|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.1.2013 8:21:59   
Žabinčica
Dobro jutro, pri nas spet sneži user posted image , tako da se počasi s tamalo odpravljava ven, dokler je tako lepo.

Bybyka če jo ne pričakuješ 28, lahko da so že to kakšni znaki...kar mirno, še samo 1 teden pa boš vedela na čem si, me pa držimo pesti.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.1.2013 8:34:16   
ta*mala
Ojla... pri nas tudi sneži...

mamica deklicam - priprav se v nizki štart za kidanjeuser posted image user posted image user posted image

Pri meni pa nič novega... bele gate in belina na testuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.1.2013 8:37:40   
mamica deklicam
danes je pa odprlo v prvo user posted image user posted image

Upam, da bom odgovorila vsem;

Mladika, ja prvi posvet imam v Ljubljani, ampak do 28.2 je še kar dolga doba. Kakor vem, so te stvari samo v LJ in Mb. Ne me pa držat za besedo.

žabinčica: Snovik imam čez hrib, a tam še nisem bila, priznam. Terme zelo hvalijo, da imajo veliko raznih rekvizitov in takega, tako, da mislim je tudi za otroke zanimivo. Za več informacij bom vprašala kolegico in javim naknadno

Ko sem prejšne leto hodila 4 mesece v službo, sem bila bolj spočita kot sedaj. In res je greš vsaj malo med ljudi. A kaj ko je naš vrli direktor selil proizvodnjo v Srbijo, del proizvodnje, ki je ostal pa ni dovolj velik za vse. A se mu že maščuje. Baje so mu doli pokazali, da so iz drugačnega testa kot smo mi Slovenci. Če ne daš plače, kar hitro nehajo delati in se uprejo. Sem pa opazila, da me delavke očitno še niso pozabile. Ko je bilo po novem letu govora, da je iz našega konca umrla deklica, stara dve leti (toliko bo Katja čez slaba dva tedna), so se takoj spomnile name, da se to ni slučajno naredilo meni.

Tudi pri nas spet sneži. Upam, da bomo imeli cesto normalno prevozno, da grem lahko popoldne inštruirat. Ja vsak denar prav pride v teh časih.

Neposredna povezava do sporočila: 228
22.1.2013 8:47:29   
bybyka_1987
Žabinčica hvalaaa.....pocasi ne wem si namisljam al je res me obcasn prsi zabolijo...no bol ena prsa...kk je to cudno predn sva zacela delat na user posted image nikoli bolece prsi mogoc dan dva prej malo spikalo....zdaj pa skoraj vsak mesec...tak da rajsi nic ne upam kaj prevec....hjoj ka dela ta psiha PACKA ENA user posted image

mamica deklicam ti cist verjamem tudi jaz sem bila pol manj utrujena k sem hodila delat...lepo je bilo dok sem lahko preko studenta....

ta*mala joj drzim pesti kaj pa ce bi poskula se s CB?

drgac pa sva bila z mojmu mzenjena da lulama 26.1. vem malo prej.....ampak je kar odlocitev padla da lulanja ne bo hehehe

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 9:05:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 230
22.1.2013 9:15:31   
ta*mala
Ja ne vem, no...user posted image mene joški bolijo tko če jih primem že en teden...pa vsake tok me šraufa, k da se bo ulil, pa se ne... tud prejšnjič me je tkole zajebavl, da tes ni pokazu ful dolg... tko da mogoče so moji leni jajčniki naredil ovulacijo kasnej k si js mislemuser posted image seksala sva skoz, tko de neki bi pa lohk mela od tegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 231
22.1.2013 9:24:50   
bybyka_1987
ta*mala vse je mogoce.....

michelle1 hvalaaaa...ja sej rajsi nic ne pricakujem....k nocem razocaranja....ce ne bo pa gremo dalje a neuser posted image

pr nas tudi snezi...mal bol,pa se tamal znova prehlajen user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.1.2013 9:33:19   
ta*mala
Jaaaaaaa, sam to čakanje je tooook mučnouser posted image

In ne, nebi naredila CB, ker ga nimamuser posted image Mam samo unga, na katerem je že plususer posted image

Mam pa še 13 listkov za polulat in dve palčki sam ne CBuser posted image Zmagam, aneuser posted image user posted image user posted image

Prejšnjič je test začel kazat šibko drugo črtico, bolj namišljeno kot ne šele 5 dni po predvideni M... pa tud dohtar je reku, da je bla O kak tedn kasnej kokr si js mislem :D tko da dokler so bele gate je ok...

Neposredna povezava do sporočila: 233
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 9:37:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 234
22.1.2013 10:40:37   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - evo, pa bo spet  nekaj zimskih radosti. user posted image  Upam, da sta z možekom plodno izkoristila   suhe dni. user posted image

ja iz tvojih ust v božja ušesa. Upam, da nama je še uspelo kaj uloviti, hihiuser posted image . Ampak sedaj sem prišla že v tisto fazo, ko ne iščem več znakov ali sem ali nisem ali bo spet prišlauser posted image . Sem kar ponosna nase, da sem se tako skulirala. Veš imam po eni strani malo dovolj zimskih otrok. Tavelika je konec septembra, tamala pa začetek februarja. Pa da ne boste mislile, da lahko veliko oblačil ponosim od prve. Pri 4-letnici nosimo že kar za 6 let, je velika za svoja leta in malo bolj močna. Tamajhna smo pa sedaj zaželi z velikostjo 92.

