|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
24.2.2013 20:03:58   
nusika2013
GH jaz sem strogo proti kupljenim kasicam. sem enkrat brala, da so baje pravi faloti ti proizvajalci in dajejo v te kase nek sladkor, ki male "zasvoji". no ne zdaj ono, da bi bili odvisni,ampak jih brezveze navaja na sladkobo. podobno je z macjo hrano kitekat (ista finta), zato pa nekatere macke jejo samo to hrano. Midva boma kupla baby cook, kjer je najlazje vse pripravljati za tamalo, ko se na pari kuha. imata 2 kolegici in pravita,da je zakon. ko se skuha (ce imas tak model) samo obrnes okoli in zmiksas - evo pa je kasica gotova. ce bo mozno bom jaz vzela zraven doma narejeno. se mi zdi boljse kos kruha kupit, kot to sranje.

sprehodi pr nas tud ni nic spluzeno. pravi obup, se po plocniku gres komaj, kaj sele, da bi vozicek gurala.

poletje jaz bom tud probala zvecer bit cim dalje zunaj. itak ko je vrocina lahk gres komaj med 7-8 zvecer ven.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.2.2013 21:33:28   
vesper
mini super si ti to napisala. Vidim, da sma si kr podobne glede razmišljanja. Tudi jaz sem taka, čim bolj na izi, čimmanj kompliciranja in sem čist zato, da je treba zadevo čimbolj simpl izpeljatuser posted image user posted image se popolnoma strinjam s tabo. user posted image

sej mi smo tudi bili zunaj danes cel dopoldan, ko smo pa prišli domov se je pa čez pol urce vlilo kot iz škafa in pol je cel preostanek dneva deževalo user posted image zdaj je komaj nehalo. Kaj bo zdaj to neke žlufre. Ampak jutri že spet pijemo kavico na sončku user posted image Upam, da je bila to sedaj zadnja pošiljka snega...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.2.2013 14:27:16   
HeLenčica
Hej mamice!

sprehodi - jaz sem cele dneve noter samo takrat ko fizično ni mogoče ven z vozičkom - ker pločniki niso spluženi. Danes sva že veselo pohajkovala naokoli user posted image

spanje - ja, to sem že razmišljala kako bo poleti, ko bomo veliko in dlje časa zunaj, bomo urnik malo premaknili. Zdaj hodimo spat ob 20h, potem bomo pa ob 22h.

nusika2013 - ful mi je zanimiv ta baby cook. Kje se ga kupi v Sloveniji, mogoče veš?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.2.2013 15:38:29   
araucaria
Zivjo punce,

vesper - a kako zdrzimo notri? Jaz sem bila pametna en dan pa sem sla en velik krog naokoli, kaksno uro in pol, 2 uri, potem pa zvecer nisem mogla vstat s kavca. Izgleda, da je 5 tednov po porodu se prezgodaj za take podvige.

Polona - hvala za link za krce - sem probala in glej ga zlomka mali se je naprdel kot se nikoli - sploh ne vem od kod je vse to vzel:)

Bodite lepo

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.2.2013 16:42:39   
vesper
ja auracaria, to pa je odvisno od vsake posebej zgleda. Odvisno kako težak porod je katera imela in koliko pač fizično zmore. Jaz sem imela CR in sem se po 14dneh počutila že super. Po enem mesecu sem začela pa že hodit na daljše sprehode.
Sicer pa, kdo pa je rekel da moraš za dve uri na prehod, si malo porazdeliš, urca ali pol urce počasnega sprehoda in kakšna urca na kavici in čveku s kolegico, seveda na zraku. user posted image
Za mene ni lepšega, sedaj je čas ko ga lahko izkoristim za uživanje. user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 280
25.2.2013 19:40:16   
Polona19
Čav!

Sem prav presenečena nad spanjem moje pupe. To noč je spala od 23h do 7h, ter nato še do 9.30h user posted image . Prav ne morem verjeti, ker moj starejši sinek ni spal skupaj več kot 2 uri do 10.mesecauser posted image . Pa smo ravno tako preživeli user posted image

Sprehodi Sem iz obale in je veliko lepih dni za sprehode. Snega skorajda ni razen v zelooo redkih primerih. . Ne forsiram za vsako ceno. Če se nama ljubi greva (bolj velja zame user posted image ), če ne pa sva pač doma. Jaz sem bolj zapečkarica user posted image
Danes je bilo 12 stopinj in sončno... smo se vsi trije veselo potepali, ker je sinek doma zaradi infektov v vrtcu.

