|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
11.4.2013 14:00:40   
araucaria
Mame zivjo,

Dlje casa se nisem oglasila, napisem kaj vec kasneje, ko preberem kaj vse ste se menile, ko me ni bilo:) Se vedno uzivamo s 'koliki', probala sem vse - probioticne kapljice, simethicone, magicne kapljice - tiste brez alkohola, pa tud te z alkoholom. Pa tud na super dieti sem. Vse skupaj malo pomaga - mali vsaj ne trpi toliko kot na zacetku - sem mi je kar srce trgalo na zacetku.

Zanima me kaj naj otroku oblecem sedaj, ko se je zacelo malo ogrevat? Smucarski kombinezon st.62 je odsluzil svoje (st.62, hvala Inigo, da si ga priporocila!), sedaj pa me ima, da mu kupim kaksno toplo prehodno jaknico st. 74 (morda vecjo?), ki bi jo lahko nosil sedaj in morda tudi kaksne hladne dni / vecere poleti. Kaj mislite?

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 676
11.4.2013 14:10:14   
sandra_sandra
ooo ful hvala punce, verjetn ma levček trgovina v btc, ali pa v supernovi je gor ena taka, ja pa v cityparku tud..
sem najdla na netu en foto k ti izdela 6 fotografij pa un zapis za upravno enoto da ti ni treba dat sliko aja pa GRATIS nardijo portretno sliko za 10 evrov tko da sem se pol spomnila še na te odtiske..to je pa men tooook lep spomin oz. slika!!
sadrika v vsaki slabi stvari poišči tisto tebi dobrouser posted image
ej a pa mislite da vse te naše tečke naenkrat matrajo zobki...jst mislim da so mal vremenski.. k moja dva drugač res nista jokice, redko kdaj ju slišim jokat pa sta danes obupna. sam evo zdej že več k 1 h spita..in to ob glasni muzki tko da niti ne slišta če jst kej zaropotam..dej probite
mam pa eno prošnjo za vas...če lahko user posted image za trenutek "zaprete" nosek..tko da morjo udahnit skoz usta..jst sem to pri tamaumu naredila in mam občutek kot da nebi znal udahnit skoz usta kr z nogicam je začel brcat..pa me zanima če je to sam pri mojmu..če bi kera slučajno poskusila če ji ni odveč

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 677
11.4.2013 16:32:18   
ančka27
SANDRA SANDRA naš tud nezna še zadihat skos ustka sm probala user posted image pa ne gre...

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 678
11.4.2013 19:10:56   
Bijoux
Uh, naš je tud danes siten ko driska..to je sigurno vreme. Mislim, da bi bilo preveliko naključje, da bi kar vsem rasli zobki user posted image

Mi smo odtis roke in nogice naredili že pri enem mesecu, na dan ko naj bi bil rojen, če bi dočakal PDP. Smo sicer dobili za darilo, sicer sem pa videla, da to prodajajo v Baby Centru.

Araucaria, jaz našega škrata že nekaj časa ne oblačim v pajaca. Danes sem ga imela v hlačah brez žabic, nogavičke, supergice, zgoraj pa bodi z dolgimi rokavi in čez puloverček. Zaradi tega ker je pihalo, je imel še bombažno kapico in pokrila sem ga z dekico. Pa mu je bilo vroče. Sicer pa nič ne škodi, če imaš doma prehodno jaknico..pri letošnjem vremenu nikoli ne veš, kdaj bo spet zima user posted image

Na temo flašk..mi smo šli iz Avent na Tommee Tippee anticolic+ in smo super zadovoljni.

Kremice..jaz imam za obraz od Welede z ognjičem in je super. Še sama jo uporabljam, ker imam zelo občutljivo kožo in mi res pomaga user posted image Za telo pa mandljevo olje iz lekarn. Obrazek mu zdaj mažem vsak dan, ker sva veliko na zraku in se mu vidi, da rabi nego. Po telesu pa ga namažem po kopanju, kopamo pa se nekje 3x na teden.

