|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
10.12.2012 20:33:07   
Inigo
Joooj ka je zoprn tale RR zadne cajte… nikkr da odpre stran za odgovor! Grrrrrr!

Nusika – hvala za info! Čist možn da je kj takega. Bomo vidli. Zdle popoldan je bil kr ok. Je celo pojedu šeflo župe, dve mandarini in za večerjo še 3 vmešane jajčke, ampak brez kruha. Tole je blo super! Bomo vidli kakšna bo noč. Tudi če bo mirna, bo jutri frajer še doma potem bomo pa vidli.

Sandra_sandra – hura hura hura! Nam še malo manjka… glede zgage te pa tule kar nekaj uporabnic zelo zelo razume. Tut mene ful matra. Včasih pomaga eno, včasih drugo, včasih čisto NIČ! Grozn je tole. Isto me je matral pr Brinu in je zginal v tisti minutki ko sm rodila. Tko da… če te kj potolaži…

Nitta – jst nism prala z nobenim sensitive in so cote kul. Likala nism. Tut pr Brinu ne. tist popek pa stik s cotami… jst mislim, da nima neke posebne veze, veš. Bolj je pomembn to, da zavihaš plenico, da ne riba popka. To, da se ne dotika cot pa… vprašaj patronažko. Men ni nikol nč rekla, da se neb smel popek dotikat cot. Povijalnih plenic zdj nism kupovala. Mela sm jih pa pr Brinu, kr takrat se je to še delal do prvega Uzja kolkov (mislim, da je to nekje okoli 1 meseca, ko je prva posvetovalnica). Zdj ga pa nardijo v P in ti povejo, če je treba kj na široko povijat al ne. Mogoče kupi eno ali dve, ali še bolje – počakaj kaj bodo rekli v P in pol tvojga pošlji naj kupi. Sj bo vidu kk plenica zgleda v P in bo znal kupit. Kake majhne tetra misliš? A tole: http://www.tosama-trgovina.si/165_Dojencek-in-mamica/i_1135_to-to-bombazne-tetra-krpice-6-kos tele so kul. Jst sm jih mela že pr Brinu in smo jih ful uporabljal. Za brisanje sline, pri hranjenju, pa bruhce brisat, eni jih majo za umivat – men je tetra bombaž mal grob za umivanje…

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
10.12.2012 20:33:10   
vesper
sandra_sandra bravoooo, zdaj pa si lahko popolnoma sproščena in še samo čakaš da tvoji dve user posted image user posted image prijokata na svet user posted image
zgaga pa mene isto ubija, tako kot si rekla, to že boliiii. Mene isto. Meni rupurut več ni pomagal, prešla sem na rennie, ki tudi ne pomaga več, skratka nič od nič user posted image user posted image user posted image

nitta men se je isto s temi cotkami dogajalo. V temne sem dodala malo mehčalca in jih dala v sušilec in so prišle super mehke. Bele in bodije in te stvari sem prala samo z tem praškom isto persil sensitive in so trde ko hudič, pa čeprav sem jih dala v sušilec. Zdaj jih bom zlikala in upam, da se kaj omehčajo user posted image Da ne govorim o tetra plenicah, ko sem jih prala samo z praškom, trde ko hudič, pa tudi iz sušilca. Tetra plenice bom vse poknila jutri nazaj v stroj in jih še enkrat oprala z malo mehčalca, dala v sušilec in potem zlikala. Pa upam, da bo to to. Jaz sem ugotovila, da ne morem prat brez mehčalca, vsaj malo, ker me ta trdost cotik nervira user posted image

pikica kakšno gazico pa si dala na popek? Mislim, kako si jo gor nardila, zalepila ali kako? Me je strah, da ga bo to bolelo user posted image
Odločila sem se za narkozo, ker ne prenašam krvi in na splošno se bojim, da bi karkoli čutila itd...jaz že skoraj skupaj padam, ko mi samo kri vzamejo, kaj šele kaj druga. Saj vem, da bom en dan zadeta, ampak drugače me pa lahko panika zagrabi tam sredi CR in to ne bo nobenemu v pomoč user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.12.2012 20:35:13   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

