Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 8:44:38
|
|
|
|
GregUr
|
ah javljam, da sem nascala - . no čeprav je 13 dni po O, naj bi se že kaj pokazalo, ampak če je bla v sredo vgnezditev, ma še čas. gate so pa še bele Penny saj veš, da vem kako se počutiš. verjamem da si jezna, sem bla jaz na istem. škoda... no ampak saj se še ni ulila kolk ste kaj zamedeni?! mi smo čist
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 8:51:47
|
|
|
|
GregUr
|
VEM da nebi smela. ampak še enkrat sem šla gledat tale fkn FS!! in JE!! ampak fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul bleda. oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo če slikam se ne bo vidlo nič, ker morš reees pod lučko gledat. očitno sem bla zjutri preveč čorava o šit, o šit, kdaj naj zdej še 1x?!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 9:41:28
|
|
|
|
GregUr
|
sem šla delat še s FS plastično palčko in ja, po 5 minutah JE ČRTICAAAAAAA...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 9:47:21
|
|
|
|
Penny
|
Jutro . Smo zamedeni malo. Lep pogled skozi okno je in na srečo mi ni treba ven . Ma jezna sem zaradi tega čudnega izcedka, ki pa ga danes zjutraj itak nič več ni. Se mi zdi, da je bilo prejšnji cikel isto... Krče imam pa tudi danes še dokaj močne (tako kot prvi dan M - ni zdaj za omedlevat, tudi tablete ne vzamem nobene, samo tako, kar fajn me stiska no .) Moram it novembrsko temo prebrat, da vidim, kaj sem še tam napisala. A si pogledala v roku 10 minut test? Ker če nisi, pol ... saj veš :). EDIT: za črticooo
< Sporočilo je popravil Penny -- 8.12.2012 9:48:33 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 9:48:08
|
|
|
|
ta*mala
|
Gregur!!! Ful sem vesela zate, za vaju... Zdaj se pa res pazi!!! Pa da gre vse tako, kot mora it do konca. p.s. jaz ti sledim januarja am, pa 3 bomo mel ...joke... js upam na 2 Mojem se je pa dons ponoč sanjal da sva dobila trojčke Navijam tud za Penny in vse ostale...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 9:49:26
|
|
|
|
GregUr
|
Penny, prvega nisem, zdej drugega pa sem. pa JE! na tem drugem k je plastični - on kao dražji, se ful lepše vidi, sem tut slikala, ampak se na sliki ne vid dober, ker je tisto plastično okno čez in moti. v živo se pa prov lepo vidjo brez domišljije
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 9:52:47
|
|
|
|
GregUr
|
hvala ta*mala upam da bo res tko kot more bit. sej itak še nisem dojela. ure bojo dons se vlekle ko leta, ker moj šele ob 4h pride domov, itak mu ne mislim po telefonu to povedat... vidva pa itak januarja takoj na naslednji tir!! ostale pa sej ste slišale da je cena usranih gat za januar visoka tko da MOČNO NAVIJAM ZA OSTALE!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 9:56:45
|
|
|
|
Nikki34
|
kaj ste carice vse je roza ... bravo!! GregUr - BRAVO!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 9:59:31
|
|
|
|
ta*mala
|
Moj je zdj neki šparoven mi je mal sumljiv... pomoje misl, da če en mesc ne bova, da bo v prvo ratal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 10:18:21
|
|
|
|
NeJa88
|
