|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
7.3.2013 8:44:00   
mamica deklicam
pa smo spet našle eno temo, pri kateri se nam mnenja razhajajo.

Vsaka se odloči po svoji vesti. Če greš delat amniocintezo, je 1-2% verjetnost, da zaradi tega splaviš. Toliko za tiste, ki ste striktno proti njej. Je pa 100% verjetnost, da ti točno povedo, ali bo imel tvoj otrok Dawnov sindrom ali ne.

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
7.3.2013 8:49:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1052
   [Brisano sporočilo]
7.3.2013 8:57:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
7.3.2013 9:01:24   
Žabinčica
Dobro jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

amniocenteza - res, preveč agresivna preiskava. Zame ne, hvala.

nuhalna svetlina - bila samo enkrat, predvsem, da vidim, kaj  to je. Matematični izračun, kaj pa drugega. Dvomim, da bom šla tokrat.  Bom vse upe položila v mati naravo in v naravno selekcijo. Ne bi upala na svojo roko nič. Splav pri meni itak odpade. Se bojim, da bi se mi prehitro maščevalo, kje drugje.
Ravno predvčerajšnjim smo na naši šoli zbirali prispevke za deklico iz šestega razreda. Huda oblika levkemije. Udarila kot strela z jasnega. Lahko ljubimo svoje otroke še tako močno, živimo zanje, skrbimo zanje, ne moremo pa jih obvarovati pred njihovo lastno usodo. user posted image  

No, tako je tudi moje mišljenje.. Kot bi mi brala misli, res.. user posted image Sicer jaz bom na NS šla, pa vendar samo zato, ker je to en dodaten UZ, kjer lahko vidiš svoje dete.

Drugače pa ker smo se ravno pogovarjale o tej temi, je tu še bolj strokoven odgovor glede NS in DHT od Pušanjaka: KLIK DO POVEZAVE

Drugače pa vsem želim eno lepo dobro jutro! user posted image

Jaz sem tudi tega mnenja in se popolnoma strinjam. Do NS bi sicer pocasi verjetno bila zaradi let na napotnico upravicena. V obeh prejsnjih nosecnostih sem bila na tej preiskavi samoplacnisko, ampak tudi bolj zaradi UZ samega, kot zaradi meritve kot taksne. Tokrat ce bom sploh sla, se bom odlocala ko bo tako dalec (ker sem se ze pri drugi skoraj odlocila proti). Za AC se v vsakem primeru ne bi odlocila, tudi zaradi statisticnih argumentov ne. Je pa kot sem ze napisala to stvar vsake posameznice, ki se tukaj odloca v skladu s seboj.

Tamala ne vem ce sem ti ze cestitala za uspesen pregled.

CherryBlossom tebi pa user posted image za tvojo izkusnjo. Tokrat bo vse kot mora bit. Veliko user posted image user posted image user posted image .

Zdaj se eno kavico,potem pa kar nekaj stvari za postorit.

Neposredna povezava do sporočila: 1054
7.3.2013 9:04:07   
CheryBlossom
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

pa smo spet našle eno temo, pri kateri se nam mnenja razhajajo.

Vsaka se odloči po svoji vesti. Če greš delat amniocintezo, je 1-2% verjetnost, da zaradi tega splaviš. Toliko za tiste, ki ste striktno proti njej. Je pa 100% verjetnost, da ti točno povedo, ali bo imel tvoj otrok Dawnov sindrom ali ne.

