|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
8.12.2012 18:31:59   
GregUr
Night D sem jemala od 16. do 26. dneva cikla 1tbl/12 ur, potem sem nehala, včeraj nič vzela, danes pa spet, ker sem pač nalulala + in ker sem imela rahlo rjavkasto na wc papirju.
Odvisno zarad česa ga jemlješ... jaz ga bom danes in jutri še tko kot sem ga do sedaj, v ponedeljek pa itak kličem svojo G in mi bo povedala kakšno je njeno mnenje. pa videla bom, če bo tele rjave izcedke umirilo. sej sicer niso skos, ampak recimo prej ob recimo 2h popoldne je bil, zdej pa spet nč. po moje sem ga posračkala k sem včeraj nehala jemat in sem ravn lepo zdklala ves sistem user posted image

curly tenkjuu!! upam, da bomo še na avgustokah kakšno skup rekle!! user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 376
8.12.2012 20:23:32   
Shana86
GregUr super novička, vesela sem zate! Čestitam! user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 377
9.12.2012 7:53:48   
witch
GregUr cestitaaaaaam :) lepo nosecnost ti zelim in en zeloooo glasen konec avgusta.
Se ze veselim dovoljenja da te pobarvam :)

punce carice ste! Jaz bi naprej vse po vrsti roza barvala :)

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 378
9.12.2012 9:41:41   
HeLenčica
GregUr, čestitaaaam! user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa zdravo in srečno vse do konca! A so tebi kaj rekli da boš imela cerklažo v naslednji N?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.12.2012 10:24:47   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

GregUr, čestitaaaam! user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa zdravo in srečno vse do konca! A so tebi kaj rekli da boš imela cerklažo v naslednji N?

hvala user posted image sicer se še "borim" z občasnimi rjavimi izcedki, ker sem za en dan prekinla D in upam da je to zarad tega (Pušenjak navaja tudi možnost krvavitev ki naj nebi ble nevarne za plod, prav zaradi prekinitve jemanja D).
drugače pa ja, po uspešno opravljeni NS grem po mašnco user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
9.12.2012 14:31:55   
curly
Pozdravljene!
Najprej me zanima, če mi zna katera povedati, kaj moram spremeniti/narediti, da bom lahko odgovarjala na zasebna sporočila? Namreč nikomur ne morem odpisati. user posted image Pred časom je vse dobro delovalo, zdaj pa ničesar več ne razumem. Pregledala sem nastavitve in ne najdem vzroka!? user posted image

Gregur, mi je prav žal, ampak bom morala tukaj "smetiti" z odgovorom na tvoje vprašanje. Jaz jemljem D 3x1/dan. Tudi jaz sem imela rjave izcedke do petka, je pa res, da sem bila z nečim ful obremenjena, tako da.. verjetno stres vpliva! Upam, da jih zdaj ne bo več, sicer grem pa h G v petek, tako da bomo videli, kaj bo rekel. Če mi uspe usposobit sporočila, ti še kaj več napišem, če pa želiš pa se lahko poveževa preko e-maila. Torej, če si za mi prosim sporoči mail na zs pa ti potem napišem kako je, kaj je novega ipd.

Dajmo še ostale. Smo šele 9.12. pa imamo že 3 nosečke (razen če sem katero že zamudila!), v glavnem kar tako naprej, z veselim in roza decembrom! Navijam za vse vas!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.12.2012 14:48:46   
anckica
Pozdravljene punce,

kakšen krasen dan, sonček + snegec user posted image Ni lepšiga zame!
Sva šla z dragim v mesto in sem kupila pražene mandeljne in zbasala celo vrečo, jao jao user posted image Kako ste kaj, je še katera lulala danes?
Moje user posted image še kar ni, tako da bom jutri še enkrat test ponovila...mah me jezi vse skupaj! Danes že 45 dan user posted image
Po možnosti imam še kako luteinsko cisto ali pa kakšno drugo sranje, grrrr user posted image

No upam da uživate, da se sankate ali pa pijete kavico na sončku.
Lep dan še neprej

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 382
9.12.2012 14:50:46   
Penny
Curly Ne vem kje sploh lahko spreminjaš te nastavitve, mislim, da jih sploh ni user posted image . Pošlji mail kakemu moderatorju?

