|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
22.12.2012 9:27:16   
aprilčica1
Jutro vsem nosečkam.

Evo pa imamo pred vrati praznike.V četrtek sem bila pri ginekologu in je vse uredu in sva oba zelo zdrava tko da se mi to zdi nekaj najlepšega meni je pregledala kri in vodo in je use uredu in pohvalila me je tudi za kila da sm pridna user posted image nas fanek je pa tudi uredu ultrazvoka mi ni delala ampak sve ga samo poslušale.Je pa zadnje čase zelo pridne občutek mam kd da mi ceu dan brca to noč pa je biv se bolj aktivn od trete ure naprej sem skoz ustajala bila na wcju in kokr sm nazaj zaspala je brcnu ampak zdej se je pa zgleda zmatrou in zaspau user posted image .

Vse nosečkam želim lepe decembrsk praznike.

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
22.12.2012 10:49:26   
katniss
Dobro jutro se od meneuser posted image

Tudi midva pakirava. Jutri zgodaj zjutraj odletiva proti Sloveniji, woohoo! Me kr nekaj zvija v zelodcu pa spika od navdusenja. Mam vedno potovalno mrzlico ne glede na to kam grem.user posted image No, zdaj se posebej, ker ze pol leta nisem videla domacih pa bo zdaj tolko bolj lusno!
Smo pa ze v 26.tednu! Se dva tedna in bomo rekli adijo drugi trimester pol pa se samo zadnji trije meseci. Postaja ze kar napeto. user posted image

Modrci: Jaz sem dva kupila v Prenatalu, eden bi naj bil taki, da se res fino raztegne ampak je cisto tanek. Ta se verjetno za dojenje ne bo kaj prida obnesel, je pa zdaj tolko bolj fajn, ker je mehki. Verjetno bom morala tudi sama vecje kupit. A ima Lisca slucajno kaj takega?
Sem vedno tam modrce kupovala, sicer zmetala pol premozenja ven ampak so se vedno zelo dolgo obdrzali.
Modrci s kostjo so mi vedno bolj napoti. Imam obcutek, da sedijo na trebuhu in dol tiscijo, je pa res da so moje prsi postale tezje. Se hecam, da bom pocasi ze v drugi polovici abecede, kar se stevilke kosarice ticeuser posted image .

Jaz imam zvecer nekako obcutek tezkih nog ampak zatekajo pa ne. Upam, da tako tudi ostane. Je pa res, da sem ponavadi imela te probleme, ko je zunaj bolj mrzlo vreme...
Sem tudi nekako pricakovala, da bom imela tezave s krcnimi zilami (imam eni dve zili prav grdo vidni ze od nekdaj ampak se ne vecata oziroma nista postali bolj vidni) ampak se tudi se ni nic zgodilo! No, sej do aprila je se kar nekaj casa...

Kakorkoli, danes naju caka druzinska vecerja, jutri pa za dva tedna na lusno. user posted image

(odgovor članu aprilčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
22.12.2012 11:16:34   
ROXY_
KATNISS in ninibo prijetno pot in uživajtaaaaa na počitnicah doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Vauuuu ene že počasi zaključujete drugi trimester...js dans nastopla 23.teden...1,2,3, bo pomlad tukaj user posted image user posted image

tijati men so v 15.tednu napovedali user posted image , na MO pa user posted image - je rekla da je 100% da je punčka, ker se je lepo vidla lulika in ni nič bingljalouser posted image
3D ultrazvok- čez kake dobre 3tedne se bom naročila k dr. Levakovi v Velenje...vem da je drago, ampak si ne morm da ne bi šla user posted image , da mi še enkrat potrdi spol in pogleda če je vse ok...

