|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
10.12.2012 9:59:43   
curly
Pozdravljene!
O, kako lep seznam že imamo! Niti ene modre! user posted image user posted image user posted image A ne bi bilo lepo, če bi bil enkrat za spremembo cel seznam roza? N A V I J A M ! ! ! še posebej za klub belih gat! user posted image

Pa gremo lepo po vrsti!
GregUr, čudovit plusek si nalulala, ampak jaz itak nisem dvomila! Čestitke še enkrat! user posted image Vse kar si napisala o FS je res. Tudi meni je pokazal tako bledo črtico (4 dni po izostanku), da ji sploh nisem verjela! Z drugim testom je bila precej močnejša in ne tako dvomljiva! Jaz ne priporočam FS nobeni več! Vem, da je najcenejši, ki se ga da dobiti v drogerijah, ampak je zanič! Vse ostale teste (ja, veliko sem jih naredila, zadnjega celo danes user posted image ), sem delala s tistimi trakci iz plodnost.si, črtica se je lepo barvala in bila vsak dan temnejša! user posted image user posted image user posted image

witch in oreh, kaj če bi se vedve zmenili in skupaj konec tedna nalulali user posted image user posted image user posted image močno navijam za obe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe, witch, si mi pa dala ideje. Bom tudi jaz nekaj ustvarjala zdaj, ko imam pisan cajt! user posted image

LS, kar se tiče znakcov, nič kaj posebnega, občasni krči, občutljive
(.)(.), občasno hrepenenje po hrani in pa po kislem user posted image , slabosti bi lahko zanemarila, ker ni nič kaj hudega (še), moj nos je zelo občutljiv, vse zavonja user posted image pa lulat hodimo malo bolj pogosto, kot včasih! Pa ti, kako si kaj? So se izcedki umirili? Kdaj začneš s Klomifenom? Verjetno v naslednjem ciklu, a ne? Upam, da ti ne bo treba. user posted image user posted image user posted image

HeLenčica, ti si že v nizkem štartu? Kako se počutiš? Jaz komaj čakam, da bom imela lep okrogel trebušček! user posted image

Katte koliko pa si ti nosečka zdaj? Je že čez polovico? Kako se počutiš?

Dajmo še nalulat veliko lepih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo resnično veseli december!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 10.12.2012 10:01:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.12.2012 10:03:10   
witch
oreh no potem pa naročam 20 voščilnic user posted image jaz jih tudi vsako leto izdelujem, letos pa user posted image nimam pojma, nekako nimam navdiha. Pa s sestro in nečakom bomo kao vsi delali in smo še vedno samo pri - bomo user posted image
Tudi jaz čisto nora izdelujem stvari za sorodnike. Letos bom za naše otroke naredila angelčke iz starih nogavic user posted image sem našla idejo v božičnem unikatu. Evo, tudi sama verujem v nekaj, ampak ne na tak način kot pravi cerkev. Vsi ti prazniki so mi pa všeč user posted image od mojih ogromnih jaslic vsako leto, dreveščka pa vse do pirhov user posted image

Joooooj knjige so zakon. Pa veš, da prav prve strani niso oh in sploh.

Midva ta mesec nisva šla na IUI. Ker ko jemljem klomifen se mi cikel ful skrajša. In prav tiste dni ko bi bilo najpomembnejše mojega ni bilo doma. Se mi je pa potem cikel za kakšen teden razvlekel (no vsaj upam, da so tiste bolečine bile O). Tak da če ne bo nič, greva v naslednjem krogu na IUI.

tara04 enkrat je dovolj. Držim pesti user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.12.2012 10:03:55   
Katte
curly, jaz sem v 25. tednu. Čas kar beži. Sem pa super, sploh se ni za pritoževati user posted image .
Srečno še naprej!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 403
10.12.2012 10:10:55   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly
LS,
Pa ti, kako si kaj? So se izcedki umirili? Kdaj začneš s Klomifenom? Verjetno v naslednjem ciklu, a ne? Upam, da ti ne bo treba. user posted image user posted image user posted image