Jaz sem danes zjutraj nalulala samo 1 črtico, uni tamočni krči so bili samo še včeraj dopoldan in od takrat nič več, ampak joški me pa tudi skoraj nič več ne bolijo, izcedek je že 2 dni rahlo rahlo obarvan, viden samo na papirju (če ne bi imela belega sekret papirja, bi verjetno spregledala). Smo na istem kot prejšnji mesec :) . user posted image verjetno pride jutri (po planu).

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.12.2012 16:31:03   
GregUr
curly sem ti poslala mail user posted image

anckica navijam za plusek, če pa ni vajin mesec, pa ti želim da se ti čimprej ulije tečka. vem kako je čakat pa čakat pa ne vedit kaj čakaš... user posted image user posted image

Penny sej veš da vseeno navijam zate user posted image user posted image user posted image

jst pa komaj čakam jutri. ponavljam test, da vidm pri čem smo in upam na močnejše črtice. bi morale bit jutri, glede na to da sem mela včeri slabše ane? baje na dva dni je priporočljivo... no in pol da pokličem G in ji povem kakšno je stanje...
drugače upam, da je z nosečnostjo vse ok, sam da sem jst s tem k sem v petk prenehala za en dan z D pač zmešala vse skupi. malo pikapokic prosim zame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.12.2012 17:13:14   
curly
Zate, GregUr: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S. Imaš mail! user posted image

Penny, držim pesti in sporočam, da meni na dan, ko bi mogla dobiti user posted image , test še ni pokazal niti sence od druge črtice. Šele 4 ali 5 dni po izostanku je bila KOMAJ VIDNA!!! Držim pesti, da se nama z GregUr pridružiš pri avgustovkah!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.12.2012 17:27:07   
Penny
Hvala, punci. Bomo vidli, kaj bo, a bo rdeče al bo roza oz. modro user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 386
9.12.2012 17:40:36   
LittleSun
GreGur čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image pa srečno do konca user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.12.2012 20:43:11   
ta*mala
Gregur, vse bo vredu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 388
10.12.2012 8:25:58   
GregUr
najprej tole, pol pa cela zgodba user posted image

A BO?! user posted image

user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.12.2012 8:39:32   
LittleSun
GregUr zagotovo bo user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa danes take trenutke kot jih je imela witch v petek user posted image user posted image sem malo zbolela, grlo in to in sem čisto poklapana user posted image

witch ti si danes že ok?

curly kako si? Že kak znakec? Slabost?

oreh in ti? Kako se počutiš? Zalogo si si že naredila? testov mislim user posted image user posted image user posted image