nič,šibam skuhat kosilo, se tipkamo

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
22.12.2012 13:46:20   
ursika1
lep pozdrav vsem user posted image . kako ste kaj? Jas mam lepo praznike od danes naprej na kavču.... Kekse sem spekla, božič bova z možek praznovala doma, pa tudi novo leto. se nama ne da kam hodit, sma taka lenuha ratala, da bi se samo cartlala user posted image

modrčki trenutno še nosim navadne z kostjo, imam pa namen po novem letu nabavit modrčke za dojenje....me je ta kost pri navadnih začela že kr motit in žulit user posted image

tijati na nuhalni se mi ni nič videlo v 12. tednu, nato mi je v 17. namignil user posted image , na morfologiji 21. teden mi je rekel user posted image , v torek na pregledu v 25. tednu pa se G smeji in reče: " a smo rekli da bo user posted image ?" možek je čisto navdušen bil nad to idejo, čeprav nama je vseeno ampak potiho upa na user posted image . no in ko sem povedala G da je rekel da bo user posted image , se je cca 10min ukvarjal in migal trebušček, nato pa rekel, da je user posted image , ni pa čisto 100% ker je preveč nogice skup tiščal. user posted image
In revno zaradi tega z možekom kupujeva vse v nevtralnih barvah.

pa lep vikend vsem

lp urška

Neposredna povezava do sporočila: 3079
23.12.2012 9:31:52   
PikicaStonoga
Jutro!

What a week!!! :( Prebrat sem vas še uspela, komentirat in pisat nikakor ne ... :(

Cel teden v službi norišnica (dnevi dejavnosti, dan odprtih vrat, če nisem bila cele dneve v službi, sem pa doma pekla ZA službo ..., petek pa še SLUŽBENA zabava ... ja definitivno je bil teden v znamenju službe ...)

TOLK o veselem decembru, k sploh ne vem, da je december ... doma je katastrofa, dreveščka in jaslic še ni ...nobenega vzdušja :(

Včeraj smo šli dos estrične pogledat dojenčka, popoldne pa v LJ gledat lučke .... spet zvečer domov in potem sem samo še padla v postlo ... in to je to ... z današnjim dnem sem uradno fraj do 2.1., čeprav morm danes vse pospravit, nardit drevešček, da bom potem mirna in bom lahko nekaj dni na off, preden imam spet nekja dela ZA službo, žal, morm ene zadeve pravočasno poslat naprej ... pa ni panike ... samo nekaj dni rabim za refill energije ;)

Ta teden sem tudi imela cukr test, nič me še niso klicali, tko da menda so rezultati OK! :) Nazadnje ko sem bila na pregledu, je blo tud vse ok, samo rekla mi je, naj pazim na težo ... pa skupno se nisem tok zredila, samo zadnji mesec sem se največ ...za cukr test vam predlagam, da si nesete s sabo limono in jo stisnete notr, je potem zadeva bolj pitna, je pa to dovoljeno ;)

meni je bilo vseeno slabo in sem se kasneje ful zbruhala, pa sej to zame ni nič čudnega a ne ...

kar se telesa mojega tiče, imam tud jaz zdaj sama s sabo težave ... v prvo sem se počutila bolj seksi, zdaj si grem pa na jetra ...verjetno tudi zato, ker se nikakor ne počutim dobro, občasno še bruham, nimam energije in na sploh čakam, da rodim, ker imam nosečnosti poln kufer ... :( č rte nimam ...

modrci so mi vsi še prav :) od prvič imam dva za dojenje, menda bosta že OK ... mi na na splošno manjka modrcev, tako da bom malo menjavala spodnje perilo po nosečnosti in si kaj novega privoščila ... ;)

toliko za zdaj ...

grem pripravit zajtrk moji družinici in dvema nečakoma, potem pa vse angažiram, da mi pomagajo pospravljati in stanovnje spravimo v RED in ga naredimo BOŽIČNEGA z drevescem, jaslicami, svečkami in vsem, kar spada zraven! ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.12.2012 13:19:52   
izalina
Ojla,

vidim, da ste že vse na počitnika user posted image . Jaz pa sem kar lepo v službi. Še četrtek in petek, potem pa ponedeljek frej...samo se bom gotovo kar na cukr test naročila, da dam to čiprej skozi.

Midva sva kupovala v Monfalcone. Čisto v centru mesta sta dve otroški trgovini, samo ime sem pa pozabila user posted image . Vem pa da je ena trgovina tudi v Gradišču, to je en izvoz pred Ikeo...samo to vem, nič drugega.

