|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
13.4.2013 21:13:47   
neonaia
aja, če se pa katera slučajno ne bo ukvarjala s to fotoknjižico, se pripročam za kuponček user posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.4.2013 7:53:24   
Sadrika
Ooooo, fuuuuuuuul hvala neonaiauser posted image user posted image user posted image
kok je pa to fajn, mi je kr žal, da sm dala si kak drug album delat. Res sm tok navdušena, vsaka čast DM!

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.4.2013 14:38:04   
ančka27
PUNCE A ŽE KEJ UPORABLJATE ZAŠČITNE KREMCE PROTI SONČKU ZA SVOJE malčke? jst jo moram kupit pa me zanima če katera že ima izkušnje katere so dobre,kkakšen faktor...itd

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 703
15.4.2013 20:59:04   
Milal
Js mojega se nisem mazala; bi verjetno blo fajn glede na vremensko napoed-koncno:-) bo treba nabavit kj nezega.

Hranjenje: a ima katera izkusnje z aptamilom AR? Pise da je treba pocakat 7min- zdi se kot vecnost..ko je moj lacn,mora takoj dobit. Kak se to obnese?

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 704
15.4.2013 21:12:47   
ančka27
MILAL od prvega dne odkar smo doma uporablajm APTAMIL AR in ga ne menjam.in ne čakam nikoli 7min prvič to slišim mogoče sem prehitro prebrala navodila user posted image ampak res nikoli nismo čakal smo mu takoj dal in ni blo nič narobe.res da je malo dražji ta aptamil ar ampak naš se ga je lepo navadu in nikoli niti nisem probala druzga mlekca.niti ga nebom.

danes ma naša sreča točno 3 mesece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 705
16.4.2013 7:54:26   
Milal
Super,hvala ancka27! Katero flasko pa mas? Je pregosto mleko?

cestitke za 3m:-) juhu

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 706
16.4.2013 10:35:44   
Mala BB
Lep, sončen pozdrav vsem! Naš mali je danes spal 7 ur v komadu in to že tretji dan!user posted image Joj, ne bom preveč vesela, a res upam, da je to zdaj to. Se tudi jaz čisto drugače počutim.

Kako ste v teh dneh? Pri nas je napovednih 25 stopinj!!!! Dobesedno smo šli iz bundice v lahke trenirkice in vidim, da mali zelo uživa.

Me pa zanima nekaj - kakšno je vaše mnenje o "kengurujčkih"? In kdaj se to začne?

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 707
16.4.2013 10:56:10   
Lumani*
Mala BB, glede na to, da imate pri vas tak toplo in sončeka, me zanima če user posted image namažeš s kakšno kremico, ko gresta ven??

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 708
16.4.2013 11:12:47   
Mala BB
Lumani ne še. Ga še malo "skrivam" pred sončkom. Ga pa mažem s kremico po obrazu parkrat na dan in ima super lepo kožo. Bom pa definitivno kmalu začela tudi z zaščitnimi kremicami.

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 709
16.4.2013 12:16:18   
Pikica_82
Mi mamo tudi Aptamil AR, pa nikoli ne čakam. Ga pa mešam s Comfortom, drugače je zaprta po njem.

S kremico je ne mažem, obrazek ma itak skoz v senčki, ker jo sonce moti. Itak pa nikoli ne hodiva opoldne okoli, zmeraj zjutraj ali popoldan. Za na morje bom pa vzela Eucerin za otroke, se nam je pri starejšem najboljše obnesla.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 710
16.4.2013 14:39:23   
Sadrika
Hey,
ma se pozna, da smo vse uzun zdej, ko se je končno začelo lepo vreme, tu smo pa kr malo poniknile...
Mi smo dons meli posvetovalnico in smo na 6790g in 66cm. Bili smo tudi cepljeni in je mamica bolj jokala od malega...hihiihihi. Zdaj ga imam skoz na očeh in upam, da ne dobi kakšne reakcije. Kok so te dohtarji, ma sem rekla, da smo še vedno na Novalacu in da bomo prešaltali ona pa takoj nazaj sam ne it na kake nizkocenovne formule npr.od DM ali muelleraja, hehehehe. Če bi bili še na Novalacu ziher ne bi imel tako kilažo kot jo ima. Govorila je tud o zaščiti pred soncem in rekla, da naj gremo kremo iskat v lekarno. Potem sem mojga seveda takoj poslala v lekarno in vzel kremo od Mustele, ki pride 25Eur in mu še farmacevtka rekla, kaj ni BV dajat tolk dnara za neki kar ne rabteuser posted image sej dojenčka tko ne smete met na soncu. Ja, sej, v bistvu ma prav in sm mela sama namen it kremo kupit v DM. Mah, to bomo že ponucali....enkrat
MalaBB - lahko, da ti bo zdaj spal skoz. Moj je pr slabih 2mesecih začel spat celo noč, razen okoli polne lune, pa sm tud na začetku misla, da bo sam par dni, ja, lohk pa tud, da se mu bo spremenilo, lohk tud da se bo Tilnu zdej vse obrnilo zarad pikice, upam, da ne, sem pa pripravljena na vse. Je pa tud razlika med dojenimi in tistimi na AM. Aja, pa še nekaj, jst sm ga po tednu, ko je lepo prespal noč, tudi prestavila v svojo sobico in ni bilo nobenega problema.