Izcedki so se malo umirili, vendar ker mi je požgal sluznico imam še tu in tam malo rjavkast izdecek, ki ga je tudi napovedal.
Klomifen štartam z naslednjim ciklom, kdaj to bo...pitajboga user posted image user posted image user posted image se mi niti sanja ne, če je bila, kdaj je bila O, tako da res ne vem. Če bo kot ponavadi, potem pričakujem M konec tedna, med petkom in nedeljo, ampak ker mislim, da je možno, da če je bila O, da je bila zelo pozno, lahko celo konc naslednjega tedna. Nimam pa nekega upanja za ta mesec, ker zaradi mojih izcedkov ta mesec nisva veliko user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.12.2012 10:11:36   
curly
Katte a že? Ja, res čas tako hitro leti. Joooj, jaz komaj čakam, da bom tam v 15+ tednu, zdaj mi je tako tečno, ker moram biti tiho! user posted image
Jaz bi najraje kričala: KONČNO SEM NOSEČA! NOSEČA, NOSEČA, NOSEČA... user posted image user posted image user posted image
Pa ne morem. user posted image

LS, jaz bom pa vseeno navijala, da boste skupaj z oreh, witch in še katero staro borko ta mesec nalulale user posted image !
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 10.12.2012 10:13:28 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 405
10.12.2012 10:24:37   
tara04
witch tudi jaz upam, da je bilo tisto 1x TO !!! Joj, kako se bodo vlekli dnevi user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 406
10.12.2012 10:27:59   
witch
hihihi curly nehaj lulati user posted image
hmmm, ne vem če bom konec tedna sposobna lulati. Me je strah. Pa še ena med redkimi sem, ki nima nobenega testa doma user posted image če pa je kje kakšen mu je pa verjetno rok potekel user posted image user posted image

Katte 25? Uh kak je hitro šlo user posted image se spomnim ko je imela sestra konec marca rok. Takega časa sem že prav nestrpno pričakovala našega otročka. Pa ga glej zdaj, še malo pa pihamo drugo svečko user posted image

LS važno da so se izcedki umirili. G te je vsaj malo zrihtal, zdaj pa klomifen pa akcija pa ima da se prime user posted image user posted image

curly ti se kar deri user posted image v tuš se zapri pa koliko ti da telo se samo deri. Veš, kak hitro bo mimo par tednov. Pride božiček, pa gre, pa pospravimo drevešček, pa počakamo plačo januarja da bo življenje lažje, evo pa bo mimo že kritičnih 12 tednov user posted image

tara04 pozitivno user posted image user posted image user posted image mi držimo pesti.

< Sporočilo je popravil witch -- 10.12.2012 10:28:47 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 407
10.12.2012 10:46:59   
Penny
GregUr: ful lepa črtica. Držim pesti, da bo šlo srečno do konca user posted image .

Pri meni še vedno samo 1 črtica (ni bil FS user posted image ) in bele (črneuser posted image ) gate (celo onega obarvanega izcedka že od včeraj ni več). Skratka, nobene barvne spremembe še.

Mal me je strah, kaj bo jutri pri ginekologu, če slučajno danes dobim user posted image . A mislite, da bom fejst napi*dena? PAP sem delala poleti, je bil A, jutri grem prvič k novemu GIN (datum sem dobila že maja), da podpišem izjavo, pa upam, da bom lahko tudi kaj govorila z njim, pregledovat me po mojem nima kaj, ker nimam nobenih težav. A naj se sestri zlažem o datumu ZM al kaj naj? user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.12.2012 10:58:40   
witch
Penny ko sem jaz šla k moji G, po nekaj mesečnem poizkušanju. Me je začelo zvijati. In me vpraša o zadnjem dnevu M, ji povem po resnici in to, da me zvija in da bo verjetno prišla. Ko sem se slačila je bilo še vse belo. In se vležem - vsedem na stol in ona jooooj pa je že prišla. Takrat je samo rekla, da mi na hitro pogleda, če imam kakšno pregrado, ki se v začetku M najlepše vidi. Me je pregledala in naročila naslednjič. Tak da jaz bi na tvojem mestu šla. Povedala po resnici kako je. Ker noben ne more vedeti od maja do decembra kak se mu bo cikel obrnil.
Jaz pa vseeno držim pesti, da hlačke ostanejo bele do avgusta user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 409
10.12.2012 11:30:37   
Penny
Hvala, witch. Ja, saj šla bom 100%, o tem sploh ni dileme. Upam, da bo sestra razumevajoča ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 410
10.12.2012 11:41:53   
LittleSun
Penny zakaj imaš tak strah? Si imela slabo izkušnjo? Sej tudi G so samo ljudje, jaz sem vedno naletela na razumevajoča tla. Upam, da bo vse ok. Poročaj.

