|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
31.8.2012 9:59:51   
Anonimen
Ah, sploh si ne predstavljam, da bi vas zapustilauser posted image user posted image  Mi je preveč lepo klepetat z vamiuser posted image  
Kako ste drugače? Tippi?user posted image  Joooj, tu je nek tak velik grd oblak in samo čakam kdaj se bo vlilo.. Ampak paše tale ohladitev, huh..user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
31.8.2012 10:04:07   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ah, sploh si ne predstavljam, da bi vas zapustilauser posted image user posted image  Mi je preveč lepo klepetat z vamiuser posted image  
Kako ste drugače? Tippi?user posted image  Joooj, tu je nek tak velik grd oblak in samo čakam kdaj se bo vlilo.. Ampak paše tale ohladitev, huh..user posted image
Urša

sem si oddahnila! user posted image

hvala urš. kr guram. Vesela da je petek. slabost me je malo popustila, jem še vedno nič konkretnega, občasno me ščipa po trebuhu, drugač pa komaj čakam 12, ko bom malo bolj konkretno videla to malo pošast (to je ljubkovalno, da se ne bo kakšna zgrozila user posted image ), ki mi povzroča slabosti. Drugač pa dela v službi bolj tako tako, doma imam cele projekte z urejanjem bajte, pa razmišljam da bi si kupila tist angelsounds. A poznaš to urša? al pa katera druga? A bi se zdej že lahko preko te aparaturce slišal srček, al je še prekmalu?

Kaj pa ti delaš, razen to, da pasjanarju pečeš piškotke user posted image verjetno se pospešeno pripravljaš na user posted image Še jaz komaj čakam, da boš ti končno slončkala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
31.8.2012 10:13:28   
Anonimen
Ja, angelsound vem kaj jeuser posted image  Lahko poslušaš srčka, brcike, podiranje kupčkov itd user posted image  Srček se da slišat baje tam okol 15. tedna, nič prej.. LAhko pa slišiš kako plavauser posted image
Midva tudi urejava okolico, malo pospešeno.. Sva se končno odločila za okrasna drevesa- bova kupila Catalpe, dajo tako fino senco in hitro rastejo.. Pa japonski rdeči javor in razmišljam še o evkaliptusu- sem zasledila, da ga prodajajo v Bakker katalogu. Mal za foro, tega še ziher nima vsakuser posted image
Uh, dans me čaka brisanje po tleh in pospravljanje, pa se mi prav nič ne dauser posted image
Že celo dopoldne lovim eno ogromno muho, ki že od včeraj brenči po bajti in bom lih znorela, če ne nehauser posted image
Slončkanje jauser posted image  Kdo bi si mislil, da bom kdaj komaj čakala, da pride Muser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
31.8.2012 10:21:05   
Tippi
uuu pridna si! Jaz sem pa zdej uglavnem bolj ležala, ker mi slabost ni pustila nič delat, ampak po pa zdej treba notri prinest. Čeprav dragi pravi, da si grem v knjižnico po knjige in da neham težit, da bo že on user posted image Ampak se ful nekoristno počutim. Bom pač delala kolikor bom lahko, zdravje je vseeno na prvem mestu.

Tole z drevesi je pa zanimivo. mogoče pa kdaj pridem mimo in bom vedela, da tole si pa ziher ti, in bom zavila na kufetek, hočeš nočeš user posted image Mi pa razen češpl, japkov ter češnj nimamo user posted image

A šele v 15 tednu?? Ma berem tam marčevke, menda uporabljajo že prej, vsaj kolikor sem zasledila. Sem jim zdaj kar postavila tam vprašanje, me zanima kaj bodo rekle? jaz sem skor ziher, da bi se moral prej kaj slišat. vsaj plavanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
31.8.2012 10:28:03   
allstarka
Ali lahko grem na NS pred 2.UZ? Šla bi pa v Domžale, k dr.Strah. Jo ful hvalijo. Šla bi pa nekje konec septembra.

Kako kaj vaša prebava? Moja je super..danes že bla trikrat na "taveliki" :) Pijem vsak dan Donat MG ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
31.8.2012 10:32:08   
moja sončka
pozdravljene aprilčice 2013 na fb imamo skupino april 2013.če hočete se nam lahko pridružite.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 556
31.8.2012 10:32:51   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: allstarka

Ali lahko grem na NS pred 2.UZ? Šla bi pa v Domžale, k dr.Strah. Jo ful hvalijo. Šla bi pa nekje konec septembra.

