|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
18.4.2013 21:07:13   
anisaj
POZDRAVLJENE user posted image

Ste me pozabli dodat na seznam, res je da nisem neki ful aktivna tu gor lahko bi me pa vseeno dodali.
anisaj, koper, 29, 3user posted image , 0user posted image , 7.5., user posted image , pdp 22.6.2013

v torek sem imela pregled pa je g reko do bo punčka, sem bla ful vesela. pa kri sem dala v pon. pa me sestra vpraša kaj jem da mam tak dobro kri, posebej železo.
sem v 31. tednu.

uživajte pa božajte bušije.....user posted image

anisaj

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.4.2013 21:21:33   
majčica1508
Leathe.....Čist zadnja sem na vrsti okrog 13-14h....Kdaj imaš pa ti?
Lubenice so sladke,jagode so pa ogabne iz tuša,ful zgledajo lepe,ko jih pa probaš so pa bljak.....

Mene tolk špika,zbada v nožnici,da ne vem kaj naj sama s seboj...Pri malih dveh tega ni bilo,trebuh mi otrdeva,spodaj boli,hodim na blato večkrat,lulat po par kapljic....
Še kakšna sotrpinka....Sem mojmu rekla,da če že mora pohiteti naj še mao počaka...Da prištimam vse do konca in odam papirje za porodniškouser posted image

(odgovor članu anisaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.4.2013 21:24:30   
dvojčica6
ursonok, mja sej verjamem, da ma se cas user posted image da se obrne, bolj je to k mam filing, da se ni in da se ne bo...bomo videli, kako tocno kaj cutim drug teden user posted image pa super za pograd, upam da se cimprej navadita uporabnika user posted image

streptokok...mislim, da sem se v prvo testirala in placala...v drugo pa mislim, da me je testirala, a placala nisem user posted image kdo bi vedel, kjire fore majo G... isto sem v prvo placala materinsko 5 evrov, v drugo nic in zdaj seveda tudi nic user posted image

ena je sprasevala o izolski P... osebno nimam izkusenj, so pa nekatere ful kritizirale...vse...osebje, opremo...odnos zdravnikov... nic dobrega v glavnem... ma tezko kaj recem, ker je odvisno, kak clovek si...js od nasega zdravstva pricakujem samo to, da ne zasustrajo kajprevec user posted image

lepo nocko, js moram se ta vecjo skopat in spravit spat...

(odgovor članu anisaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
19.4.2013 8:10:37   
Lethe
Jutro.

Ni ravno najboljše jutro. Zbudilo me je tulenje siren in ljudi...na glavni cesti. V bližini naše hiše je nekdo zbil motorista...in je vpil...pa potem vsi rešilci in policisti...noro, res. In ravno balkon imamo na taki višini, da se je vse videlo. Upam, da bo človek ok. Grozno.

Majčica1508: jaz imam pa ob 12ih pregled. Začuda, ponavadi imam čisto na koncu. Do 13ih dela ob petkih. Morda pa se še srečavauser posted image

Izolska P: od M sestra je 2x tam rodila. Ni se nič pritoževala, niti hvalila, torej kaj posebnega ni bilo. Jaz sem bila tam na obisku in je še kar nekako zgledalo (pač bolnišnica stil), takrat so bile 3 postelje v eni veliki sobi, ona je bila noter sama, ker tam menda ni take gneče.

< Sporočilo je popravil Lethe -- 19.4.2013 8:11:16 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
19.4.2013 8:40:39   
mojci13
Majčica

Tudi pri meni iti občutki, bolečine, špikanje, da ne govorim o otrdevanju, ampak to že kar nekaj časa. Baje, da je to normalno dokler niso neki pogosti popadki. Je pa res moteče, ker ne veš, ali se bo akj začelo, ali je to kar tako.
Ker koliko se jaz spomnim mojega drugega poroda, ki je bil popolnoma naraven, so se popadki pričeli z šraufanjem in obiski WC in otrdevanjem trebuha. Ampak jaz si želim, da vsaj še tri tedne ne pride do tega.

