jona klara
|
malo sem vas preletela, nisem vsega bralla.... S*- ne še obupat, je še prehitro, meni se je zdelo kot, da imam zake, pa ni bilo pol nič iz tega....res brezveze tile znaki, mogoče je res, da te kej špika v jajčnikih še najbolj zak ni pa nujno, nisem več dost pametna.Ti lwepo grej pikici in upam, da ti bres uspe, ker tole je živčna vojna, ki jo je treba dati skozi, meni je kr slab ko pomislim še enkrat spet vse to, sploh ker jaz pridem komi do kake celice....drži se miška, razmišljaj pozitivno, imaš pa še pingote, to je super, jaz pa tako držim pesti betricija- evo mene, nisem bila par dni na forumu, smo bili vsi 3 bolani, moj 40 vročine, mali drisko, bruhal, dobro, ds ni bilo treba v bolnico, meni slabo, da sem komaj stala na nogah, pa žal od viroze ne od nosečnosti, danes sem posebn žalostna, ker naj bi danes imela drugače krvnega.KRVOMOČNICO LAHKO KUPIŠ NA LJ TRŽNICI, TAM PERD RIBARNICO PRODAJA ENA ŽENSKA, pojdi gledati, ker mi je ena rekla, da je kupila tam 1 teden nazaj, v trgovinah pa jo tudi pri nas nimajo baje zaradi suše, ni dovolj zalog.PA SUPERCA ZA NOV POSTOPEK, poglej kako hotro je to minilo, vso srečo, pa naj sedaj rata v prvo, navijam in javi se kaj,a še imate prikolo, oz. grete za 1. maj na morje? zeuso zate, vem kao je hudo, je pa dobro, da lahko greš spet tako hitro v postopek, srečno ti želim daisy- kako si tara- mislim, da imaš lepe nznakce, držim pesti. pri menoi pa tako, šla še bova v postopek, ne vem še kdaj, ker še nisem javila v službi, ne vem kako se bomo dogovorili, zagotovo še enkrat ziher poskusimo.a s EM GOVORILA Z PROFESORJEM, GREM 6. 5 K NJEMU, DA VIDIM KAJ IN KOGA ON SVETUJE, POL SE BOM VSE ODLOČILA, PA REKEL JE, DA BI POVEČALI DOZO, DA ON MISLI, DA MI BO USPELO, KER ČE JE V PRVO RATALO, Ni vrag, da ne bi še enkart, pa IMN v jenuarju,ni mu pa jasno kaj je bilo to sedaj zakaj ni, ker zarodek je bil res lep, ampak on gre v penzijo, tako, da moram najti alternativo, ki bo verjetno Reš.BOM ŠE VIDELA KAJ BO ON REKEL, PA KAJ BOM Z NAPOTNICO UREDILA, upanje umre zadnje.....upam, samo, da še enkrat res pridem do bebija, da ne bo ves ta trud zaman. vsem držim pesti in naj bodo pluski, ker na minuske in kri sem že alergična