Kako kaj vaša prebava? Moja je super..danes že bla trikrat na "taveliki" :) Pijem vsak dan Donat MG ;)

Po moje greš lahko, ne vidim razlogov, da ne bi šla. če si že v tistih tapravih tednih, primernih za NS. To naj bi bilo med 11 in 14 tednom. jaz bom šla pa v dravlje, k rešu na nuhalno. tud pohvalijo. za strahovo sem tud slišala da je kul!

Jaz sem tudi na donatu. Prebava tko tko. večkrat po mal bobkov user posted image ni tiste base, ki jo znam narest (se opravičujem, če je packasto, ampak drugač ne znam povedat user posted image )

(odgovor članu allstarka)
Neposredna povezava do sporočila: 557
31.8.2012 10:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

uuu pridna si! Jaz sem pa zdej uglavnem bolj ležala, ker mi slabost ni pustila nič delat, ampak po pa zdej treba notri prinest. Čeprav dragi pravi, da si grem v knjižnico po knjige in da neham težit, da bo že on user posted image Ampak se ful nekoristno počutim. Bom pač delala kolikor bom lahko, zdravje je vseeno na prvem mestu.

Tole z drevesi je pa zanimivo. mogoče pa kdaj pridem mimo in bom vedela, da tole si pa ziher ti, in bom zavila na kufetek, hočeš nočeš user posted image Mi pa razen češpl, japkov ter češnj nimamo user posted image

A šele v 15 tednu?? Ma berem tam marčevke, menda uporabljajo že prej, vsaj kolikor sem zasledila. Sem jim zdaj kar postavila tam vprašanje, me zanima kaj bodo rekle? jaz sem skor ziher, da bi se moral prej kaj slišat. vsaj plavanje user posted image

Ja ja, plavanje se že prej sliši, baje srčka nič kaj prej kot pred 15.tednom.
Midva pa sva vsa ta drevesa ven vrgla- orehi, slive, japke, češnje, hruške... Je rekel moj da se ne misli **** s kosilnicouser posted image  Tale okrasna pa bojo kot nekak drevored do dvorišča, na drugi strani pa sva nardila take lepe terasice in na vsaki terasici bo kakšen okrasekuser posted image  Joooj, tut če ne vidiš teh dreves, lepo posim prileti na kak kafeuser posted image
K dr. Strah pa je šla sestra od mojega in je bla ful zadovoljna. In vem, da bom tudi jaz šla k njej, ko bo čas za touser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
31.8.2012 10:38:16   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: moja sončka

pozdravljene aprilčice 2013 na fb imamo skupino april 2013.če hočete se nam lahko pridružite.

To sta zdej dve skupini? Ena je Aprilčice 2013, druga pa APRILČKI 2013. mene sicer ne bo (osebni razlogi), ampak čisto dobronamerno, a ne bi bilo smiselno, da bi se združile ti dve skupini. Mogoče se odločim kasneje pridružit, ko moja nosečnost ne bo takšna skrivnost user posted image

(odgovor članu moja sončka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
31.8.2012 10:42:02   
Tippi
urša to plavanje je lahko tud drekec, ki se pretaka po mojih črevih user posted image user posted image , tko da ne vem, če bo znala ločit plavanje pikice, al pa bluzenje črevesja user posted image mogoče je res najbolj da še mal počakam.

Tist s kosilnico je zajebano ja user posted image ampak so pa vsaj domači japki. jih pa ni čez te domače! mogoče me pa res kdaj mimo prinese. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 560
31.8.2012 10:42:27   
Anonimen
Jaz sem v skupini APRILČEK 2013user posted image
Pridite še ostale, je zaprta skupina kdor ni v tej skupini, ne more nič videt. Zato pa je fajnuser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
31.8.2012 10:45:12   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem v skupini APRILČEK 2013user posted image
Pridite še ostale, je zaprta skupina kdor ni v tej skupini, ne more nič videt. Zato pa je fajnuser posted image
Urša

