Sadrika
|
Jutro punce, še ena noč-prespana in za vsako sem mu izredno hvaležna, to je zdaj že 14.noč. Saj mi vsi govorijo, da bo tega slej ko prej konec, ampak jaz uživam sedaj v vsaki prespani noči Sem pa še vedno ful prehlajena in me ful skrbi, da bo mali kaj fasal. Saj čuvam, da mam čim več masko na ustih (sej ne vem, če to sploh kej odnese), jo dam pa tud kdaj pa kdaj dol, ker že tko težko diham, z njo pa še težje. Ma je bil moj tud bolan, kokr sva z malim prišla iz bolnice, pa sva tud ful pazla, pa vse dezinficirala, pa masko nosu, takrat nam je uspel, da je mali ostal zdrav, sam sva tud gledala, da ni bil velik v istem prostoru, midva se pa ne morva kr ločit, sva velik zunaj, skoz pa tu ne morva bit. Upam, da me čimprej mine tole. Polona19-P imamo 15.aprila in bom poslušala tvoj nasvet-Pečnik Rojnik. Mi je pa znanka svetovala Kosijevo, ona je pa z njo ful zadovoljna, hmm sam nekak teb bolj zaupam kot pa tej znanki , si lohk misliš.... Midva sva Plivit zamenjala za Oleovit, pa nekak nima problema, mu dam na žličko nekaj mleka in kapljico Oleovita, pa za 1x lepo poje. Moja sestrična mi je pa rekla, da nobenmu od svojih dveh ni dajala teh kapljic, ko pa jo je P vprašala, je pa rekla, da jih daje, pa ima zdaj zdrava 5-letnico in 1-letnika. Ne vem, no, jaz si tega ne upam. Tresenje - tud naš se velikokrat strese, ko je buden in odkar bolj dojema stvari, se tudi zelo velikokrat česa prestraši. Recmo v nekaj se zagleda in gleda kar nekaj časa in naenkrat začne jokat, to se mu dogaja tudi med hranjenjem, ali pa kontra, nekaj gleda in gleda in se začne smejat. Mam tko namen povprašat P, ker ne vem, če je glih ok, da se tok boji stvari, ustraši se recmo tud, če nekdo kihne, ali pa je nekaj časa tišina in nekdo spregovori, pa vedno zajoka zraven. Majči_ - mi imamo našega že tud v svoji sobici, odkar prespi noč in me je bilo tud tko strah, da ga ne bi slišala, pa lahko še ne vem kako trdno spim, pa ga slišim prej, ko se varuška oglas (včasih v sanjah kaj zajamra), tudi če ne gre za jok, recimo moj ga pa nikoli ne sliši. Ne vem, no, mislim, da imamo mamice nekakšen instinkt v seb za svojga otročka. Res pa je, da je njegova sobica sosednja od najine spalnice in imava tudi vrata odprta, tko da ga praktično lahko slišim že, kako diha Lepo bodite in ostanite zdravi
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 22.3.2013 6:30:51 >
|