Saj ni nič narobe, če se naša mnenja razhajajo... Mislim, da je v redu, da je vsaka povedala, kar si misli. Na koncu se bo pa itak vsaka odločila sama zase. In kako si rekla - tveganje je odločiti se za amniocentezo in tveganje je, če se ne odločiš zanjo. Se pa ne bi mogla bolj strinjati z michelle1, ko je rekla, da nikoli ne veš kaj se lahko zgodi tvojemu otroku in kdaj bo zbolel (ravno tako nam). Ko sem bila na obisku v ustanovi, kjer so otroci s posebnimi potrebami, sem poslišala veliko zgodb, kjer so se rodili zdravi otroci in se je potem nekaj zgodilo, da je postal poseben otrok. Npr. Nekega malčka je pazila varuška ali sestra od mamice (se ne spomnim točno) in ga je nekaj kaznovala, za kar je moral v sobo. In kar naenkrat je bilo slišati, da je nekaj udarilo ob tla. Ta ženska je najprej tekla v sobo od tega fantka (takrat je imel cca 3 leta) in bila je zaprepadena, saj je skočil skozi okno. Okno pa je odprla njegova mamica, ko je zjutraj zračila sobo. In fantek se je udaril v glavo tako, da ga je za vedno zaznamovalo. Grozno, ampak resnično. Amapk vem pa nekaj, taki otroci so res prav posebni. So pravi sončki. Kolikor ljubezni ti znajo pokazati - to je neverjetno. In ko vidiš kako preprosto gledajo na svet, se kdaj prav zamisliš, da koliko pa res vsi ostali kompliciramo...

Za zaključek pa povem: Da vsaka ima svojega otroka najraje in bo naredila kar misli, da je zanj najboljše - TO nam je vsem skupno! user posted image

Michelle1 na 3D greva tokrat tudi midva... user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
7.3.2013 9:14:50   
Žabinčica
Sem mislila se nekaj napisat, ampak tako ni kaj dodati. CherryBlossom se podpisem na celi crti pod tvoj post.

Konec koncev je le tako da, clovek obraca, bog obrne (pa nisem verna, ampak to mi je tako sinilo v glavo, ko sem vas brala). Smo pac del narave, to vcasih pozabimo ob danasnjem nacinu zivljenja...

Neposredna povezava do sporočila: 1056
7.3.2013 9:15:55   
Metuljčica 2013
saj ne, da sem že vse spisala, pa mi je RR javil napako! user posted image user posted image

Torej še enkrat.... jutrčkaaa na brzino en kafetek, a z ljubeznijo user posted image user posted image

torej danes je moj cilj pospravit in počistit celo stanovanje medtem, ko je tamala v vrtcu, upam, da mi podvig uspe, kavico imam, muziko tudi, aaaaakcija user posted image .

Mimogrede glede pregledov, midva bova zagotovo šla na NS (kar v prvi nosečnosti nisem šla), na kromosomske teste in pa na 3D (tukaj bova tamičkeno zraven vzela, da dobi malo filinga, da bi big sister user posted image ), sicer pa morava najprej sploh prit do user posted image ali user posted image , drugače ta mesec res pridno user posted image , no bomo vidli, kolk so se jajčniki kaj zbudili iz zimskega spanja user posted image .

Punce suuuper vreme je danes, soonček, toplo, še malo pa se bodo še zadnji kupi snega stopili, juhej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
   [Brisano sporočilo]
7.3.2013 9:33:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Metuljčica 2013)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
7.3.2013 9:46:59   
Metuljčica 2013
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Metuljčica - pa če boš ravno v elanu, lahko še skočiš do mene. Pri nas v hiši je prava štaaaaala. user posted image   Pa muziko boš tudi imela. Boš lahko vse zvočnike aktivirala.  user posted image

Ej, pa hvala za srčeka. Čudovito in okusno! user posted image

hehehe, mogoče bom res v pravem šunku, da skočim še komu na pomoč user posted image ... ne govori, jaz pospravljam drugi razmetavajo in to vsak dan isto, pa nisem neka ultra redoljubnica, ampak trenutno stanje pa presega celo moje meje nepospravljenega stanovanja user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 7.3.2013 9:47:22 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
   [Brisano sporočilo]
7.3.2013 9:51:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
   [Brisano sporočilo]
7.3.2013 9:56:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
7.3.2013 10:00:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1062
7.3.2013 10:01:19   
mamica deklicam
pri na je pa še megla oz. nizka oblačnost user posted image , doli v dolini je verjetno še huje. Pa to tu, kjer imamo praktično vedno sonce, iz kuhinje pa gledam v dolino, kjer se kopljejo v megli.