Mini, hvala za link. Sem to tudi sama že našla, pa mi je bilo všeč. Samo se mi knjiga res zdi malo draga..tako da sem rekla, da vprašam, če se splača. Bom še malo razmislila, pa pogledala v knjižnici..čeprav pri meni po navadi kar premaga želja po tem, da imam knjigo doma. Čeprav jo potem mogoče samo nekajkrat odprem user posted image

Punce, sj bi mogle samo pediatrinjo vprašat, pa bi vam povedala, da tok majhni še ne znajo skozi usta dihat user posted image Tko da sandra_sandra nič skrbet, ni to nič nenavadnega user posted image

< Sporočilo je popravil Bijoux -- 11.4.2013 19:12:42 >

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 679
11.4.2013 19:19:44   
Milal
sam tale veter ej..nas je mal.prehlajen,pa sm cez vozicek dala kr tisto prevleko proti dezju..ju3 pa posvetovalnica, skor sigurno ne bo cepljen:-/ mal kiha,pokasljuje..pa drisko ma:-( dans mi pa je v loku zbruhnil vse kar je pojedel- se vam to kdaj zgodi?
mam se eno vprasanje- namrec 1. maja gremo ma morje in sm ga misla mal v bazen dat. A je ze katerA bila na mazenu z bibo? Kak to zgleda? kak pripomocek za v vodo? Verjetno ne obstajajo take plenice z v vodo ali pac?:-) me je strah,ce bo nagec,da s ne pokaka ravno takrat..

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 680
11.4.2013 21:07:07   
Sadrika
sandra_sandra - pa smo res dons zaslužl z obiskomuser posted image ... ne vem, jst nikol nič ne pričakujem in sem pol res vsakič tolk presenečena... ko smo že glih pr dnaru, a ste ve kje odprle račun tamalim? Ali kr doma v šparovc dajete?
Ja, res je, tamali še ne znajo dihat skozi usta, zato je tok pomembno da jim noske dobr čistmo.
A pol je res dons neki u luftu, da prav vse neki dajeuser posted image Sam jst sm se dons tok ustrašla, da mu je kaj, ker ga še nisem slišala tko dret, še takrat ko je krčke mel se ni tok. Zdej če so zobki al ne, ka pa vem... mu pa ta grizala kr prav pridejo, sam rokce so pa vseen zakon, hihihi
Milal - na bazenu še nismo bli, smo pa pojerbal fredija al kako se mu reče. Je pa tak rdeč šlaufek in ga bomo uporabli, ja, ko bomo šli. Dobijo se tudi te plavalne pleničke in mislim, da bomo tud te sprobal.
Je pa pihalo dons ja zoprn, sicer dopoldan nisva šla ven zarad njegovga kričanja, popoldan smo bli pa skoz uzun pr tašči in me je bilo kar strah, da ga ne bo prepihal, čeprav je bil v vojzu, ampak sej vete tašče morjo vse odpret pa odkrit in pregledat "kako si pa dons oblečen" in tud ni bil kaj ornk oblečen pod dekico. Pa skoz uno iz vojza pa nazaj vanj, ma upam, da nau kej staknu.

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 681
11.4.2013 21:09:21   
Majči_
sandra sandra - sem probala takoj ko sem prebrala če lahko diha skozi usta pa ne more...tako da ni panike, po moje nobeden še ne zna.

milal - seveda obstajajo kopalne pleničke. naslednjič ko boš v kakšni trgovini poglej pri pleničkah jih boš sigurni našla. vsaj dm pa muller pa babycenter vem da majo skor od vseh firm od katerih imajo tudi navadne pleničke. tako da potem lahko svobodno kaka če hoče user posted image aja pa mislim da sem nazadnje v babycentru videla tudi racmanke (pralne pleničke) za kopanje, če si mogoče bolj za kaj takega.

drugače je pa naša žaba danes strašno zaspančkana...zjutraj, no bolje rečeno dopoldne sem jo šla ob enajstih zbudit, ker je spala že od sedmih zvečer user posted image potem je bila pa eno uro pokonci pa spet dve ure spala...no zdaj pa spet od sedmih že spi. a se vam zdi da bi bilo lahko kaj narobe? drugače je pojedla normalno dnevno dozo, samo malo an krajše razmake. upam da samo prinaša noter za prejšnje tri dni ko je bila mala tečka in ni spala podnevi, ponoči pa se je zbujala kar naprej...ah nikoli mi pa tudi ni prav user posted image

