|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
8.12.2012 8:44:38   
GregUr
ah javljam, da sem nascala - . user posted image user posted image user posted image no čeprav je 13 dni po O, naj bi se že kaj pokazalo, ampak če je bla v sredo vgnezditev, ma še čas.
gate so pa še bele user posted image

Penny user posted image user posted image saj veš, da vem kako se počutiš. verjamem da si jezna, sem bla jaz na istem. škoda... no ampak saj se še ni ulila user posted image

kolk ste kaj zamedeni?! user posted image user posted image mi smo čist user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.12.2012 8:51:47   
GregUr
VEM da nebi smela. ampak še enkrat sem šla gledat tale fkn FS!! in JE!! ampak fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul bleda. oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo če slikam se ne bo vidlo nič, ker morš reees pod lučko gledat. očitno sem bla zjutri preveč čorava user posted image

o šit, o šit, kdaj naj zdej še 1x?! user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.12.2012 9:41:28   
GregUr
sem šla delat še s FS plastično palčko in ja, po 5 minutah JE ČRTICAAAAAAA... user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.12.2012 9:47:21   
Penny
Jutro user posted image .

Smo zamedeni malo. Lep pogled skozi okno je in na srečo mi ni treba ven user posted image .

Ma jezna sem zaradi tega čudnega izcedka, ki pa ga danes zjutraj itak nič več ni. Se mi zdi, da je bilo prejšnji cikel isto... Krče imam pa tudi danes še dokaj močne (tako kot prvi dan M - ni zdaj za omedlevat, tudi tablete ne vzamem nobene, samo tako, kar fajn me stiska no user posted image .) Moram it novembrsko temo prebrat, da vidim, kaj sem še tam napisala.

A si pogledala v roku 10 minut test? Ker če nisi, pol ... saj veš :).

EDIT:

user posted image user posted image user posted image za črticooo

< Sporočilo je popravil Penny -- 8.12.2012 9:48:33 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.12.2012 9:48:08   
ta*mala
user posted image user posted image user posted image Gregur!!! Ful sem vesela zate, za vaju... user posted image Zdaj se pa res pazi!!! Pa da gre vse tako, kot mora it do konca.user posted image

p.s. jaz ti sledim januarjauser posted image am, pa 3 bomo meluser posted image user posted image user posted image ...joke... js upam na 2user posted image Mojem se je pa dons ponoč sanjal da sva dobila trojčkeuser posted image

Navijam tud za Penny in vse ostale... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 355
8.12.2012 9:49:26   
GregUr
Penny, prvega nisem, zdej drugega pa sem. pa JE!
na tem drugem k je plastični - on kao dražji, se ful lepše vidi, sem tut slikala, ampak se na sliki ne vid dober, ker je tisto plastično okno čez in moti. v živo se pa prov lepo vidjo user posted image brez domišljije user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.12.2012 9:52:47   
GregUr
hvala ta*mala upam da bo res tko kot more bit. sej itak še nisem dojela. ure bojo dons se vlekle ko leta, ker moj šele ob 4h pride domov, itak mu ne mislim po telefonu to povedat... user posted image
vidva pa itak januarja takoj na naslednji tir!! user posted image user posted image
ostale pa sej ste slišale da je cena usranih gat za januar visoka user posted image tko da MOČNO NAVIJAM ZA OSTALE!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.12.2012 9:56:45   
Nikki34
user posted image kaj ste carice user posted image user posted image  vse je roza user posted image user posted image ... bravo!! GregUr - BRAVO!!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.12.2012 9:59:31   
ta*mala
Moj je zdj neki šparoven user posted image mi je mal sumljiv... pomoje misl, da če en mesc ne bova, da bo v prvo rataluser posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.12.2012 10:18:21   
NeJa88
GregUr braaavo user posted image user posted image user posted image  Čestitke, čestitke :) Najlepši so pomoje to odzivi od boljših polovic :)
No, jz ta mesec še ostajam med navijačicami, v 2013 pa štartamo po drugo štručko :) Sva se tako odločila. No ubistvu me je moj prepičal. In upam, da ne bo trajalo spet tolk časa kot za prvo. That's it... Skidal smo zunaj, počakamo še na večer in potem akcijauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.12.2012 10:33:20   
tara.81
GregUr ČESTITAM user posted image user posted image user posted image , ta december je pa res lep. Kar tako naprej punce! Witch mene tudi pod navijačice prosim. Punce, dejte držati pesti, da naju Reš kmalu da v postopek, da bova lahko tudi midva imela možnost zagledat user posted image .

