Sadrika
|
Hey, ja zopet em dan, ko bova notri , noče in noče bit konc te zime Jst pa ne vem, če ne bomo šli nazaj na novalac, BabyLove od DM-a - mimogrede Vesper ful si prijazna in ustrežljiva, ko si pripravljena mi hrano poslat in bi se ti ful zahvalila, vendar mojmu nekak ne gre po grlu, ne poje ga tolk kot novalaca, max.120ml na obrok, zvečer pred spanjem pa samo 60, pa kljub temu spi do 6h v kosu. Ne vem no, bomo vidli, vmes je pojedel pa že eno škatlo Hipp-a, ta mu je pa ful šel, ne vem pa, kolk je kvaliteten Imam pa še en Aptamil na lagerju, sem ga vzela 1x v DM-u, ker smo bili brz fojtra, BabyLove itak niso imeli, v lekarno mi pa ni blo za it, pa ne vem glih, če lohk tok hrane menja v tak kratkem času Odvečni kilogrami - ooooja, sicer grejo počasi dol,-od poroda sem jih 15 dala dol, pa v bistvu še nič kaj ne migam, kot pa hodim na sprehode, mam jih pa sicer še vseeno 10 več kot pred nosečnostjo, bi začela pa že ful migat ja, pa v hribe se mi lušta, je pa to vreme tko zoprno. Se pa tudi zelo trudim pravilno držati, ker imam hude bolečine v hrbtu in križu (prevelika teža je pustila res ogromne posledice), pa vaje za globoke trebušne mišice delam, to je pa tud vse. Je pa res, da se mi je tudi apetit močno zmanjšal in se moram prav potrudit, da kaj pojem, no sej tko je blo tud pred nosečnostjo. Pa sej mi je tud boljše, da grejo kg bolj počasi dol, do poletja bo že....Nosim pa še vedno nosečniška oblačila, mi ni še nč prav od prej, mislim pa, da bom pol vseeno mogla it po novo garderobo, preden grem v službo. Kopel - včeraj sem si jo privoščila in mi je tko pasal, da vam povedat ne znam Menstruacija - evo jo danes me je presenetila, bolj v tem smislu, ker ni boleča, sem pričakovala, da bo ful in ker sem že prej imela ful boleče, sem to pričakovala, da bo še toliko bolj, zdaj samo upam, da bodo tudi vnaprej tako. Cepljenje - ma tud men je vsak dan bolj slabo, ko se približuje dan, zelo zelo ampak res zelo se bojim posledic, da mam že prav nočne more. Ma cepili ga ne bomo proti ničemer drugem kot pa tist kar je res nujno in obvezno Naš fante je tok priden (zdej pa sam upam, da me ta hvala ne bo zafknila), ponoči še vedno spi od ca.21h-6h in še vedno sam v svoji sobici, lahko mu dam samo kapo dol, sicer čez dan potem bolj malo, edino v vozičku al pa na rokah, v ležalniku redko zaspi, če pa že, samo po par minutk, sem ugotovila, da mu bolj paše ravno ležišče. Tko, da ga zdej dam kar na sedežno in ga zagradim s povštrčki, tko pa zaspi. Polona19 - vsaka čast za tako težo . Si kr ne morem predstavljat kolk more bit pupa okrogla, pa kolk klobasic ima, hehe. Moj ima kilo manj, samo je pa bolj dolgi, pa se mi še vseeno ne zdi suhec. Spomni me, Pečnik Rojnik vs. Zupanc ?
|