Kašice Večinoma jih bom delala sama, na poti bo pa pač jedla kupljene. Pri sinu se mi je zgodilo, da domačih ni dal v usta, pa če sem se na glavo postavila. Frutek je pa z veseljem zmazal. user posted image . Sem se sama s seboj zmenila user posted image , da sploh ne bom komplicirala in si belila glave. Saj v bistvu tudi zelenjave in sadja kupljenega v Sparu ali Mercatorju ipd. ne poznamo porekla in v bistvu nisem pametna ali je boljša jabolka iz spara ali Frutek user posted image . Drugo je, če imate doma vrt ali poznate kmetijo. Jaz ga žal nimam.

auracaria Sem vesela, da vam pomaga user posted image

rotavirus na morem se odločiti za cepljenje ... sem v percepuuser posted image

Pridem nazaj, se je pupa zbudila user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.2.2013 8:40:13   
sandra_sandra
vesper evo, sem te ubogalauser posted image in šla ven kljub snegu in temu da mi tamau malo pokašljuje..tam kjer ni bilo spucan je bla kriza..drugač pa 1A, tko da hvalaaaa!
hvala vam tud za odgovore glede gugalnika..polona 19 ta tvoj mi preveč placa vzame..jst bi tazga da ga lažje prenašam okol..vseen hvala nusika ta tvoj tud rab preveč placa user posted image tko da ok..sem se nekak odločila peg perego melodija.. aja ve k niste iz LJ. a ste mel kej sonca včer? razn na obali seveda!

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.2.2013 9:23:23   
vesper
sandra_sandra no vidiš da je fajn. Pa tudi mali najbolj uživa na zraku a ne user posted image
Jaz sem z MB in mi smo ga imeli malo, ampak bom rekla bolj za vzorec user posted image več je bilo oblačnosti. Se pa obeta sedaj neka fajna napoved konc tedna, upam da bo tako kot kaže sedaj, samoooo sonce in tudi po 10 stopinj.
Danes recimo dežuje user posted image

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.2.2013 12:04:29   
sandra_sandra
sam preden jst oba zrihtam..pa še sebe..trajaaa.. tamau uživu..ma tko..on je zmer neka izjema..tist k vsem dojenčkom paše..njemu ne..vsi otroc spijo med sprehodom..a on se skoz neki pritožujeuser posted image je pa sestricauser posted image tok bolj na komot uživačica! čakam da se naspita pa da gremo,zaenkrat je 6 stopinj in ne dežuje, kosilo smo pa že ob 10h skuhaluser posted image ..

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 26.2.2013 12:09:57 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.2.2013 12:25:09   
Inigo
hej punce!

nč se nism zgubla... user posted image ampak enostavno ne pridem do računalnika. en teden smo bli na počitncah pr moji mami, tam na njen računalnik nism hotla it, pol smo pa domov prišli, je pa tk akcija skos.

Maj je tak cart, da noče bit sam in se non stop ujčka v slingu, Brin tut zahteva svoje... zadnje čase je tako neposlušen, da je noro! samo derem se še! user posted image user posted image user posted image pa se pogovoriva in obljubi, da bo drugič drgač nardil... ampak drži glih 2 minuti. ne vem več ka nj nardim. pa se mu ful posvečam, ga vključujem v dogajanje, berema, rišema, lepima nalepke, kuhama... ampak ko mu zahojdi... ajme bože, ima da se mi strga, če ga bom mela še dolg doma user posted image ampak v vrtcu je pa še vedn tok bolanih, da si ga še ne upam, dat nazaj.

jst se že kr fajn počutim. krvavim še mal, kak dan bolj, drug dan manj. se pa takoj vidi, da ko sem bolj aktivna, pač bolj krvavim. drek ja... sj bo! sam da sm zdj ok user posted image

včeraj sma mela posvetovalnico. ima točno kilo več kot ob rojstvu in zrastel je za 4cm. user posted image

grem zdj skuhat do konca, pa še pol kj natipkam user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 26.2.2013 12:26:10 >