Drugače imam doma še tišino. Tamala še spi, me je včeraj čakala, ko sem pozno prišla domovuser posted image user posted image In ni hotela prej spati. Mami je šla na čvek s kolegico, doma je pa udarila bomba. Nisem niti vedela, kam naj stopim, ko sem odprla vrata od hišeuser posted image

Tako, da sem imela že zjutraj čistilno akcijo, seveda bolj tihe variante, naj uživa v spanju. A verjetno mi bo naredila žehto, ker ne verjamem, da bo plenica zdržala toliko časauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
7.3.2013 10:07:28   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Sem mislila se nekaj napisat, ampak tako ni kaj dodati. CherryBlossom se podpisem na celi crti pod tvoj post.

Konec koncev je le tako da, clovek obraca, bog obrne (pa nisem verna, ampak to mi je tako sinilo v glavo, ko sem vas brala). Smo pac del narave, to vcasih pozabimo ob danasnjem nacinu zivljenja...

Ja, točno tako. Pri tem  veren ali ne veren nima nič. Jaz rečem si človek ali pa nisi. Ravno zadnjič je sin bral za bralno značko Gulliverjeva potovanja. Sem jo prebrala tudi sama. Kakšno globoko sporočilo nosi v sebi. Seveda je naš malček ni prepoznal, je še premali. Njem je bila knjiga  všeč iz čisto drugih razlogov.

To sem bolj napisala zato, da ne bi izpadlo kot da zelim tu drzat komu kaksne pridige.

V vsakem primeru verjamem da ima v naravi, v vesolju vse nek svoj red in da obstajajo dolecene stvari, ki jih nismo sposobni doumeti (vsaj trenutno ne). OK, pa de ne bom tukaj prevec filozofirala, se bom zdaj raje zahvalila za kavico metuljcici.

Grem peljat zabico ven, potem pa po opravkih.

Lep soncen dan, pri nas je namrec taksen user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1064
   [Brisano sporočilo]
7.3.2013 12:38:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
7.3.2013 13:43:34   
Metuljčica 2013
pri nas še kar vztraja sonček - Štajerska user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
   [Brisano sporočilo]
7.3.2013 14:51:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1067
7.3.2013 16:20:48   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
bincha, 1 user posted image
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
CherryBlossom
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
Metuljčica 2013, 1 user posted image
michelle1, 34, 3 user posted image , Posavje
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*
poli*, 1 user posted image
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

babysmile
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

< Sporočilo je popravil BVM1 -- 7.3.2013 16:22:27 >

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
7.3.2013 16:24:21   
BVM1
Seznam posodobljen. Nosečke se pridno nabirajo. Katera bo naslednja?user posted image

Zdaj pa menda bo kuhano... Gremo jest! user posted image

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
7.3.2013 16:45:01   
SweetNovember
Ojla,
BVM1, bi te prosila, če dodaš na seznam (bodočih) nosečk še zame starost-26,št.otrok-0 in kraj-Ljubljana/okolica.
Sicer sem Prekmurka, ki živi tukaj:) sem danes spoznala še 2 učiteljici na moji šoli, Prekmurki, zelo fajn, smo takoj "preklopile":) (sta rekli ravnateljici še ena v klubu:)

michelle ja, jaz do začetka tega tedna sploh nisem vedela, kaj so težave s spanjem. Bom probala s športom. Nič ne vem da bi kaj tuhtala, zgleda da podzavest dela svoje, kadar (pre)več delam....