sandra_sandra bravoooo, zdaj pa si lahko popolnoma sproščena in še samo čakaš da tvoji dve user posted image user posted image prijokata na svet user posted image
zgaga pa mene isto ubija, tako kot si rekla, to že boliiii. Mene isto. Meni rupurut več ni pomagal, prešla sem na rennie, ki tudi ne pomaga več, skratka nič od nič user posted image user posted image user posted image

nitta men se je isto s temi cotkami dogajalo. V temne sem dodala malo mehčalca in jih dala v sušilec in so prišle super mehke. Bele in bodije in te stvari sem prala samo z tem praškom isto persil sensitive in so trde ko hudič, pa čeprav sem jih dala v sušilec. Zdaj jih bom zlikala in upam, da se kaj omehčajo user posted image Da ne govorim o tetra plenicah, ko sem jih prala samo z praškom, trde ko hudič, pa tudi iz sušilca. Tetra plenice bom vse poknila jutri nazaj v stroj in jih še enkrat oprala z malo mehčalca, dala v sušilec in potem zlikala. Pa upam, da bo to to. Jaz sem ugotovila, da ne morem prat brez mehčalca, vsaj malo, ker me ta trdost cotik nervira user posted image

pikica kakšno gazico pa si dala na popek? Mislim, kako si jo gor nardila, zalepila ali kako? Me je strah, da ga bo to bolelo user posted image
Odločila sem se za narkozo, ker ne prenašam krvi in na splošno se bojim, da bi karkoli čutila itd...jaz že skoraj skupaj padam, ko mi samo kri vzamejo, kaj šele kaj druga. Saj vem, da bom en dan zadeta, ampak drugače me pa lahko panika zagrabi tam sredi CR in to ne bo nobenemu v pomoč user posted image

pol je očitno problem v pralnem prašku... smotano! baby sensitive, pol pa pridejo vn trde cote... wtf?! user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
10.12.2012 20:39:27   
Inigo
eno glupo vprašanje... a ma ktera oziroa, da opaža, da ma slabš apetit? jst zadne cajte dost manj jem kot sm. v zadnjem mesecu sm se npr. zdredila sam 0,4kg. sj to ni problem, pa sj tut zmanjšan apetit ni problem, kr še vedn (pomoje) dovolj pojem... sam pač tko vprašam. pomoje ne morm jest kr me tk gor tišči... user posted image

dans sm npr pojedla za zajtr jogurt pa kos marmornega kolača, pol sm pojedla 2 mandarini, 2 šefli zelenjavne župe s puranjim mesom, 2 medena yorkija (yorkširski puding na sladko) in zdle eno banano in še dve madarini. spila sm litr čaja in 2,5dcl donata. tako količino sm ponavad pojedla do kosila... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
10.12.2012 20:46:09   
Pikica_82
Navadne male gazice (sterilne, tudi patronažna jih je nekaj prinesla), se dobijo v lekarni. Nič nisem lepla, samo popek sem pokrila, mu zavihala pampersko, da ni gazice pokrivala, pol pa ga normalno široko povila, da so šle te pleničke čez popek. Mi smo našega mogli široko povijat, ker kolki niso bli ok, tak da mam te povijalne pleničke še od njega. Pa če bo biba spet mala, bom njo tudi (tudi če bodo kolki ok), da maš sploh kaj v roke vzet, ker ona mala ritka se ti kr izgubi v rokah drugače user posted image