Katte
kako čas mine user posted image user posted image še mičkeno in boš že imela štručko v rokah, da o Helenčici sploh ne govorim....že odšteva zadnje dni user posted image user posted image in sedaj se vama pridružuje tudi curly, kako super, da greste stare borke na sosednje forume user posted image user posted image to je samo upanje, da je tudi za nas nekje svetloba na koncu te trnove poti user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 411
10.12.2012 11:54:25   
Penny
Ne, ne nisem imela nobene slabe izkušnje, ker je to prvič, da sem v taki smotani situaciji ...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 412
10.12.2012 12:07:06   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Ne, ne nisem imela nobene slabe izkušnje, ker je to prvič, da sem v taki smotani situaciji ...

Meni se sploh ne zdi smotana, saj maja nisi mogla vedet kako bo decembra. Ne sekiraj se in povej kot je. Če si zmišljujemo nam mogoče ne morejo pomagati kot bi nam, če povemo vse tako kot je.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 413
10.12.2012 12:08:32   
Penny
Saj vem, verjetno se itak za brezveze sekiram, tako kot vedno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 414
10.12.2012 13:57:03   
LittleSun
Mislim, da me lahko obarvate modro. Nisem čisto prepričana kaj je, ampak je količinsko čisto podobno prvemu dnevu user posted image . Sicer je danes 25 dan, ampak sej tudi tako kratke cikle sem že imela, tako da zgleda je res prišla M. Z njo tudi bolečine user posted image user posted image

Sem pa vesela, če je res M, ker lahko čimprej začnem jemati klomifen user posted image user posted image in če je tako, potem bom imela na božič O.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 10.12.2012 14:04:15 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 415
10.12.2012 14:15:39   
curly
LS user posted image user posted image user posted image za tečko in bolečine. user posted image
user posted image za Klomifen in O na božič! Takrat pa res mora ratat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
10.12.2012 14:27:11   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS user posted image user posted image user posted image za tečko in bolečine. user posted image
user posted image za Klomifen in O na božič! Takrat pa res mora ratat! user posted image

Hvala, tokrat bi pa res lahko božiček malo pomagal ja user posted image user posted image grem pozitivno v boj, pa da vidimo user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 417
10.12.2012 14:32:47   
curly
Tako je tudi treba! Vem, da ti bo zelo kmalu uspelo! Jaz bom ves čas navijala zate (pa tudi za ostale)! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
10.12.2012 15:17:45   
Penny
Drage moje, žal moram pokvarit to našo lepo roza statistiko, moje gate so ravnokar zafarbale (no sekretpapir je zafarbal user posted image ), pa krče imam že par ur. Mislim, da gre zdaj zares (tajming je pravi) in da je moja barva ta mesec modra (in rdeča user posted image ).
Ene (bo)ste decembra nalulale +, ene ga bomo pa decembra naredile, a ne LittleSun user posted image . Pa ona od Magnifica bo zelo aktualna za naju ... dekle, grešila sva na sveto noč user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 419
10.12.2012 15:21:16   
HeLenčica
Se popolnoma strinjam s teorijo, naj bo december 2012 mesec starih bork - LS, ti mi nekaj štrajkaš, ampak ok, bo veljalo tudi če bo decembra zelo plodna O. Witch in ostale, jaz še vedno verjamem da enkrat bo - curly je najnovejši dokaz da čudeži SE dogajajo.

Oreh, kdaj je dan D (test Beta?)