Ali ima katera kakšen recept proti otekanju. Jaz sem začela kar fajn otekat. Sicer ponoči splahnim, tako da mislim, da ni nevarno. Mi je pa čez dan kar moteče... v službi še vztrajam, ampak samo po 4 ure. Včeraj sem čez dan spila 2,5 l tekočine, iz mene pa ne vem, če je šlo 0,5 l cel dan.user posted image user posted image . Upam, da bo boljše, ko bom doma...

lp

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
19.4.2013 9:13:37   
Valery83
Hej..
Lethe in Dvojčica6 - hvala vama za informacije o izolski p. Tudi sama sem po tistem kar sem videla na raznih forumih prebrala vse skupaj bolj negativno kot pozitivno, a ker sem kot ponavadi opitimist, si tudi sama želim samo da vsaj na zasustrajo kaj preveč, in da bodo ne glede na to katera babica in G bosta, da bo vse ok. Grem pa naslednji teden pogledat da vidim kako in kaj, nov zdravnik/zdravnica...

Danes res ni bilo najboljše jutro - vreme precej bolj oblačno od včerajšnjega sonca, ki je bilo prisotno že navsezgodaj, tudi pri nas so že 2x tulile sirene a pojma nimam zakaj (se menda pozna da je bolnica blizu).. in da ne govorim o bolečinah v nogah - sem kot račka..

Lep in čim prijetnejši dan želim vsem skupaj..user posted image

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
19.4.2013 12:24:54   
ursonok
Ojla,

pri nas pa lep dan, sonce, toplo. Jutri se bo baje malo ohladilo - s 30 bo padlo na nekje 23 ... Bomo videli. Sem se kar navadila, da je lepo toplo ...

Imam homeopatijo, se bom malo pozneje spravila pakirat in upam, da nam danes uspe odposlat. Če ne, pa v ponedeljek ...

Mene pa zadnja dva dni nič ne špika, ne pritiska, nič ne otrdeva ... Jaz ne vem, očitno je vse skupaj odvisno od tega, koliko se naspim user posted image Včeraj sem šla recimo tudi plavat, pa smo šli popoldne še komot v mesto na šetnjo ... in sem se počitila user posted image .

Sicer pa jutri dopolnim 35. teden, začnem 36.! Še dva tedna in smo že donošeni ... Res gre hitro.

Malo berem aprilke - imajo kar lepe porode, hitre (sicer boleče), dosti jih sploh ni rezanih/šivanih, skratka, fino. Joj, res siželim naravnega poroda + nič rezanja ... Pa zanima me, kako bo tukaj ... porodnišnice še niti od zunaj nisem videla, le na sliki ... user posted image

Kdaj ima katera kak pregled? Da se bomo imele česa veseliti user posted image . Jaz čez točno en teden, tehtanje, pritisk, bris za streptokok napotnica za vodo, kri in ostale zadeve, ki jih rabiš pri porodu ...

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
19.4.2013 12:52:39   
sover
Malo se vam javljam, preden pičim na vikend dopust.

Totalno sem utrujena - že ene pet, šest noči nisem spala, ker kašljam, ko se uležem. Na žalost ne morem narediti dosti drugega, kotda počakam, da mine. Moj je cel teden ob popoldnevih delal vhiši, tako da sem malega imela čez jaz. Tale dopust bo več kot dobrodošel. Greva v Strunjan in nameravava početi - nič. user posted image Prioriteta je počivanje. Upam, da me bo kašelj zapustil, da se vsaj malo naspim. Včeraj je blo že vsega dovolj in sva se zvečer z mojim tako počla, da se je kr blliskalo. Še nisva dokončala, ker je šel pišek spat, midva sva pa kr precej dvignila volumen. user posted image

Pregled: jaz ga imam v ponedeljek dopoldne. Takrat bom v 35. tednu (ne morem verjet). Mala miška je drgač ful živahna (prav zdajle me že ene pol ure drega v isto mesto). Poročam, ko bom gotova.

Do takrat se lepo imejte in če se da veliko počivajte.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
19.4.2013 13:07:53   
niinii
Jaz imam pregled v ponedeljek popoldne, ko bom dopolnila 34 teden.

