nikky887
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux Hehe nikky, jih je verjetno kar nekaj ja Čeprav, ko sva imela podoben problem s kuhinjo, je bil pa tudi on že dovolj besen, da sva skupaj razgrajala Naročila sva vozek Tako Captiva. Ta firma je prav uvoznik za njih in mislim, da jih nikjer drugje nimajo. Vsaj nisem jih še zasledila. Problem tega, da bi voziček odpovedala in šla kupit novega, je pa v tem, da ga moraš povsod naročiti in se ti lahko zgodi čisto enako, da čakaš kot idiot, da ti ga dostavijo. Tega si pa zdajle reees ne moreva privoščiti Besna kakor sem, se zavedam, da je to še najboljša možnost, da voziček dobim in to še pred porodom. Če nas kaj prej preseneti, sem se zmenila s kolegico, da nama posodi lupinico, tako da vsaj domov ga bomo lahko spravili. Upam pa vseeno, da to ne bo potrebno. Kar se pa uvoznika tiče, imam res občutek, da imajo težavo s samim proizvajalcem. Ubistvu je uvoznik kriv tega, da se skriva in ne pokliče takrat ko reče da bo in takrat ko ima info..in zdaj res ne vem, ali si samo zmišljuje zadeve, zato da počakava še kakšen teden, preden nama novo zgodbico proda ali kaj..ampak jaz imam dovolj...meni se to ne zdi ustrezen način dela s strankami. In če tokrat do vikenda vozička ni, zahtevam ogrooooomeeeeeen popust. Z odvetniki in tožbo pa na žalost ne morem groziti, ker voziček še ni plačan v celoti in tehnično še ni moj..smo imeli celo štalo pri dobavi kuhinje in sva se takrat pozanimala. Dokler zadeva ni plačana v celoti, lahko sicer tožiš ampak te sodni stroški pridejo preveč, zamudne obresti so pa minimalne. Tako da ti ostane le odpoved pogodbe in vračilo denarja. zdaj res ne vem, ali si samo zmišljuje zadeve, zato da počakava še kakšen teden, preden nama novo zgodbico proda ali kaj..ampak jaz i joj nimaš pol sreče ma moj je ponavadi tak,da bi še več plačau kot je potrebno...no,sej nama pa dnevno (k naj bi bla rok dobave 45dni,pa so nam po 20dneh čakanja sporočili,da naše barve več ne delajo,sva že plačala, oz. je on to sam urediu,sam problem je to k se zdej šteje spet teh 45dni,k mam dnevno zdej katastrogo-sedežno zametano z plašči,uniformami...) kolk mam srečo,bo omara pršla lih ko bom šla rodit,al pa un tedn k pridemo domov:( ma dost so zaščiteni zakonsko ti prodajalci (drobni tisk pa take zadeve)
|