|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
1.3.2013 15:52:58   
Metuljčica 2013
uf, jaz ne vem zakaj mi RR taaaak šteka user posted image

ta*mala, res ti nisem čisto nič fauš, zobobol je najhujša bolečina poleg glavobola user posted image . Daj pobrskaj po netu kaj bi lahko naredila, da malo olajšaš bolečino ... upam, da najdeš kak nasvet ...

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 1.3.2013 15:53:46 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.3.2013 15:57:07   
pupika29
tama*la sem klicala kolega zobozdravnika pa zal smuca v Avstriji.user posted image Je rekel, ce bos zdrzala do ponedeljka lahko prides k njemu. Samo najbrz je prehudo?

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.3.2013 17:53:07   
asyka
Michell hvala za odl(5), vse skupaj je pomojem predvsem posledica tega, da sem še pred časoma zaradi astme in alergij večino leta bila na vsaj 2 - 3 različnih zdravilih. Potem pa sem se šla alternativo in ugotovila, da je ful fajn življenje brez tablet. Potem sem pa spoznala še mojega dragega, ki je ubistvo velik NEzagovornik sodobne medicine in sem dejansko ugotovila, da se da, če se hoče.

Je pa danes čudovit sonček zunaj, samo zdaj sem malo jezna, ker mi je šel akumolator na avtu in zdaj čakam brata od mojega, da mi pride to porihtat. In seveda je krivo to, da je avto predologo stal (ves ta zadnji sneg ubistvo), ker jaz ne maram vozit po snegu pa tudi nisem se mela kam vozit. Do službe mam z avtom dlje kot peš. Moj je pa tak v Nemčiji,... zdej pa bomo dali dinarčke spet za ta blesav avto user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.3.2013 18:16:12   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: pupika29

tama*la sem klicala kolega zobozdravnika pa zal smuca v Avstriji.user posted image Je rekel, ce bos zdrzala do ponedeljka lahko prides k njemu. Samo najbrz je prehudo?

Hvala pupika29... srce si. sem šla še tatretjič h zobarju in ta mi je hvala bogu verjel, da me boli ta zob, ki je kao mrtev in zdravljen... pol mi je pa dal dve možnosti - ali ga spuli ali pa na blef proba odpret kakšen kanal... sem se odločla, da naj proba odpret, k spulmo še vsejen lohk u skrajni sili... uglevnem mu je uspelo odpret enga od treh, tko da mi zdj tm vn gnoj teče... tko da ja, js sm kr vedla, kje me boli, čeprou mi noben ni verjel... zdj bo treba očitno še enkrat čez proces čiščenja zobnih kanalov v tem zobu... me je kr groza, k vem kaj me čaka, pa k vem, da me lahko čaka trpljenje zaman... in se lohk še vsejen zgodi, da mi bojo na konc zob spulili... ful sem žalostna user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 904
1.3.2013 18:30:00   
pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: pupika29

Hvala pupika29... srce si. sem šla še tatretjič h zobarju in ta mi je hvala bogu verjel, da me boli ta zob, ki je kao mrtev in zdravljen... pol mi je pa dal dve možnosti - ali ga spuli ali pa na blef proba odpret kakšen kanal... sem se odločla, da naj proba odpret, k spulmo še vsejen lohk u skrajni sili... uglevnem mu je uspelo odpret enga od treh, tko da mi zdj tm vn gnoj teče... tko da ja, js sm kr vedla, kje me boli, čeprou mi noben ni verjel... zdj bo treba očitno še enkrat čez proces čiščenja zobnih kanalov v tem zobu... me je kr groza, k vem kaj me čaka, pa k vem, da me lahko čaka trpljenje zaman... in se lohk še vsejen zgodi, da mi bojo na konc zob spulili... ful sem žalostna user posted image

