SweetNovember
|
Ojla, tu pa tam vas malo preberem, pisati pa utegnem samo na vsake toliko, bom mogoče za vikend več:)šola&otroci zahtevajo precej mojega časa, ampak saj bo bolje :) vikend v toplicah je bil krasen:) sva bila tudi pridna , zdaj pa spet preveč delam (in ne morem,da ne bi). Moj si že zelo želi otročka, v bistvu prav hčerkico meni je pa vseeno kaj bi imela, glavno da bi bil zdrav otroček. malo sem brala vaše zgodbe, res nikoli ne vemo kaj nas v življenju čaka, lahko le optimistično zremo naprej..tudi če se nam zgodi kaj tragičnega. Moja pokojna babica nama je s sestro vedno govorila "šola bo, fantje bodo, ti samo bodi vesela" (v smislu, da se za nobeno stvar ni vredno sekirat in da naj ohranim nasmeh na obrazu:) tamala super, da tako hitro raste pikica :) Kako pa je z nuhalno - zakaj razlika med mlajšimi in starejšimi ženskami oz. jaz pri 26 bi morala samoplačniško? mamica napisala si "na nuhalni zato ne odkrijejo takih otrok, ker če je ženska mlada, ji to zelo vpliva na razmerje. Pri starejših jih sedaj že praktično najdejo vse otroke, mlajše so pa tu hendikepirane in rodijo prizadetega otroka." ne razumem tega, a lahko malo pojasniš... Anonimna, razumem, da ti je težko, ampak kar pogumno naprej...ne oziraj se na druge, glej nase. Pozdravček od mene, in že šibam delat naprej.. aja, že 3 noči slabo spim (2 noči sploh nisem spala -in nisem imela posebnih težav z otroki, prejšnjo noč sem pa tudi tako na pol prespala). A katera ve, kateri domač pripravek (ne bi rada nobenega zdravila) bi mi zagotovil dober spanec (razen mleka z medom)? Ne bi samo rada čakala, da nespečnost mine.:)
|