|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.1.2013 9:51:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Bodoče nosečke
18.1.2013 10:03:56   
Žabinčica
Dober dan, tudi pri nas spet snežiii user posted image . Sem vas prišla samo prebrat,več kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 202
18.1.2013 10:20:26   
ta*mala
Danuser posted image Upam, da ne bom keri kej pozabla povedat, ker včeri spet ni delaluser posted image

mamica deklicam - tudi jaz sem se pred tremi leti naselila na vrh hriba, tko da vem kaka **** je s cestami... h sreči delam od doma in mi ni treba nikamor ituser posted image če pa moram se pa organiziram tko da lubči pelje... kidam ne, ker tast spluži s traktorčkamuser posted image mamo pa tud nekje 40 cm snega - se je sesedel, čene bi ga blo še več...pa še pada. full lepouser posted image

Glede grešne večerje... je pa tkole - na tisti dan, k ješ pretežno OH-je, lahko zvečer poješ torto al pa pač bilokaj, kar drugače ne gre v dieto... no moja grešna večerja sta bila dva topla sendviča s polnozrnatim toastom in tri rezine sira v lističihuser posted image kosilo je blo pa graham špageti z doma narjeno paradižnikovo omako... no, to so moji grehiuser posted image

Glede vztrajnosti... je tko... pa te prime pa te mine... user posted image Zdele imam še voljo, dokler gre hitro dol, k se bo ustavlo pa boh ve kaj bo... sej je šele 11 dni, kar sem pridna in vse se lahko hitro spremeni drug vikend, ko gremo v ptujskeuser posted image Načrt je biti pridna, kok se ga bo dal pa realizirat je pa že druga... upam da me ne premami kaka pijača. Hrana ni tak problem, problem bo pri tem, k bojo drugi pili js pa ne, pa k bojo drugi jedli čips pr kartah js pa neuser posted image

Slim in 6 je zato, če nama ne rata, pa da mi G da kakšne tablete, da se bom potem lahko zredilauser posted image pa da če nama rata, da se bom lohk potem tud zredila...heheh

Drugač sm si nekoliko sumljiva, ker me je en tedn po O (če je bila) začel tko spodi mal zvijat, kot tik pred M... pa neki me hočjo u easy joške bolet.... ni še hudo, ampak tko, na easy... seveda sm si lahko tud namislila vse skupi, ampak bomo vidl... zvedli bomo, k bo poštarca prnesla testeuser posted image načeloma pa drug tedn... naj je nebi blo v torek ali sredo...

Mamica deklicam nisi mi povedala, če si čekirala kdaj O s testki in kdaj je bla po pred ali med bolečinami v jajčnikih...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 203
18.1.2013 11:37:44   
mamica deklicam
pozabila prej napisat, potem pa RR ni delal. Ovulacijskih lističev sama še nisem uporabljala. Spremljam edino sluzz. Mislim pa,da ko te neha boleti, se jajčece sprosti in takrat je še zadnja šansa. Ker naj bi bilo jajčece obstojno samo 12-24 ur.

ker sama ovulacije imam, problem je le v tem da še kaj med ciklom rahlo krvavim, potem pa same veste, da ni užitek user posted image . Poleg tega bi verjetno pozabila, da se moram testiratuser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 204
18.1.2013 14:40:53   
ta*mala
Jaz sem dobila dons zalogo O in N testovuser posted image user posted image user posted image Tko da če ta mesc nau nč iz tega, pol bomo pa testke delal, da vidm, če me je G zastonj napsihiru, da ni O... Ker js sm jo tud ta mesc čutla ob istem času k ponavaduser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   [Brisano sporočilo]
18.1.2013 14:49:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu misssi)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
18.1.2013 15:17:16   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Pa Penny kakšen čudovit tikereč imaš. Mi je kar srce poskočilo. Komaj čakam, da si še jaz nastavim podobnega.  Ej, pa čestitke. Vidiš, da gre... user posted image   user posted image   user posted image