GregUr braaavo Čestitke, čestitke :) Najlepši so pomoje to odzivi od boljših polovic :) No, jz ta mesec še ostajam med navijačicami, v 2013 pa štartamo po drugo štručko :) Sva se tako odločila. No ubistvu me je moj prepičal. In upam, da ne bo trajalo spet tolk časa kot za prvo. That's it... Skidal smo zunaj, počakamo še na večer in potem akcija
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 10:33:20
|
|
|
|
tara.81
|
GregUr ČESTITAM , ta december je pa res lep. Kar tako naprej punce! Witch mene tudi pod navijačice prosim. Punce, dejte držati pesti, da naju Reš kmalu da v postopek, da bova lahko tudi midva imela možnost zagledat . Danes sva pa šla s psičko na sprehod po snegecu in se počutim kot nova. Res je lepo zunaj, kljub mrazu. Sem pa zdaj delala spet O test in o črtici ne duha ne sluha. Možno, da tudi jaz ne bom imela O kljub klomifenu? BT se mi je sicer nekoliko povečala, izcedka pa nikjer .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 10:34:40
|
|
|
|
anckica
|
Gregur čestitam zdaj pa srečno in varno do konca Meni je tako lepo ko vidim tale snegec Pa danes gremo v mesto lučke gledat pa stojnice, upam da bo moj dobro razpoložen in mi celo kaj kupi Jst seveda še vedno v čakanju , danes je že 44 dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 10:42:18
|
|
|
|
GregUr
|
hvala punce, čeprav je še vse v zraku. ne me še barvat, dejmo rajši do pondeljka počakat. ta*mala kr reč mu da more une stare knedlce vn vržt, tam ni nč dobrga notr tara.81 januarja ko sem prvič zanosila, (sem šla prav na forum nazaj brat) nisem imela nobenega O izcedka, suho cel mesec, na koncu , zdej pa isto. s tem da O test je sicer bil pozitiven, ampak je bila črtica za en odstotek vseeno šibkejša kot kontrolna, ampak sem vedla da je + po tem, ker je bila naslednje jutro črtica komaj vidna. Sicer se ne spoznam na Klomifen, ampak sem brala punce k so ga imele, da je tudi od doze odvisno Moj pa po moje že sumi. včeraj me je vprašal zakaj tolk lulat hodim (pa sem res ful velikrat šla), pol se mi je smejal, k sem v roku pol ure jedla: mlečnega parklja, kakav, potem tortilijin čips, koruzo iz konzerve, kislo smetano, za tem pa še pol kg klementin sem pa začela Dabroston spet jemat 2tbl na dan. tut pušenjak pravi da se mu zdi tko pametno, v ponedeljek pa naj spet test delam in če bo + se naročim h G, če pa ne, pa preneham D jest.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 11:12:59
|
|
|
|
Penny
|
GregUr, kako pa kaj tvoja BT? Moja je danes padla za 0,5°C. Če bo jutri spet padla, potem je res na poti, če bo pa narasla, imam še upanje baje . Čeprav za VK je 11. dan po O mal pozno baje . Grrrrr, spet se grizem in malo upam. (Pa očitno imam res BT v lutealni fazi okoli oz. malo pod 37°C, ker danes mi je enako vroče kot včeraj, a BT za pol stopinje nižja. Pa sem še nekaj novega se naučila o sebi .)
< Sporočilo je popravil Penny -- 8.12.2012 11:20:06 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 11:19:50
|
|
|
|
GregUr
|
Penny, včeraj je bla 36,5, danes 36,7. glede vgnezditve pa dvomim da je pozno. jst sem jo očitno imela na 10. dan po O.