Danes sva pa šla s psičko na sprehod po snegecu in se počutim kot nova. Res je lepo zunaj, kljub mrazu.

Sem pa zdaj delala spet O test in o črtici ne duha ne sluha. Možno, da tudi jaz ne bom imela O kljub klomifenu? BT se mi je sicer nekoliko povečala, izcedka pa nikjer user posted image .

(odgovor članu NeJa88)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.12.2012 10:34:40   
anckica
Gregur čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa srečno in varno do konca user posted image user posted image user posted image

Meni je tako lepo ko vidim tale snegec user posted image Pa danes gremo v mesto lučke gledat pa stojnice, upam da bo moj dobro razpoložen in mi celo kaj kupi user posted image
Jst seveda še vedno v čakanju user posted image , danes je že 44 dan user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.12.2012 10:42:18   
GregUr
hvala punce, čeprav je še vse v zraku. ne me še barvat, dejmo rajši do pondeljka počakat. user posted image

ta*mala kr reč mu da more une stare knedlce vn vržt, tam ni nč dobrga notr user posted image user posted image

tara.81 januarja ko sem prvič zanosila, (sem šla prav na forum nazaj brat) nisem imela nobenega O izcedka, suho cel mesec, na koncu user posted image , zdej pa isto. s tem da O test je sicer bil pozitiven, ampak je bila črtica za en odstotek vseeno šibkejša kot kontrolna, ampak sem vedla da je + po tem, ker je bila naslednje jutro črtica komaj vidna.
Sicer se ne spoznam na Klomifen, ampak sem brala punce k so ga imele, da je tudi od doze odvisno user posted image

Moj user posted image pa po moje že sumi. včeraj me je vprašal zakaj tolk lulat hodim (pa sem res ful velikrat šla), pol se mi je smejal, k sem v roku pol ure jedla: mlečnega parklja, kakav, potem tortilijin čips, koruzo iz konzerve, kislo smetano, za tem pa še pol kg klementin user posted image user posted image

sem pa začela Dabroston spet jemat 2tbl na dan. tut pušenjak pravi da se mu zdi tko pametno, v ponedeljek pa naj spet test delam in če bo + se naročim h G, če pa ne, pa preneham D jest.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.12.2012 11:12:59   
Penny
GregUr, kako pa kaj tvoja BT? Moja je danes padla za 0,5°C. Če bo jutri spet padla, potem je user posted image res na poti, če bo pa narasla, imam še upanje baje user posted image . Čeprav za VK je 11. dan po O mal pozno baje user posted image . Grrrrr, spet se grizem in malo upam.

(Pa očitno imam res BT v lutealni fazi okoli oz. malo pod 37°C, ker danes mi je enako vroče kot včeraj, a BT za pol stopinje nižja. Pa sem še nekaj novega se naučila o sebi user posted image .)

< Sporočilo je popravil Penny -- 8.12.2012 11:20:06 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.12.2012 11:19:50   
GregUr
Penny, včeraj je bla 36,5, danes 36,7.

user posted image

glede vgnezditve pa dvomim da je pozno. jst sem jo očitno imela na 10. dan po O. user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 8.12.2012 11:24:47 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.12.2012 11:42:00   
Penny
Moj graf je pa tak čuden.
Mal ga mede, ker ne vstanem čist vsak dan enako (delam od doma in imam malo več svobode glede tega), pa po možnosti se kdaj v zgodnejših jutranjih urah še zbudim in valda najprej merim BT, pol grem pa še lulat, ker tiščala pa že ne bom, za vstat mi pa še ni user posted image . In pol mi te prazne krogce meče. user posted image Naslednji mesec bom kar budilko imela za merjenje BT, po mojem še najbolš.

user posted image

PS: ko malo gledam grafe v oni zbirki, pa še tvojega in mojega, ugotavljam, da noben ni kaj ful velik priden glede BD. Midva sva tudi samo 5x ta mesec, pa zgleda po O se nobenmu ne da več kaj velik user posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.12.2012 11:43:25   
Katoti
Gregur user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitro v lekarno po BC mini, jaz sem včeraj z jutranjim urinom nalulala na FS zeloooooo bledo črtico, si rabil še domišljijo zraven da si jo videl, ponovim popoldan z BC mini in se je izrisala zelo lepa druga črtica!