Joooj revcka moja.user posted image user posted image user posted image
Tolk mi je hudo, da to prestajas, ker sem sama dala te zobne travme skozi in vem kako je. Pa tudi isto kot ti sem imela zmeraj smolo pri zobarju...pismo eni so res mesarji brez obcutka, sorci, ne morem drugace rect. Zato me je se tolko bolj skrbelo zate, AMPAK bejbi, ce ti zdej gnoj ven tece je to SUPER znak! Zdaj samo pazi, ko bos jedla, da se ti luknjica ne zabase, ker ce se zamasi bo spet bolelo. Poskusi cim vec izpirati, pa ves kaj sem jaz tudi delala - s propolisom sem mazala luknjico. FUL POMAGA!! Si dobila kak antibiotik tudi pikica? Te kaj manj boli sedaj?
Mislim nate in stiskam pesti, da bo vse OK in BO, bos videla. Nic ne bomo pulili zobkov, ker se bo lepo precistilo in bo OK!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.3.2013 20:19:05   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Končno je vikend. Ta teden je pa bil naporen. Najprej sem imela hudo vročino, da sem se komaj spravila k sebi in bila včeraj pri zdravniku. Domnevam, da bo najprej G v Ljubljani poskusil s klomifenom. Ni rekel nič, namignil je samo da moramo čimprej dati vse te preiskave mimo, da bomo videli, kje je vzrok. Ker trenutno imam napisano nepojasneno sterilnost. Domnevam, da glede na moja leta in sedaj na sum ciste, ko bomo v vsakem primeru zgubili dva cikla, če ne celo tri, da bomo poskusili s klomifenom. Ker sem že uspela zanositi po naravni poti in če ni sedaj s parterjem nič narobe, je to še vedno najmajši poseg v telo. Bom videla, kaj bo rekel aprila, takrat bom imela verjetno spet pregled.

Danes sem imela čisto nenačrtovano spet en razgovor za službo, a na žalost verjetno spet ne bo nič.

Ta*mala ti nič ne privoščim teh bolečin a kakor so že druge rekle, če je začel lesti ven gnoj, bo sedaj bolje. Se je začelo čistiti. Samo upamo lahko, da boš obdržala zob.

vsem novim dobrodošlica še z moje strani.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.3.2013 20:23:45   
asyka
Ta*mala vem kako ti je. Jaz imam iste probleme. S tem, da mi je (pa točno isto 6tka) zaštrikala prejšnja zobozdravnica, ki mi je površno zvrtala stran kar je bilo za stran in napocala gol plombo. Zob me je še vedno bolel, sem menjala zobarja in njegove prve besede so ble: zob bi lahka rešli če baba ne bi bla šlampasta. Potem mi je prepucal kanačke ampak, nažalost našel samo 2, čeprav imajo kočniki vsaj po 3, če ne celo 4. Zdaj pa pač jemljem v zakup da me občasno ko jem boli. Ni taka nevzdržna bolečina, ki muči tebe (vsaj ne še). In si želim, da je ne bo, ker ko samo pomislim, da bi mi spet v nebo nekdo tiščal injekcijo zlezem kar tukaj na stolu pred računalnikom skupaj user posted image

Držim da se čimprej porihta in čimprej mine bolečina.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.3.2013 23:12:56   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
babysmile
bincha, 1 user posted image
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
CherryBlossom
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
Metuljčica 2013, 1 user posted image
michelle1, 34, 3 user posted image , Posavje
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*
poli*, 1 user posted image
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

< Sporočilo je popravil BVM1 -- 1.3.2013 23:18:44 >

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.3.2013 23:42:15   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
babysmile
bincha, 1 user posted image
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
CherryBlossom
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
Metuljčica 2013, 1 user posted image
michelle1, 34, 3 user posted image , Posavje
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Perzefona*
poli*, 1 user posted image
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.3.2013 23:44:17   
BVM1
Moja zadna verzija za nocoj. user posted image Upam, da nisem katere izpustila.

Lahko noč! user posted image

michelle1

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 910
2.3.2013 9:17:36   
ta*mala
Jutro.
Preživela noč brez lekadolauser posted image user posted image user posted image

Pupika - nobenega antibiotika nisem dobila, ker nimam vročine... in ja, zarad takih mesarjev je mene groza zobarja... včer ko sem se opogumila nekaj pojest, sem si dala v ta zob vato, da nebi kaj prišlo v kanal...upam, da ni, no... potem sem pa sprala s curaseptom. Propolis mam samo un z alkoholom, tko da ne vem če bi kej čarala... drugač je pa zob zdj tko čist, čez noč se ni nič gnoja not nabralo... kar mi je po eni strani malo čudno... da bi že vse včeraj popoldne vn steklo? ali pa ne gre več zato, ker je odprl samo en kanal - mislem, da imam tri...? pojma nimam...

uglavnem najhujše me še čaka, k mi bo v to vse razboleno spet bezal z iglicam, že kr vidim to veselico...user posted image

Pa strah me je, da ne bo še kej not pršlo v to postojnsko jamo...kaka bakterija al pa kej, pa da bo še hujš...