sem ji pa začela stikat po ustih, ker prej na zobe nisem niti pomislila. pa jih ni nikjer na vidiku. tako da mislim da je naše srčke samo malo lunca poguncala user posted image verjetno jim res ne bodo kar vsem naenkrat začeli rast zobje...lahko pa bi da bomo delile izkušnje kako pomagat hihi

mi bomo pa za prvega maja kar doma, ati dela tam okoli praznikov kar naprej. samo ni panike, se moramo že zdaj navadit da za nas ni nedelje in praznikov ker imava oba take službe. smo pa potem vedno nekje kadar ni gneče je pa tudi plus...recimo...a ima še katera tako službo da ni samo med tednom?pa da je popoldne pa ponoči tudi? mene že zdaj malo mori kako bo ko bom šla delat...prej se mi je to bolj izvedljivo slišalo ko še nisem imela pikice user posted image saj vem da je še daaaaleč, samo vseeno...

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 682
11.4.2013 22:05:40   
Milal
Hvala za nasvet glede plenic, res se nism gledala kaj vse majo. Kar mam te bone od dm,grem direkt na babylove 3 in se kaksne pampersice za ponoci, drugo niti ne vidim:-)
ZgledA,da je res nekaj v luftu..nas je dans tut bolj jokav kot sicer,pa tak malo je..cca 120 cel dan (naceloma pa poje 170)..pa tak nemirno spi,kr mece ga pa z rokam krili.. Pol ga skos dvigujem z kak zapozneli kupcek..a je lahko se kaj drugega?
Nas ma tut skos rokce v ustih,sm tut gledala,pa ni je duha ne sluha o zobkih. Pol mu v roko astiam grizalo,ker se prime sam,pa gre kr mimo njega z roko v usta:-)

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 683
11.4.2013 22:11:51   
ančka27
punce tale NEXT bo men živce požru.res sm dns naročala za pol familije cunje in ker ma sam moj ta smotan mastercard smo veselo naročal ampak se je zataknilo pr SECURE CODE???? WTF??? a ve katera kaj o tem kje se to dobi al karkoli ker me ne pusti skos če ne unesemo te kode.jst nimam pojma, moj pa tu ne. mi je pa tko bedno ker sem vsem obljubila da bom naročila cotke zj pa nemorem user posted image če katera kej ve o tem prosim prosim prosim naj mi pomaga user posted image

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 684
11.4.2013 22:14:45   
araucaria
Secure code so tiste tri stevilke na drugi strani tvoje kartice!

Poglej na Google:
http://www.google.be/search?hl=en&q=secure+code+mastercard&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45107431,d.d2k&biw=1440&bih=742&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=vBlnUdm7MMil0QXQnoDQDQuser posted image

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.4.2013 9:33:48   
sandra_sandra
ful,ful,ful hvala da steuser posted image zapirale noske..mi je veliko lažje pri srcu, seveda bi lahko vprašala pediatra..sam kaj ko mam vas tle user posted image ..pa do naslednjega tedna nebi zdržala!
sadrikauser posted image za evrčke no..zdej si pa kej za dušo privošči! kar se pa tiče računa za otročke..je pa tko, mi mamo doma en šparovček in smo vse kar sta dobila tja spravila, je pa problem če jim odpreva varčevanje zato k ti vsak k.... zdej gledajo pri plačilu vrtca! tko da sem še sama vsa varčevanja prekinila zaradi tega, mi je tko tud soc.delavka po ovinkih svetovala..lahko pa jim sklenemo naložbeno..ta se pa baje ne gleda, jst mam npr. pri merkurju sklenjen za dobo 15 let, s tem da vse uloženo garantirano dobim plus dobiček..tko da bom mal še počakala da vidim če se bo kej spremenilo
moram pa vam sporočiti kako je bilo včeraj pri fotografu...take lepe slike je naredu a naša user posted image user posted image nikakor se nista hotla nasmejat..tok jima je bilo zanimivo..pa na eno tako leseno skrinjo ju je dal ležat na neko krzno..tok sem navdušena nad slikami,pa še za dokumente smo ju slikal, tko da osebno dobita konec nasl.tedna
driska nam je pediater rekel da je to nekaj čist vsakdanjega pri dojenčkih in uno aja..a še nista do zdej mela.. tko da ni panike
so pa definitivno te naši user posted image vremenski in lunski user posted image