Tako, da tale FS je en drekec pekec! user posted image

In čestitkeeee!!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.12.2012 11:50:52   
Penny
Ni FS drekec pekec, treba je poznat občutljivost testov, pa ti je vse jasno :) .

BC je najbolj občutljiv: 10 enot hormona
FS je srednje občutljiv: 25 enot
CB je najmanj občutljiv: 50 enot

Zato ti BC pokaže prej in bolj močno kot FS. Treba je počakat 2-3 dni, da se hormon podvoji.

(odgovor članu Katoti)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.12.2012 12:07:34   
GregUr
ja mene tut ure medejo. si pa merim takrat, ko moj vstane. se pravi ob pol petih. in pol je različno, včasih moram prej lulat, pa si prej zmerim, včasih ma kasneje službo in itak si ne šlihtam ure za ob pol petih user posted image
Kar se tiče pa BD, sva pa še pol po O, ampak se mi ni zdelo da bi napisala, ker itak nima kej nucat user posted image bo pa zdej prkrajšan moj predragi, k bova mela prepoved user posted image bo morala domišljija delat svoje, da se bojo zadeve na drug način potešile user posted image

Katoti čestitke tut tebi!! user posted image

kar se pa tiče da je FS drekec pekec, bi se pa strinjala, CB res naj bi imel najslabšo občutljivost, pa mi je pri prejšnji nosečnosti z istim urinom narisal lep plusek, FS pa domišljijsko drugo črtico... tko da... pa ne vem zakaj sem ga še 1x kupla user posted image user posted image je pa res hecno, ja, glede na to da je občutljivost testov različna. jst sem trenutno opazla razliko že pri FS lističih in palčki. na palčki se vidi brez domišljije, pa je bil urin kasnejši, ne jutranji. listič je pa domišljijski, pa še to po 5 urah user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 369
8.12.2012 12:26:14   
Penny
Resno, FS ti je dal slabšo črtico od CB? user posted image Moralo bi bit pa ravno kontra. Dobr da vem, ne bom kupovala FS (zaenkrat imam itak še dost zaloge iz ebaya user posted image ).

Jaz pa zapisujem vse BDje, tudi tiste po O user posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.12.2012 12:47:27   
Katoti
Gregur hvala enako user posted image user posted image

Penny drugače je pa moji kolegici tudi FS pokazal zelo rahlo črtico, CB pa prečudovit plusek!

Tako, da nisem ravno prepričana, da bi bil bolj občutljiv od CB-ja! user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 371
8.12.2012 12:56:53   
Penny
Sem pogledala v moj CB test (navaden, ne digitalni) in piše, da je občutljivost 25 mIU/mL, kar je enako kot FS trakovi (tudi imela pred kratkim doma in se spomnim, da sem pogledala občutljivost). Pa sem mislila, da je CB 50 mIU/mL? Očitno so zmanjšali. No kakorkoli, verjamem izkušnjam, itak. Mogoče pa le velja mal dnara mal muske user posted image

(odgovor članu Katoti)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.12.2012 13:50:36   
GregUr
no tale FS plastična palčka ima <25mlU/ml pa se res boljš vid kot pa pri trakcu. pa je praktično isti dan in dvomim da je vrednost v par urah tok poskočila user posted image
sej po enem tednu bo tut FS dobro pokazal obe črtici, pri začetku pa je očitno bolj šepav... user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 373
8.12.2012 15:14:05   
Night
GregUr, čestitam!!!
Upam, da se vam tudi jaz kmalu pridružim. Kako si jemala ta ciklus Dabroston? Jaz jemljem Utrogestan, pa ne vem, ali ne bi povečala doze na 3krat 1 tableto. Pušenjak pravi, da je optimalna 1 tbl na 8 ur, moja G pa mi je naročila 1 tbl na 12 ur.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 374
8.12.2012 16:30:27   
curly
GregUrrrrrrrrr, legenda! Ful vesela zate! Čestitam!!! Lepo in zdravo ter mirno nosečnost ti želim! user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?