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 16.4.2013 14:41:23 >

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 711
16.4.2013 16:17:49   
Milal
Pikica_82, a das pol ar in pol comforta? Mi smo do zdaj bli nA comfortu,in je bil super,sam zadnj case velik poliv in tudi bruha, sahuje se mu pa se ure po hranjenju:-/vcasihse zaradi tega.zbuja ponoci,pol ga k seb v posteljo vzamem..po moje bono kaj kmalu startali z gh. Bon patronazno klicala za posvet.
Kremice: slisalA sem da prvo leto nic kremic za soncenje oz. cim kasneje. Itak bodo veno v sencki; zdej pa ne vem..nisem vec pametna.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 712
16.4.2013 16:21:06   
Milal
Kengurujcek: mi ga bomo zdaj v soboto nabavli. Mnenja so razlicna, nacelma naj ne bi bil not predolgo.

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 713
16.4.2013 16:44:46   
Milal
Sadrika, poslala sem ti zs:)

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 714
16.4.2013 17:15:32   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: Milal

Sadrika, poslala sem ti zs:)

Vidla :)
že odpisala

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 715
16.4.2013 17:28:33   
Sadrika
Neonaia-ne vem, če veš, jst sm pa tud zdej šele zasledila, da je tudi v Muellerjevi knjižici z boni kupon za Cewe foto knjižico v vrednosti 10eur.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 716
16.4.2013 21:38:29   
neonaia
čer.

Sadrika: ane kok je fajn knjigca...si jo že dobila? js sm tut lih dons opazla, da ma muller tut kupon za 10€, sam ne vela za to najmanjšo-smotani souser posted image no, bom pa kšno večjo nardila ob priliki, pa mal doplačam, pa jeuser posted image tko da, hvala, ampak mislm da bom mela eno tavelko dostuser posted image DMu pa resuser posted image

naša mala je tut dons pikico dubla...mal je zajokcala, ampak je blo hitr v redu.je pa 6,5kg težka in 61cm velka!user posted image mala bajsikauser posted image jutr bomo pa 3m stariuser posted image

krema za sončenje: sm vprašala zdravnico, če in katero in mi je dala testrčke raznih teh kremc k jih u lekarni prodajajo (eucerin,roche posay,..) tko da mamo za letos veretn dostuser posted image ...itk morjo bit u senčki, ampak zmer pa tut ne morš pazit, tko da je fajn mal namazat.

u nedeljo smo zamenjal košaro s športnim sedežem na vozičku!user posted image kok to uživa!redko zadrema k sam gleda naokrog. je pa tut prbližn tak naklon kot pr lupinci, tko da mislm da ne more bit kej hudga.smo ji pa kr še zimsko prevleko dal gor, da je lahko oblečena tko kot doma (zdej je čez dan sam v bodiju z dolgimi+pajkice+štumfki) pa da vseen leži na toplem (ni še poletjeuser posted image )

tale sonček je fuuul fajn, ampak kr zmatra..

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 717
17.4.2013 8:36:38   
Pikica_82
Včasih dam pol pol, včasih pa malo več conforta, odvisno, kak je kakala tisti dan.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 718
18.4.2013 10:18:30   
Milal
hvala Pikica.
no, mi smo danes bli pri pediatru, ker naš tamali zadnje čase precej poliva. od 12.4. se je zredil le za 100g:/ mamo zdaj protirefluksne ukrepe in kontrolo teže danes teden.
je rekla, naj ga hranim bolj pogosto in manj (120). do zdaj sem ga na cca 4h, in je spil 150 (5 žličk). no pol mu dam čez 3 h in komi KOMI spije 100! ni lačen..silit ga ne morem..bom pač čakala da bo lačen, drugač ne gre..

pa suho kožo ma in je rekla, da ga kopam 2x tedensko (mi pa vsak dan:)).

pozabila vprašat za kreme za sončenje:) bom drug teden.

uživajte na sončku!