Aha. Te čist razumem, jaz mam isti strah pred spinalnim CR zaradi teh razlogov, ki si jih naštela user posted image  Joooj, kaj bi dala, da mi 18. reče, da lahk grem vagialno rodit user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
10.12.2012 20:52:38   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

eno glupo vprašanje... a ma ktera oziroa, da opaža, da ma slabš apetit? jst zadne cajte dost manj jem kot sm. v zadnjem mesecu sm se npr. zdredila sam 0,4kg. sj to ni problem, pa sj tut zmanjšan apetit ni problem, kr še vedn (pomoje) dovolj pojem... sam pač tko vprašam. pomoje ne morm jest kr me tk gor tišči... user posted image

dans sm npr pojedla za zajtr jogurt pa kos marmornega kolača, pol sm pojedla 2 mandarini, 2 šefli zelenjavne župe s puranjim mesom, 2 medena yorkija (yorkširski puding na sladko) in zdle eno banano in še dve madarini. spila sm litr čaja in 2,5dcl donata. tako količino sm ponavad pojedla do kosila... user posted image user posted image user posted image

ja inigo sej glej, jaz recimo nama perem vse z tem froch praškom in itak mehčalec, ker sem pač obsedena z dišanjem cot user posted image . tak da meni tudi ni glih najbolj jasno kak je lahko kao neki baby sensitive prašek pol pa take trde stvari ven pridejo kot kamen user posted image Mislim, da ne bom več komplicirala in potem bom dalje prala kr z itsim kot nama.

Kaj se tiče apetita, hvala enako. Oz.tak bom rekla, jaz sicer lačna sem, ampak imam kr odpor do hrane, ker vem da me bo potem vse tiščalo noter. In moj zadnji obrok je običajno zdaj vedno kosilo, ki ga pojem minimalno, pa potem še kakšen kozarec navadnega jogurta zvečer. Skratka pojem občutno majn kot prej. Tudi se nisem ni zredila zdaj. Ne morem jest, ker me isto vse tišči ko hudič user posted image Men sploh ni jasno kako se lahko ženske zredijo po 20kg in več, res ne. Pa ne da bi katero kakorkoli zdaj poniževala ali kaj, niti podrazno, ampak jaz jih nikakor ne bi mogla toliko pridelat, pa če bi se še nevemkako trudila user posted image Jaz vsakič svojo najboljšo prijateljico vprašam kako je to možno, da se je pri obeh nosečnostih zredila za 28 kg user posted image kak je lahko tolko jedla. Kam je dala vso to hrano in ni bruhala user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
10.12.2012 20:58:09   
vesper
pikica jaz ti res želim, da se ti želja uresniči in rodiš tako kot najbolj želiš user posted image user posted image Pa saj bo, samo upanja ne izgubit user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
10.12.2012 20:59:19   
Pikica_82
Mene pa kak dan kak prime... En dan bi lahko skoz nekaj mlela v eno, pol pa pride kak dan, ko mi sploh ni za jest...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
10.12.2012 21:02:33   
Pikica_82

pikica jaz ti res želim, da se ti želja uresniči in rodiš tako kot najbolj želiš user posted image user posted image Pa saj bo, samo upanja ne izgubit user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
10.12.2012 21:27:23   
nikky887
Vesper jst sm tolk kilogramckov dobila...:(na20 v plusu sem...sam ce si prej navajena ful malo jest do maja sem zarad pomanjkanja casa za kosila spravla skor10dol od sept, zdj k sm bla pa celo poletje doma sem pa ze zarad samga prehranjevanja kr neki gor dobila,pol pa tut zarad nosecnosti...
Moje cotke pa niso neki trde...no,sam jst sem med mehcalc dala allkoholni kis....
dans sem se odpravla se prpravit koticek za naso pikico v spalnci in polimala celo steno z ovckamiuser posted image pa pride moj v spalnco je biu prvi izraz smeh,pa odgovor ce se mi je obrnlo...haha...sej res hecno zgleda, sam zdej oba veva da gre za res-se malo,pa ne bova vec samauser posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
10.12.2012 21:33:27   
noseckec23
pralni prasek sensitive: v njem ni toliko kemikalij kot v ostalih, zaradi katerih so posledicno tudi nasa oblacila mehkejsa, se ti ne zdi? user posted image saj pa ko kupis sadnje in zelenjavo v trgovini je tudi dosti lepse kot, ce ga poberes iz lastnega vrta.. potem pa se vprasaj zakaj :)

zrediti se za 20 kg se meni sploh ne zdi problem, prvo kot prvo, ce je nekdo, imel prej (provizoricno) sto kg, se sigurno ne bo toliko zredil, kot pa ena suhica in dejansko ni vse odvisno od hrane, a ne? ;), jaz sem se zredila za 11 kg in ti povem, da prijateljica, ki se je zredila za 20 kg izgleda boljse, kot pa marsikatera nosecnica, tudi bolj zdravo in sploh ne zgleda debela :).