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.2.2013 15:41:11   
Pikica_82
Inigo pri nas je isto... Mala sam na meni, Aleks bi me tud vsako minuto mel... Pa ko bi mala kaj spala, bi še šlo, danes je zaspala komaj ob 13h, pol pa je sitna in sam joče, ko je zaspana, zaspat pa ne pa ne, al pa zaspi za 5min pol pa spet jovo na novo user posted image  Aleks pa vmes izziva, pa glasno govori, pa vse bi moglo bit v sekundi... Jao meni...

Midve sva mele včeraj posvetovalnico, sem živčnega skor fasala, mala pa ga je, je pol pri zdravnici tulila, kot da jo iz kože dajemo; sva čakali 2 uri, ni blo naše P, je bla ena stara, počasna ko polž... Mali pa vsi čist razdraženi v čakalnici user posted image
Se je pa bejba zredila za skoraj 1400g in zrasla za malo manj kot 7cm.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 286
26.2.2013 18:21:27   
nusika2013
inigo kak je bilo na bownovi terapiji? si bila?

Helencica to je ta babycook. midva ga sigurno kupima. so mele 3 moje kolegice in so ga pohvalile, pa se ful na izi je, ker lahk vse kuhas noter, vse je na pari, pa se skupaj vrzes vse. pol pa sam obrnes in zmiksas. aja mas pa v onih bonih od dm-a kupon za 15% popust za nakup pri mimovrste.com

link: http://www.mimovrste.com/artikel/3740002319/parni-kuhalnik-in-sekljalnik-beaba-babycook-solo-ciklamni

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.2.2013 22:52:12   
neonaia
čer!

starejši bratci:heh..k vas tkole berem, mamo mi tut enga ljubosumnga starejšega bratca pr bajt, le da je pes! user posted image
na začetku je blo ok, je bil navdušen nad njo, se hotu igrat,..zdej pa zmer bolj išče pozornost (sej mu jo dajeva še več kot prej) z lajanjem..pol se mormo pa kregat nanga...sej tamalo še zmer obožuje in jo vsakič k lahko preliže, ampak..jojoj te otroc user posted image

kašice: bomo vidl kdaj bomo začel..čimveč valda homemade, ampak se ne bom branla že zapakiranih lončkov ko bo nuja oz. na poti.

prve besede: joj, kok sm se pa dons raznežla.vam morm povedat...že kšn tedn govori a,g.učeri sva se tko "pogovarjale" in sm ji parkrat rekla a,p (tok da se z usti zasliš), ona pa men a,g...noo in dons se spet "pogovarjava" in mi reče a,g..a,p! user posted image joooj..men so kr solzice sreče prtekle! tok lepouser posted image ..ah ja..zdej se začenja to obdobje..k bojo vsak dan več znal in to pokazal user posted image

krčki: ugotovila sm kaj ji povzroča težave! ocvrte zadeve, predvsem krompir..no sej itk ni zdravo, tko da super da bo tega zdej še manj user posted image

sprehodi: takrt k ni splužen, jo dam u sling pa gremo..učeri sm jo prvič dala tko pokonc in ful uživa (buda nogice in glava zuni) k noče več ležat not...a mislte da je prehmal? tut tko k jo mamo po rokah noče več ležat, razn ko se dojiva..hoče bit na rami..glavo pa že ful drži pokonc (stara je pa skor 6 tednovuser posted image )

lahkonočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
27.2.2013 7:41:11   
Sadrika
sandra_sandra jst tud mam ležalnik/gugalnik peg perego, že od začetka, pa se nam kr dobr obnese, no, morm priznat, da ni ful rad v njem, ker se bolj rad carta, ampak tko, ko ne morva it ven, pa jst kej delam, ga pa mam not, mu musko naštimam pa igračke namontiram, da se zamot, pa zaspi oz. bolj zadrema po par minut, ker tko ne spi velik čez dan, razen v vozičku.
Poporodni pregled - sem ga imela včeraj in ko sem ji rekla, kako se trudim črpat, ker zize itak noče več niti videt, ni mogla verjet, je rekla naj kar takoj neham, ker to je mučenje, pa ne sam za mamico, posledično tud za otročka, ker čuti, da je mamica utrujena. Sam sem ji rekla, da ne vem, če bom lahko kar nehala, ker se tko dolžno počutim, da se morm še trudit, za tablete niti slišat ni hotla. No, recimo, ko smo imeli pa posvetovalnico z malim, je pa P rekla, da naj se še kar trudim, da je vsaka kaplja pomembna... zdej pa bod pametn.... nrdila bom tko čist po svojem občutku, je pa res, da mleka imam vsak dan manj. Sem zadnjič črpala kar v kuhinji, pa jokala ko dež zravn, ma sem se čist zlomila, ker ni in ni hotlo tečt, ma je vsega skup nakapljalo 20ml.
krčki so se zelo zmanjšali, ne bom rekla, da jih ni več, so pa res taki mini in tudi manj časa trajajo. Mu pa redno pri vsakem obroku dajem ColiPrev, zdej ne vem, če mu res to pomaga, al je naključje, so mu pa res začeli pojenjat, ko jih je začel dobivat.
Rast - mater, jst ga komaj folgam oblačt, sm zadnjič mu vlekla pižamo gor 62, pa ni in ni šla, ko le ugotovim, da je premajhna user posted image , še dobr, da sm mela 1 doma 68. Sej ne rečem, da mu sploh ni več prav 62, ampak te pajacki s stopali pa res ne grejo več gor, bi moral imet pokrčene nogice, npr. kakšna trenirkica mu je prav pa tud še 56. Res je pravi dolgin, ma špehca pa res skorajda nima, samo v dolžino gre, bo res čist po ateju user posted image . Sma se zadnjič z mojim hecala, kok bom malega ****ala, če ga bom mogla pa gor gledatuser posted image user posted image
Sprehodi - mi2 tud greva vsak dan ven, razen takrat, ko je tko ful snežilo nisva šla, al pa da bi ful dežval, če tko malo rosi, pa greva, vozek tko ne premoč, po njemu pa tud nč ne pada. Ma jst tud ne morm bit doma, se mora skoz nekaj dogajat, moj je bolj zapečkar, tko da bolj sama s tamalim okol skačeva. Sam v trgovino si pa še ne upam it z njim, še nisva bila v kakem trgovskem centru, sva vedno sam zunaj in če sem iskrena, mam kr mal treme, ko bom šla sama z njim z avtom
GH - tud jst bom probala čim več sama in samo ko bo nuja, bo dobil kupljene. Pa tko že komaj čakam, da bo prišel ta čas, bom po mojem šele takrat zgubla slabo vest, ko mu bom sama neki nardila, če mu že svojga mleka ne morm dat,

(odgovor članu jingbu)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.2.2013 8:30:11   
HeLenčica
Neonaia - uf, to je pa drago :) Bom še razmislila o nakupu, ne vem če ne bom raje soparnika kupila in miksala s paličnim mešalnikom. Saj, kako dolgo jim sploh miksamo - par mesecev?

Sprehodi - jaz sem bila "švoh" ene 2 tedna po porodu - pa še to zaradi slabokrvnosti, porod sem imela dokaj šolski. Zdaj pa naredim cca. 8 km z vozičkom user posted image , hodim na fitnes in aerobiko. Ima da se čimprej povrnem v staro obliko. user posted image

Midva greva danes na vadbo z dojenčki. Če katero zanima (iz MB): www.izidora.si

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.2.2013 9:28:29   
noseckec23
helencica jaz se pridruzim na vadbi z dojencki takoj po pregledu in tudi ze komaj cakam, da lahko malo potelovadim :)). Sicer vozickava vsak dan ogromne ture, samo malo more mami tudi sama potelovadit :).

Eno vprasanje, jaz bi imela sling in bi res rada kvalitetnega in da bo malemu udobno notri, meni pa olajsa to nosenje, ker ga imam neizmerno rada, samo je mali bauc ze tak tezki, da ga malo tezje imam dalj casa na rokah, predvsem ko so krceki :(. Vseeno mi je koliko stane, samo da je res dober, kaj priporocate?