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 719
18.4.2013 16:01:46   
Sadrika
Hey punce,

čakam, da se mali prebudi in greva ven....pa nekam dolgo spiuser posted image . No, sej kr nej..gledam, da sva v času kosila not in potem tud, da not spi in greva potem zopet ven. Ma ne vem kako je s tem, rada pa bi, da ne bi imel kasnej težav s spanjem podnevi in to not. Verjetno ga bom morala sčasoma navadit tud, da bo spal v kinderpetu. Zdaj spi v njemu samo ponoči.
Ojej, kaj vam morm povedat...včeri sem ga prvič dala v športni del....juhuhuhuhu, kakšen užitek, ma ne samo za njega tud zame. Mu je košara bla že premajhna, pa lohk da je tud zarad tega že sitnaku v njej. Prej je vedno takoj zaspal, ko sva prišla ven, zadnje dni pa kr ne in ne in samo sitnarjenje. Včeri je pa s5 takoj zaspal, kokr sva prišla ven, res ful fajn.
Ma s tem hranjenjem vas pa čist razumem, HB je pr ns zdej boljše, sem pa tud živce zgubljala, no pr ns ni bil problem polivanje ampak neješčost, no pol sm pa odkrila flašo Mam.
Tilen je pa te dni ratu prava mala "baba", fuuuul čveka in razlaga, ha pa smejat se je ful začel naglas, ampak uno fuul, to je pa neki najlepšga kar sm kdaj slišala, bi lohk šou reklame snemat, hec, opa, zdej se je pa zbudu, še pridem pol kej
papa

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.4.2013 19:20:18   
Sadrika
Sma že not...heheh, malo še počine, pol pa umit in spat. Sem pa tko jezna na mojga, prejle sm ga prvič zasačla kok on prpravla AM, ma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ko poštudiram kolk obrokov mu je tko prpravu.... on kr zašafla in so krepko zvrhane merice prahu, ma sm kr naredla user posted image kva, ma zdej mi je pa jasno kako lahko dobiš dobrih 190ml iz 150vode, ojojjojoj, ma sm že tko nezaupljiva vanj kar se malega tiče, je preveč flegmatik, ampak tole zdej.... je reko, da ne bo tk hit lačn....boljš da kr neham....
Milal - upam, da se malemu poštima tole polivanje. Jst sem mela probleme, ker ni hotel jest in sem ga tud skoz tehtala, sem pa glih včeri vrnala vago, in se mi je tudi redil samo 100g/teden. ko sma začela z BabyLove in flašo menjala, je pa začel ok jest in redit, no pa še moj je dodal kako merico več AM ;)
Danes sem ga namazala s kremo za "sončenje" od Mustele, pa se kr noče vpit in je bil skoz prpravljen, da odigra gledališko igro. Vsaj meni je tko deloval, ko sm pa srečala znanko, ki ga ni videla od rojstva, me je pa najprej vprašala, če je kej bolan hehehhe. Ma ne vem no, če ga bom mazala še pred poletjem.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 721
18.4.2013 20:36:20   
Milal
mi smo tudi danes cel dan bili na luftu; je 2 rundi odspal v vozičku; če sma doma tak nič ne spi čez dan. če zaspi - tak zakrili z rokami, da se zbudi..
sma pa mi2 tudi zadnjič poskusila športni del, pa se mi je zdel ful prenizek in čisto preveč odprt..ne vem, mogoče se mi samo zdi. mamo pa maxi cosi muro. a ma še kera? res ful prenizek..sem pol šla nazaj na košaro, itak je že sitn v njej..sm mu dala blazino z naklonom - že zarad polivanja. pa je malenkost bolje..
no naš je tudi bil zelo neješč; tudi vagali, ni da ni..pol smo uvedli AM, pa je šlo 1kg na mesec. pol sem prebrala za babylove, takoj letela kupit in je bila groza..preveč se je spenil, tamali tolk lufta dobil zraven in taak jok - vsakič. ni šlo:/ mogoče še kdaj poskusimo, ker smo menjali flaško in zdaj mamo nuk. je veeeliko boljša od aventa. če bi vedal, da vas kar nekaj ma mam in ste zadovoljne, bo to kupila. zdaj bomo še neki časa na nuku..in na aptamil ar.
je pa zadnje časa spil 150; zdej zadnja dva dni zvečer tuli ko zmešan, da sem obakrat še 50 morala dodat:/?? kar je zelo zanimivo, ker je pediatrinja danes rekla večkrat po malem (120); kok mu naj dam manj, če se tak dere..
Sadrika, a to je skrivnost, da vaš tak lepo spi ponoči;)? kaka merica več, pa bo:):)
naš je od pol 8ih out..držim pesti, da vsaj 5h v kosu.
mirno noč želim,