< Sporočilo je popravil GregUr -- 8.12.2012 11:24:47 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 11:42:00
|
|
|
|
Penny
|
Moj graf je pa tak čuden. Mal ga mede, ker ne vstanem čist vsak dan enako (delam od doma in imam malo več svobode glede tega), pa po možnosti se kdaj v zgodnejših jutranjih urah še zbudim in valda najprej merim BT, pol grem pa še lulat, ker tiščala pa že ne bom, za vstat mi pa še ni . In pol mi te prazne krogce meče. Naslednji mesec bom kar budilko imela za merjenje BT, po mojem še najbolš. PS: ko malo gledam grafe v oni zbirki, pa še tvojega in mojega, ugotavljam, da noben ni kaj ful velik priden glede BD. Midva sva tudi samo 5x ta mesec, pa zgleda po O se nobenmu ne da več kaj velik .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 11:43:25
|
|
|
|
Katoti
|
Gregur Hitro v lekarno po BC mini, jaz sem včeraj z jutranjim urinom nalulala na FS zeloooooo bledo črtico, si rabil še domišljijo zraven da si jo videl, ponovim popoldan z BC mini in se je izrisala zelo lepa druga črtica! Tako, da tale FS je en drekec pekec! In čestitkeeee!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 11:50:52
|
|
|
|
Penny
|
Ni FS drekec pekec, treba je poznat občutljivost testov, pa ti je vse jasno :) . BC je najbolj občutljiv: 10 enot hormona FS je srednje občutljiv: 25 enot CB je najmanj občutljiv: 50 enot Zato ti BC pokaže prej in bolj močno kot FS. Treba je počakat 2-3 dni, da se hormon podvoji.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 12:07:34
|
|
|
|
GregUr
|
ja mene tut ure medejo. si pa merim takrat, ko moj vstane. se pravi ob pol petih. in pol je različno, včasih moram prej lulat, pa si prej zmerim, včasih ma kasneje službo in itak si ne šlihtam ure za ob pol petih Kar se tiče pa BD, sva pa še pol po O, ampak se mi ni zdelo da bi napisala, ker itak nima kej nucat bo pa zdej prkrajšan moj predragi, k bova mela prepoved bo morala domišljija delat svoje, da se bojo zadeve na drug način potešile Katoti čestitke tut tebi!! kar se pa tiče da je FS drekec pekec, bi se pa strinjala, CB res naj bi imel najslabšo občutljivost, pa mi je pri prejšnji nosečnosti z istim urinom narisal lep plusek, FS pa domišljijsko drugo črtico... tko da... pa ne vem zakaj sem ga še 1x kupla je pa res hecno, ja, glede na to da je občutljivost testov različna. jst sem trenutno opazla razliko že pri FS lističih in palčki. na palčki se vidi brez domišljije, pa je bil urin kasnejši, ne jutranji. listič je pa domišljijski, pa še to po 5 urah
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 12:26:14
|
|
|
|
Penny
|
Resno, FS ti je dal slabšo črtico od CB? Moralo bi bit pa ravno kontra. Dobr da vem, ne bom kupovala FS (zaenkrat imam itak še dost zaloge iz ebaya ). Jaz pa zapisujem vse BDje, tudi tiste po O .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 12:47:27
|
|
|
|
Katoti
|
Gregur hvala enako Penny drugače je pa moji kolegici tudi FS pokazal zelo rahlo črtico, CB pa prečudovit plusek! Tako, da nisem ravno prepričana, da bi bil bolj občutljiv od CB-ja!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 12:56:53
|
|
|
|
Penny
|
Sem pogledala v moj CB test (navaden, ne digitalni) in piše, da je občutljivost 25 mIU/mL, kar je enako kot FS trakovi (tudi imela pred kratkim doma in se spomnim, da sem pogledala občutljivost). Pa sem mislila, da je CB 50 mIU/mL? Očitno so zmanjšali. No kakorkoli, verjamem izkušnjam, itak. Mogoče pa le velja mal dnara mal muske
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 13:50:36
|
|
|
|
GregUr
|
no tale FS plastična palčka ima <25mlU/ml pa se res boljš vid kot pa pri trakcu. pa je praktično isti dan in dvomim da je vrednost v par urah tok poskočila sej po enem tednu bo tut FS dobro pokazal obe črtici, pri začetku pa je očitno bolj šepav...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 15:14:05
|
|
|
|
Night
|
GregUr, čestitam!!! Upam, da se vam tudi jaz kmalu pridružim. Kako si jemala ta ciklus Dabroston? Jaz jemljem Utrogestan, pa ne vem, ali ne bi povečala doze na 3krat 1 tableto. Pušenjak pravi, da je optimalna 1 tbl na 8 ur, moja G pa mi je naročila 1 tbl na 12 ur.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 8.12.2012 16:30:27
|
|
|
|
curly
|
GregUrrrrrrrrr, legenda! Ful vesela zate! Čestitam!!! Lepo in zdravo ter mirno nosečnost ti želim!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?