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 911
2.3.2013 10:08:14   
Metuljčica 2013
kaaaaak lep seznamček imamo no user posted image user posted image user posted image
ta*mala user posted image , samo, da ti bo boljše...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 912
2.3.2013 11:07:33   
asyka
v 115em poskusu mi je uspelo celo tale okenček odprlo.

Upam, da grete vse malo na sončeka zbirat vitaminčke, jaz pa se odpravlam delat. Mi je tak hudo, ko tole sonce gledam pa vem da bom cel dan v enem trgovskem centru prebilauser posted image

Mam pa eno vprašanje, a so vam tudi, ko ste se odločale za prvega otroka doma kaj pritiskali? Saj niso tako dirket mej otroka, ampak bolj neposredno. Skoz kake pripombe na to temo, v stilu a pa te še lahko objamem, ali že kaj tam dol tišči? Pa da zdaj sva pa na svojem bi pa se lahko tvoj kaj potrudu, al ne upa.... Po drugi strani pa mi skoz govorijo, da morem najprej doštudirat pa potem vse ostalo. In po pravici povedano, sva oba z mojim malo zmedena. Ker sva skoz po malem mislila, da mojim ne bi bilo ok, če si omisliva otroka, zdaj pa majo take, da mam včasih občutek, da mi ga že malo vsiljujeta. :D saj vem, da ona dva tudi pogrešata malo tistega otroškega smeha, sploh zdaj, ko bo sestra tudi počasi polnoletna in vse prej kot mali otroček. Ampak vseeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 913
2.3.2013 12:12:39   
Metuljčica 2013
asyka ... niti prvič, niti zdaj niso spraševali ali kakorkoli namigovali, če bo še kak, glede na to, da je od prve nosečnosti minilo že kar precej časa... no zdaj tudi ne vedo, da sploh kaj načrtujemo, bodo zvedli ob pravem času. Pa potem javim odzive... po eni strani me malo skrbijo user posted image , po drugi pa si mislim svoje user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 914
2.3.2013 13:07:32   
pupika29
tama*la joooj samo, da je vsaj malo bolje.
Zelo zelo bodi previdna pri hrani bejbi - moras dovolj jesti, zdaj pa se posebej, samo poskusi vedno z vatko zamasit preden jes, ker ce pride hrana notri in zapre...bo spet hudo. Pa poskusi cimvec izpirat, tudi ce bos kaj sladkega pila (karkoli razen vode). In cisto mozno je, da je slo vceraj vse ven, lahko pa se se kaj ulije - poskusi veckrat "izcuzat" ven in izpljuni. Ker najbolj je vazno, da se ne zapre dokler se ne scisti. Pa brez skrbi bejbi, vse bo ok, samo previdna bodi, da se ne zamasi.user posted image

Meni se pa danes vrti na polno in svoh sem za znoret pa spodaj je zacelo spikat fajn, tako, da mislim, da bo danes ali jutri user posted image ...user posted image no ce ze...naj bo cimpreje, da bo cimprej mimo in gremo v novi krog.

Lep dan vsem

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 915
2.3.2013 13:10:30   
pupika29
Pozabla dodat...