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
10.12.2012 21:55:31   
vesper
noseckec saj moja prijateljica se je tudi zredila za 28kg kot sem prej omenila, ampak jaz sem mnenja da je kr večina od tega zaradi hrane. Zaradi česa pa bi ti rekla da je? Ona se je pač zredila, ker se je res nažirala z hrano, kot pravi tudi sama user posted image jaz sem bila prepričana, da se bom toliko zredila, ker sem mislila da se mi bo apetit ful povečal v nosečnosti, pa se mi ni. Nasprotno, pojem majn kot prej. Pa sem tudi bila suha ko sem zanosila, tak da to tudi ni pravilo če si pred N debel ali suh. Je pa res, da pravijo, da se pač močnejše ženske zredijo majn kot suhice.
Še enkrat ponavljam ni bilo mišljeno zlonamerno, bilo je bolj mišljeno kot humor, ko sem inigo odgovarjala glede hrane. Tudi prijateljica ki se je zredila za teh 28kg ima zdaj postavo, ki jo bom jaz verjetno lahko le sanjala. user posted image

Kaj se pa tiče sadja in zelenjave z vrta, pa men dosti lepše zgledajo domače stvari kot pa kupljene. Že barva in vonj se neprimerno razlikujeta user posted image

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
10.12.2012 21:59:54   
nikky887
Ja,sej...jst sm zacela nosecnost z"idealno"tezo za mojo visino pa svoh38 konf.st. zdej mi pa recmo da zgleda da sm dobila max15kg,tk da me je vsakic k sm na vago vstala kr na rit prsponalo...hihi...
Sestra je bolj mocna oo naravi ko jst oa se v treh nosecnostih skupi ni tulk zredila ko jst...

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
10.12.2012 22:11:28   
vesper
nikky pa sej itak. Saj jaz nisem želela zdaj nekaj definirat in obtoževat ženske, če se zredi za 20kg in več, želela sem samo povedat, da v mojem primeru to ne bi bilo mogoče. Res pa je, da se mi ni luštalo čist nič, sladkega do 7.meseca videt nisem mogla, prve tri mesece mi je bilo slabo itd...
Če bi bilo pa drugače, bi se pa sigurno tud jaz zredila toliko, ker se definitivno ne bi šparala pri hrani. Pojedla bi kaj se mi zlušta, saj je user posted image edini čas, ko ženske lahko pojemo kar si zaželimo ne da bi si kaj očitale. Tako da mene kr žalosti, da se mi ni nič luštalo, razen da sem spila coca-cole hektolitre, ker zdaj bom mogla malo bolj pazit kaj bom pojedla. Sploh zaradi dojenja. Pa seveda bi rada oblekla stare bikinke user posted image

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
10.12.2012 22:12:42   
Buska
pri vsaki delajo hormoni po svoje ... tudi jaz sem ze skoraj na +20 ob zdravi hrani, nizki GI, in normalnih obrokih kot pred nosecnostjo user posted image user posted image user posted image tudi, ko sem bila na hormonih, sem na ciklus lahko dobila tudi +10; tko, da ene imate pac sreco, da dela telo po svoje, druge je pac nimamo
sama sem imela pred nosecnostjo 38/40 - zdej sem pa spodaj na 44, zgoraj pa se vedno na 38/40 user posted image user posted image user posted image user posted image