Komaj čakam, da spet vidim našo pikico :)

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
19.4.2013 13:13:44   
Peeby
Jaz sem ravno bila včeraj na pregledu in mi je prav odleglo. Bakterijska okužba se mi je pozdravila, vse zgleda bp, MV zaprt in še precej dolg. Mali user posted image je pa tudi presenetil: se je že prestavil na glavo user posted image user posted image Meritev ploda mi tokrat ni delala, ker mi jih je 2 tedna nazaj v 28t in je bilo tudi vse v mejah normale. Torej vse zgleda tako, kot mora biti !!! Edino tu in tam me špika in tudi zaboli spodaj v trebuhu, ampak kot berem tudi vas, je zgleda to čisto normalno... Se pa strinjam z majčico1508, ni še čas za akcijo.
Danes sem tudi po enemu mesecu prišla nazaj v službo in mi zaenkrat še paše delat - mogoče tudi zato, ker vem, da bom kmalu spet doma, na porodniški user posted image .

Izolska p.: moja prijateljica je rodila tam in je imela dobre izkušnje. Kot mi je pravila, je naletela na super babico, ki ji je res pomagala. Porod ji je ostal skratka v lepem spominu.

Prav zavidam pa tistim, ki ste celi mesec pred mano. Se mi zdi, da bom konec junija čisto sama ostala tule gor.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
19.4.2013 13:35:03   
ursonok
Peeby,
ja, najbolje je biti med prvimi - si že doma, po "najhujšem", in lahko v miru bereš tananja preostalih nosečk, ki ne vedo, kam bi se dale in kako bi pospešile porod user posted image user posted image user posted image Jaz res upam, da bom med prvimi!!!

Čestitke vsem za uspešne preglede. Danes ga imata baje Lethe in Majčica, v ponedeljek pa Sover in nini user posted image

Saša, kje si kaj, že dva dni te ni? user posted image

Sover,
uživaj intimni vikend ob morju, uf, jaz bi tudi, a ne vem, kako bo ta vikend z obalo ..

Jaz sem ful nabasana - preveč kolača, kakopak user posted image

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
19.4.2013 13:41:13   
sonce987
peeby ne se bat, bova skupaj ostali sami user posted image .

Je prav neverjetno brat, kako ste vse že tam okoli 34 tedna in boste kmalu donosile, jaz sem pa ravno začela 30 teden. Konec junija bo verjetno že tako vroče, da se bomo v porodnišnici kuhali v tistih posteljah s plastiko in tistimi nenormalno debelimi vir vložki.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
19.4.2013 14:18:31   
Saša33
Čiao,

evo mene. Sva bli vzunaj pa naju je dež pregnal.Sem danes res efektivnauser posted image user posted image . Včeraj sem bila na obali. Prepešačila ene 8 km, sem potem samo dol padla.,spala ko ubita. Malo me je križ bolel, a je pasalo mi hodit. Edino zapečena sem v obraz in roke. Tamala je uživala in pridobila eno buško. Sva pa šli zato s kuram spat. No zdej sem brez najboljše kolegice za en mesec. Sem ji  kar fouš za potovanje. Leta nazaj sva skupaj prečesali Fidji, Nz, Cubo. Sedaj sem vesela, da lahko pešačim 1h, ha ha...

Ursonok: ma danes je tamal zgodaj vstala, potem šla ob 9h spat in spala 3h, rekord. Verjetno posledica gibanja na zraku. Mi je uspelo it celo na orbitrek in skoraj končati pisanje.Tamala bo danes prvič spala v svoji sobi. Jupii, se bom lahko vsaj z boka zvalila vstat in ne po vseh štirih.

Ta konec tedna imam namen biti doma. Do konca privleči poletne cunje za tamalo, pospraviti zimske. Sebi najti kaj primernega v omari za vroče dni in pripraviti za tamalega. Pa kaj dobreega skuhat.

Punce držte se. Potem pa vam pošljem homeopatijo ko dobim, ne mislim še rodit.

papa

Počutje: Ta teden je sonce naredilo svoje in pa predvsem gibanje. Zvečer ko se uležem sem res vsa trda a zjutraj sem ok. Važno da spim vsaj 6h pa sem ok, če je pa 8 pa sem super:=). Tamali se sicer preteguje, neke obrate pa ne dela. Naj bo na glavi, da bo mir.