Hehe, hvala. Jaz sem drugače pričakala user posted image pri čakajočih januarkah, sem sem prišla samo malo pokukat, ker mi je dolgčas user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
18.1.2013 19:08:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
   [Brisano sporočilo]
18.1.2013 19:12:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
19.1.2013 10:12:33   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Ampak kolikor sem jaz zastopila, ti zaloga ovulacijskih testov  ne bo kaj prida koristila.    user posted image     user posted image      user posted image

Pa da ne boš zdaj vsakih pet minut testkala!!! Niti enega nosečniškega testka, dokler ne bo user posted image ... se pravi do dneva, ko bi morala priti user posted image
Medtem pa se z dragim delajta kot da ni nič. user posted image    user posted image    user posted image

Ja kaj, kupla sem jih za vsak slučaj... če jih ne bom rabla še tolk bolš... magar jih komu podarimuser posted image Drugač pa ni več veliko do tega, da bom LAHKO delala test... user posted image Tko, da če ga v ponedeljek enga za probo, da vidim, kako deluje, ne bo nič hudga... to bo itak že 27. dan ciklusa...

Neposredna povezava do sporočila: 210
19.1.2013 22:09:49   
SweetNovember
Ojla punce,
da se vam še jaz malo javim.. Včeraj in danes sva bila na komunikacijskem tečaju, obema je fajn, bova lahko ponucala v družini in v službi, praktično povsod, ta pravila komuniciranja, in da drugega dejansko slišiš.
Danes smo imeli reševanje konflikta, midva sva si izbrala problem, ki je navidezno nepomemben, pa nama je do današnjega dne delal težave, zdaj sva pa končno prišla do rešitve, ki je obema vredu.

Če katero podrobneje zanima, katerih "pravil" komunikacije bi se moral vsak držat, če želimo, da je ta uspešna, napišem več naslednjič, čeprav je te stvari veliko lažje v živo razlagat.

Sva pa midva in še en par (2 para sta odpovedala), in imamo 2 inštruktorja. Naslednjo soboto imamo že zadnjič.:)
Par, ki je z nama, pričakuje otročka..deklico:) mi je rekel moj zvečer, da si tudi on želi otročka, ki b "racal" po sobi, tako da želja tli v obema.... upam, da ni več tako daleč od tega:)

misssi - škoda, da se tvoj fant ne veseli otroka....ti ne privoščim takega hladnega odnosa... in zakaj bi tvoja brezposelnost bila odločilen faktor? če ima on službo, bi že nekako..... tudi pri nama je tako, da ima mož redno službo, jaz sem pa trenutno v eni pisarni, izven svoje stroke, in si zelo želim učit, in sem v enem takem (zelo nezavidljivem) prehodnem obdobju... pa še nosečka bi bila rada :)

Žabinčica -) fajn mi je predvsem to, da je veliko vaje, da ni samo teorija...tako da se res veliko pogovarjamo:)
michelle -) fajn, da se ti je dopadlo..tudi meni je všeč, sem si sprva želela, da bi nas bilo več parov, ampak me zdaj ne moti da nas je manj, po svoje mi je še boljše, ker smo taka manjša, luštna skupinica.

Se kaj tipkamo,
nočko

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.1.2013 14:11:54   
mladika
Hojla!!

No jst pa tale vikend preživljam pri mami na počitnicah :) Je dragi učiri delal popoldne,danes pa cel dan in je mogu že ob pol sedmih na šiht,tako da sva kar pri mojih v LJ ostala. Drgače pa se je moja user posted image včiri nacrtala,jutri se moram pa naročit v LJ na UZ,da vidijo,če se je endometrioza vrnila,pa če bo treba operirat!!

Želim vam lep preostanek nedelje.

