIBARNICO PRODAJA ENA ŽENSKA, pojdi gledati, ker mi je ena rekla, da je kupila tam 1 teden nazaj, v trgovinah pa jo tudi pri nas nimajo baje zaradi suše, ni dovolj zalog.PA SUPERCA ZA NOV POSTOPEK, poglej kako hotro je to minilo, vso srečo, pa naj sedaj rata v prvo, navijam in javi se kaj,a še imate prikolo, oz. grete za 1. maj na morje?

zeusouser posted image user posted image zate, vem kao je hudo, je pa dobro, da lahko greš spet tako hitro v postopek, srečno ti želim

daisy- kako si

tara- mislim, da imaš lepe nznakce, držim pesti.

pri menoi pa tako, šla še bova v postopek, ne vem še kdaj, ker še nisem javila v službi, ne vem kako se bomo dogovorili, zagotovo še enkrat ziher poskusimo.a s EM GOVORILA Z PROFESORJEM, GREM 6. 5 K NJEMU, DA VIDIM KAJ IN KOGA ON SVETUJE, POL SE BOM VSE ODLOČILA, PA REKEL JE, DA BI POVEČALI DOZO, DA ON MISLI, DA MI BO USPELO, KER ČE JE V PRVO RATALO, Ni vrag, da ne bi še enkart, pa IMN v jenuarju,ni mu pa jasno kaj je bilo to sedaj zakaj ni, ker zarodek je bil res lep, ampak on gre v penzijo, tako, da moram najti alternativo, ki bo verjetno Reš.BOM ŠE VIDELA KAJ BO ON REKEL, PA KAJ BOM Z NAPOTNICO UREDILA, upanje umre zadnje.....upam, samo, da še enkrat res pridem do bebija, da ne bo ves ta trud zaman.

vsem držim pesti in naj bodo pluski, ker na minuske in kri sem že alergična

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.4.2013 23:49:42   
mickybap
Zivijo..rabim pomoč od vas devojke..slabo govorim slovenski nadam se da cete me razumeti.... mozete mi i na slovenskom odgovarati razmem vas user posted image user posted image trenutno idem za postupak zuntelesne oploditev...idem kod dr drobnica... prodli mesec sam imala operaciju histeroskopiju pregrada na materici,sad dva meseca odmora,u maju umam ponovo pregled kod drobnica..suprugu je jako los spermogra,jako user posted image da li mi mozete objasniti kako to sve ide,koliko se ceka i kad bi to mogla raditi..dala sam UZ i hormone kod drobnica.... hvala vam na paznji,nadam se da ce me neko razumeti i pomoci..opravicujem se na slovenskom..potrebna mi je pomoč jel sama prolazim kroz sve ovo,sama sam sa suprugom ovde ..... LP

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.4.2013 9:19:24   
aksuram
mickybap ko se zdravnik odloči za obmp potem vloži papirje za konzilij. konzilij je ponavadi v roku 2, 3mesecev. potem je pa odvisno kaj se tam odločijo. dol, kratek postopek. če je gužva moraš kak mesec počakat. veliko dejavnikov je v celem postopku.

jona klara vesela sem, da si se oglasla. 6.5. dobro zrihtaj. ko boš pa v postopku imaš moje pesti

Aleda navijam za soboto... sej to je jutri user posted image .... naj rastejo

mamica deklicam dobro opravi vse preizkave...

antigona123 kako danes kaže tvojim foliklom? upam, da pade stopka

betricija imaš moje pesti za postopek

tara.81 polna luna ti je delala težave user posted image

S* danes grem v laboratorij psihično pripravljena in... sploh ne delajo bhcg tukaj. v lj se mi ni ljubilo it. mogoče v ponedeljek

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.4.2013 9:48:42   
mickybap
aksuram hvala :D nadam se na neću duze cekati user posted image user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.4.2013 9:48:56   
antigona123
aksuram moji foliklčki ful počasi rastejo user posted image , v torek so bili okrog 12, danes pa samo 13 - 15, tako, da pojma nimam kdaj bo punkcija, verjetno nekje za praznik dela, če bom tako počasna user posted image . Če se ne motim morajo folikli biti čez 20 za punkcijo. Jutri imam spet UZ, bom vidla, če se zgodi čudež pa zrastejo čez noč user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.4.2013 9:51:43   
antigona123
Aleda a si v postopku v Lj.? Jaz imam tudi jutri UZ, če si v Lj. se bove vidle user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 665
26.4.2013 9:53:07   
aksuram
antigona123 moj največji je bil 19, drugače pa 17, 16. držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 666
26.4.2013 11:00:53   
dekca
antigona123, menda zrastejo do 2 do 3 mm na dan, tako da nč bat, bodo zrasli... Ta drugi menda pravi, da so nad 17 že primerni za stopko, moj največji je tudi bil 19 mm, pa je ratal lepa blastocista, samo potem se ni prijel.