Pregled: V torek dam urin, v četrtek kontrolo. Bom že skoraj v 36 tednu takrat.

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
19.4.2013 16:12:09   
Lethe
Spet jazuser posted image

Sem imela pregled, tja prišla čisto kuhana. Je bilo spet sončno in okoli 25 stopinj, sem peljala psa na plavanje s pasjima prijateljicamauser posted image ...pa vse divjanje sem in tja user posted image
Smo se potem s sestrami v sprejemnici pogovarjale, da je danes res en tak čuden dan. Menda je bilo kar nekaj nesreč in izhodov reševalcevuser posted image In tudi veliko "pacientov" sem srečala na cesti. Očitno pride tak danuser posted image

Anyway, sladkorne definitivno nimam, so bili lepi rezultati, kri imam odlično (131 hmg), urin ok, težo normalno, pritisk prav tako...kaj bi si lahko želela več. Prav polepšan vikend imam. Sem ji omenila, da sem imela zadnjič čisto prozoren izcedek in je samo na hitro pogledala MV, če je zaprt. Ker je tako, ni bojazni, da bi bila tisto plodovnica. Mi je potem še malo razložila, kako naj bi ločila...

user posted image je še vedno na glavi, čeprav ni nujno, da tako ostane, a upam, da bo.
Dobila sem tudi napotnico za porodnišnico...je rekla, da zdaj grem pa počasi v ciljno ravninouser posted image in sva ugotavljali, kako čas hitro mineva. Menda gre še hitreje, ko enkrat začnejo hodit v šolouser posted image
Čez 3 tedne imam ponovno pregled in takrat tudi UZ - kontrolo rasti.

Doma sem potem spekla torto za očeta, ki danes praznuje RD s prijatelji. Sicer ga je imel ravno takrat, ko je bil operiran (mesec in pol nazaj), a je praznovanje raje prestavil. Še dobro, zdaj bomo pekli na žaru, njam-njamuser posted image

Peeby in Sonce987: me si bomo družbo delale tu gor zadnji teden v juniju user posted image Jaz sem danes 30/2 user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
19.4.2013 16:25:24   
majčica1508
Moja malenkost se javlja.....Takole je pri meni MV se mi je skrajšal iz 4cm,na 2 cm,odprta sem za dober 1cm in moram počivat,dobila spasmex,ker mi trebuh otrdeva non-stop,če se bo nadaljevalo naj se grem v P pokazat...
Jaz noče še roditi....Mali je na glavi,tehta 2100g..........

Zdaj grem malo ležat ven,se moj z malima ukvarja........

Tudi jaz imam pregled čez 3 tedne...Leathe kdaj ga imaš,jaz 13.5 bom dala bris za streptokok

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
19.4.2013 16:32:53   
Lethe
Majčica1508, zdaj pa res počivat! Upam, da bo še kaj sonca čez vikend, boš lahko vsaj zunaj na ležalniku, ne samo noter. Sej mali se lahko zraven igra...
Očitno nama dajejo iste datumeuser posted image Jaz imam prav tako pregled 13.5., ampak šele zvečer. Kdaj imaš ti?

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
19.4.2013 17:03:31   
majčica1508
IZVIRNO SPOROČILO: Lethe

Majčica1508, zdaj pa res počivat! Upam, da bo še kaj sonca čez vikend, boš lahko vsaj zunaj na ležalniku, ne samo noter. Sej mali se lahko zraven igra...
Očitno nama dajejo iste datumeuser posted image Jaz imam prav tako pregled 13.5., ampak šele zvečer. Kdaj imaš ti?

Jaz ga imam ob 13.30h..........