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.1.2013 16:31:26   
ta*mala
Kwa je babe??? Kje se skrivate?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem lih s sprehoda... brrrrr mrzel, meglen dan... čist nč luštnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
20.1.2013 17:02:26   
zoja09
Pozdravljene,...
Punce a mi lahko katera kaj svetuje? Zadnja 2 meseca se mi dogaja,da občasno,ne po vsakem spolnem odnosu,imam par ur rahel rjavkast izcedek brez vsakršnih bolečin.Pa da ne bi mislile,da imava divji sex,nimava,ker nisva tak tip človeka.Nimam pojma zakaj se to pojavi. Juter pokličem gin.da vidim kaj mi bo svetoval. Če pa ima katera izkušnje s tem,pa kar z besedo na dan! user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   [Brisano sporočilo]
20.1.2013 21:56:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zoja09)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
21.1.2013 7:42:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 216
21.1.2013 8:24:06   
ta*mala
Jutro user posted image

Jaz sem že kavico spila... zdj mal net prečekiram, pol pa moje pol urce za telovadbouser posted image

Zgleda ne bo huge in 9 user posted image Sem skurla en test, pa je - ... sam še vedno mal upamuser posted image Glede na to, da je prejšnjič pokazal šele nekaj dni po predvideniuser posted image bomo vidli, kaj bo prinesel ta tedenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
21.1.2013 10:09:26   
SweetNovember
Ojla,

michelle-lepo si napisala. Tudi za mano je prijeten vikend. Še teden naj bo lep, pa bo,ne:)

tamala-jaz bom pa videla šele konec naslednjega tedna, čeprav imam čisto čisto malo upanja, mogoče bom nasl. mesec bolj optimistična:) sem pa tudi jaz začela telovadit-včeraj-mam novo napravo za delanje trebušnjakov in me je že moj začel priganjat,:) tako da vztrajno hitim proti cillju-raven trebuh.com:)

lep dan vsem!
čaubau

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 218
21.1.2013 10:12:40   
mamica deklicam
končno mi je odprlo temo, sem medtem že pozabila kaj sem hotela napisatuser posted image

Aja, med vikendom se težko javim, ker smo vsi šterje doma in možek ukopira računalnik, starejša pa mene. Sem morala v soboto narediti maso za piškote, potem sem imela zraven dve pomočnice user posted image pri delanju le teh. Ne vprašajte kakšna je bila kuhinja. Tamala mi vedno kaj ušpiči. Po besedah babice (tašče), čisto enako kot oči. In je letala po hiši kot en duhec. ja, našla je moko in predno sem to ugotovila, jo je imela že po rokah, jopici, tlehuser posted image user posted image

Sem rekla mojemu, naj se prosim zmeni, in jo da za en dan k eni babici v varstvo. Upam, da me zastopite, a rabim malo odklop od nje. Saj jo imam rada, a ta je strup v majhni flaški. Sedajle je pri miru, ker gleda telebajske. Prej sem ji morala vsakih pet minut zamenjati risanko, da jih je končno našla. Se mi pozna, da sem njeno porodniško za vse drugo porabila, samo za to ne, da bi se odpočila. In ta utrujenost se sedaj vleče in vleče.

Včeraj sem bila tako utrujena, da sem se zaprla v sobo, ulegla na posteljo in pokrila z dvema dekama. Sem mislila, da bom malo zaspala, a sem bila očitno čez mejo utrujenosti. Ležala sem, dokler me ni mehur prepodil na stranišče. No saj je pasalo. Očka se je pa z naraščajem ukvarjaluser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   [Brisano sporočilo]
21.1.2013 15:04:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
21.1.2013 15:54:12   
mladika
Hej!!

Danes sem klicala in se naročila na UZ v staro porodnišnico v Ljubljani in ga imam že jutriuser posted image Komaj čakam,da vidim kako je stanje v mojih rodilih.Vreme pri nas je obupnouser posted image dež in megla,super kombinacija.
Joj jst tut komi čakam da dobim službo,res si želim neki delat,ne pa skos doma eno in isto.No dans je blo drgač,sem se lotila beljenja predsobe in je že končanauser posted image .

mamica deklicam, a ti greš na pregled v neplodnostno v Ljubljano?