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.4.2013 11:14:28   
daisy B
jona klara, jaz sem v redu, prebolela tudi to izgubo in sem že v akciji kar se tiče poizvedovanja o tujini, saj sva se z možem odločila, da bova šla po vsej verjetnosti v jeseni v Brno po darovan zarodek, ker od najinih ni bilo v 7-ih postopkih nič, tako da v postopek pri nas ne grem več, edino v spontanega mogoče, bomo videli. Tudi pri dr. Reševi sva naročena, tako da se še tam pomeniva kako in kaj. Dobro se dogovori s Tomaževičem in ni vrag, da ne boš še enkrat user posted image , če ne pri njemu, bo pa ata Reš kaj naštimal user posted image   Vedno je potrebno imeti plan B in po možnosti še C, vsaj tak je moj moto.

Srečno vsem, ki ste v postopkih in tistim, ki se jim vlečeta dva dolga tedna user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 668
26.4.2013 12:34:54   
betricija
evo dobila krvomočnico..pri teti na btc tržnici...sedaj pa naslednje vprašanje:
ali lahko pijem že kar sedaj? po ovulaciji do user posted image , pa potem prekinem za 4 dni in začnem spet pit? in pijem do punkcije ali do ET? malo sem pozabila že..aja in naj bi oba pila??in kako ste ve pripravile čaj...sicer piše preliti s kropom, nekje pa piše natočiti v hladno vodo, pustiti celo noč in popiti na tešče...nasvet prosim. tnx.1 skodelica ali 2 na tešče ali zvečer ali čez dan po požirkih...

Anonimna..hvala..drugače delam v ljubljani in sem krvomočnico kar tukaj kupila, je pa suša in je ni a ne?

mamica deklicam, a je preveč če te vprašam..imaš že otroke in sedaj si želiš še in ne gre, že dolgo časa, kar ne morem verjeti, da v tretje pa ne uspe? močno držim pestke, da bo uspelo, zakaj pa histero in laparo??a imaš pregrado, ki je prej niso ugotovili?

Aleda, počasneje ko je, boljša celica je! za to je živi dokaz tudi naša S*...tako da kar počasi in naj bodo folikli vsi polni, pa če bo za prvi maj, boš vsaj vedela, da je bil na praznik dela težko prigaran zarodek user posted image . ko sva midva v 5 poskusu končno zanosila, sem imela punkcijo na 1.4. sem rekla, samo še to mi je manjkalo, da se bo ata reš kaj hecal tam ko bo po meni ril, ET pa na veliko noč..ko so drugi šunko papal, smo se z rešom hecal, kako disciplinirane celice imava...in ta disciplinirana celica je sedaj ena velika trmica doma...tako da...srečno

JONAAAAAAAAAAAAA končno si dala glas od sebe. bravo da nisi obupala. jaz bi na tvojem mestu šla k tomaževiču, mu stisnila roko, se mu zahvalila za princa, ki ga imaš doma, potem pa želela srečno pokoj in šla k atu rešu...veš, da ti v ljubljani ne bodo dali drugačen postopek. pa nikar ne hiti preveč. sedaj se dobro spočij, če prideš nazaj v službo, se pozanimaj, kdaj gre dr. na dopust..reš začne delat avgusta, to bodo že 3meseci mimo, čeprav bi jaz dala še kak mesec zraven in pojdi takrat v postopek. drugače pa, jutri se gre postavljat prikolica, mi3 ne gremo dol. si ne upam, da se ne prehladim preveč, so noči le hladne, prikolica je pa mrzla, pa prevelika, da bi lahko na neko toploto ogrela. če mi pa slučajno uspe zanosit, pol pa tudi na morje ne bom šla. bo samo tamala šla k mojim...in draga moja...ne obupaj, res, pa naslednji postopek naj ti bo malo vseen..naj se ti malo fučka..če bo ratal bo, če pa ne pa ne...vem da je težko, samo ne bit preveč živčna no..

mickybap..tako kot ti je aksuram napisala...drobnič bo mogoče dal moža še enkrat pregledat, (a mož je že dal kri za hormone), če je pri obema s hormoni vse ok, daš še kri za prenosljive bolezni, oba, nato pošljejo papirje na kozilij, probaj vse naredit pred dopusti, potem pa dobiš vabilo za začetek. greš po napotnico k drobniču, povej na naročanju, da rabiš samo napotnico, da ne čakaš spet 3 mesece, potem pa avgusta, če bo konzilij že odločil, da sta z možem kandidata, pokličeš na številko ki ti dajo in sicer 1.dan menstruacije, da ti povedo kdaj pridt po zdravila..vse je odvisno ali boš imela kratki ali dolgi postopek...pa srečno in uspešno!