Naj vam povem primer: kombinizon, ki ga je velika nosila pri 14 mesecih, je druga nosila to zimo. No sedaj ji je končno premajhen in ga moram zamenjati z drugim. Spodnje dele trenirk sem morala kupiti ožje modele, ke ji enostavno padajo dol. In tamala je vražiček: se samo stran obrnem in je že vse umazano. Z njo vred. Hvala bogu imam kar nekaj stvari v omari, ker jo moram celo preobleči.

pa kaj me vse zafrkavate zaradi snegauser posted image Saj jamram a nazadnje moram priznati, da kar malo paše da se zmigam. In še mojemu dobro delo naredimuser posted image . Me včasih celo pohvaliuser posted image user posted image
A to rundo bom kar počakala, da ga dež pobere, pri nas vmes že dežije. Imamo dež s snegom

Neposredna povezava do sporočila: 235
22.1.2013 10:51:23   
snežinkaa
LeP Pozdrav vsem skupaj user posted image user posted image
Sem nova, ampak že dalj časa redno obiskujem stran,čeprav sem se danes prvič registrirala... user posted image

z fantom si ze nekaj casa zeliva novega clana, ampak ne uspe....
In zdaj mam ze celi januar neke čudne simptome: utrujenost nenormalna, lakota nenormalna,... in dobila sem user posted image , trajala je 5 dni ampak je ni bilo veliko. čisto čisto malo, primer ko sem zjutraj vstala pa mam celo noč en vložek pa sta zjutraj dva majhna temno rdeča madeža.... :S

in včeraj mi je minila ta user posted image user posted image , pa sem si stisnila bradavičko pa mi je neka voda iztekla?????

kaj bi to lahko blo???? sem mogoče user posted image ?????

Neposredna povezava do sporočila: 236
22.1.2013 11:07:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: snežinkaa

LeP Pozdrav vsem skupaj user posted image user posted image
Sem nova, ampak že dalj časa redno obiskujem stran,čeprav sem se danes prvič registrirala... user posted image

z fantom si ze nekaj casa zeliva novega clana, ampak ne uspe....
In zdaj mam ze celi januar neke čudne simptome: utrujenost nenormalna, lakota nenormalna,... in dobila sem user posted image , trajala je 5 dni ampak je ni bilo veliko. čisto čisto malo, primer ko sem zjutraj vstala pa mam celo noč en vložek pa sta zjutraj dva majhna temno rdeča madeža.... :S

in včeraj mi je minila ta user posted image user posted image , pa sem si stisnila bradavičko pa mi je neka voda iztekla?????

kaj bi to lahko blo???? sem mogoče user posted image ?????

so tudi ženske, ki imajo zelo malo krvavite ob menstruaciji. So pa tudi take, ki imajo takrat rahlo, ko naj bi jo v resnici dobile, so noseče a zaradi te krvavitve mislijo ,da niso. Jaz bi ti svetovala, da kupiš poceni test Baby chak. Notri sta dva, stane pa samo 3 eure. In se testiraš. Tako boš najbolj sigurna, kaj je na stvari. Glede izcedka iz bradavice, ti pa ne vem svetovati. Ko sem bila jaz na začetku nosečnosti, so me bolele, da pa bi imela kakšen izcedek, če sem bradavico stisnila, se pa ne spomnim.

(odgovor članu snežinkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 11:09:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 238
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 11:21:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 239
22.1.2013 12:26:56   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Ko sem prejšne leto hodila 4 mesece v službo, sem bila bolj spočita kot sedaj. In res je greš vsaj malo med ljudi.

Enako. Ko sem bila v službi sem bila bolj spočita, bolj polna energije, kljub bolj natrpanem urniku. Sem taki tip človeka. Zato bom tudi jaz probala najti kakšne vire zaslužka, kot kakšne inštrukcije, prevodi, itd in se naprej izobraževati, če že ni službe.

Drugače imamo mi pomladanskega fantka in zimsko punčko, tako da manjkata poletni in jesenski otrok user posted image . Mal heca. Kadarkoli bo, mi je v bistvu vseeno, samo da je vse OK. Čeprav, mogoče bi zdaj sprobala poletnega, da ne rabiš vseh tistih jaken, pa škornjev v visoki nosečnosti na sebe vlačit. Čeprav rodit dokler padajo take lepe snežinkice z neba ima tudi svoj čar...

Snežinkaa, dobrodošla. Lahko da si res nosečka, najboljše naredit test. Jaz tudi predlagam CB, se mi zdi zelo zanesljiv. Tebi tudi ta*mala, po mojem ti bo pokazal pravi rezultat.