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
19.4.2013 20:04:27   
dvojčica6
pozdravcek se od mene...super za vse uspesne pregledeuser posted image majcica ti pa kar pocivat ja, ceprav se mi zdi kar normalno glede na to, da gres v tretje rojevat, da is ze za en prst odprta... ma vseeno noge v luft, da se malo zdrzimo user posted image js bom tut ziher vse porode spremljala, preden grem jaz... ce bom spet prenosila grem celo v julij lahko, ma raje ne bi user posted image

sasa33 ti si pa ena aktivna user posted image user posted image 8 km user posted image js bi zdej na kak sprehod morala, a sem koen crknjen konj, sumim na slabo kri, pritisk mam itak tak, da samo zeeeham... mi je pa zihr zelezo padlo... in zihr me cakajo kake fe fuj tabletke user posted image pa se trudim s kako rdeco peso, mesom, ma mislim da ne bo nic zaleglo... bom pa v 32. tednu, bo delala uz rasti... komaj cakam, se mi zdi ze sto let od morfologije...

smo bili pa tut mi na morju danes, glih za pokusnjo in sta me moji pupiki kar posteno zmatrali...sploh ker sta spali v avtu, jaz pa ta cas sofirala namesto da bi tut js zaspala...in se mi kar pozna, sem cisto fuc...zadnje case kar z njimi zadremam za ene pol urce in je pol super....zgleda se je moje telo kar navadilo na to...

cunje...uf, js sm zase ze kratke rokave nastimala, je res ze poletno, ceprav je tut tle neka ohladitev napovedana...meni bo kar pasala, ker drgac bo ze maja 30 stopinj zunaj in tudi pri nas v mansardi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
19.4.2013 20:30:50   
Tija01
Pozdravljene souser posted image !

Evo mene po dolgem času. Nekatere ste me že pogrešale user posted image jaz bila malo na dopustu mi je kar morska klima odgovarjala, sprehodi, šparglji .... kaj bi še vam naštevala užitek v polno. Jaz se počutim kot prerojena, samo noge mi otekajo da je za znoret. Gležnjev po novem sploh več nimam zgledajo moje noge kot pravi krofi. Moram jutri v lekarno skočiti in si kupiti koprivin čaj baje pomaga - ve katera kaj o tem ali ji je to kaj znano. Ne jem namreč preslane hrane, gaziranih pijač ne pijem, razen donatauser posted image tega pa moram zaradi prebave še vedno.

majčica1508 takoj ležat in počivat, ni še prišel naš čas za rojevanje! Kakor je bilo že napisano enkrat v preteklosti, ne vem več katera je napisala, da je potrebno noge skup tiščat, bo že držalo tako. Počivaj zunaj na sončku!

Sover: Mhm bi se kar vrnila nazaj na morje, super je bilo, uživaj in privošči si v polni meriuser posted image Pa še morsko vodo začni grgrati, je dobro za grlo in še za bronhitis.

Saša33 8 km si prepešačila. Bravo ti zaslužiš si pohvalo! Joj tega jaz že ne bi zmogla, polovico od tega ja, ampak 8 km prava si!

Ursonok zdaj sem že verjetno prepozna za naročilo kaj? Daj prosim še enkrat napiši kaj naj uporabimo pred in po porodu in v kakšni količinah, bom šla kaj v Avstrijo in tam pogledala če imajo ta homeopatska zdravila. Kaj tudi za otekanje nog v obliki krofov kaj obstaja?

Še to, če bo katera popravljala seznam, naj me premesti iz 16. na 23. vsaj tako mi je G spremenila.

Za danes toliko in pridno božajte svoje bušije in uživajte življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 2544
19.4.2013 22:33:27   
ursonok
Dober večer!

Jaz sem čisto crknjena ... Sem šla čez dan za pol ure na orbitrek, potem smo pa prej tri ure bluzili po nakupih ... Opravili pa 1/4 vsega user posted image user posted image

Lethe,
super za pregled! user posted image Zdaj pa kar (oziroma še naprej) uživat!

Majčica
ja, morda je res dobro malo umiriti tempo, ampak kot je že nekdo napisal - mnogorodke baje dostikrat hodimo že zelo zgodaj brez MV ali pa precej odprte, pa se nič ne zgodi. Je pa res, da tebi ves čas nekaj trebuh otrdeva. Sicer pa je 2cm na tej etapi čisto v redu dolžina. A verjetno psiha tudi naredi svoje ...
Skratka, počivaj, bo že tvoj poskrbel za otroke, držim pesti, da bo vse ok!

