SweetNovember
|
Ojla punce, da se vam še jaz malo javim.. Včeraj in danes sva bila na komunikacijskem tečaju, obema je fajn, bova lahko ponucala v družini in v službi, praktično povsod, ta pravila komuniciranja, in da drugega dejansko slišiš. Danes smo imeli reševanje konflikta, midva sva si izbrala problem, ki je navidezno nepomemben, pa nama je do današnjega dne delal težave, zdaj sva pa končno prišla do rešitve, ki je obema vredu. Če katero podrobneje zanima, katerih "pravil" komunikacije bi se moral vsak držat, če želimo, da je ta uspešna, napišem več naslednjič, čeprav je te stvari veliko lažje v živo razlagat. Sva pa midva in še en par (2 para sta odpovedala), in imamo 2 inštruktorja. Naslednjo soboto imamo že zadnjič.:) Par, ki je z nama, pričakuje otročka..deklico:) mi je rekel moj zvečer, da si tudi on želi otročka, ki b "racal" po sobi, tako da želja tli v obema.... upam, da ni več tako daleč od tega:) misssi - škoda, da se tvoj fant ne veseli otroka....ti ne privoščim takega hladnega odnosa... in zakaj bi tvoja brezposelnost bila odločilen faktor? če ima on službo, bi že nekako..... tudi pri nama je tako, da ima mož redno službo, jaz sem pa trenutno v eni pisarni, izven svoje stroke, in si zelo želim učit, in sem v enem takem (zelo nezavidljivem) prehodnem obdobju... pa še nosečka bi bila rada :) Žabinčica -) fajn mi je predvsem to, da je veliko vaje, da ni samo teorija...tako da se res veliko pogovarjamo:) michelle -) fajn, da se ti je dopadlo..tudi meni je všeč, sem si sprva želela, da bi nas bilo več parov, ampak me zdaj ne moti da nas je manj, po svoje mi je še boljše, ker smo taka manjša, luštna skupinica. Se kaj tipkamo, nočko
|