Neposredna povezava do sporočila: 291
27.2.2013 9:57:08   
Inigo
Jutro!

Sorojenci in soživalice – Brin ima tk čudne izpade… kr neki se pači in govori grde besede drugim… pa ko bi jih vsaj doma slišal, nimam pojma od kje to vleče! Pa ni v vrtcu že od sredine januarja! Mislim ej… prav sram me je včasih it vn z njim, kr mu naenkrat utrga in začne kričat o kakcih in bumbarjih in podobno. Halo?! Ne vem najbolj kako bi se tega losal… ne pomaga ne pogovor, ne kazen… ništa! Pa ni ljubosumen - ga ima ful rad, mi da mir, ko rabim mir, je zelo ljubeč, ga boža, lupčka, se trudi potolažit... sam neko čudno obnašanje se je začelo. Naj že mine to obdobje!!! Mačka pa niti ne veta, da mamo novga člana. Mačka itak skos sam spi pa je (je motena, ker je par let nazaj padla čez balkon in je ostala v šoku), maček pa ga tu in tam pride malo povohat, ampak to je to. Se panično boji otrok – niti Brinu se ne pusti pobožat, tko da nimamo nobenega problema. Domače hrane pa ne jesta, je niti nikoli nista, tko da jima mleko ne diši. Eni se ful bojijo, da bi mačka šla na dojenčka zarad mleka…

Kašice – jst sm Brinu vse delala sama. Tu in tam pa sem kaj tut kupla. Sploh če smo kam šli. Komplicirala pa ne bom. Tut pr Brinu nism. Kuhala sm pa vse v piskru. Mal se mi bv zdi kupovat kuhalnik za otroško hrano. Kr ga ne rabiš dolgo. Z enim letom itak začnejo jest enako kot ti… edino kar sm pazla je pr soli pa smo si mi raje dosolili. To je pa vse. Zmiksaš pa s paličnim pa je rešeno. Pa tut miksaš sam par mesecev, potem pa pretlačiš, da se navadijo na koščke…

Krčki – pr nas dokazano hrana, ki jo pojem, nima vpliva na krče. Sm se par dni nazaj samega šusa najedla (sm mela slab dan) in malega ni enkrat zašraufalo! Ob 20:30 je zaspal in smo meli blažen mir! Včeraj sm pa jedla normalno in smo meli žurko do polnoč. Dans ob 6:00 je bil pa že pokonc… ajme ajme… aja, kapljice pa devam skos Sab simplex. Prdi res ful malo. Ampak šraufa ga pa vseen. Pa kaka lepo… ampak krči in bolečine ostanjo.

Sneg in sprehodi – naša mala kolesca spredaj po snegu ne grejo nikkr. Snežne gume bi pa čakala 8 tednov. Do takrat bo snega že zdavni konc. Tko, da pač ne gremo vn, dkoler ne splužijo. Vsaj približno. Pa sj so bli letos kr pridni pr nas – pr zadnjem snegu je blo do 10h že vse sčiščeno. Tko da smo lahko šli ven tudi če je padalo.

Neonaia – kk maš pa tamalo oblečeno v slingu? Kr js Maja nikkr neb mogla spravit v kombinezončku v pouch… če bi pa pol čez oblekla bundo, bi ga pa pokrila čez glavo in neb nč vn vidu – to neb šlo skos. Če bi pa odprla bundo, da bi vidu skos, bi ga pa gotovo zeblo…

Ležalnik – mi mamo peg perego siesto. V bistvu je stolček za hranjenje, ki se ga čist poležat. Je super, ampak Maj ni najbolj navdušen notr ležat. Tko ene 10 minut mogoče še gre, pol je pa fertik. Pa mu je babi kupla lok z igrali, pa jih neki časa gleda in se pogovarja z njimi, pol bi pa že kr raj nazaj meni prišel. Pol pa laufamo ta pouch, ni druge. Tam pa pol zadrema in ga odložim. Ampak spet sam za 2 minuti, ker takoj, ko mu “hladno” rata, že kliče mamo nazaj.