pa se nic ne sekiram, ker vem, da bo slo pol tut dol, tako kot je slo gor, vazno, da mamo user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
10.12.2012 22:18:22   
nitta
Kaj potem lahko malo malo mehčalca uporabim? je kak tak da "manj škodi" zdej sm prvič oprala, če bo trdo k ose posuši do konca gre direkt nazaj v stroj ker že zdaj ko sm obešala se mi zdi da je tak hrapavo no, pa tisti mehki pliškoti pajacki so celi trdi kot da se bodo zlomili. Sodelavka vem da neke eko mehčalce, praške jemlje samo jih v avstriji v Mulerju vzame, jst jih pri nas nisem opazila. Bi jo mogla vprašat pa mi kar ni da bi ji težila še s tem, ker je ravno iz porodnišnice prinesla tretjo štrućko, po dveh fantkih so dobili princesko in v 4 popadkih je bilo vse mimo pravi :)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
10.12.2012 22:32:47   
nikky887
vesper ja sej vem kaj si hotla povedat...;) nč se sekiratuser posted image
hehe...moj dragi zdej čist navdušen nad ovčkami na zidu user posted image kr neki skoz komentira,pa se jim smeji-očitno so že zdej dosegle svoj namenuser posted image
nič...lahko noč vsem mamicam in bebicam v trebuščkih....pa upejmo da bomo dans lepo spale in se spočile :)
bye bye

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
11.12.2012 5:11:57   
Sadrika
Danes sem zopet že od 4h po konc, no sej sem prejšnje dni pa kar orenk spala, tud do 8h sem že potegnala, dons me pa tok roka boli, da ne morem več nazaj zaspat. Še dobr, da obstaja RR user posted image , da imam kaj za počet, ja pa mačka, da se pocartama.
Evo, tud jst sm pridelala 20 kg, čeprav se mi ni zdel, da pojem neki več kot pred nosečnostjo. Pa sem poskusila manj jest, pa je šla kilaža glih tolk gor kot prej. Mi je pa G rekla, da verjetno zarad otekanja, oz. zastajanja vode v telesu. Zatekam pa res ful, vedno bolj. Zvečer, ko si pogledam noge, imam vedno občutek, kot da gledam neke lopate, namesto stopal. Štartala sem pa tudi s konf.34 (XS), zdaj nosim vse 38(M). Se mi pa ppozna teža, ko je treba malo dlje časa hodit, me tolk bolijo noge.
Glede cotik - sem tudi uporabila Persil sensitive in malo mehčalca Silan sensitive, vendar sem potem še dala na spiranje, pa niso trde cotke, samo sem tudi vse prelikala.
Kaj je še katero strah poroda? Jaz do sedaj sploh pomislila nisem, zadnje dni pa kar poslušam razne zgodbice iz vseh strani, pa me je začelo stiskat. Strah me je glih tko vaginalnega kot CR. Sicer se te zgodbice na koncu vse dobro končajo, in se tudi tolažim, da punce enmal tud napihujejo (glih včeraj mi je ena rekla, da je mel mali popkovino 2x ovito okoli vratu in čez min.razlaganja jo je imel že 3x), pa mi vseglih ni vseeno. Zato bi rada, da se res začne že čimprej dogajat in da bo čimprej mimo, da ne bom več toliko razmišljala, ker drugače bom še živčnega fasala user posted image
Komaj čakam, da bo 19., da vidim, če je ostal na glavici, mi ni glih za vaginalno rodit, če je na riti.
Lepo jutro in še lepši dan želim vsem nam - s čim manj nosečniškimi tegobami.

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
11.12.2012 7:13:22   
nikky887
hei!
jst tut kr že pokonc po čist neprespani noči...:(
Sadrika
ja tut jst ne preveč rada razmišlam o samem porodu(predvsem kaj se lohk zakomplicira)samih bolečin me ni tolk strah,samega rezanja presredka me je pa sploh ne vem zakaj...user posted image mal me tolaži to k bo moj zraven...pol grem še kake forume brat o "mesarjih"v porodnišnci,pa me vse mine...sm sem kr optimistična (mogoč malo preveč,k pričakujem,da bom med unimi srečnicami k porod poteka bp)...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
11.12.2012 8:18:42   
vesper
dobro jutro punce user posted image

jaooo pol pa je danes to nekaj bilo ponoči al kaj. Tudi jaz sem se od 4h samo premetavala. Pa križ bi si najraje ven vtrgala če bi bilo možno user posted image