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 221
21.1.2013 16:05:56   
bybyka_1987
no punce jaz sem danes 8/9dpo...in k me je sekica vidla pa se en kolega sta oba naenkrat rekla:omg kaksne ucke pa ti imas??tako steklene tako sijoce...kar zaris...wtf?baje danes oddajam ful pozitivno energijo heheh....
no ampak ta sijaj v uckah mine pa pride hehe in naj omenim da danes se ze odkar bedim tko mal bol slabo pocutla iz zelodca gor....glavobol...ciki so mi abnormaln smrdel...k drgc sploh hudo ni....
zle sem se pa napokala celo skledo salate pa pomfrije se mi je tok zalustal da adijo...hehehe pa napenja me ze 4 dniuser posted image user posted image
in kar naenkrat mi danes ne pase sladko....k drgac sem lubitel coko piskotov cokoladk...ampak dans mi je kar slabo po poskotkih,a une mandljeve lucke iz lidla se mi pa noro lustauser posted image user posted image user posted image ....kava komaj po grlu tekla...
glavobol mam pa itaq skos....slabost pride pa gre ....ne wem kaj je to danes za en dan...skratka cuden

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 21.1.2013 16:06:31 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 222
21.1.2013 16:07:42   
bybyka_1987
mladika pri nas je isto z vremenom

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 223
21.1.2013 21:00:42   
Žabinčica
Dober večer.

Po konkretni rekreaciji se sproščam pred računalnikom in spet! grešim - jem sladoled...

Mladika uspešno jutri v Lj., upam da je vse OK. Poročaj. Drugače pri nas vreme enako, celo malo dež prši.

Mamica deklicam te razumem ja. Vsak starš rabi malo počitka in časa za sebe...bolj si zadovoljen,lažje je tudi z otroci. Pa nasploh se mi zdi si lahko bolj uspešen. Babice so zato res včasih zelo dobrodošle.

Ja, pa tudi služba ti da novega zagona. Ne vem, meni je lažje če imam več stvari v življenju, ne pa da je vse skoncentrirano samo na eno področje. Rada delam, čeprav zdaj počasi zaključujem porodniško za tamalo in potem bom tudi jaz ponovno v iskanju... Bom pa verjetno šla jeseni ponovno na faks, če se le finančno izzide. Pa en tečaj ali dva imam v mislih. Upam da se v tem času za mene najde tudi kak prihodek... Sin je drugače v vrtcu, hčera pa bo šla jeseni, tako da bo tudi ta čas doma. Je babica v penziji, tako da sem mislila da jo lahko pazi po potrebi, čeprav zdaj s to poškodbo...ne vem točno kako bo.

Ta*mala mi je žal za neg. test in navijam da bo naslednji pozitiven.

SweetNovember mene tudi zanima kako je izgledal ta vaš tečaj, če ti je napiši malo bolj podrobno prosim.

Bybyka kdaj je pa ti ne pričakuješ? A misliš da so to znaki, da se kaj dogaja? Držimo pesti.

Aja še eno vprašanje mamica deklicam, ti si pisala da si v okolici Kamnika, ne? Tam so terme Snovik, zdaj imajo kot neke akcije, pa me zanima če jih poznaš in kakšne so? So čiste, primerne za majhne otroke, razmišljamo namreč da bi mogoče šli en vikend?

Dovolj včernega branja od mene - pa lepe sanje vsem user posted image .

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.1.2013 21:16:31   
bybyka_1987
Žabinčica da ti cišt odkrit powem sem ze takoj po O nekak vedla da ni ratalo oz brezobcutka,upanja ne wem tak cudn je to!kr vrjetn se ponown psiha igra z mano!ne pricakujem je 28.1.tako da to vrjetn ce ze niso realni znaki tak hitro?!bojim se upat :-(

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 21.1.2013 21:18:32 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

sindarin

Se vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!