Lep začetek tedna želim.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.12.2012 8:42:48   
GregUr
No, prvo trepetajoče dejanje za mano. H sreči uspešno, čeprav najprej ni kazalo tako. Od sedaj naprej ne kupim niti enkrat več First Sign, niti ga ne priporočam, celo vsem, ki nanjga lulate, vam v primeru negativnega rezultata svetujem, da ponovite test s katerimkoli drugim znanilcem nosečnosti... user posted image
Namreč... ITAK sem bla čist iz sebe, zbudila sem se ob treh zjutraj, ful me je lulat tiščalo, ampak sem si sama pri sebi mislila, da tko brutalna pa že nisem da bi takrat delala test... ja in ni blo druge user posted image ob pol štirih vstanem, lulam v lonček, pomočim FS listič, pač ker sem ga nameravala imet za primerjavo s sobotnim FS lističem... nastavim 5 minut, jaz živčna stopam po sobi gor in dol, zanalašč niti enkrat ne pogledam na listič, ker sem res želela, da bo 5 min naokrog. Mela sem tak res fajn filing... ampak itak nekje v glavi pa misel: "kaj pa če ne bo nič?" uglavnem, teh par minut se je vleklo kot najhujši dnevi, kar ni in ni bilo ne konca ne kraja. pa seveda je tut ta prišel in vzamem listič v roke, "ŠOK!"... Kaj zdaj? bolj belo od belega na tem testu nebi moglo bit. na oči so mi prišle solzice... user posted image itak mi ni bilo vseeno, ker nekaj pa se je le že začelo... obrnem test pod vsemi mogočimi koti, pa pod luč, pod neonko, pod ledico, iz te strani, one, tako, pa z drugega kota... user posted image user posted image user posted image Ampak videla sem samo žalost in razočaranje. razmišljam, kaj zdaj, po Pušenjakovih besedah, naj bi ob negativnem testu prenehala z Dabrostonom... nisem se še želela kar sprijaznit, ampak poskusila sem še s Clearblue. jbg, 6€ bom "poscala", pa bom videla pri čem sem. V ISTI urin pomočim konico, čakala naj bi 2 minute za razrešitev odgovora. pa ni bilo treba počakat NITI 30 SEKUND! TAKOJ se je izrisala tista magična črtica, ki test naredi popoln user posted image

tolk o First Signu. po moje nebi blo zgrešeno, če bi se preimenoval v Tenth Sign, ker najbrž preden ti izriše user posted image imaš že 9 ostalih nosečniških znakov, med drugim se ti že trebuh vidi... "Jasen rezultat že pred izostankom mestruacije" - my ass user posted image user posted image

Klicala sem še G, sestra mi je rekla, da na UZ se nebi vidlo še nič, itak sama tut to vem, svetovala mi je, naj počakam, da v ordinacijo pride G in takrat pokličem. tko da okrog pol dvanajstih... user posted image

se pa počutim user posted image , drugače ne vem če bi omakala še CB v lulanje user posted image tko da upam, da tako tudi ostane!! user posted image user posted image user posted image

imaste dovoljenje, da me obarvate roza user posted image ampak pod pogojem, da nam vse sledite!! sploh Orešček, Littlesun in ostale stare borke, pa seveda tud vse ostale!! penny, še vedno navijam!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.12.2012 8:49:59   
witch
GregUr user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa res lepa črtica user posted image Zdaj pa le pozitivno in srečno do konca user posted image

LS me še nosi. Še nisem čisto prava. Saj veš, tisti odločilni dnevi, ko bo teta M spet prišla počasi prihajajo. Glavo gor in naprej! Uspelo nama bo!

Za petek punce HVALA user posted image user posted image user posted image Življenje je takoj mičkeno lepše, če te nekdo razume in ve potolažiti.

Katoti čestitke tudi tebi. Sem te dala na seznamček, da bo še lepši user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 10.12.2012 8:55:26 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.12.2012 8:54:07   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

8.12.
Katoti user posted image

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)user posted image

11.12.
Penny (2. krog)

12.12
Tammyv

15.12.
puppe (1. krog)

16.12.
pika555
Nikki34
Anonimnauser posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81
lillith82 (12. krog)

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy

x.12.
witch (2. krog po THL)
LittleSun
Jona Klara
Arual
Nessika18
brioš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31

NOSEČK: ___4___

user posted image USPEŠNOST:___12,90__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88, michelle1

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.12.2012 9:02:17   
ta*mala
user posted image user posted image user posted image Gregur! Lep plusekuser posted image

