|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
2.4.2013 18:03:50   
Sadrika
Ma trakec sm si nrdila, nimam pa pojma kok ga tu prpopat, sm že mojga fehtala, pa je tud skor pop.... al sma oba blont al je pa res tok težkuser posted image
Ooooo, hvala za predlog punce, sam problem je u men, ni in ni lušt, kok naj pa na silo?

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.4.2013 19:05:39   
Sadrika
Sm pogruntala in to samauser posted image tale trakec namreč, kako se ga prpopa. Vprašte kaj vas muči, pa vam povem

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.4.2013 19:58:04   
Bijoux
Tudi jaz sem čisto navdušena nad NEXT cotikami user posted image user posted image Res so kvalitetne. Edino, kar me je malo zmotilo, so beli bodiji, tisti, ki so po 5 pakirani, ker imajo čisto prekratke rokave. Našemu sem morala 62 bodije od next že tri tedne nazaj pospravit, medtem ko isto številko od H&M še vedno nosi.
Pa C&A ma tudi zelo zelo lepe cotike user posted image Jaz bi tudi celo premoženje zapravila samo za mojega pikeca. Ko grem zase gledat, pa čisto nič pametnega ne najdem user posted image

Punce, kako se tiste, ki imate strije zaradi trebuščka, spopadate z njimi? Meni so nastale kljub temu, da sem se skoz mazala in se še zdaj. Pa se mi zdi, da kar ne bledijo nič. Grozno mi je....ker so res tako velike, da se moram še psihično pripravit na kopalke user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 553
2.4.2013 22:36:25   
neonaia
čer.

uf..dons je pa komi zaspala...prvič po 21.uri.no bo pa zjutri potegnla user posted image

o punce, hvala za info za next..res so kjut cunceuser posted image
pa za lillypie...najprej sploh nism vedla kaj to je, pa je stric gugl takoj povedu user posted image
tut nardila..bomo zdej vidl če dela.

še zmer nism kupla mustele...smotauser posted image jutr pa res..k jo že prou srbi, pa se ne zna popraskat pa tko glavco obrača, k jo pa popraskam je pa uredu...bogauser posted image

mi pa aspiratorja zaenkrat ne rabmo...ji vsak dan kapnem mal fiziološke, pa če vidm kšno muco, ji z vatko vn potegnem.mamo pa tega na vdih..že to sm komi kupla (k so me izkušeni prepričal), tist za sesalc se mi pa sploh zdi tko mal...user posted image . eh včasih so ble une pumpice čist kul, zdej pa že preveč kompliciramo-jah vse za naše sončkeuser posted image

nočko

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 554
2.4.2013 22:41:08   
neonaia
eh..ni trakca..še neki druzga probam..user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 555
2.4.2013 22:45:13   
neonaia
sam še enkrat, pa dam mir s tem trakcem user posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.4.2013 7:23:13   
Sadrika
Jutro punce...sem mu včeraj prvič čistla nos z aspiratorjem in same pohvaleuser posted image user posted image user posted image . Ne vem zakaj sm se tok bala, ko pa tud malemu nč ni.
Temence-mah že s5 so.....al še kr souser posted image boma dons nabavla mustelo. sem se odločla, da greva z malim dons prvič sama z avtom v trgovino. Je ati pozabil včeri it, rabmo pa kaj jest, tko, da nama ni druge, da se sama spravma, ma sej je že cajt, da ratama neodvisna, a ne?
Bijoux - žal ti ne znam pomagat okoli strij, jih nisem dobla, čeprav sm mela ooooggggroommen trebuh, HB! Po mojem je to bolj genetsko pogojeno. Me pa zanima podobna zadeva, in sicer ta črta lineo negra, men nikakor noče zbledet, pa mi bo tud nerodno it v kopalke... no, sej še mam kile tud za zgubit, sam se nekak tolažim, ker gremo šele septembra na morje.user posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.4.2013 9:01:00   
ančka27
punce jst še vedno nevem kaj so ti vaši trakci dejte mi pomagat al pa kšn link poslat user posted image
TEMENCA ja mi smo že dvakrat uporabil to peno od mustele in je rres zakon
STRIJE tud jst jih nism dobila čeprov sm mela čez 80kg ko sm šla rodit prej pa 58kg.tko da nevem.črto mam pa tud jst še ampak me ne moti bo že zbledela.moram pa tud jaz do poletja še ene pet kg dol dobit pa zmeri težje grejo dol se mi zdi.

NEXT ej hvala še enkrat kok majo nore cotke mami že naroča hehehhehe

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.4.2013 10:46:52   
sandra_sandra
http://www.lilypie.com/First_Birthday_code.php
ewo anči...to je primer mojga trakca...računa ti kok je trok star
sadrika...sej jst ga mam tud narjenga,sam bi ga rada tle pod sv.sliko prilimala

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.4.2013 10:53:03   
sandra_sandra
: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.4.2013 10:54:22   
sandra_sandra
da me navte razglasile za mal čez les...sprobavam trakec z user posted image v naročju...tipkam pa k kura k zoblje zrnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
3.4.2013 11:05:21   
sandra_sandra
testuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
3.4.2013 11:13:17   
sandra_sandra
kasnej bom probala..oz če keri rata naj sporoči...vem da moraš uno kodo skopirat in potrdit..sam mi ne rata k mi user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 3.4.2013 11:15:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 563
3.4.2013 11:14:52   
ančka27
joj hvala se vidi da sm blond ;) super....
punce jst se moram pohvalit da sm nase zj spravla najbol ozke hlače kar sm jih nosila pred nosečnostjo.in celo zapela sm jih ampak čez pas je še fajn trebuščka tko da bo treba trebušnjake začet delat hehehehe zj pa pride k nama od mojga sestra tko da se morm prpravt tko in drgač....lepo se mejte mamice moje hehehe pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 564
3.4.2013 11:54:39   
Mala BB
Punce pomoč prosim - tele NEXT cotke, super so, pa še cene so fine. Ampak js to ne morem naročiti, ker:

- mi ne sprejme telefonske
- kaj je tista "promotional code" kaj je tu treba napisati

Hvala!!!!