V četrtek imam pa zjutraj pregled user posted image pa baje naj bi bil tudi UZ user posted image . Ker se na morfologiji ni videlo obrazka...ampak nimam kakšnega velikega upanja, da se ga v četrtek bo, ker mi še vedno noro pritiska na kolk, tako kot na MO user posted image . Aja pa maternični vrat mi bo izmerila.

Enkrat je bilo govora o 3D UZ - jaz ga imam 7.1. v Postojnski porodnišnici. Sva bilav prvi user posted image ful zadovoljna z njihovim pristopom in načinom dela....čeprav so bile slike za enk klinc, ker je bila mala tako čudno obrnjena in še spala je. Pregled naj bi trajal 20-30 min, midva sva bila pa 1uro noter, potem sva pa obupala nad tem, da bomo dobili kakšno lepo slikico našga zakladkota. Zdravnica se je ful trudila, pregledala vse, namatrala se je fino....samo kaj ko mala ni bila za stvar. Smo se pa fino nasmejali in nekaj lepih nasvetov nama je dala. G, ki je opravljala UZ je bila pa dr.Jordanova iin upam, da bo sedaj tudi. Cena je pa če se prav spomnim 80€ (pa CDje vštet v ceno, če me spomin ne vara). Vem, da so v ZD Šentvid takrat delali 3D UZ za 42€ in so bile punce ful zadovoljne. 110€ mi je pa malo veliko, sploh pri Strahovi, ko nikoli ne veš kakšnega razpoloženja bo.

Modrčki - s kostjo jih že tako ne morem nosit, me vse riba in tišči....ampak na sredini, na prsnico mi pritska kost in mi je kar slabo. TAko da je moj izbor modrčkov zelo omejen že tako ali tako. Za dojenje sem kupila enega v Mullerju in enga v DMu, ampak sta oba nepodložena in mi v njih ni bilo prijetno (bilo je poletje in sem imela občutek, da se bradavičke vidijo skozi), potem sem pa v Mothercare kupila enega brez kosti in da nima nič šivov čez košarico in mi je top. Sedaj pa čakam, da gre sestra kaj po svetu in mi prinese še kakšnega, ker tu v SLO mi je škoda dat 40€ zanj, če je tam 20€.

Včeraj smo tudi mi imeli malo predbožičnega vzdušja, je prišel že Božiček in prinesel darila user posted image in pekli smo piškotke (navadne in presne za atija). Malo smo vse skupaj premaknili, ker danes gremo za čez praznike k staršem (mojim in njiegovim). Starši od naju živijo na isti ulici, mi sedaj v drugem kraju (30min vožnje) in potem gremo na počitnice....malo smo pri enih in malo pri drugih. Pa pri mojih starših je to prva vnukinja in potem itak veste kako to zgleda....vsak dobri mož prinese en kup daril.

Lepe praznike vam želim user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.12.2012 14:54:22   
Janja Log
A mi prosim napišeš ime in priimek, da ti pišem v inbox, da me dodaš na FB....
hvala zaenkrat

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.12.2012 15:39:02   
PikicaStonoga
Drage sonosečke!

Želim vam prijetne božične praznike in eno zdravo in srečno 2013!

Pa še en nasvet: z letom, ki prihaja, ravnajte kot s čokolado: odvijte, ugriznite in uživajte! a

PrikicaStonoga

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Janja Log)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.12.2012 18:10:54   
trixxy
Drage moje user posted image lep božični večer vam želim in lepe praznične dni in če se ne tipkamo prej, vam želim tudi srečno novo leto!!

Neposredna povezava do sporočila: 3084
25.12.2012 11:25:59   
katniss
Vesel bozic vsem user posted image
Upam, da na veliko uzivate s svojimi najdrazjimi in se imate fejst fejst radi user posted image
Za novo leto pa nam vsem zelim polno zdravih in zadovoljnih novorojenckovuser posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
25.12.2012 19:19:58   
sara0
Naj bodo prazniki oviti v veselje, toplino, ljubezen in zdravje... Pa veliko srečnih dni z našimi/vašimi najmlajšimiuser posted image

Vesel božič vsem!user posted image .... pa veliko lepih darilc user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
25.12.2012 21:41:35   
Februarka08
Vsem vam in vašim domačim želim lepe praznike!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3087
26.12.2012 8:56:58   
NiNiBo
Najprej vsem skupaj lepe praznike!