Sadrika – če mene vprašaš, bi se tudi trudila. Tut jst mislim, da je vsaka kaplja nekaj. Moraš pa vedet, da otroček velik več vn potegne kot samo 20ml. Ti si si načrpala 20ml, mali bi potegnil vsaj 30ml, če ne več. Verjemi! Probita na tej smotani zizi z nastavkom. Mogoče mu bo všeč način flaške. Jst se spomnem, da sm enkrat vmes pr Brinu, tut mela pomanjkanje mleka. Pa sm si tut neki pol še dodatno črpala (kao več povpraševanja, več ponudbe), pa mi ni najbolj ratalo… ampak sm se pol nekak pobrala iz tistega in je mleko nazaj prišlo. Par dni sm mu dodajala, pol pa ni blo več treba. Sm pa ful jezna, kr G nočejo pomagat, pa bi lahko (mislim tablete za laktacijo). Ne vem res.. a si šparajo za sebe al kaj?!

Rast in oblačila – ja, tut mi smo končno prerastli par cotk. Rastejo ti naši škratki ja… kk fajn!

Neposredna povezava do sporočila: 292
27.2.2013 10:01:14   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

helencica jaz se pridruzim na vadbi z dojencki takoj po pregledu in tudi ze komaj cakam, da lahko malo potelovadim :)). Sicer vozickava vsak dan ogromne ture, samo malo more mami tudi sama potelovadit :).

Eno vprasanje, jaz bi imela sling in bi res rada kvalitetnega in da bo malemu udobno notri, meni pa olajsa to nosenje, ker ga imam neizmerno rada, samo je mali bauc ze tak tezki, da ga malo tezje imam dalj casa na rokah, predvsem ko so krceki :(. Vseeno mi je koliko stane, samo da je res dober, kaj priporocate?

men osebno so najboljši hotslingi oziroma pouchi. pr nas jih prodajajo na mojskratek. če pa se ti da pomatrat pa vezat, maš pa običajen sling z obroči. ta je fajn, kr ga lahk nosiš tut na bundo al pa ga nosi tut ati. pouch je pa dost individualen - naret je po teb oziroma so manjši in jih moški ne more nosit. pa tut čez bundo ne bo šlo. sam ga je pa ful lažje uporabljat...

< Sporočilo je popravil Inigo -- 27.2.2013 10:02:51 >

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.2.2013 21:31:19   
neonaia
inigo: nč kombinezončka, ker je pod bundo k jo zapnem do jošk nekje in ji je toplo.glava (s kapo seveda) pa vn kuka po novem, pa še zmer nevem če lahkouser posted image če pa leži not, pa itk nč ne vid vn, tko da sam pazm da loh diha..

plavanje: a jih boste dale v/pod vodo? je že kdo probu? mi gremo nasledn tedn u toplice, pa bi jo rada vidla plavat user posted image ..nočm pa da bi se ustrašla...user posted image

sadrika: ne jokat user posted image s tem še poslabšaš zadevo...probi se čimbolj sprostit, pa misl na otročka, na izi si ga vzem, pa bo zihr prteku vn mlekec.sam res se sprosti, pa ne se tok sekirat.pač če bo, bo, če ne pa pač nebo-****user posted image v vsakem primeru se bo komot lahko kosal z vrstniki.sej vidš da že tuki na forumu smo glih ene pol-pol (ziza:AM), pa ni nekih odstopanj ne v rasti, ne v zdravju...user posted image

