Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejad Pri meni je celo ta fora, da mi zadnjič, ko je sin umazal trenerko z blatom, pa sem dala takoj prat z Arielom, pa ni dol opralo WTF?! Al je res odvisno od vode al od praška, al celo od pralnega stroja?? Evo, obleke in druge stvari sem našla na podstrešju, je pa zdej problem, ker sem kar na nekaj delih opazila rumene madeže... pomoje ni šans, da gre dol tole! Mam pa tega res polno, kupim sam še kako drobnarijo, manjka pa mi samo še kozmetika zame in bejbo. Mal sem si pogledala, kaj naj bi doječa mamica jedla... Kok se spomnim, je men pri sinu ful pomagala tašča, vsak dan kurja juhica, polente, pireji, vinski šodo vsako jutro... Nč omakc, na solati limona namesto kisa...Piščanček, nč pohanga... spila sem vode ali čaja janež, komarček na litre... Se morem mal informirat, zdaj boma pa le sama, morem pa znat možu svetovat, kaj mi naj naredi za jest. Ve kaj študirate na to? Jst sem bila ful boga pri sinu, rezana, slabotna zaradi slabe krvi, utrujena, zmozgana do amena in ni variante, da sem sploh na nogah stala, bi skup padla... ej, pomoje vse skup! dlje se pere pa menca perilo, bolj bi naj blo oprano... bojde! tk pravijo pr Gorenju. hrana ob dojenju - jst sm pr Brinu na začetku ful pazla pa nevem kaj... in na konc vidla, da ga šraufa tk al tk. zdj pa ne bom. jedla bom normalno. ne bom se prenajedala s stvarmi, kot se tut zdj ne. mal bom edino pazla pr hrani, ki tut mene napenja. ostalo bom pa vse normalno. tut babice več ne predavajo o prehrani za dojilje. vsaj pr nas ne, kokr so mi kolegice prave, ki so rodile pred kratkim. boš pa tk sama opazila pr kateri hrani ti bo mleko bolj nastajalo. pr men je bla to polenta z banano in jabolčni kompot. vedno ko sm mela filing, da mogoč mal pojenja, sm si nardila polento z banano in pisker jabolčnega kompota. je vedn užgalo enako pr šraufanju. ene stvari ga bodo šraufale, ene pa sploh ne. lahk da niti ne bote mel krčev... nikol ne veš. itak pa majo zdj neke svoje teorije, da jih psloh ne šraufa zarad naše hrane, ampak ker nimajo encima za laktozo in jih zato šraufa. s tem namenom sm jst zdj kupla ColiPrev kapljice, ki vsebujejo ta encim. in bom probala s tem. aja, šele zdj sm vidla, da že maš sineka. se opravičujem... jst priznam, da še nism nč razmišljala kdo bo kuhal. mal mi bo najbrž mama pomagala, mal se bo pa mogu moj zmigat. vsaj prve tedne, dokler ne pridem k seb. lahk pa da bom fit kot pr Brinu. pol bom kamot direkt iz P šla za šporhet
< Sporočilo je popravil Inigo -- 11.12.2012 12:43:28 >
|