|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
8.3.2013 8:34:58   
CheryBlossom
user posted image

Eno kavico za nas, vse ženskice...... user posted image Vsem vam žeim, da bi se vam uresničila najbolj srčna želja! user posted image

Jaz šibam po opravkih, vreme pa je meni super - imamo dežek, ki ga jaz obožujem (vsi okoli mene pa ne)... user posted image

LEP DAN!

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
8.3.2013 9:09:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CheryBlossom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
8.3.2013 9:13:36   
Metuljčica 2013
user posted image jaz pristavim še tortico user posted image
danes si jo zaslužimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1078
8.3.2013 9:15:42   
*tedy*
pozdravljene punce

Vas že nekaj časa berem.....res ste super in sem se odločila da se vam pridružim v čakanju na novega člana. Prejšnji mesec sem imela SS v 9 tednuuser posted image user posted image , sedaj pa čakam na pregled čez tri tedne in upam, da ne bo treba preveč čakati in da bomo lahko kmalu začeli delati na novi pikiciuser posted image ( na urgenci so mi rekli 3 menstruacije???). Sicer pa imam doma že štiri sončkeuser posted image , dva doma in dva v šoli. no, ta bo verjetno res zadnji, čeprav sva to rekla že po tretji in četrtiuser posted image .

Bom vesela, če bom lahko čvekala z vamiuser posted image

vsem želim lep in sončen dan žena

Neposredna povezava do sporočila: 1079
   [Brisano sporočilo]
8.3.2013 9:20:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
8.3.2013 9:32:48   
Tippi
Ojla.

Vas berem, ampak nekako se nisem pridružila debati, zdaj pa, ko sva tudi midva tik pred tem, da bova nadaljevala z najino 'bitko' po otročičku, sem tukaj.

Čvekat s tistimi, ki pričakujete pluske, je posebno fajn občutek user posted image Ženske na kupu, z istimi željami, ful fino! user posted image

Se beremo!

ps. pa vsaki eno rož'co ob našem prazniku! user posted image
ps.1 tamala čestitam ob čudoviti novički! Naj bo vse tako kot mora bit! Želim iz srca! user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
8.3.2013 9:40:55   
Metuljčica 2013
tedy, dobrodošla user posted image ... uuu vas je pa veliko, midva sva cincala do tega mesca že za drugega user posted image in se obotavljala čist predolgo user posted image pravzaprav sem baje jaz user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 8.3.2013 9:45:59 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
8.3.2013 9:42:01   
Tippi
na urgenci so mi rekli 3 menstruacije???).

sočustvujem ob tvoji tragični zgodbi user posted image

Bi ti pa svetovala, naj se ti ne mudi. jaz bi na tvojem mestu počakala 3 menstruacije. seveda se boš ti potem odločila tako kot se tebi zdi najbolj prav, konec koncev je to res samo tvoja odločitev oz. vajina, ampak zdrvniki po moje že vejo, zakaj tako. jaz jim zaupam.

ps. prehitra zanositev po SS lahko za sabo potegne ne samo tvojih zdravstvenih težav, ampak tudi težave v sami nosečnosti in posledično pri otroku.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 8.3.2013 9:44:37 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
8.3.2013 9:44:42   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ojla.

Vas berem, ampak nekako se nisem pridružila debati, zdaj pa, ko sva tudi midva tik pred tem, da bova nadaljevala z najino 'bitko' po otročičku, sem tukaj.

Čvekat s tistimi, ki pričakujete pluske, je posebno fajn občutek user posted image Ženske na kupu, z istimi željami, ful fino! user posted image

Se beremo!

ps. pa vsaki eno rož'co ob našem prazniku! user posted image
ps.1 tamala čestitam ob čudoviti novički! Naj bo vse tako kot mora bit! Želim iz srca! user posted image

dobrodošla. user posted image user posted image

Tebe sem pa kar malo čakala, da se nam pridružiš. Mi je nekaj govorilo, da bo tako. Pa končno imam še eno, ki je bolj mojih let user posted image