kolki: user posted image

nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
28.2.2013 8:02:05   
Sadrika
Punce jutro!
Jst sm čist šokirana user posted image user posted image user posted image user posted image
A ve ste oddale vlogo z otroški dodatek? Jst sm dobla ZAVRNJENO?! Sem do danes misla, da to pa dobi vsak. Ma kr ne morem do sape, kok je vse v ***** v tej naši ljubi državici. user posted image user posted image user posted image user posted image Groza! In niti ne vem zakaj so gledali za leto 2011?!
Črpanje - no jst še vedn vztrajam, pa itak prteče včas več, včas manj, pa sem poskusla že bolj na začetku tud z nastavki Inigo, sam pr mojmu sinku je problem, ker je lenuhček in vse to prepočas teče, vključno z zizo in mu zato ni za zizo, je rajši lačen, tud na flaši mamo probleme, je tud od začetka mel eno ko podobno teče kot na zizi in je pojedel ful mal, pa še to smo se matrali po 1 uro, da je dobil kaj v sebe, sam Tilen je tak posebnež in se ni nikol jokal, da je lačen, je zadovoljen, če je sit pa tud če ni. Ko smo pa pol cucelj zamenjal, je pa začel jest po 60-90ml. Je pa s5 zadnji teden začel švoh jest, pa je sprememba samo ta, da ima nov cucelj, ker je bil on že dotrajan, ampak je drugače enak kot on prej in s5 traja po 1 uro, da poje 90ml mx.120ml, je pa prej že tud pojedel 150ml. Tko da.....
neonaia - sej vem, da ne smem jokat, sam takrat je pršo pa tak val slabe vesti in totalnega razočaranja, da se nism mogla potolažit, pa drugače res nisem jokava in sem zato se tud šla v kuhno skrit in jokat..... ma me zdej res večkrat presenetjo lastna čustva, že v nosečnosti sm bla drugačna, zdej pa še tok bolj, pa si nism taka všeč, upam, sam, da bo to miniluser posted image
Plavanje - mi bomo šli malo kasneje, nekje pr 3 mesecih, mah nisem še tok o tem razmišljala, sam če jo boš dala počas v vodo in jo pr tem gledala v oči in se ji nasmihala, verjetno tud ne bo mela slabga občutka in se ne bo ustrašla....
Inigo - pa kaj lohk maš v tem pouchu tud kasneje otroka, ko je že večji. Ma sem si sposodla ravno pr tej Ge.Urški, ko ma Mojškratek.si sleepy wrapa, ampak moj se je drl, ko sem ga not tišala, pa tud nekako ga nism mogla dat v ležeč položaj, se mi zdi, da je ta trak bolj za sedenje, to se mi zdi še prehitro za naše, sam sem ga vseen poskusla dat not, sam sem hit odnehala, ker je bilo neko nerganje zraven, bi pa vseen neki mela za nosit, ker mi bodo čez čas že do kolen segale user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 28.2.2013 8:04:17 >

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.2.2013 8:37:54   
Inigo
neonaia - ma morm to probat user posted image drgač pa tut Maj bolj kot ne "sedi" v vreči. ležat noče. hoče vse videt okoli. zadaj ima tko lepo glavico podprto in mu je prav luštno. tut Brin je imel to lego najraje.

sadrika - ja ti šmentana muha... vaš pobek vas že zdj tk jezi user posted image vidiš kok so si različni - Maj se pa tok jezi, ko pride tisti prvi val mleka, ko tk teče, da je noro. in ga začne kr zalivat in se raz***** do konca včasih user posted image kaj pa če bi probala s kakšno jogo zvečer oziroma ko maš čas? da bi se mal sprostila. sam kot ideja mogoče..

nosilke - mam tu sleepy wrap. je fajn, ko mal zrastejo. pa ko se navadijo nošenja. ga je tešk nosit, ko so še tak miceni. vsaj pr nas je blo tk. sleepy wrapa imaš kamot do 15kg. pouch pa tudi. pr pouchu maš ful možnosti nošenja, za male in za večje. tk da ga lahk dolg uporabljaš. se spomnem, da sm ga nosila zloženga v torbici, ko je malemu dojadilo hodit, pa sm ga vrgla u pouch pa smo šli naprej. se hitr izogneš tečnarjenju o bolečih nogicah itd. sleepy wrap je tut fajn varianta, ko še ne morejo sedet v nahrbtniku - če ste planinci. pr nas bo to super prav pišlo. vezanja se pa ne bat, se hitr prvadiš. da se je pa mali jokal, pa čist verjamem. mal mu je blo novo, pa ti si bla mičken nerodna - sm tut jst bla user posted image pol se pa derejo. treba večrat po mal probat, pa to delat, ko so dobre volje. ne ko so celi razmontirani. sj bo šlo... probaj tut vedno mal drgač - enkrat ga obrni na eno stran, drugič na drugo. enkrat na sede, enkrat leže, enkrat glavo ven, durgič skrito... boš hitr ugotovila kaj mu je všeč. ponavad se vsi radi nosijo, problem mamic je samo to, da ko se mali prvič zadere v nosilki, nočejo več poskusit, češ da mu ne paše. da so preveč zloženi not itd... a v trebuhu je bil pa ful komot, a ne?! user posted image user posted image user posted image bull shit! v nosilkah je malim fajn, če se tut mama takrat dobr počuti in oddaja dobro energijo. če je pa cela živčna in nervozna, ko ga tišči not... pa ne bo nikol šlo. to je moja logika. sj dopuščam izjeme user posted image