Saša,
ma pri tebi človek nikoli ne ve, kaj se dogaja, če te dan-dva ni gor - ali padaš po stopnicah, ali ga Lara sračka, ali pa si super aktivna in uživaš na svojih pohodih (v pisanju, telovadbi itd.). user posted image
Super za skoraj zaključeno pisanje! Jaz moram spacati članek v poljščini za poljsko revijo, sicer do septembra, a bo po porodu še manj časa. Pa itak mora biti del doktorata, se pravi, da ga samo malo predelam, spremenim začetek/sklep itd. Pa se mi noro ne da, sploh ker bi rada čim več prevedla pred porodom user posted image user posted image

Se pa spomnim, da sem po rojstvu Abela kar hitro, v prvih mesecih, napisala en članek in eno recenzijo in da mi je to dalo precej pozitivne energije, počutila sem se, da živim in ne samo "staršesvtujem" user posted image .

Tija,
joj, se mi ne da še enkrat razlagat - morda jutri, če bom kaj manj utrujena ... Sicer je pa par strani nazaj, če se ti da poiskat ...
Glede zatekanja - vsekakor poskusi s koprivnim čajem, kakšen litrček na dan! Pomaga ful - jaz ga pijem že vso N, pa niti malo ne zatekam. Poleg tega kopriva tudi čisti ledvice, skrbi za sečila. Takoj v lekarno ali pa si kje priskrbi domačo sušeno!

Ma jaz sem sicer kar ok, se mi zdi, da se mi je morala tudi kri popravit, ker nisem več tako zaspana kot par tednov nazaj. Edino po telovadbi sem precej utrujena. user posted image

Veste, kaj se mi zdi zadnje dni? Da moj trebuh sploh ni več tako zelo velik! Je, ampak ne raste več tako zelo hitro ... Mislim, da zdaj že skorja izgledam tako, kot se tednom nosečnosti spodobi user posted image Se morda jutri poslikam, če se mi bo dalo.

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.4.2013 7:58:02   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Hči gleda risanke, jaz sem pa prišla do računalnika, moj je pa začuda tudi celo že vstal in kraljuje na WC-ju user posted image user posted image Moj naslednji pregled je v četrtek 25.4., upam da je dete še vedno na glavi- občutek imam da je, ampak na moje občutke ne dam več kaj dosti, saj sem bila v prejšnji nosečnosti prepričana da je hči prečno, pa je bila čisto pridno na glavi user posted image

Sem pa kar pridna zadnje 3 tedne, sem se po mojem zredila samo kakšen kilogram user posted image user posted image (pred prejšnjim pregledom sem se 4 kg v 4 tednih)...tako da upam da se bo tako kot prvič tudi zdaj moja teža malo ustavila....trenutno sem na nekje +12...

Je pa šla včeraj tamala k prijateljici na obisk, midva sva pa imela fraj popoldan...sva ga dobro izkoristila....on je šel gledat državno prvenstvo v boksu, jaz pa v šoping in sva bila oba zadovoljna user posted image user posted image Sem kupila plenice Pampers premium Care v Mullerju- so bile ravno v akciji, mislim da pa so tudi sicer tam kar nekaj cenejše kot npr. DM, Mercator itd... tako da za prvo silo imamo, pa končno sem kupila 1 body na preklop za dete s kr. rokavi, pa eno Avent flaško v BC - so bile tudi v akciji in potem še 2x pajkice za tamalo....

Danes spijem sicer še zadnjo dozico železa, potem grem dat kri naslednji teden in upam da bo železo potem ok in mi ne bo potrebno več jemat....pa za streptokok se bom tudi testirala...

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.4.2013 8:30:43   
dvojčica6
hitro dobro jutro se od mene user posted image moj pa se standardno spi girl79user posted image punci me ze veselo napadata, vsaka s svojimi zahtevami...

tija01 super za dopust, fous user posted image

ursonok, a res je nehal rasti buscek, poslikaj obvezno!! user posted image

na pa ze laufam, lep dan!