Jaz sem v nizkem štartu, zdaj lahko pride kadarkoli, čeprav se bojim da bom morala čakati do PDP. Do uradnega datuma je še 19 dni, se pa vsak dan dogajajo spremembe, občasno imam tudi že neredne popadke, tako da vseeno upam da bi bilo kaj prej :) Jaz sem pripravljena, zdaj pa čakam da bo pripravljeno tudi dete. Je pa ta zadnji mesec muka in katastrofa, sem bila tako vesela srečka nosečka, zdaj pa me je eno samo jamranje :) Ampak vse za naše pikice, kajne?

Punce, pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 420
10.12.2012 16:02:27   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

najprej tole, pol pa cela zgodba user posted image

A BO?! user posted image

user posted image

ČESTITKE!!!
user posted image user posted image user posted image
Srečno vse do konca...

P.S. Pa pridi sporočit novičko še k nam na forum med oktobrke user posted image Veš, da smo vse stiskale pesti in komaj čakale, da spet nalulaš ta čudežni plusek user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 421
10.12.2012 16:22:33   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

8.12.
Katoti user posted image

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)user posted image

11.12.
Penny (2. krog)user posted image

12.12
Tammyv

14.12.
Anonimna user posted image (1. krog po SS)
15.12.

puppe (1. krog)

16.12.
pika555
Nikki34
Anonimnauser posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81
lillith82 (12. krog)

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy

x.12.
witch (2. krog po THL)
LittleSunuser posted image
Jona Klara
Arual
Nessika18
brioš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

NOSEČK: ___4___

user posted image USPEŠNOST:___12,90__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88, michelle1, anonimna user posted image ,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 422
10.12.2012 16:26:10   
witch
LS user posted image user posted image user posted image user posted image Itak bo božiček pomagal user posted image pa še klomifen in veliko akcije user posted image LS ti boš naslednjič pobarvana roza user posted image

Penny user posted image user posted image user posted image Pa da bo tudi tebi božiček naklonjen. Jutri pa le pojdi do G.

HeLenčica še samo maloooo. Pa tudi če še celih 19 dni počakaš, splača se. Saj veš, koliko časa je prej minilo, ko si čakala pikico. To je zdaj res samo malenkost v primerjavi s tistim. Držim pesti, da bo fantič čim prej pri mamici. Drugače pa dragega v posteljo pa akcija user posted image , pa malo šprinta po stopnicah, aja stanovanje si že prepucala? Pa ni hudič da se ne bo začelo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 423
10.12.2012 16:34:30   
Night
Sem videla, da ste nekaj šimfale čez FS. Jaz imam še enega v omari, čaka na izostanek M, ker prej itak ne testiram več. Je pa v primerjavi s CB res ugoden, mi je kar težko dat toliko za test, če potem negativno pokaže ...
No, jaz sem pa danes 7 dni po ovulaciji in nimam nobenega izcedka, ki je zame tipičen in se pojavi ravno v teh dneh. Očitno Utrogestan deluje, sem ga pa ta mesec začela jemati prej, čeprav to niso bila ravno navodila moje G, ampak po njenih navodilih sem izcedek vedno prej dobila.
Me pa neki zanima (če je katera tako pametna oz. ve kaj o tem). Jaz jemljem Utrogestan zaradi popuščanja rumenega telesca. Izcedek imam vsak mesec. A to pomeni, da imam tudi vsak mesec ovulacijo? A se to rumeno telesce sprosti pri ovulaciji al kako je s tem user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.12.2012 16:53:28   
lily32
GregUr, čestitke! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image Srečno do konca!

Night, na tej strani imaš zelo lepo razloženo funkcijo rumenega telesca.

Dajte me, prosim, med navijačice. Močno, močno navijam za vas. Ta decemberski predpraznični čas čudno vpliva na psiho, tako da te witch, zelo dobro razumem in sočustvujem s tabo. Naj ostanejo tudi tvoje gate bele, da bo december res čaroben. Tudi ostalim tako želim.

Se tudi mene eno čudno razpoloženje loteva, me kar prijemlje, da bi imeli še enga, čeprav se zavedam, da psihično in fizično še nisem pripravljena, ker imam preveč dela s svojima malima princeskama. Zato bom pa ta mesec vaša navijačica. 

< Sporočilo je popravil lily32 -- 10.12.2012 16:57:52 >

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?