antigona tudi tebi srečno na uz

daisy b, a to si bila prvič pri rešu ali že večkrat?vem,d a si vse postopke pokurila user posted image , pa res misliš, da si zrela za prago? kaj pa če bi probala še s kakšnimi tabletami..profertil za moškega in žensko...jih dobiš v avstriji. mojemu se je 3leta nazaj seme full popravilo, sedaj mi je žal da nisva že pred novim postopkom začela jemati, samo tole sva se tako na hitro odločila, vsa pa oba odločna, da če ne uspe ta postopek, da bova te tablete jemala oba...imam pa jaz pavzo med postopki vsaj 6mesecev..da se telo res očisti hormonov..čeprav me leta že malo hecajo..pa srečno in bravo da nisi obupala!!!

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.4.2013 12:37:31   
mamica deklicam
no pa sem dobila datum za LPSD in HSC: 10.5. imam sprejem, za vikend grem domov, potem pa 13.5. operacija in naslednji dan domov, če bo vse v redu.

In to mi bodo naredili tik pred rojstnim dnevom, ki ga imam na Zofko user posted image user posted image . Ja 15.5 bom imela že kar 39 let ampak mi se še ne damo in še kar vztrajamo na tretjem otroku user posted image user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.4.2013 13:29:47   
daisy B
betricija, 5. postopkov sva imela na GK v LJ, že takrat sva oba jemala različne dodatke, pa je bil spermiogram samo še slabši, delali so nama tudi IMSI, pa kljub temu, da sem vedno dobila v varstvo blastociste, do nosečnosti ni prišlo. Nato sva imela en postopek v MB in takrat je 4. mesece prej mož jemal Profertil, pa tudi ni bilo nič boljše, tudi jaz sem seveda jemala vse živo, saj niti več ne vem točno kaj. Tokrat pa je bil samoplačniški postopek pri Reševi in je mož jemal Astasan oz. nadomestek, ki je cenejši, pa je ata rekel, da je seme zelo slabo, tudi število celic se je počasi začelo zmanjševati kljub enaki ali višji dozi hormonov, tako da ja, odločitev je padla, ker se mi zdi nesmiselno riniti z glavo skozi zid, vnašati vse te hormone v svoje telo, trpeti fizično in predvsem psihično, seveda pa je tukaj v igri tudi €... tako da definitivno sem oz. sva zrela user posted image  

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.4.2013 13:34:34   
dekca
beatricija, bp začneš piti čaj že danes.

Sama jo največkrat pustim čez noč, včasih seveda pozabim in potem naredim prevretek, potem pa pijem preko celega dneva.

< Sporočilo je popravil dekca -- 26.4.2013 13:36:01 >

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 672
26.4.2013 13:34:58   
mickybap
betricija
hvala ti najlepse...zelo sam zadovoljna odgovorom i podrskom vasom,hvala vam puno user posted image user posted image user posted image ja imam 17. maja pri dorbnicu pregled posle histeroskopije i rekao mi je onda da vidimo sta i kako dalje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 673
26.4.2013 13:41:43   
betricija
daisy b user posted image user posted image user posted image bošček moj, te razumem, naj ti bo praga uspešna. je pa moj tudi jemal profertil...piše da po 3 mesecih je seme boljše...moj ga je jemal 3 mesece je bilo seme kak bi reklo...prozorna župa, ne pa bel pljunk user posted image . pa je vzel še eno kuro 3 mesecev..ko sem že skoraj obupala in mislila, da sva zafurala vse, se mu je pa v 6mesecu jemanja seme ful izboljšalo.prav veliko ga je imel, da je še reš rekel, da ne razume zakaj nama ne uspe. no sedaj je semena spet manj, vseeeno pravi reš, da tisto kar je bo že našel enga dobrega plavalca. pogumno v pragi. moja znanka je februarja rodila..stara 43let, po nešteto neuspelih poskusih v ljubljani in pri rešu je šla v prago..prvič ni bilo nič, v drugo pa...ful lepo punčko imata.res, srečno

mamica deklicam..srečno in bodi kmalu v domači oskrbi, pa mogoče kar po naravni poti potem uspe, ko bodo rekli, da je s tabo vse ok

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.4.2013 13:47:29   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: betricija

mamica deklicam..srečno in bodi kmalu v domači oskrbi, pa mogoče kar po naravni poti potem uspe, ko bodo rekli, da je s tabo vse ok

saj če je že nekajkrat mi po naravni poti ratalo, ni vrag, da ne bi sedaj tudi. In hvala za lepe želje

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?