JOOOOOOOOOOOOOOOJ KOLK LEP SEZNAMCEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 916
2.3.2013 14:09:54   
Žabinčica
Hej, tudi jaz sem danes spet komaj odprla RR. Očitno jim ni mar da bi kaj popravili in minimalno investirali v portal, saj nas je uporabnic zgleda še vseeno dovolj zadovoljnih in se premalo pritožujemo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Mam pa eno vprašanje, a so vam tudi, ko ste se odločale za prvega otroka doma kaj pritiskali? Saj niso tako dirket mej otroka, ampak bolj neposredno. Skoz kake pripombe na to temo, v stilu a pa te še lahko objamem, ali že kaj tam dol tišči? Pa da zdaj sva pa na svojem bi pa se lahko tvoj kaj potrudu, al ne upa.... Po drugi strani pa mi skoz govorijo, da morem najprej doštudirat pa potem vse ostalo. In po pravici povedano, sva oba z mojim malo zmedena. Ker sva skoz po malem mislila, da mojim ne bi bilo ok, če si omisliva otroka, zdaj pa majo take, da mam včasih občutek, da mi ga že malo vsiljujeta. :D saj vem, da ona dva tudi pogrešata malo tistega otroškega smeha, sploh zdaj, ko bo sestra tudi počasi polnoletna in vse prej kot mali otroček. Ampak vseeno user posted image

Naju nikoli nihče ni nič spraševal, še manj pa izvajal pritiske. V končni fazi je to tvoja/vajina odločitev...

Pupika, metuljčica zelo lušna slikca profila user posted image .

Jaz se pa sprašujem kako so kaj Darhaha, briljantina in Mladika, se tudi že nekaj časno niso oglasile?

Mi smo drugače že nazaj s sprehoda, pa iz trgovine. Tukaj super lep sonček user posted image . Smo pomaliciali, kosilo je v pripravi zdaj pa še dam perilo perat. Pa kar nekaj njunih stvari še moram na roke prej oprat, ker imajo neke flekece, pa ne bodo šli ven v stroju. A vam se to tudi dogaja? Prejšnji stroj čeprav starejši, mi je večonoma vse sam ven spravil user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
2.3.2013 14:17:46   
ta*mala
Ja, saj spiram po vsaki jedi... da nebi šlo kej narobe... pa vato dam not, k jem, pa me je še vsejen strah... upam, da bo v pondelk vsaj inekcijo hotu dat, ker če ne ne vem kako bomo to zrihtal...

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   [Brisano sporočilo]
2.3.2013 15:20:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
2.3.2013 16:34:04   
pupika29
asyka te razumem. Jaz moram kar naprej mojega mirit, ker je tko napsihiran, ker njegova dva izvajata velik pritisk na naju. Na vsak nacin hocejo cimpreje vnucka/vnukinjo. Mislim ok, saj razumem, ampak ni pa prav, da s temi nenehnimi opazkami delata iz tega procesa stres, ker je ravno to tisto, kar je na koncu lahko ovira, ki nagaja.user posted image In zdaj od vsega je zacel ze moj z raznimi izjavami, da nama itak ne bo uspelo hitro in verjetno tudi ne brez pomoci...pa sva sele zacela delat na tem! user posted image
Uglavnem, naj vama ne pride do zivega in stuhtaj res kak primeren odziv/odgovor, da jih malo pomiris in das vedeti, da pritisk ni ok...in michelle1 je zelo dobro napisala.user posted image

zabincica in michelle1 hvalaaauser posted image vceraj sem to slikico videla na netu in sem se cist zalubla vanjo in raznezlauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 920
2.3.2013 19:26:24   
Metuljčica 2013
michelle1, hvala user posted image

joj, hvala bogu nimam izkušenj o teh pritiskih, da HOČEJO vnučka/vnukinjo user posted image ... mislim, saj ok, da imajo radi otroke, ampak kaj pa če ima par težave pri zanositvi, pa noče ravno o tem govorit s starši?? eni starši pa res ne pomislijo na nič, vse jim je samo po sebi umevno, da če so oni lahko imeli, lahko imajo tudi njihovi otroci, kot bi mignil otroke ... user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 921
3.3.2013 9:25:23   
morskazvezdica
Hojhoj!

Da se še jaz malo javim...
Počasi mislim da bo teta s krvavca odšla in gremo naprej v nov krog user posted image z novo metodo: na 2dni user posted image da vidimo če drži da je sperma boljše kakovosti user posted image

Kako kaj kaže pri tistih,ki še čakate na user posted image ? Kaj novega?

