ursonok
|
Dober dan! Uf, naša noč je bila čudna - otroka sta sicer lepo spala, ampak midva nisva mogla. Oba se zbudiva okoli 5h in se premetavava. Jaz mislim, da se zbudim zaradi mojega - ker je živčen in se premetava, pa kašlja in sploh. Ko se on umiri, lahko tudi jaz zaspim. Tako da je očitno za vse moje tegobe spet kriv on Sem bila včeraj kar utrujena, kljub spancu čez dan. Me je glava bolela, si grem merit pritisk - 105/65. Nobena tragedija. Očitno je bil tak dan Vrtce smo zjutraj seveda malo zamudili, a ni krize. Danes bo treba plavat, pa po zelenjavico ... Šparglji ma toliko se govori o njih, jaz sem jih samo enkrat nabavila, pa so bili taki "žilavi", jih sploh nisi mogel zgristi ... Smo vse ven iz rižote pometali. Od takrat jih nisem več kupovala ... A verjetno sem samo naletela na take olesenele? Kje pa dobiš čemaž za juho? Jaz ga poznam samo v že narejeni obliki, kot nekakšen namaz ... Aja, hvala za vse čestitke! Bad pri RD-jih v tej starosti je to, da več zapraviš za kakšno zabavico kot pa nabereš z darilci Vsi ti samo še voščijo (ali pa še to ne) in to je to. Ko si pa majhen/najstnik, se pa vsi konkretno razkeširajo. Ah ja, ta naš svet je čudno urejen ... Niinii ja, če ti boleče otrdeva, je zadeva lahko resna. Ampak jaz še vedno mislim, da boš zdražala še vsaj tri tedne . Meni so pri drugem rekli v 32. tednu, da je oh in sploh velik (2300gr) in da je MV krajši, češ da bom rodila pred rokom. Bla bla bla. Rodila 12 dni čez. Tako da zdaj sploh nikomur več nič ne verjamem. Potem so mi rekli, da je plodovnice premalo, napotnica za v P, tam so me pa samo gledali, češ da je vsega optimalno. Bolezni pa kaj zdaj sredi pomladi vsi zbolevajo? Meni se zdi, da je ta Slovenija nekaj posebnega glede otroških bolezni, sploh respiratornih virusov itd. Madona, berem včasih forum "neonatologija" - tam bi radi, da ko rodiš naslednjega, vse preostale otroke vzameš iz vrtca za x let. Pa najbolje, da ne greš nikamor ven, da ne pride nihče na obisk, da si roke namesto z vodo umivaš kar z razkužilom Saj vem, da zna biti problem, če je v hiši nedonošenček, sicer pa ... Sem pa tudi tukaj slišala, da je pred dvema leoma julija (!!!) razsajala virusna pljučnica. Saj ne vem, kaj naj si mislim. Skratka, upam, da se vsi čimprej pozdravijo!! Perilo jaz nosim samo bombažno, tangic nikoli (še do danes nisem pštekala tega koncepta, ampak ok, jaz veliko stvari ne razumem ). Peremo pa? Hm, ne vem, mož pere. (Pravi, da na 40, kar vse skupaj, včasih, zelo redko, pa na 90.) Dokler nisem nosila bombažnih zadev, me je večkrat kaj srbelo tam spodaj Dansas, pozdravljena! No, saj kar kapljajo še kakšne nove. Vam povem, to vse zaradi tortic, ki jih lepimo tu gor - mislijo, da bodo dobile kak košček
|