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 686
12.4.2013 10:57:50   
ančka27
ARAUCARIA hvala ampak to ni to.sm probala pa ni šlo skos.je ena 8mestna številka user posted image itak sm se pa pol z mojim skregala glede tega in sm vse pustila in nebom naročala ker je gospodu težko it na banko vprašat, sicer se pa to šopingiranje njemu zdi brezveze.tko da sm prov žalostna ker so mi te cunjce res hude user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
12.4.2013 11:02:54   
Sadrika

Čudno Ančka, mam tud mastercard, pa nisem mela problemov, sm vnesla 3mestno št.pa je šlo skoziuser posted image

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 12.4.2013 11:03:12 >

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.4.2013 11:12:02   
Lumani*
Tudi mi imamo šparovček in dajemo notri eur, ker tako je napisala sandra_sandra, vse gledajo in še to kaj imajo otroci bi jim država rada stran pobrala. Pol pa so prblemi pri od, vrtcu....

Midva z user posted image pa imava od vceraj probleme s prehladom, kak grozno je ko imauser posted image zamašen nosek in nikakor ne gre šmrkelj ven. Zmeraj najprej fiziološko nalijem v noseka, potem pa potegnem z ustnim aspiratorjem ven, nato pa še z tistim na baterije, ampak se še sliši, da ima še vedno šmrkelj notri.. tam od zadaj... kak me to živcira, celo noč nisem prav spala... Upam, da čimprej mine in da ne dobi vročine. Pa tudi jaz sem cela prehlajena in me neke kuha in samo upam, da ne bom ostala brez glasu, ker me grlo tak boli user posted image user posted image user posted image pa glih sedaj, ko je taki lepi sonček od zunajuser posted image user posted image Bo moglo počakat vozičkanje..
Ima še katera kakšen nasvet, kako učinkovito očistit noseka??

Glede flašk pa midva prisegava na Mam, se dajo lepo razstavitin očistit...

Rokice ima naš tudi zeeelo rad in slini se ful. Zobkov še ni na vidiku, mu pa dam večkrat grialo od Mam in ga je prav veselja gledat kak on to grize, je pa res, da mu morem držatuser posted image

Kričanje - mi smo imeli prejšnji teden ta problem, da je tako kričal, da sem bila prvič cela panična, niti do sape ni prišel, da pa to ni dovolj, je začel štrajkat s hrano in to zvečer pred spanjem. Kak je dobil flašo pa planil v jok in ipično jokal po pol ure in potem zaspal-brez hrane. Najhuje pa je blo, da nič ni pomagalo, noben položaj, ne nošenje, nič.... Hvalabogi, da je to po štirih dneh minilo.. P pa je rekla, da pač noče jest in da naj se ne sekiram, ker je tako samo pri enem obrokuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
12.4.2013 11:34:21   
sandra_sandra
lumani men je pediater svetoval da malo segrejem fiziološko na tel.temperaturo da malo stopi to sluz..pa glavo nujno dvigni ko mu brizgaš fizološko da mu ne zaliva v ušeska jst mam brizgo dam not 5ml fizološke pa pod vročo vodo pol mu pa not zbrizgam..aja pa lahko si pomagaš z unim parnim inhalatorjem, če pa nimaš pa skuhi mal kamilce pa približaj dojenčka da mal udihava paro..sam pazi da ni prevroča..ne sme bit suh zrak v prostoru, če maš kako eterično olje evkaliptus alpa meta pa mal prižgi svečko.. jst mam eno enkratno zadevo od justa evkasol takoj zrak prečisti virusov če ni možnosti luftanja pa olajša dihanje...ful pomaga..pa na naravni bazi je, če maš možnost si nabavi..ne bo ti žal..pa posteljco mal našpricah..ful pomaga

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 12.4.2013 11:37:53 >

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.4.2013 11:39:20   
sandra_sandra
ančka poklič banko pa vpraš po telefonu, ajooj kok to hitr vržete puško v koruzo, bod trma in ne odnehi sam zarad tega, če te je že tok naj....

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 12.4.2013 11:40:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 691
12.4.2013 11:39:32   
Lumani*
in kje nabavim just evkasol, v lekarni..??