Ste prišli k sebi po tako grozni izkušnji? Sem zasledila, da nekako maja spet začneta s poskušanjem.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   [Brisano sporočilo]
8.3.2013 9:46:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
   [Brisano sporočilo]
8.3.2013 9:48:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.3.2013 9:51:39   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

pozdravljene punce

Vas že nekaj časa berem.....res ste super in sem se odločila da se vam pridružim v čakanju na novega člana. Prejšnji mesec sem imela SS v 9 tednuuser posted image user posted image , sedaj pa čakam na pregled čez tri tedne in upam, da ne bo treba preveč čakati in da bomo lahko kmalu začeli delati na novi pikiciuser posted image ( na urgenci so mi rekli 3 menstruacije???). Sicer pa imam doma že štiri sončkeuser posted image , dva doma in dva v šoli. no, ta bo verjetno res zadnji, čeprav sva to rekla že po tretji in četrtiuser posted image .

Bom vesela, če bom lahko čvekala z vamiuser posted image

vsem želim lep in sončen dan žena

BRAVO TAKE RABIMOuser posted image Čimveč otrok, da ne bomo izumrliuser posted image user posted image

Meni je to zelo všeč, da je vedno več parov, ki se odločajo za tri ali več otrok. Saj verjamem, da je več dela in več denarja, ko gredo v šolo a tudi več veselja pri hiši

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.3.2013 9:52:24   
Tippi
dobrodošla. user posted image user posted image

Tebe sem pa kar malo čakala, da se nam pridružiš. Mi je nekaj govorilo, da bo tako. Pa končno imam še eno, ki je bolj mojih let user posted image

Ste prišli k sebi po tako grozni izkušnji? Sem zasledila, da nekako maja spet začneta s poskušanjem.

ooo moja podobnostarostnica user posted image Mamica deklicam, hvala za to dobrodošlico in lepo mi je, ko berem, da si bila v mislih z nami user posted image
Čaka naju še eno ''očiščevalno'' potovanje med prvomajskimi, potem pa se zares podava v nove boje! user posted image
Prišli smo k sebi. Ali bolje rečeno, praznina ostaja in bo osala za vedno, a dajemo prostor tudi novim, lepim izkušnjam. user posted image Predvsem pa se veseliva nosečnosti. Odločitev, da bova imela štiri otroke, je pa že padla! user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 8.3.2013 9:53:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
8.3.2013 9:53:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
8.3.2013 9:57:52   
Tippi
Grozni izkušnjiuser posted image

UPN v 20 tednu, po odkritem DS na amniocentezi. več ne želim o tem govort tukaj na tej temi, predvsem zaradi možnosti ''povzročanja'' nepotrebne panike pri drugih bodočih nosečkah! upam, da razumeš user posted image
vse bo dobro, za vse nas, tudi zame user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 8.3.2013 9:59:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1090
8.3.2013 10:07:19   
Tippi
Mamica deklicam kako si ti? Berem, da imaš neke zdravstvene težave? user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.3.2013 10:11:15   
Tippi
tippi - tudi tebi izrekam dobrodošlico. Ja, čvekamo pa tule kar na polno. Kaj hočemo, ženske smo. To nam je v krvi. user posted image
Hvala tudi za tvojo dobrodošlico! user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.3.2013 10:13:21   
Metuljčica 2013
punce kako se kaj počutite tiste, ki jemljete elevit? Jaz ne vem al je od elevita ali sem si jajčnike prehladila, že ves teden me namreč bolijo jajčniki, pravzaprav kar cel trebuh, no ... user posted image ovulacija bi naj bila v prihajajočih dneh, tako, da ... hmm kaj bi lahko ti bilo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.3.2013 10:13:24   
mamica deklicam
tippi no se bova pa sedaj skupaj trudile, da povečava družino. Kaj veš, mogoče bodo pa pri obeh sedaj kar dvojčki. Narobe štejem, ti bi morala imeti kar trojčke user posted image user posted image .