sadrika joj ti verjamem kako mora bit to otekanje hudo user posted image sigurno imaš kr nekaj kg več zaradi vode, to pa definitivno. Moja sestrična revica je tako otekala, da si ni mogla čist nič več obut, res je bila boga. Pa še poletje in tista vročina user posted image Jaz moram rečt, da hvala bogu ne otekam čist nič, tako da moji kg niso voda, samo hrana user posted image no ja in malo pobere user posted image Me prav zanima kako suho se bom počutila v pondeljek po porodu user posted image

nikky super za ovčke, mora bit lepo user posted image Kak so naši moški hecni, moj je včeraj še sestavil previjalno mizico in zdaj že od včeraj hodi okrog nje in govori iiii kak je lepa, zdaj pa res pride mali, zdaj pa res user posted image user posted image

porod joooj punce zdaj sta mi polepšale dan, če se lahko tako reče. Jaz sem že mislila, da se samo meni meša od teh traum. Jaz sem že čist nora s temi črnimi mislimi. Prej me je bilo strah poroda in enako kot tebe nikky ne toliko bolečin, ampak rezanja presredka, tistih šivov tam spodaj, pol še po možnosti hemeroidi in potem it na wc, pa se umivat. Pa kaj če bodo malega z vakumom ven vlekli, pa vse te zgodbe, adijo pamet user posted image user posted image user posted image Zdaj sem se odločila za CR, evo me zdaj. Zdaj pa tuhtam, kaj če se zbudim pa bo z malim kaj narobe, al pa z obema al pa...kaj vem kaj še vse. Nisem normalna kr ene trume doživljam user posted image user posted image Sama sebe bi najraje zasekala po glavi ko nekaj bluzim brezveze user posted image

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
11.12.2012 8:48:24   
HeLenčica

Men sploh ni jasno kako se lahko ženske zredijo po 20kg in več, res ne. Pa ne da bi katero kakorkoli zdaj poniževala ali kaj, niti podrazno, ampak jaz jih nikakor ne bi mogla toliko pridelat, pa če bi se še nevemkako trudila user posted image Jaz vsakič svojo najboljšo prijateljico vprašam kako je to možno, da se je pri obeh nosečnostih zredila za 28 kg user posted image kak je lahko tolko jedla. Kam je dala vso to hrano in ni bruhala user posted image

Draga Vesper, pa ti bom jaz razložila, ko sem do zdaj na +21. Sem športnica, sicer rekreativna in sem pred nosečnostjo športala vsaj 4x na teden po 1 uro, imela normalno/suho postavo. Ko sem zanosila se teža ni spreminjala nekje do 14. tedna, ko je v enem mesecu narasla za 5kg....sem poskušala en teden samo s solatkami in dietno hrano pa se naraščanje teže ni nič zmanjšalo in tako sem danes tu kjer sem, čeprav daleč od tega da se nažiram. Resno. Tako da je vzrok najbrž v tem, da so si naša telesa različna, malo vplivajo hormončki, telo začne maščobo bolj zalagat, itak ful zatekam tako da je najbrž tudi voda in evo...pa ne poznam nosečnice ki bi bila tako aktivna kot jaz, ki sem hodila 2x na teden na aerobiko in 1x na jogo do zdaj, ko sem z aerobiko prenehala, ker me preveč boli medenica, še vedno pa naredim vsak dan cca. 4km s peseki (sem v 38. tednu). Tako da ja, jaz sem dokaz da lahko dobiš 20kg pa se za to ne rabiš nekaj ekstra trudit z žretjem. user posted image

Kar se tiče mehkih cot - jaz sem vsa oblačila, plenice in posteljnino oprala brez mehčalca in s kisom, pa potem zlikala in moram reči, da fantastično dišijo in so mehke user posted image user posted image user posted image . Razmišljam, da bi nasploh nehala uporabljat mehčalec.

Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš naslednji teden že cartala svojega dojenčka! Upam, da se ti kmalu pridružim (čeprav imam uradno še 18 dni do PDP).

