Sadrika
|
Jutro punce punce, jst sm tok vesela, da vam morm povedat....po drugi strani pa jezna tok nase, da nism prej tega nardila. Naš mali poje flaško v 10 min Včeri sem šla v nabavo in mu kupila dugo flaško in drugi AM. V DM še vedno nimajo BabyLove mleka, zato sem kupila Aptimil in Hipp, stekleničko pa od Mam. Zdaj sicer ne vem kaj je pripomoglo k hitrejšemu hranjenju, ali ker boljše teče ali zarad boljšega okusa mleka, najprej sem odprla od Hippa (mimogrede, ali ima katera kakšne izkušnje? Sem bila prej vedno proti njemu, ma ne vem zakaj) ali celo zaradi obeh sprememb, no saj mi je vseeno, samo da je steklo. Sem pa tko jezna nase, da se je moral tko dolgo matrat in to samo zaradi neumne mame, ki je vztrajala na cuclju iz latexa Kako se pa ve potem znajdete, če vam zmanjka AM od DM-a, oni ga pa tud nimajo Prešaltate ta čas na kaj drugega? Naš je tudi zelo močen, kravce pase že precej časa, da ne govorim, da vedno sedi, ko jeva, leže mu nikakor ne gre, ma že iz bolnice. Mi je v bolnici mislim da 4.dan ležal na trebuščku in ga gledam kako dviguje glavico in jo je obrnil v drugo stran mi potem babica ni verjela. Pa tud ko sva domov prišla, ko sta ga imeli moja mama in tašča na rokah, nista mogli verjet kok dviguje glavico. Jst pravim vsak otrok je drugačen in boljše, da se ravnamo po njegovih sposobnostih kot pa po nekih merilih kdaj mora to in česa ne sme zdaj npr. Mi pa vseeno pedokinetika deluje mučno za otroka, ne vem, ne morem se znebit tega občutka. Ma hodi od mojga sestrična s tamalo, ki je vseskozi od rojstva veljala za zelo drobceno in je prepočasi napredovala, ma je tko gibčna pr 7mes., da mi je prav smešna, ko mala gimnastičarka he he he... pa ko ju tko gledam z mojim, ko sta po velikosti in teži preenglih, samo da je ona tko vitalna, pa sta prav smešna. Morje, ma skor bolj kot morja (morje je še tok daleč, ker gremo šele septembra) že komi čakam pomladi, oz.teh prvih sončnih dni, ko bova lohk več uzun. Kako pa jih ve zdej oblačte za v vozek? Sem do sobote ga še tlačla v kombinizon, pa je bil mu že prevroč, je že zašvical, čeprav ga nisem več pokrivala, včeraj sem ga pa samo večplastno (bodi, majčka, jopica, spodaj pa žabice, zoknčke in trenirko-hlače, pa tanko kapico), pa pokrila sem ga z zg.delom zimske vreče, pa je bil glih fajn topel, spal je pa tko kot angelček, se ni niti malo premaknil, ko sva prišla not, je spal še kako uro potem, ko ponavadi se zbudi, ko ga prinesem not.
|