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.4.2013 11:56:41   
sandra_sandra
user posted image bom pogledala

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 3.4.2013 11:58:05 >

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.4.2013 12:05:31   
sandra_sandra
mala bb jst sem tam pustila prazno,in mi je sprejel

Neposredna povezava do sporočila: 567
3.4.2013 12:33:57   
Mala BB
sandra_sandra pa sem vse poskusila glede te code in me še vedno ne spust. kako pa pridem do nje?

Neposredna povezava do sporočila: 568
3.4.2013 14:35:34   
sandra_sandra
sadrika kako je uspel babjiuser posted image shopping?
mal se sprost,pa bojo že lušti sami od sebe prišli..če ne pa kak xx mal za stimulacijouser posted image ,jst mislim da je tam vajin problem, poskusi,nimaš kej zgubit..sej nedoužna verjetn nisi večuser posted image ..hecam se, ne mi zamert...je pa res da se v postli marsikej urediuser posted image
malaBB ja jst nisem tam nič napisala pa mi je sprejel, dej gor še enkrat preber kaj jim ne pašeuser posted image itak so sam una polja z * obvezna

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.4.2013 14:46:38   
Sadrika
Hey,
mi2 glih iz šopinga, hehehehe, je mal mali po mami, je ful užival, no vsaj zdi se mi, vse mu je blo tok zanimiv, sploh ko je tolk lučk, k jih ma ful rad. Sem tok vesela, da boma še šla v kratkem, zdej res ne rabma več atija, hehehe....mal heca. Ma sm tok smotana, k me že vnaprej neki skrbi, mam pa v bistvu tok zlatga fantka, da bi lohk vedla, da nau problema. Najbolj me je tko blo strah, kako bo v avtu, če bo jokal al pa kaj, je pa skoz spal.
Ja sandra_sandra verjamem, da se s sexom vse al pa velik poštima. Mislim, da je vse kar moram nadrdit, sprostit se, ja, maš prav. Bom poskusla, obljubim, pa bom še poročalauser posted image
Next - ma sm vas okužla, hehehe, bi mi lohk dal kakšen popust, k sem jim prpelala neki novih strank, hehehe. Ne vem pa s kakšno kodo imate probleme, sem dle šla gor probat neki naročit, pa mi je šlo vse lepo skozi user posted image
Sem pa sama tud ful navdušena nad temu cuncami, ful hit pridejo, sem bila kr presenečena, pa brez poštnine, hudoooo.... Edin te njihove številke so tko tko, in sem kr v dilemi katero naročit

Neposredna povezava do sporočila: 570
3.4.2013 14:58:34   
ančka27
punce kakšno velikost naročate te NEXT cotke????

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.4.2013 15:00:48   
ančka27
SANDRIKA sm pisala pol pa šele prebrala tvoj tazadn post in vidim da nism edina k nevem kšno številko cotk izbrat al do 68 al med 68 in 74????user posted image

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.4.2013 15:11:00   
Sadrika
IZVIRNO SPOROČILO: ančka27

SANDRIKA sm pisala pol pa šele prebrala tvoj tazadn post in vidim da nism edina k nevem kšno številko cotk izbrat al do 68 al med 68 in 74????user posted image

Jst bom rajši večjo, nazadnje je nosil našo 62 oz. mu je bla že bl majhna, naročila sem pa 62/68, pa jih je lohk mel glih 2x. Tko, da bom naslednjič rajš večjo.

Sm pa tud glih hotla napisat, da se mora nehat že ta zima, ker mu je zimski pajac premajhen, danes sem mu ga komi gor spravla.... ka pa naj mu grem aprila zimski pajac kupovat user posted image

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 3.4.2013 15:12:29 >

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.4.2013 15:27:14   
ančka27
a pol misliš da bi lahko od 68 do 74 naročila?da mu nebo pa pol vse preveliko.jst bi rada da bi mu vsaj tja do poletja blo prav kar bom naročila.sj pol za poletje bom pa že drugo kupila hiihihii velik je pa tud ful naš pikec tko da nevem no...še zmer bolš da večje kupim kot pa premajhno ane

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.4.2013 16:20:29   
sandra_sandra
jjoj..sori sadrika,jst sem misla da maš tiuser posted image bejbiko..tko da ni bil babji shopping! itak da ni blo panike,sam korajžn..sicer pa itak lahk zmer na kaki bus postaji ustaviš in umiriš mal otroka,jst sem ju oba že sama peljala..sej ponavad se umirijo v vožnji..
kam pa dajete lupinco, spredaj al zadaj?
jst če sem sama,dam ponavad fantka k je bolj zahteven spredi,pa on če joka,joka tko da čist rdeč rata in kr par trenutkov tih..tko da njega bog ne daj da ne slišim takoj ko zajoka, punčka pa ni neki jokava..ona bolj k ena muca se oglaša..ne da bi jokala..

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?