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
11.12.2012 8:57:05   
Pikica_82
Jutro. Katastrofalna noč, naša muca se je odločla, da gre malo na potep, ni je blo od včeraj zjutraj in jaz seveda cela panična, da ni kje zmrznila... Sicer je dolgodlaka, pa vseeno. In sem hodla vsako uro čekirat, če slučajno kje pred vrati mjavka. Bučmanka je danes zjutraj prišla, lačna seveda ful, samo vsaj mrzla ni bla preveč, očitno se je le nekam na toplo zavlekla. Jao, sovražim te njene sprehode user posted image

Ma kile, kdo bi jih razumel user posted image  Jaz se tolažim, da kake 3 kile otrok odnese, nekaj doda povečana količina krvi in vode, pa maternica je tudi baje težja, pa plodovnica... Tak da niso vse "naše" prijedene kile user posted image  Jaz sem sicer nekje na +10, tolk sem jih tud prvič pridelala, pa sem s porodom izgubila takoj -7. Malo zalogice pa rabimo ne, že zaradi dojenja.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
11.12.2012 9:07:56   
nikky887
hehe...ja čist hecno so te moški...:D
jst sm previjalno pa zibko kr sama sestavla, k nism mogla dočakat,da moj iz službe pride user posted image
sem ga pa včeri testirala če zna pleničko sploh prou obrnt (ker je tisto uro manjkau na šoli)...njegova razlaga kk namestit pleničko-obrnu jo je prau (po njegovo je bla ritka na pravem mestu)...sm problem je pa kk naredit da plenička ostane na mestu? on bi "zavihke" od plenične kr prlimau na hrbet pa trebušček...:D morm naštimat kamero,ko ga bom prvič poslala pikico previt...to bojo po moje tut eni smehi....user posted image
hehe...zanimivo kk ženskam (večini) ni treba razlagat kk pleničko namestit,moško pa najprej gledajo pleničko kot deveto čudo user posted image
vesper ma jst sem se že navadla,da ne poslušam tolk drugih zgodbic (ne rečem da me ne prestrašijo tist trenutek),sam vsak porod je drugačen...
kaj gleda ktera na tlc-ju born every minute? (sej je malo hecna oddaja,k če bi jo jst že prej gledala po moje ne bi bla nikol noseča) sam si pa lepo "streniraš" živčke,ko si umes med odajo rečeš,da tvoj porod pa ne bo tak user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
11.12.2012 9:09:13   
matejad
Inigo, tudi jaz imam zmanjšan apetit, za kar pravijo, da je čisto normalno. Jst se v 14 dneh nisem zredila nič....
Trenutno sem na +12 kg (35. teden), kako pa kaj ve??

Ena je spraševala za mednarodni rojstni list, če se ne motimuser posted image  Več o tem bi verjetno vedela upravna enota, ker ona izdaja rojstne liste, me v bol. nimamo s tem nič...vse gre iz naših rok v njihove.

Berem,  da grajate sensitive mehčalce. Pri nas ga že dolgo uporabljamo, pa zaenkrat še ni bilo problemov ala trde cotke ali kar koli drugega. Kupim bilokaterega, samo da gor piše sensitive ali natural.

Po vsej verjetnosti bo pri meni danes ta dan, ko bom obleke in vse druga, kar je še ostalo od tavečjega sina, iz podstrešja prinesla, pregledala, kaj je za uporabo (glede na to, da naj bi zdaj bila punčka), nekaj pa bom kar podarila... Kaj čem s toliko vrečkami oblek...Kar se da kombinirati, OK, druga pa naj bogi otroci ponosijo.

Prehladila sem se ful, kašljam na muč! Ima katera še kakšno rešitev, razen materine dušice, ki si jo mažem, čaja z limono in sirupa iz smrekovih vršičkov?? Kemije si ne upam vzet...

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
11.12.2012 9:11:38   
nikky887
iii....moj nečakec ma pa dns rojstni dan...user posted image
grem iskat darilouser posted image pol ga grem iskat v vrtec prej in se greva potepat....komi čakam...:D upam da ne bo slabe volje pa utrujen,k se je mogu dns že ob petih ustat...

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......