Skos megla v tej Ljubljani...komaj čakam SOOONČEK :)

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
7.3.2013 18:53:28   
CheryBlossom
Jaz imam 23 let, sem pa iz Goriškega konca. Doma imam 1 otroka, imam pa 2 angelčka - enkrat sem imela SS v 7t in ena angelska deklica, ki je zaspančkala v 38t. Hvala vsem za objemčke in tople besede...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
7.3.2013 19:27:11   
bincha

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

Dobro jutro, čebelice moje!  user posted image

Nič kavice danes?  user posted image

user posted image user posted image se opravičujem, cel dan bla od doma, urejala milijon stvari ... no zdaj sem tu, jutri sigurno dobite kofetka user posted image

anonimna oprosti, če te bom z naslednjo izjavo kaj užalila ali prizadela - to ni moj namen, ampak tvoja mama ima verjetno čustvene težave, ki mejijo že na bolezen (kot je npr. depresija), človek zdrave pameti ne reče svoji hčeri, da ji je žal, da ni crknila... user posted image

joj same žalostne zgodbe user posted image ... sploh si ne upam predstavljati, da bi to mogla dati skoz... življenje res piše krute zgodbe. ko gledam svojega 8 mesečnega sina, ki je zdrav in vesel, se večkrat zamislim, kaj če se mu kaj pripeti... pa me to tako zaboli, da moram takoj na silo zamenjati misli!

tisti, ki imajo otroke, so vedno govorili "z otroki so skrbi!", pa sedaj vidim, da tega nikoli nisem prav razumela... takrat sem si mislila, pa kaj jamrate - to je vendar nekaj najlepšega... pa kaj če otrok malce nagaja in kdaj ne uboga...! no sedaj vidim, da niso mislili tako... ampak so se bali, da bi se/se bo njihovim sončkom kaj usodnega pripetilo!

drugače pa moram povedati, da imam doma že 2 testa!!! za ugotavljanje nosečnosti - enega je kupil moj dragi - je CB in je dražji... ker pa me tako firbec matra, če se je kaj prijelo, pa sem danes v DM kupila še en test First Sight, kjer sta notri dva testerja, ker vem, da me bo zamikalo in bom delala test prezgodaj in nočem uničiti tistega dražjega user posted image user posted image ah sem smotana! user posted image

imam vprašanje za tiste, ki ste že prej rodile - kako ste v drugo (tretje) vedele, da ste noseče - so bili znaki kaj prej? jaz imam od kar sva začela občutek, da je prijelo že v prvo... imam pa malce omotičnosti, občutek polnega trebuha, občasno zelo rahla slabost, pa mislim, da so prsi tudi malce bolj občutljive - ah verjetno je to vse samo v glavi... no ja, čez kak teden naredim test (prvič user posted image - če mi bo uspelo počakati do takrat)

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1072
7.3.2013 19:30:15   
bincha
no, pa sem dala napačen citat zraven... sem mislila pripeti k sporočilu od anonimne...

user posted image

ah bo že user posted image

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
7.3.2013 21:18:30   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: BVM1

Seznam posodobljen. Nosečke se pridno nabirajo. Katera bo naslednja?user posted image

Zdaj pa menda bo kuhano... Gremo jest! user posted image

pridna si s seznamom user posted image user posted image

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
8.3.2013 8:34:01   
bybyka_1987
dobro jutro punce...

VESEL IN LEP DANASNJI DAN

no meni je se posebej pri srcu ker sva se na ta dan nekaj let nazaj spoznala s svojim dragim oz.se prvic dobila..kajti spoiznala sem ga na glasujzame.com ce je se kateri kaj znano
user posted image user posted image

jutri pa imava tudi obletnico zveze..kako cas leti..
no drugace pa danes je tako lep dan,soncek inse mrzlo ni zunaj..tako da upam da drug teden res ne bo ohladitev in snega
..tamali je zdrav je sel v vrtec,hcerkica pa se se bori z gripo..
jaz pa itq se skos kregam z tetko slabostjo in tem pocutjem..no punce danes imam pa jaz zobarja..vrtanje na sporedu ker imava se en zob za porihtat,in ker me je prejsnc tok bolel,me je kar groza it k ne wem ce bom zdrzala zaradi pocutja......mi je pa zelo vsec nova oblekca RR user posted image
no skratka punce mejte se lepo danes in ta dan skoristite kar se da najboljse...

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?