Ma kako ne more nihče vidtuser posted image . Sej se vidi, da sem se pridružila skupini na mojem zidu, ali pač ne?? lahko pri sebi preveriš, kaj se vidi, res ne bi hotla da kdorkoli ve. tako kot se vidi če skleneš novo prijateljstvo na mojem zidu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
31.8.2012 10:48:20   
Anonimen
Ne, ne, nič se ne vidi, zato je tolk bolj superuser posted image  Vsaj jaz zaj iščem po moji strani pa ne najdem, da bi kje blo zapisano kdaj sem se pridružila skupini.
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
31.8.2012 10:54:17   
moja sončka
tudi jaz bom aprila postala mamica.to je moja 5 nosečnost zadnji 2 sta se končali z spotanim splavom.porodni termin naj bi imela 10.4.2013.ena skupina je na fb aprilček 2013.zanima me če se vam lahko pridružim

< Sporočilo je popravil moja sončka -- 31.8.2012 10:56:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
31.8.2012 10:58:54   
Tippi
Urša hvala. Ampak ziher pa nisi a ne? user posted image REs se ne bi rada izpostavila na FB, da bi kdo pogruntal, da sem se pridružila. In potem se najbrž tudi vidi, kdo vse je v tej skupini? tako da lahko kdorkoli pogleda in me tam najde...kaj pa vem...skeptik sem. mika me sicer, da bi te vsaj tako spoznala user posted image in nekatere druge tudi.
Mogoče bi pa za silo lahko bili vsaj midve prijateljici, to me ne bo nihče spraševal kdo je urša in od kod jo poznam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
31.8.2012 11:01:45   
moja sončka
to ti zagotovim da nihče ne vidi ker sem jaz ustavrila skupino in je skupina skrita

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 566
31.8.2012 11:03:43   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: moja sončka

to ti zagotovim da nihče ne vidi ker sem jaz ustavrila skupino in je skupina skrita

o super, potem najbrž lahko poveš tudi, ali se vidi pri meni, da sem sklenila "prijateljstvo" s to skupino, oziroma sem se pridružila skupini?

Neposredna povezava do sporočila: 567
31.8.2012 11:03:53   
moja sončka
ne to ti zagotovim da je skupina zelo skrita ker sem skupino ustvarila jaz.ne se ne vidi

< Sporočilo je popravil moja sončka -- 31.8.2012 11:04:55 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 568
31.8.2012 11:06:50   
Tippi
Super. Ampak po vsej logiki je potem ne morem niti najti, ko vtipkam APRILČEK 2013???

Neposredna povezava do sporočila: 569
31.8.2012 11:09:08   
Cherish
Da se še jaz malo oglasim... še vedno občasno rjavi izcedki, ne dosti, toliko, da se opazi na wc papirju user posted image Res upam, da se bo vse dobro končalo, počivam in ostajam pozitivna. Sem pa poklicala ginekologinjo in imam pregled v ponedeljek dopoldan, tako da komaj čakam.
Zdaj pa dalje počivat... Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 570
31.8.2012 11:12:34   
moja sončka
mene zaprosi za prijateljstvo in te jaz dodam skupini
ne nemoreš najti

< Sporočilo je popravil moja sončka -- 31.8.2012 11:14:16 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 571
31.8.2012 11:14:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cherish

Da se še jaz malo oglasim... še vedno občasno rjavi izcedki, ne dosti, toliko, da se opazi na wc papirju user posted image Res upam, da se bo vse dobro končalo, počivam in ostajam pozitivna. Sem pa poklicala ginekologinjo in imam pregled v ponedeljek dopoldan, tako da komaj čakam.
Zdaj pa dalje počivat... Lep dan vsem!

Če boš spet mela kaj več izcedka, kar takoj v bolnico.. Drugače pa počivaj in ostani pozitivnauser posted image
Urša

(odgovor članu Cherish)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
31.8.2012 11:15:56   
Tippi
cherish sočustvujem user posted image in upam, da se bo vse izšlo tako da bo prav! stiskam pesti!

moja sončka si pod moja sončka na fb?

Neposredna povezava do sporočila: 573
31.8.2012 11:24:47   
moja sončka
ne pod erika kerle v oklepaju kohek me najdeš

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 574
31.8.2012 11:30:18   
Tippi
Hvalaaa :) Mogoče pa odprem še en profil na FB pa se potem pridružim :)

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?