Naza voznjo od Nizozemske do Slovenije uspela, saj je Neo celo pot spal user posted image user posted image user posted image . Dvakrat, ko sva se z mojim zamenjala za vozit se je malo prebudil vendar takoj nazaj zaspal. Sem bila zelo vesela, ker je bilo res 12 ur voznje in sem upala, da nam bo uspelo v enem kosu. Sedaj smo se pa malo spocili, fanta sta sla malo v Ljubljano jaz pa za racunalnik par stvari naredit.

V ponedeljek sem urejala stvari na obcini, zavarovalnici itd. na ZZZS sem cakala eno uro user posted image , da sem prisla na vrsto. Hudica me ni hotel noben spustit, ceprav imam pa ze prav velik trebuscek. No naceloma se dodatno zavarovanje moram odpovedat, potem sem pa vse uredila. user posted image .

Ocitno smo tudi vreme s seboj prinesli, o kolk sem upala na kaksno sonceuser posted image . Jutri gremo malo proti Primorski se v Strnjam namocit, pa fanta imata se zobarja zjutraj, zvecer greva pa z mojim mal sama na vecerjo.

Uzivajte!!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
26.12.2012 13:43:32   
*Lila
Tudi jaz vsem želim najlepše praznike in novo leto, ki prihaja user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
27.12.2012 10:18:16   
Neli81
Naj vam tudi jaz zaželim čarobne praznike in seveda pravljično Novo leto 2013! user posted image

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
27.12.2012 12:08:47   
ROXY_
Živijo souser posted image !

Upam, da ste vse preživele čudovite božične praznike, nisem imela nič časa da bi vam prej voščila...Hvala ostalim za lepe želje...
Sama sem bla sicer zadnje dni na polno prehlajena in z bolečim grlomuser posted image user posted image , ampak smo vseeno preživeli krasne skupne dni user posted image .
danes pa že navaden deloven dan- možek dela, tamali je šel  z babico in dedijem po opravkih in na kosilo-mene namreč čaka še nekaj službenih obveznosti zdej popoldne..uživajte še te proste dneve, tiste ki ste doma user posted image !

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
27.12.2012 14:40:39   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: ROXY_

Živijo souser posted image !

Upam, da ste vse preživele čudovite božične praznike, nisem imela nič časa da bi vam prej voščila...Hvala ostalim za lepe želje...
Sama sem bla sicer zadnje dni na polno prehlajena in z bolečim grlomuser posted image user posted image , ampak smo vseeno preživeli krasne skupne dni user posted image .
danes pa že navaden deloven dan- možek dela, tamali je šel  z babico in dedijem po opravkih in na kosilo-mene namreč čaka še nekaj službenih obveznosti zdej popoldne..uživajte še te proste dneve, tiste ki ste doma user posted image !

kukuc, jaz sem sicer uradno prosta, neuradno pa danes in jutri delam, ker pač določeno delo mora biti narejeno ;) možek tudi zdaj dva dni dela, miška je z mano doma, gleda risanke in se igra, tako da je pridna, da lahko mami dela na računalniku :)

potem pa spet lenarjenje do torka zvečer! ;)

vmes imamo še nečake in nečakinje na obisku ... je luštno, so že veliki in lahko že kaj pomagajo narest ...

trebušček raste, že tri dni mi je spet slabo, ponoči me včasih primejo krči v noge, ko se pretegujem, morm spet po mg tablete v lekarno ...

čas kr prepočasi gre, kjer je še april ;)

pozdravčki!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
27.12.2012 19:56:07   
PikicaStonoga
nekaj ga je sračkalo zgoraj ... :P

tole je moj post, da bo bolj jasno ;)

kukuc, jaz sem sicer uradno prosta, neuradno pa danes in jutri delam, ker pač določeno delo mora biti narejeno ;) možek tudi zdaj dva dni dela, miška je z mano doma, gleda risanke in se igra, tako da je pridna, da lahko mami dela na računalniku :)

vmes imamo še nečake in nečakinje na obisku ... je luštno, so že veliki in lahko že kaj pomagajo narest ...

trebušček raste, že tri dni mi je spet slabo, ponoči me včasih primejo krči v noge, ko se pretegujem, morm spet po mg tablete v lekarno ...

pozdravčki!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3093
27.12.2012 19:57:07   
PikicaStonoga
nekaj ga je sračkalo zgoraj ... :P

tole je moj post, da bo bolj jasno ;)

pozdravčki!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3094
27.12.2012 20:02:43   
trixxy
PikicaStonoga te malo heca tole, a ne? user posted image

Mi bomo pa še tele par prostih dni poskušali izkoristiti, čeprav ne bomo kaj dosti sami, kar bi mi malo pasalo.