Sama sem pristaš velike družine, mogoče tudi zato, ker sem edinka in sem si vedno želela brata ali pa sestro. Sedaj vidim, kako se hčerki skupaj igrata in sodelujeta. Že valita krivdo druga na drugouser posted image , če kaj ušpičita. Oči jima kmalu ne bo več kos. user posted image user posted image
Tako, da če bosta sedaj dva, tudi nimam nič proti. Samo ne me mojemu zatožit, ker mislim, da ga bo kapuser posted image

Ker sem že "stara" in nama nikakor več ne uspe, me je G poslala naprej na neplodnostno. Sedaj pa čakam user posted image , ki je še KAR NI, da grem na preiskave. Ko jo končno čakam, da priteče, pa nje od nikoder in NE nisem noseča, če je katera na to pomislila. Samo cikle imam že tako zmešane, da je grozauser posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.3.2013 10:18:52   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

tippi no se bova pa sedaj skupaj trudile, da povečava družino. Kaj veš, mogoče bodo pa pri obeh sedaj kar dvojčki. Narobe štejem, ti bi morala imeti kar trojčke user posted image user posted image .

Sama sem pristaš velike družine, mogoče tudi zato, ker sem edinka in sem si vedno želela brata ali pa sestro. Sedaj vidim, kako se hčerki skupaj igrata in sodelujeta. Že valita krivdo druga na drugouser posted image , če kaj ušpičita. Oči jima kmalu ne bo več kos. user posted image user posted image
Tako, da če bosta sedaj dva, tudi nimam nič proti. Samo ne me mojemu zatožit, ker mislim, da ga bo kapuser posted image

Ker sem že "stara" in nama nikakor več ne uspe, me je G poslala naprej na neplodnostno. Sedaj pa čakam user posted image , ki je še KAR NI, da grem na preiskave. Ko jo končno čakam, da priteče, pa nje od nikoder in NE nisem noseča, če je katera na to pomislila. Samo cikle imam že tako zmešane, da je grozauser posted image user posted image

Ojoj. Upam, da bo na neplodnostni zdaj šlo hitreje! bi nama obema privoščila dvojčke, potem pa meni še ene dvojčke user posted image user posted image ne bom imela pa nič proti, če bodo štirje en za drugim hahahah

Moji cikli se tudi spravljajo v red. Prej sem imela na 23 dni, zdaj na 30. Sicer s tem ni še nič narobe, moti me le to, da bo zato manj poskusov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.3.2013 10:21:39   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

punce kako se kaj počutite tiste, ki jemljete elevit? Jaz ne vem al je od elevita ali sem si jajčnike prehladila, že ves teden me namreč bolijo jajčniki, pravzaprav kar cel trebuh, no ... user posted image ovulacija bi naj bila v prihajajočih dneh, tako, da ... hmm kaj bi lahko ti bilo? user posted image

meni elevit ni pasal, ker sem imela črnočrno blato in to se mi ni zdelo ok, kljub temu, da je bilo obarvano zaradi železa. pa občasno mi je bilo slabo, tako da sem potem prešaltala na centrum materna. in glede na to, da znajo te stvari kar pobrkat zadeve v našem telesu, se ne bi čudila, če bi imela po teh tabletih tud kakšne druge težave, kot so boleči jajčniki. vse je možno. Lahko je pa seveda tudi ovulacija. moje so kar boleče in neprijetne.

sicer sem se pa jaz odločila, da ne bom jemala nobenih tablet, dokler ne bom zanosila. potem pa bom jemala tifol. prej pa nič.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 8.3.2013 10:26:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.3.2013 10:24:13   
Metuljčica 2013
Tippi,... čist možno ja ... hmm kaj pa če kar prekinem s elevitom in počakam, kot si rekla, ali pa vzamemkake druge tablete? Po moje kake velike škode ne morem bit, ali pač? user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.3.2013 10:25:38   
Tippi
metuljčica kar zamenjaj. nobene škode ne bo. toliko časa menjaj, dokler ne boš našla takih, ki ti sedejo. no, jaz sem delala tako. na koncu pristala na tifolu. centrum materna so mi ble tud ok.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 8.3.2013 10:26:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.3.2013 10:27:28   
Metuljčica 2013
v prejšnji nosečnosti vem, da mi je bilo po tifolu ful slabo pa sem jemala potem Centra med Mami in so bile ok ... bom probala, hvala user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.3.2013 10:28:56   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

v prejšnji nosečnosti vem, da mi je bilo po tifolu ful slabo pa sem jemala potem Centra med Mami in so bile ok ... bom probala, hvala user posted image

eh zakaj hvala, tukaj smo, da podelimo veselje in skrbi ter dvome. user posted image Kaj so pa to zaene Centra med Mami? prvič slišim? ma zamenjaj. itak! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?