Michelle kakšni znaki? Kaj nisva midve edine tukaj, ki še ne načrtujema?

No, mene pa zgleda muči pred-ovulacijska lakota, pojedla bi vse kar vidim, še najbolj pa sladko.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 22.1.2013 12:27:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 240
22.1.2013 12:34:47   
mamica deklicam
jaz nimam nobenih znakov, razen mogoče za lerinitisuser posted image user posted image

itak, če sva kaj naredila, moram še 14 dni počakat. Pa kar vem da nisva in kakeršenkoli drug rezultat bibil totalno presenečenjeuser posted image

Saj vam pravim, da bom še kar nekaj časa smetila to temo.

Neposredna povezava do sporočila: 241
22.1.2013 12:42:02   
Žabinčica
Mamica deklicam, če hočeš pomladanskega otročka bo treba do junijske ali julijske m. počakat, tako da se imaš še čas odločit user posted image .

Sicer pa ti držimo pesti že zdaj, bo pač še en jesensko-zimski dojenček. Mogoče pa le uspe naravno, kaj veš user posted image .

Grrrrr, me ta tipkovnica zafrkava user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 22.1.2013 12:43:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 12:45:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 243
22.1.2013 12:52:53   
bybyka_1987
hehehe punce jaz imam oba rojena v juliju...bi pasaalo zdaj v trretje malo spremembe :)

hjoj sej ne da sem verjetn sla spodzavestno kao v dma in lej mene loliko kupim si vlozke(vedn en teden pred menzisom)in pa seveda claerblua....k pa bo pridno cakal.....sam potem mi je bilo kar malo zal da sem ga kupila...ker do sedaj sem ga samo 2....
napenja me se kar....imam pa tudi dokaj neredno prebavo...vcasih tesko locim al mam krce spredaj ali zadaj....pa beli tok me je obiskal.....malo bol redkejsi izcedek morem met vlozek drgac so hlacke mokre...hjoj ja ja ja sej vem jamram...ampak mozolci so podivjali......ponavad dan dva pred M...in ja k sem danes koncn prisla do luck...sem kar 2 pojela mi je blo tko slabo.....nekak tk tezek obcutek...psiha prosim nehaj ze....nisi prijetna...user posted image user posted image user posted image
se bom mogla nekej casa odklopit od RR drugace boste doble popenitis poleg mene

Snežinkaa, dobrodošla.Tudi moji kolgici se je to zgodilo se predno je test naredila....

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 22.1.2013 13:00:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 244
22.1.2013 12:54:15   
bybyka_1987
michelle1 hahaha si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

joj a mi verjamete da se v tej temi se najboljse pocutim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
22.1.2013 13:11:20   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Drugače  je pri nas kocka  dokončno padla.

Prizorišče zločina: Jadransko morje.
Čas: Avgust 2013.
Kaznivo dejanje: Jajčece bo klonilo pred vsiljivim plavalcem.
Fizični dokaz: user posted image  .

user posted image user posted image user posted image si me iz srca nasmejala. Si se dobro spomnila tole...

Če smo že pri poletju. Mi zdaj malo razmišljamo v tej smeri... Kam hodite kaj na počitnice oz. ali je bila že katere konec julija začetek avgusta v Toskani? Me zanima če je velika gužva, glede na to da imajo oni dopuste takrat, bi znala bit. Ali če je bila katera v Grčiji-otoki, pa ne tisti največji in najbolj turistični-če ima mogoče katera kak predlog, kje je lepo, pa da ni predolg let (kakšne 2 uri maximalno). Iščemo namreč destinacijo za začetek junija ali v sezoni konec julija začetek avgusta.... Malo sem nametano tole napisala, ampak hitim ker se je tamala zbudila....

Neposredna povezava do sporočila: 246
22.1.2013 13:17:55   
snežinkaa
Hvala vsem za dobrodošlico, se res prijetno počutim.... user posted image

Ta CB je mišljen ta clearblue?? to je ta k bi naj pokazo tudi tedne ne? user posted image
Bom šla kupit,pa vam javim če bo slučajno user posted image .. bi bilo krasno!!!! user posted image

Jaz imam občutek da sem,ker nikoli mi iz prsi nobena tekočina ni tekla, včeraj pa,in če bi še 10x stisnila bbi še 10x..
Pa ob dotiku me ful bolijo dojke,neke napete so tudi... :)

Neposredna povezava do sporočila: 247
22.1.2013 13:33:59   
bybyka_1987
CB ja je misljeno clearblue...imas klasicnega in digitalnega...digitalni ti pokaze koliko casa si nosecka....
sej ne wem ce si napisala....ali ze imas kaksnega razgrajaca doma?hehehe

Neposredna povezava do sporočila: 248
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 13:38:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 249
   [Brisano sporočilo]
22.1.2013 13:51:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

ime fantka
pia86

Katero ime za fantka vam je najbolj všeč?

Erik (20%)

Jan (22%)

Anže (26%)

Luka (33%)

Število vseh glasov: 433

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!