ursonok
|
Ojla, uf, mi v polnem zagonu, sem danes že 2h bluzila po trgovinah, spekla pirin kruh (je lepši kot trgovinski!), čez kakšno urico pridejo kolegi, praznujemo RD . Bodo sendvički: pirin kruh, ržen kruh + "medeni" kruh - z rozinami, kosmiči in medom, gor pa avokado, raw humus, mineštrica iz paradižnika in bučk, sardine, nekje pa tuna ali jajček (ti kolegi so precej mesojedci, a največ, kar lahko dobijo pri nas, so ribe in jajca, ki jih je mož ). Sicer pa še nekaj pečene zelenjave in krompirja (to imajo otroci radi). Aja, pa seveda solata iz svežega zelja, paradižnika, avokada, fižola in korenčka Za sladico bodo suhosadne kocke in surova mandljeva torta z bananami in malinami . Pa lubenica, če bo kdo želel. Imamo pa še češko n belgijsko pivo - nacejati se sicer ne smem, degustaciji se pa ne bom odpovedala . Kak ste pa kaj ve? Baje se je tudi pri vas malo ohladilo? Pri nas je prav znanosno, 24 stopinj. Sem danes hotela poslati homeopatijo, pa sem ugotovila, da nisem vsega nabavila. No, sem prejle spotoma zavila še v lekarno, tako da zdaj upam, da imam vse, pošljem v pon. Se je pa vmes, ko sem nabavljala, spremenila cena - prej je bila ena tubica 4,10 zdaj je pa 4,95 (Boiron). Bom zraven priložila račun ... Pa poštnino bom razdelila med vse, kolikor vas je Ja, dolgujem še trebušček ... Sicer je velik, nič ne rečem, ampak danes začenjam 36. teden! To pomeni, da bomo čez 2 tedna že donošeni, čez 5 tednov imam pa rok! Glede na ta "dejstva" se mi zdi, da je čisto povprečne velikosti ...(Ok, Lethe in ursike sploh ne štejem, ker bi čisto preveč znižale povprečje ) (Ursika, sem se pa danes pomnila nate, ko sem na kolenih pomivala kopalnico )
|