Mene pa popoldne ful trebušček matra, je tak težek in trd in sem komaj pokonci. Ni pa kriva velikost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3095
27.12.2012 20:24:07   
klavdyk
hm...kako uspete kaj napisati???
meni sploh te strani za napisati ne gre odpreti, pa sem poiskusila že nevemkolikokrat v teh dnehuser posted image . jah nekdo noče da pišemuser posted image

torej. vsem za nazaj VESEL BOŽIČ in pa za naprej SREČNO 2013!

kako drugače? js sem ok-sicer spet malo prehlajena-kdaj pa nisem bilauser posted image , drugače pa bebi zeeeeelllllooooo aktiven, tk da se že prav "buni" če mama ne sedi pravuser posted image user posted image . so pa zdaj že drugi opazili moj trebušček, tako da zdaj pa se mi že fajn vidiuser posted image

dopust-ga mam kr skoz, saj sem brezposelna- na zavodu mi je celo rekla, da naj si službo iščemuser posted image . sem bila na začetku nosečnosti na enem razgovoru, pa mi je bilo pol tk žal,ker sem dobla občutek da bi službo dobila (no občutki včasih varajo), ampak sem potem delodajalcu povedala da sem noseča. jah itak pol ni bilo nič od službe. tk da zdaj prijav sploh pošiljam ne, ker se bojim, da bi pa bila kakšna možnost za službo iin me zaradi nosečnosti ne bi vzeli-pol bi bla pa žalostnauser posted image . tk pa rajši razmišljam, da bom že po porodniški kaj našlauser posted image . upanje umre zadnje, a ne

prazniki-smo vsi doma, tudi mož je fraj do 7.1.user posted image user posted image . otroci pa off od vrtca, čeprav že ne vesta kaj bi počela cel dan. se mi zdi, da že pogrešata vrtecuser posted image

zgaga-ja še vedno prisotna.kaj sladkega sploh ne smem-no lahko samo potem je jojuser posted image user posted image

vodene koze-očitno so spet šle mimo nas, saj je minilo že več kot 14 dni kar so jih v vrtcu imeli tk da...pa drugičuser posted image upam samo, da ne konec aprilauser posted image

srbečica-se fuuuuuuul mažem, tako da verjetno pomaga in je verjetno bila kriva samo suha koža-imam pa očitno "izbirčno kožo", saj sem prvo imela od nivee eno kremo za telo, ki stane okol 5 € pa je bilo vse fajn, potem sem si pa v dm-u vzela eno baleino-isto za suho kožo, pa me je po nanosu začelo tako pečt, da jojouser posted image . no in zdaj smo spet na niveini

blazina za dojenje-sem videla na fb, da je enim prinesl božičekuser posted image user posted image . js sem jo imela prej od sestre, tk da morem ji zdaj tudi rečt za njo. za spanje. ker za dojenje mi je bila pa čisto out. ne vem zakaj. user posted image sem raje dojila leže pa je bilo ful fajn, te blazine se pa nisem mogla navadit. sestra jo je pa ful hvalila, saj ima velike prsi in ni mogla dojiti drugače kot pa da je bil mali/mala na tej blazini. no bomo videli kako bo zdaj

tako dovolj za danes. grem v palčkovo deželo. jutri je treba zgodaj vstat!!!

lp
Klavdy

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
27.12.2012 20:58:35   
Sportni.ca
Ojla vsem souser posted image !