plavanje - še neki časa ne bomo šli. mal mi je smotano, kr ta voda v bazenih ni čista in je polna klora in kemikalij. tole za dojenčkovo kožo... strup, če mene vprašate. mi ne pride zdajle na pamet. z bazeni bomo še kr počakal. nas najprej čaka morje.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.2.2013 8:39:25 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.2.2013 15:32:21   
neonaia
inigo: se že bolš počutm!hvala tiuser posted image sm mela kr mal slabo vest, da ji nebi kej škodl k jo že tko hmal dajem pokonc..ampak sej sama reče kdaj ma dost..lihkar sva perilo obešale, pa je zaspana ratala..sva sam rokce in glavo not dale in je zaspala user posted image
drgač se pa strinjam glede nosilk...če je good vibe, je tut otročkom kul..sicer se mi zdi da so pediatri neki proti..ampak kako jih pa u afriki nosjo?pa še marsikje drugjeuser posted image

nč..šibam pod tuš-treba izkoristt cajt user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.2.2013 15:45:17   
Mala BB
Punce zdravo, da se vam malo javim...ravnokar s sprehoda, 3 ure ob morju, čista tišina, sonček...user posted image , mali seveda takoj zaspal. Upam, da imate tudi vi kmalu tako lepo pomlad kot tukaj v Dalmaciji!

Nekaj me zanima, a kateri malček/malčica poliva? Celo malo bruha. Včasih tekoče, včasik kot "kefir". Bi se morala bati ali je to ok in paše zraven? Ima katera izkušnje s tem? Še vedno polno dojim, mleka je za zdej dovolj in mulo lepo pridobiva na teži (6 kg in še malo).

Joj, pa še nekaj, malo "tračarsko" - user posted image , kako ste uredile zadeve z očki glede delitve dela? Kako je z vstajanjem ponoči, menjanjem plenic? Vam fejst pomagajo?

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.2.2013 16:00:30   
Inigo
Neoanaia – ja ja, tut pr nas tko. Ko zaspi ga potegnem dol, da mal bolj leži in spi ko bubica.

MalaBB– Maj polije včasih, včasih se tut pobrha… čist normalno. Se preveč najejo al pa ne podrejo dobro kupčka pol pa rignejo in še malo uide mlekca zravn. Ati naš pa kr pomaga – ko je doma. Kadar je doma vedno onadva podreta kupček in se previjeta. Če je pa malček kak dan tečka in velja samo mami, pa pač nardi druge stvari namest mene – pospravi, posodo pomije, cote gor in dol in tko. Tut zvečer, ko so na sporedu krčki, se izmenjujeva. Tut ga večkrat on uspav pa grem jst prej spat, kr itak jst ponoč ustajam – zize mu pač ne more dat, hehe! Itak je pa tk mal doma, da točn ve, da ko pa je doma, da je okupiran z vseh strani - js, Brin in Maj pa še vse ostalo user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.2.2013 21:49:51   
noseckec23
Mala BB midva se tudi polno dojiva in mi vcasih poliva, tudi jaz mislim da nic ni hudega :). Nas ati je super, previje, umije, skuha, pospravi perilo, potolazi, vglavnem pravi zlatek, ponoci pa jaz dam papico, ker tak kot pravi Inigo takih zizik zal nima z mlekecom :))).

Mjoj midva sva kupila sling, ampak se mi zdi tak bogi notri, sigurno ga dam narobe notri, bogec mali, sicer nic ne tuli, ampak taki zmuckan zgleda :)))

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?