GregUr
|
No, prvo trepetajoče dejanje za mano. H sreči uspešno, čeprav najprej ni kazalo tako. Od sedaj naprej ne kupim niti enkrat več First Sign, niti ga ne priporočam, celo vsem, ki nanjga lulate, vam v primeru negativnega rezultata svetujem, da ponovite test s katerimkoli drugim znanilcem nosečnosti... Namreč... ITAK sem bla čist iz sebe, zbudila sem se ob treh zjutraj, ful me je lulat tiščalo, ampak sem si sama pri sebi mislila, da tko brutalna pa že nisem da bi takrat delala test... ja in ni blo druge ob pol štirih vstanem, lulam v lonček, pomočim FS listič, pač ker sem ga nameravala imet za primerjavo s sobotnim FS lističem... nastavim 5 minut, jaz živčna stopam po sobi gor in dol, zanalašč niti enkrat ne pogledam na listič, ker sem res želela, da bo 5 min naokrog. Mela sem tak res fajn filing... ampak itak nekje v glavi pa misel: "kaj pa če ne bo nič?" uglavnem, teh par minut se je vleklo kot najhujši dnevi, kar ni in ni bilo ne konca ne kraja. pa seveda je tut ta prišel in vzamem listič v roke, "ŠOK!"... Kaj zdaj? bolj belo od belega na tem testu nebi moglo bit. na oči so mi prišle solzice... itak mi ni bilo vseeno, ker nekaj pa se je le že začelo... obrnem test pod vsemi mogočimi koti, pa pod luč, pod neonko, pod ledico, iz te strani, one, tako, pa z drugega kota... Ampak videla sem samo žalost in razočaranje. razmišljam, kaj zdaj, po Pušenjakovih besedah, naj bi ob negativnem testu prenehala z Dabrostonom... nisem se še želela kar sprijaznit, ampak poskusila sem še s Clearblue. jbg, 6€ bom "poscala", pa bom videla pri čem sem. V ISTI urin pomočim konico, čakala naj bi 2 minute za razrešitev odgovora. pa ni bilo treba počakat NITI 30 SEKUND! TAKOJ se je izrisala tista magična črtica, ki test naredi popoln tolk o First Signu. po moje nebi blo zgrešeno, če bi se preimenoval v Tenth Sign, ker najbrž preden ti izriše imaš že 9 ostalih nosečniških znakov, med drugim se ti že trebuh vidi... "Jasen rezultat že pred izostankom mestruacije" - my ass Klicala sem še G, sestra mi je rekla, da na UZ se nebi vidlo še nič, itak sama tut to vem, svetovala mi je, naj počakam, da v ordinacijo pride G in takrat pokličem. tko da okrog pol dvanajstih... se pa počutim , drugače ne vem če bi omakala še CB v lulanje tko da upam, da tako tudi ostane!! imaste dovoljenje, da me obarvate roza ampak pod pogojem, da nam vse sledite!! sploh Orešček, Littlesun in ostale stare borke, pa seveda tud vse ostale!! penny, še vedno navijam!!
|