Sadrika
|
Hey, mi2 glih iz šopinga, hehehehe, je mal mali po mami, je ful užival, no vsaj zdi se mi, vse mu je blo tok zanimiv, sploh ko je tolk lučk, k jih ma ful rad. Sem tok vesela, da boma še šla v kratkem, zdej res ne rabma več atija, hehehe....mal heca. Ma sm tok smotana, k me že vnaprej neki skrbi, mam pa v bistvu tok zlatga fantka, da bi lohk vedla, da nau problema. Najbolj me je tko blo strah, kako bo v avtu, če bo jokal al pa kaj, je pa skoz spal. Ja sandra_sandra verjamem, da se s sexom vse al pa velik poštima. Mislim, da je vse kar moram nadrdit, sprostit se, ja, maš prav. Bom poskusla, obljubim, pa bom še poročala Next - ma sm vas okužla, hehehe, bi mi lohk dal kakšen popust, k sem jim prpelala neki novih strank, hehehe. Ne vem pa s kakšno kodo imate probleme, sem dle šla gor probat neki naročit, pa mi je šlo vse lepo skozi Sem pa sama tud ful navdušena nad temu cuncami, ful hit pridejo, sem bila kr presenečena, pa brez poštnine, hudoooo.... Edin te njihove številke so tko tko, in sem kr v dilemi katero naročit
|