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 722
18.4.2013 20:42:34   
neonaia
hej.

sadrika: user posted image ne bit tok jezna na očija...sej on tut sam dobr hoče svojmu sinku user posted image če bo pa slučajno pretežek al pa zaprt, boste pa mogl mal zmanjšat očijeve merce..flegma je pa drugače odlična preventiva za dobre živce in dolgo brezskrbno življenjeuser posted image

grizala:
pred časom ste govorile o njih...mi smo najprej kupl navadno, napolnjeno s tekočino..ampak še ne more držat.zdej sm pa najdla od tommietippie take "vesoljske dude" - grizalo, podobno dudi, le da je ustni del v obliki dlesni.sta pa dve različni v paketu.prva je tanjša in masira dlesen sprednjih zobkov(1,2), druga pa mal debelejša za stranske (3,4). sm za foro kupla k ni blo predrago (okol 3€) in morm rečt da uživa v grizenju.user posted image sicer smešn zgledauser posted image ampak očitno ji paše masažica. pa seveda se hitr zmatra in izpljune...ampak se mi zdi, da pol manj daje roke v usta.

kremca za sončenje: mi smo dons sprobal la roche posay in ima lahko teksturo.lepo se je vpila v kožo in ni blo belih sledi.ima pa tak čudn vonj...ne diši tko lepo kot kšne kremce.seveda ni bla izpostavljena direktnemu soncu, tko da ne morm poročat o učinkovitosti.bom pa tut ostale opisala in upam da skupaj najdemo tisto tapravouser posted image

jo je pa ta sončk tok zmatru, da je že ob pol 5h zaspala! ampak ker je vsaka stvar za neki dobra, je tut tauser posted image namreč spi v svoji sobici!user posted image bomo vidl kako bo ponoč...

nočkouser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.4.2013 10:50:18   
Maša88
ojla

Naš je sicer rojen 26.10.2012 ampak mi si pa iščemo družbo. A bi se bila pripravljana katera mamica družit, sprehajat z nami? Imamo 3,5 letnega sina in drugega ki bo kmalu dopolnil 6 mesecov. Smo pa iz Lj - Dravlje

lp

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.4.2013 14:13:36   
sandra_sandra
ojla! Da se še mi mal javimo..tok smo okupirani s sprehodi da smo sam tok doma da očiju skuhamo kosilo! no da se mal še pohvalimo..športni del je zakon!!!! res da manj spita ampak tok jima je vse zanimiv, pa malo manj všečna plat..vsi nas gledajo k da smo vesoljci..user posted image user posted image
začeli smo tud z GH..cvetača in krompir..pa malo sadne jabolko banana..tok sta dobra kako se to zapacata pa smejeta zravn..love it!!!
maša88 dobrodošla..rade volje bi se ti pridružila pa smo drug konc LJ..ampak sej če greš sam mal na kako sprehajališče jih pa tooook spoznaš..mi vsak dan vsaj dve mamici ali pa babici.user posted image .pri nas ob ljubljanici je taka gužva vozičkarjev..res..kr vsi se smejemo ko hodimo en mimo druzga...vsak dan skor eni in isti sam k nas je res ogromn,pa nas k sta dva user posted image user posted image si vsi zapomnejo mi pa malo manj vseh..končn smo dočakal to pomlad! nasl.teden mamo pa že drugo dozo cepiva..taka muka mi je..tja pridejo taki dobrovoljčki k revčki ne vejo kaj jih čaka..
ančka a si naročila next?
sadrika kej novgauser posted image ? dej na vago njegovo dozo pa svojo AM me prov zanima razlika! ker jst ne odrežem z nožem ampak ob steno posode pritisnem pa sem enkrat za foro šla tehtat da vidim razliko pa je bila zanemarljiva..tko da sem pol nadaljevala z mojim doziranjem!
milal babylove če ga pravilno zmešaš se ne speni! če pa šejkaš se pa še sama voda speni kaj šele mleko user posted image
lp bejbe

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 19.4.2013 14:15:08 >

(odgovor članu Maša88)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?