Tukaj sem nova, pa vseeno sem malo prebrala vaše objave user posted image vsega pa seveda ne ... Bi mi vzelo najbrž kar nekaj časa user posted image

Tudi jaz imam aprila rok, 14.4. user posted image

Drugače pa želim vsem lepe praznike! user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
27.12.2012 21:37:51   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*
sara0
_Cicika_, 1user posted image
micy1

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina
ursika1

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana
Tajka, 2user posted image
ursika

4.4.
struckaa
doberdan, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26
drugič nosečka, 1user posted image
simi5, 1user posted image
missMac, 1user posted image
KarinM

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

7.4.
anomis24, Jesenice

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

10.4.
aprilčica1, 20

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3
grašek, 41, 2user posted image

14.4.
mateja5354, Cerknica
felicia, 31, Ljubljana, 2user posted image
Sportni.ca

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image
Sanjah, 26, Ptuj

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27
Tami.K

19.4.
Dijana_86
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image
pisanica

23.4.
erikka, Štajerska
anonimna3, 33, Primorska, 2user posted image

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

26.4.
PrincipesaD
soncek78, Primorska, 1user posted image

27.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image
naja17, Gorenjska, 1user posted image

28.4.
klavdyk, Koroška, 2user posted image
natalija.m

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

30.4.
nanita, 24, 1user posted image
chatarinchy, 23, Gorenjska

Marec 2013
Mamaja, 35, Ljubljana
NiNiBo, Nizozemska, 1user posted image

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)

31.12.
micy1

2.1.
trixxy,P
3.1.
anomis24, P
nadinne, P
Mamaja, P
4.1.
tijati, P
6.1.
Suzy139, P
7.1.
izalina, 3D
PikicaStonoga, P
9.1.
katniss, P
Sanjah, P
11.1.
Neli81, P
Tajka, P
doberdan, P
15.1.
saby85
17.1.
klavdyk, P
18.1.
ROXY, P
22.1.
ursika1, P

Skupaj nas je: 81

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
28.12.2012 9:46:05   
doberdan
Živjo sonosečke! Upam, da lepo preživljate še zadnje izdihljaje leta 2012. Jaz sem si prav napolnila baterije. Čeprav danes delam, ker moram spucat še vse za nazaj, mi ni hudega. Na izi. user posted image

položaj otroka: kako so kaj obrnjeni vaši otročki? Saj vem, da je časa še dovolj, ampak se mi zdi, da je moja skos na nogah. Tudi na UZ je vedno glava gor, noge dol, kar čutim tudi pri brcanju. Če bi se obračala, ne bi sploh pomislila na to, zdaj se mi pa zdi, da je kar zasedla ta položaj in da se mogoče sploh ne bo postavila na glavo! V prvo se je že zelo zelo kmalu obrnila in pridno čakala na dan d.

modrčki: do zdaj sem imela še par starih, ki so že malo raztegnjeni in me ne tiščijo, ampak sem si prejšnji teden nabavila še enega novega, v H&M. Edini, ki je debelejši (ne podložen, samo debelejši material) in začuda bombažen! Jaz ne vem, zakaj je tako težko naredit lepe bombažne modrčke???? Sploh pa za dojenje se mi 100% poliester nikakor ne zdi primeren. Ampak očitno druge to ne moti, ker je večina takih. Tudi v Lisco sem šla, ampak našla samo en model za dojenje. Je sicer lep in bombažen, ampak čisto tanek, kar pa jaz ne maram, ker se vse vidi skoz.

Aja, pa še prigoda s pregleda. Čakam v sprejemnici in zvoni telefon. Pa sestra reče: "Gospa, naročamo v 9. tednu, nič prej. Kdaj je bil prvi dan M? 15.7.? Ojoj, kje ste pa bila do zdaj?"
Madonca! Ene se res nič ne sekirajo. user posted image

Lepo bodite in veselo praznujte!

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
28.12.2012 11:15:08   
klavdyk
doberdan-glede 1. pregleda-poznam eno-ima od prej že 2 otroka, je šla na prvi pregled šele ko je bila noseča 4m(ne vem če ne celo več). gin. ji je rekla, da ker je tolko že stara (33) da kje je tako dolgo hodila, pa ji je rekla, da ona je itak čutila, da je vse okuser posted image . ja fajn ne. js ne bi mogla bit tk flegma.

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?