san
|
Pozdravljene drage so Pa je končno tudi meni spet uspelo priti na rr. Najprej vam vsem zaželim vse dobro v novem letu in zdrave aprilske štručkice :) Toliko časa je že mimo, da sem imela vmes tudi že ponoven pregled. malo imam nižje železo in mi je glede na prejšnje izkušnje pri orodu vseeno kar napisala železo. Otroček je ok, že čaka na glavici, in še vedno je pupa. Včeraj sem neko vnetje staknila in ga bom pokusila sama pregnat. Kilce tudi kar grejo gor po kilo na mesec ali pa kilo in pol, tako je vsako nosečnost, čeprav ponavadi tisti hudi naval kilogramov pride zadnje dva meseca in to kljub zdravi prehrani in brez prenažiranja. Sem pa sedaj med temi počitnicami kar precej zatekala, nič čudnega glede na to, da sem bila non stop na nogah, pa vsi otročki doma in nobenega počitka. Še danes me vse veže. No, drugače pa vse ostalo bp :). Testa za sladkorno mi tokrat ne bo treba delat, edino če si do naslednjič ne premisli, bi mi kar pasalo, se mi ne da spet tam toliko časa viset, pa vedno je bil ok rezultat. Trebušček se mi zdi kar velik, definitivno večji kot pri prejšnjih, čeprav me nič ne ovira. tijati, po 14. tednu težko kaj zraste, edino, če se zmotijo, ker otroček pridno skrila spol. Meni so se zmotili enkrat, no pa nič zato, sem namesto fantička k sebi stisnila prelepo punčico in je bilo res nepozabno. Ko stisneš k sebi malo štručkico je popolnoma vseeno ali je deček ali deklica, ker je to malo bitjece tako lepo in nežno in tvoje :). Zaradi drugih se res ne sekiraj, važno je, da bo zdrava, drugi naj se pa zase brigajo. Tako, toliko na hitro, se še kaj javim. Pobožajte svoje trebuščke in lepo bodite
|