Sadrika
|
Aspirator za nos - končno sem se opogumila in ga privlekla iz predala, pripravila sesalec, vzamem navodila in preberem "Otrok naj SEDI zravnano" Aja, jst sm pa misla, da lohk leži.... Tko, zdej sm pa s5 v dilemi, ali lahko kljub temu čistimo nos leže, ali je boljše, da mi ga nekdo drži v sedečem? Kako ve prakticirate? Smeh - včeraj se je zopet tko smejal na glas, ampak res ful srčkano, ko sem ga požgečkala po ličkih, ojoj punce česa tako lepega še nisem slišala. Spanje - naš je spal na boku kakih 14 dni, al pa še to ne, ker se je na vse pretege mučil (sem ga kr fajn zalagala), da se je spravil na hrbet, pa še to je mel glavico vedno na levo stran, kokr sem mu jo obrnila na desno, on takoj nazaj, zdej jo pa obrača tudi na desno, ampak še vedno spi samo na hrbtu Nošenje - naš je tud imel to obdobje nošenja, zdaj ga je minilo, mislim sej ga še nosimo, ampak ne zaradi tega, ker joče, ampak ker je men fajn, no ne nosim ga pa tok dolgo k prej, k je to "zahteval". Pa je blo isto, kot ve pravite, samo sedet ne, hoja hoja in še 1x hoja, pol sem si že pomagala s pestunjo, zdej mi pa visi nekje in se prah na njej nabira. Mi smo zdej praktično brez joka že kar nekaj časa, tud ritem oz.rutino imamo, pa upam, da tko ostane. Spi celo noč v kosu od 21-6 v svoji posteljci, v svoji sobici. Edin par dni pred luno se mu je vse razštelalo, kakor je blo pa lune konec, pa zopet po starem. Sem res ful vesela, pa dokler traja, traja Ma, zime noče in noče bit konec...pr ns s5 sneži
|