Neposredna povezava do sporočila: 692
12.4.2013 11:42:34   
sandra_sandra
ni ga v lekarnah to je samo prodaja po domovih, majo svoje zastopnike, res ful dobra zadeva mal jo googli pa boš vidla, super je ko ti grejo obiski domov mal pošpricaš da ti " razkuži" zrak

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 693
12.4.2013 12:30:05   
Lumani*
no super, bom po googlala, pa nabavlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
12.4.2013 13:00:26   
neonaia
hej.

bljak to vreme! user posted image da morm pa opoldne luč pržigat...čist mim.

plavanje: mi smo bli u toplicah k je bla 7tednov stara!user posted image ful je uživala! tut pod vodo sva jo dala in je zadržala dih in gledala...smo take lepe slikce naredl s podvodnim fotoaparatom user posted image pol sm pa u DMu nardila foto knijgico (med novimi kupončki je gratis!)user posted image
plavalne plenice sm pa od huggies tamale kupla (3-6kg) in od DMpa (4-9kg-najmanjše) in so oboje super! huggies so za zalimat in jih je tok mičkenim lažje gor dat, od dm so pa za nataknt (k gatke).nobene se ne napijejo vode...za kakec pa ne vem kok zadržijo, ker je bla pridna in ni kakala u vodiuser posted image
pripomočka nismo pa nobenga mel...sva jo držala.mogoče pol za poleti kšn obroč...pa itk si sam ene 10min not, pol pa vn, zavit u brisačo, pa zaspi k polhec.pol sva šla pa še sama plavatuser posted image

majči: jp, tut mi smo več al manj delovni ob vikendih in zvečer/ponoči (zdej sam mož).ampak sej se da...pol k bo večja, bo pa sploh lažje.sej otrok se prilagodi ritmu staršev...sčasomauser posted image

ah ja...naša je tut že tko lepo spala celo noč, zdej se pa že 2noči zbuja na 3ure! user posted image se mi zdi da je bolj lačna in tut več poje...mogoče skok v rasti?

lep deževn danuser posted image

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 695
12.4.2013 18:06:33   
Milal
O super punce,hvala za odgovore glede bazena&plenick. Se ze veselim:-)
Mi smo danes meni drugo posvetovalnico, tocno 3m star. 5900g/64cm, tak dolgin je.ma pa vodno kilo (upam,da sem prav napisala),se mu voda nabira v levi jajcki- menda ni nevarno,se bo sama resorbirala-ce ne naraste. Skratka,je se bil cepljen kljub blagem prehladu. Mal jokal,pojedel in zaspal:-) pa sma lahko se sla na sprehod za 2h.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 696
12.4.2013 19:18:42   
sandra_sandra
punce naredte si zalogo babylova, baje ga s5 zmanjkuje

(odgovor članu Milal)
Neposredna povezava do sporočila: 697
12.4.2013 21:09:05   
Majči_
jooooooj a res???? a enke spet ne bo al kako? ker za babylove 3 vem da majo še zmer težave baje...hvala ker si povedala, se nam ful obnese, tko da bom šla takoj juter spraznit kakšno poličko v dm user posted image ker toliko kot naša mala bajsa poje, se mi ne sliši več vredu kupovat novalac, če ji ta isto paše ali pa še bolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
13.4.2013 7:27:57   
Sadrika
Helo!
Ena je nekje omenila fotoknjižico v DM-u, pa ne najdem več katera... Skratka, zanima me, a to lohk kar na blagajni doim kadarkoli, ali si jo moram prej naročiti, al kako je s tem? Katera ve kaj? Malo sem gledala po spletu, vendar mi vseeno ni čist jasnouser posted image

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 699
13.4.2013 20:41:48   
neonaia
hej.

fotoknjižico si nardiš doma na računalniku iz fotk po svoji izbiri.najprej si snameš njihov programček za obdelavo fotk (dm paradise al neki tazga), zbereš najmanjšo/najcenejšo knjižico (26strani)...dodaš svoje fotke, se mal poigraš, dodaš lahko tut tekst in ko končaš, jim pošlješ v izdelavo.račun pride neki čez 10€.ko je narjen (v parih dneh), te po mejlu obvestijo, prideš iskat u izbrano trgovino in na blagajni plačaš s kupončkom. to je to user posted image
je pa ful luškana mini knjižica (prbližn tok velka k une iz cdjev) na takem debelejšem papirju...skratka, tok sm navdušena, da bom še kdaj kšno nardila (ob posebnih priložnostih), pa tut če jo plačamuser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?