Sadrika
|
Danes sem zopet že od 4h po konc, no sej sem prejšnje dni pa kar orenk spala, tud do 8h sem že potegnala, dons me pa tok roka boli, da ne morem več nazaj zaspat. Še dobr, da obstaja RR , da imam kaj za počet, ja pa mačka, da se pocartama. Evo, tud jst sm pridelala 20 kg, čeprav se mi ni zdel, da pojem neki več kot pred nosečnostjo. Pa sem poskusila manj jest, pa je šla kilaža glih tolk gor kot prej. Mi je pa G rekla, da verjetno zarad otekanja, oz. zastajanja vode v telesu. Zatekam pa res ful, vedno bolj. Zvečer, ko si pogledam noge, imam vedno občutek, kot da gledam neke lopate, namesto stopal. Štartala sem pa tudi s konf.34 (XS), zdaj nosim vse 38(M). Se mi pa ppozna teža, ko je treba malo dlje časa hodit, me tolk bolijo noge. Glede cotik - sem tudi uporabila Persil sensitive in malo mehčalca Silan sensitive, vendar sem potem še dala na spiranje, pa niso trde cotke, samo sem tudi vse prelikala. Kaj je še katero strah poroda? Jaz do sedaj sploh pomislila nisem, zadnje dni pa kar poslušam razne zgodbice iz vseh strani, pa me je začelo stiskat. Strah me je glih tko vaginalnega kot CR. Sicer se te zgodbice na koncu vse dobro končajo, in se tudi tolažim, da punce enmal tud napihujejo (glih včeraj mi je ena rekla, da je mel mali popkovino 2x ovito okoli vratu in čez min.razlaganja jo je imel že 3x), pa mi vseglih ni vseeno. Zato bi rada, da se res začne že čimprej dogajat in da bo čimprej mimo, da ne bom več toliko razmišljala, ker drugače bom še živčnega fasala Komaj čakam, da bo 19., da vidim, če je ostal na glavici, mi ni glih za vaginalno rodit, če je na riti. Lepo jutro in še lepši dan želim vsem nam - s čim manj nosečniškimi tegobami.
|