Jaz pa odštevam dneve do naslednjeuser posted image In mislim, da bo še letosuser posted image Tko da zdaj vem, kako je, ko jo komaj čakašuser posted image user posted image user posted image Pomoje je bla O v soboto ali nedeljo... tko da okol 22-23. more pridit M, pol pa poklicat pa se naročt za pregleduser posted image Držite pesti, da mam vse, oz. da nimam kaj viškauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.12.2012 9:20:53   
oreh
o živjo,ste imele lep vikend? Včeraj je bil res prelep sončen dan.
Ja, LS, mislim na delanje zalog, ampak bi si s tem samo škodila. Čeprav imam vsakih 5 minut drug načrt, enkrat se počutim kot da bom brez testa zdržala do petka, enkrat sem že na poti do hodnika in čimprej v lekarno, enkrat si mislim, da če si ga nabavim šele jutri sem carica....
Pa ne zato, ker bi nalulala minus, saj vem, da če ima za biti +, je lahko tudi šele 14. dan, bolj za to še ne bi testa delala, ker pol pa res na nič drugega ne bi mislila. Zdej vsaj mislim še na to kaj bi lahk v naslednje pol ure še pojedla,... pa se mi kar paše zaposliti s stvarmi, tako da malo pozabim. Sej veš, ko pa enkrat začneš lulat je pa konc.

Gregur, čestitke še enkrat!

Ls, upam, da te tele misli kmalu zapustijo!user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.12.2012 9:27:54   
witch
oreh saj bo hitro konec tedna user posted image tudi jaz ga čakam user posted image tudi pri meni bo enkrat takrat dan d. Tak da te čisto razumem. Svetujem ti eno dobro knjigo, pa se pokrij do nosu, pa čajka in uživaj user posted image jaaaaaa ali pa naredi take čudovite voščilnice za sorodnike user posted image ali pa se že piškotke spravi peč user posted image Jaz sem hvala bogu na polno zaposlena in grejo dnevi kar mimo mene. Naj ti hitro mine user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.12.2012 9:33:18   
Katte
Izgleda, da bo december 2012 mesec za stare borke user posted image  user posted image  user posted image !
Čestitam, GregUr, pa srečno do konca.

Zdaj pa ostale stare borke (in tudi nove seveda)!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 397
10.12.2012 9:43:18   
Anonimen
Ojla,

prosim če še mene dodate med navijačice, saj navijam za VSEEEE vas user posted image user posted image user posted image . Pa lahko se me tudi doda pod 14.12. (1.krog po SS)..čeprav sumim, da bo v roku dveh dni že priteklo user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
10.12.2012 9:47:28   
tara04
Pozdravljene,

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za vse 4 user posted image !
BRAVO ! Zdej pa vse po njihovih poteh !

Za nami je "ovulacijski vikend" sedaj pa mučno čakanje user posted image . Žal nisva imela prilike, da bi bila pridna, ampak vseeno upam na najboljše..
V četrtek sem imela šibko črtico na ovul.testu, v petek pa je bila enako močna kot kontrolna. V soboto zopet šibka.
Ker se nisva dosti videla, sva uspela samo v petek zvečer, zdaj pa močno upam, da je bilo dovolj! In da bo tokrat december naš mesec...Sedaj bi bil pa že res čas, saj se trudiva že 1,5 leta.

Držim pesti za vse čakajoče, mesec smo začele dobro in upam, da ga tako tudi nadaljujemo !!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.12.2012 9:48:31   
oreh
user posted image user posted image  Witch si me pa čist zadela! Mene edino ustvarjanje v teh dneh pomiri, sem že darilca naredila, pekla, voščilnice za vso žlahto, da jih prepošljejo naprej, venčke za sosede, sedaj sem v fazi izdelave jaslic. Sicer nisem verna, so mi pa ti običaji zlo lepi in sedaj imam več kot preveč časa, pa sem se spravila ustvarjati še malo na to temo. Sem že mojmu rekla, nej mi priskrbi en štant pred hišo, da bom lahk še kej prodala.

Za knjige pa jaz nisem, more bit že prvi odlomek ful dobro napisan, da me pritegneuser posted image . Če se prav spomnim, a ti zdej začneš s špikami?

Katte hvala za lepe želje!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako sploh pride otrok na svet?
Že od osnovne šole vam je najbrž precej jasno, kako se naredi otroka. Pa vendar, vprašajmo se, kdaj se proces v resnici ...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!