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.4.2013 16:40:58   
ursonok
Ojla,

uf, mi v polnem zagonu, sem danes že 2h bluzila po trgovinah, spekla pirin kruh (je lepši kot trgovinski!), čez kakšno urico pridejo kolegi, praznujemo RD user posted image . Bodo sendvički: pirin kruh, ržen kruh + "medeni" kruh - z rozinami, kosmiči in medom, gor pa avokado, raw humus, mineštrica iz paradižnika in bučk, sardine, nekje pa tuna ali jajček (ti kolegi so precej mesojedci, a največ, kar lahko dobijo pri nas, so ribe in jajca, ki jih je mož user posted image ). Sicer pa še nekaj pečene zelenjave in krompirja (to imajo otroci radi). Aja, pa seveda solata iz svežega zelja, paradižnika, avokada, fižola in korenčka user posted image Za sladico bodo suhosadne kocke in surova mandljeva torta z bananami in malinami user posted image . Pa lubenica, če bo kdo želel. Imamo pa še češko n belgijsko pivo - nacejati se sicer ne smem, degustaciji se pa ne bom odpovedala user posted image .

Kak ste pa kaj ve? Baje se je tudi pri vas malo ohladilo? Pri nas je prav znanosno, 24 stopinj.

Sem danes hotela poslati homeopatijo, pa sem ugotovila, da nisem vsega nabavila. No, sem prejle spotoma zavila še v lekarno, tako da zdaj upam, da imam vse, pošljem v pon. Se je pa vmes, ko sem nabavljala, spremenila cena - prej je bila ena tubica 4,10 zdaj je pa 4,95 (Boiron). Bom zraven priložila račun ... Pa poštnino bom razdelila med vse, kolikor vas je user posted image

Ja, dolgujem še trebušček ... Sicer je velik, nič ne rečem, ampak danes začenjam 36. teden! To pomeni, da bomo čez 2 tedna že donošeni, čez 5 tednov imam pa rok! Glede na ta "dejstva" se mi zdi, da je čisto povprečne velikosti ...(Ok, Lethe in ursike sploh ne štejem, ker bi čisto preveč znižale povprečje user posted image user posted image )

(Ursika, sem se pa danes pomnila nate, ko sem na kolenih pomivala kopalnico user posted image )

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.4.2013 19:36:51   
majčica1508
Ursonok:Vedno,ko te berem postanem lačnaaaaaaaaaaaauser posted image ....Same fajne stvari imate..........
Buši je pa itak lep...Suhica si,da vešuser posted image
Lepo praznujte.............

Cel dan smo bili zunaj no od 10h naprej,ni bilo tolk toplo ampak je pasalo,mali dve že spita,ko dva polhcauser posted image
jaz se grem pa mal stisnit,k mojmu.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.4.2013 6:43:55   
Valery83
Dobro jutro souser posted image !
Upam da je za vami vsemi lep, res lep vikend..že zarad vremena, ki je bilo svetovno.
Pohvale tudi vsem tistim pridnim, ki ves čas pospravljate, urejate; ko berem vse to dobim kar slabo vest, ker kaj takega ni v mojem dnevnem urniku, a se tolažim s tem da imam še časa.
Sedaj ko sem prebirala komentarje vseh vas čez vikend vidim da vas je bilo kar nekaj na morju, in kar je najbolj zanimivo, sva ta dva dni z mojim bila precej zunaj in sva se ravno včeraj ko sva sedela na kavi pogovarjala o tem oz. reče moj - Si opazla kolko "bušijev" (tako pravi on user posted image je ta vikend zunaj? potem sem postala pozorna tudi sama, in je imel kar prav, tako da je bilo res lepo videt..
No pred nami je novi teden, tiste ki imate rok konec junija nič bat da boste ostale same. Jaz sem v 33t. in imam nocoj pregled, tako da tudi če bodo kaki dodatni pregledi mi jih nocoj ne bo delala, ker bo prepozno in bova nadaljevali jutri.

Lep začetek tedna želim vsem skupaj, in da ostane vse v najlepšem redu še naprej, da bo čim manj težav z zatekanjem, bolečinami v nogah in hrbtu, itd..

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.