Držim pesti za vse tiste ki še čakate na user posted image in za nas,ki gremo v nov krog,novim zmagam naproti user posted image

Pa lepo izkoristite nedeljo,na sončku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
3.3.2013 10:11:55   
pupika29

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

michelle1, hvala user posted image

joj, hvala bogu nimam izkušenj o teh pritiskih, da HOČEJO vnučka/vnukinjo user posted image ... mislim, saj ok, da imajo radi otroke, ampak kaj pa če ima par težave pri zanositvi, pa noče ravno o tem govorit s starši?? eni starši pa res ne pomislijo na nič, vse jim je samo po sebi umevno, da če so oni lahko imeli, lahko imajo tudi njihovi otroci, kot bi mignil otroke ... user posted image

metuljcica2013 res je neprijetno.user posted image Jaz sem vedno govorila, da kolikor imamo radi svoje starse, ampak ce je le mogoce, je treba cimpreje ziveti na svojem. No zal pa je zaenkrat se tako, da ziviva pri njegovih, tako, da imava skoraj na dnevni bazi servirane te pripombe.user posted image Saj ju imam rada in se fajn razumemo, samo glede tega sta pa cisto neobzirna in ce karkoli reces (prijazno) nazaj...je pa uzaljenost. Ufff...
Skratka, sem vesela, da vsaj ti nimas tezav s tem.user posted image
Drugace kaj novega pri tebi metuljcicaa?
Jaz se vedno cakam na user posted image , test je bil v petek negativen, tako, da bi zdaj rada da cimpreeeje pride ta vrag rdeci.user posted image

tama*la kako je zobek? Kako je pikica? Ze kaj novih znakov?user posted image

morskazvezdica juhuhu, tebi se user posted image ze poslavlja, jaz pa jo se cakam in potem obe dve pridno v marec...tako, da pridelamo user posted image konec meseca oziroma v zacetku aprila.user posted image

Vsem zelim cudovit sonckast danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 923
3.3.2013 10:46:57   
morskazvezdica
pupika mogoče pa tete ne bo že ta mesec user posted image držim pestiuser posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 924
3.3.2013 10:56:44   
asyka
Hvala vam vsem za odgovore :)

Jaz imam srečo, da sem že študirat šla v drugo mesto in sem se na ta način hitro odselila od doma. V začetku zveze z mojim sedanjim fantom sva nekaj časa živela pri njegovi mami in sestri, pa sva hitro ugotovila, da če želiva imeti zvezo to ne bo šlo in sva sedaj na svojem. Gre malo težje, ker jaz še študiram, on pa je bil sedaj nekaj časa brez službe. Ampak so moji starši veliko pomagali in smo to prebrodili.

Saj vbistvu ni toliko, da me motijo njihovi komentarji, nekako sem že od nekdaj navajena tega user posted image Ampak predvsem da dvoličnost, ker enkrat naj pohitiva, enkrat naj doštudiram.... Se ne čuje veliko, ampak tukaj se časovne razlike vsaj 2 leti. In midva si zelo želiva otročka, ampak nisva še na 100% delu na njem. Malo zato, ker moj hodi domov ravno ko mam tečkouser posted image , malo pa zato, ker želiva, da bi on prej dobil službo nekje bližje, da ne bi bilo vmes 3-4 tedenske odsotnosti.

je bil pa včerajšnji komentar spisan še malo pod odzivom terorja, ki ga njegova mama izvaja trenutno. Ne glede otroka. Ampak ker jo imam na telefonu več kot lastno mami in skoz poslušam kakšno je stanje pri njih doma. Vem, da ni idealno, ampak ne morem ji razložit, da sva se z mojim s tem namenom odselila. Da nimava nič z njimi. In mi je hudo, ker je vredu ženska, in njegovo sestro mam zelo rada, ampak bom očitno mogla postavit mejo, ko se ne bom več odzvala na klice njegove mame, ker konstantno vsak dan z vseh strani biti bombardiran s samo negativo... ne gre. Potem sem jaz tečna, je tečn moj in se kregava po telefonu, brezveze.... Rešitev pa pri njih itak nobena ne pomaga, so ko mali fročeki v vrtcu. Vseeno pa mam slabo vest če se ji ne javim na telefon, ker je zelo bolana in vseeno ostaja tisti kaj pa če je kaj narobe?... Eh ja...

Predvsem pa črtam dneve ko pride moj domov... še en tedenuser posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?