|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
10.12.2012 17:14:45   
NeJa88
Helou punce... No, glede testov sem jz pri prvi delala vedno samo z baby check :) Vedno je prav pokazalo :)
LS in Penny definitivno bo Božiček priskočil na pomoč :) Ker septembra smo super ljudje rojeni ;)
Helenčica jz sem šla pri prvi teden pred PDP na pregled, se niti premikala ni nič. Sem bla že čisto nadležna sama sebi in drugim. Zvečer mi je odtekla voda, drug dan pa smo zibali :) Tako da, dokler ni dneva konec... Pa srečno ko boš na poti v Rim :) Se splača!!!

Dajmo, dajmo, dajmouser posted image user posted image user posted image  Jz še čakam M, ker sploh ne vem, kdaj jo pričakujem, sem si vzela glede teh datumov malo na off in nimam pojma :) No, si zapisujem pomembne dogodke moje miši in to je to :)

Upam, da bo januar super za vse nas :)

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.12.2012 17:19:54   
oreh

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Naj ostanejo tudi tvoje gate bele, da bo december res čaroben.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.12.2012 17:37:45   
Penny
IZVIRNO SPOROČILO: Night

Sem videla, da ste nekaj šimfale čez FS. Jaz imam še enega v omari, čaka na izostanek M, ker prej itak ne testiram več. Je pa v primerjavi s CB res ugoden, mi je kar težko dat toliko za test, če potem negativno pokaže ...

Dobra si, da lahko čakaš na izostanek, jaz sem 1. polulala menda že 24. dan, če ne že kak dan prej user posted image . Mi ni škoda, ker sem itak dobila 32 testov za 2,5 funta. CB bo pa res prišel na vrsto šele 2-3 dni po tistem, ko bo tapoceni test pokazal jasni dve črtici.

Btw, ima katera plačano VIP članstvo na FertilityFriend? Meni je promocijsko danes poteklo in sem tolk jezna, ker se mal preveč cenijo, pa VIP funkcije tut niso tolk neki uau mega hude, da bi dala tolk dnara za članstvo (polna cena je 120$/leto, trenutno mi sicer ponujajo special offer 46$/leto). HAHAHAHA.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.12.2012 17:45:15   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Naj ostanejo tudi tvoje gate bele, da bo december res čaroben.

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image lilly32 upam da bo user posted image

Penny jaz sem kar nekaj časa uporabljala FF. Pa ko mi je kao promocijsko čanstvo poteklo sem naslednji dan normalno vpisala naprej. Mislim da enih funkcij ni bilo. Ampak jih tako nisem uporabljala. Tak da probaj jturi. Meni je delalo normalno naprej (no brez tistih nekih funkcij). BT pa kdaj si imela odnos pa lahko vpišeš naprej.

Jaz sem se tudi naučila, da mora zamujati kar nekaj časa preden delam test. Pri meni je stvar taka. Če imam najkrajši cikel (je to danes), ampak mislim, da so tiste bolečine ob koncu tedna pomenile recimo O in bo cikel daljši. So me pa danes kar fajn začele joške boleti, tak spodnji del trebuha čutim (niso krči, ampak nekaj čutim). Pa proučevanje wc papirja je pokazalo beli tok.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.12.2012 17:53:20   
Penny
Witch: ja, ja, saj lahko vpisujem vse isto kot prej, tudi tiste sekundarne znake (krči, prsi, itd.), samo na grafu mi tega ne kaže (kaže samo BBT+izcedek, SO in teste)+par drugih stvari tudi več ne morem uporabljat (primerjava mojega grafa z ostalimi v bazi, statistika, ...). Ne vela, najprej te navadijo na to, pol pa rečejo "plačaj, če hočeš met" user posted image .

Grem se potolažit z veliko Milko z lešniki. Tko al tko sem že par dni vsa mozoljasta user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.12.2012 17:55:28   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Sem videla, da ste nekaj šimfale čez FS. Jaz imam še enega v omari, čaka na izostanek M, ker prej itak ne testiram več. Je pa v primerjavi s CB res ugoden, mi je kar težko dat toliko za test, če potem negativno pokaže ...

Dobra si, da lahko čakaš na izostanek, jaz sem 1. polulala menda že 24. dan, če ne že kak dan prej user posted image . Mi ni škoda, ker sem itak dobila 32 testov za 2,5 funta. CB bo pa res prišel na vrsto šele 2-3 dni po tistem, ko bo tapoceni test pokazal jasni dve črtici.

Btw, ima katera plačano VIP članstvo na FertilityFriend? Meni je promocijsko danes poteklo in sem tolk jezna, ker se mal preveč cenijo, pa VIP funkcije tut niso tolk neki uau mega hude, da bi dala tolk dnara za članstvo (polna cena je 120$/leto, trenutno mi sicer ponujajo special offer 46$/leto). HAHAHAHA.

nič lažjega user posted image nov račun na gmailu in nov račun na FF, pa si spet za en cikel dobra user posted image samo tečno je vpisovat vse podatke za nazaj user posted image pač da ti jih lahko primerja. drugače pa pali user posted image

princess13 joooj kolk sem te vesela!! user posted image pridem javit, ne skrbi user posted image rečmo da nisi že ti razbobnala user posted image (hecam se) user posted image

no, poročam, da je za mano dan brez izcedkov! Naročena sem tudi na prvi pregled naslednji četrtek, pa dozo D mi je povečala na 3/dan.

navijam!! sploh za božične ovulacije! user posted image user posted image da boste netakobrezmadežno spočele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.12.2012 18:10:00   
Penny
Ja lih da se mi še za nazaj vpisovat pa nov mail si izmišljevat user posted image . Bom že preživela, sam zdaj me jezi, ker mi stalno mečejo pod nos tisti svoj VIP user posted image .

Itak, da ne bo brezmadežno. Meni vedno ostane madež na posteljnini ali pa na gatah user posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.12.2012 18:16:12   
Anonimen
O, tale decemberski seznamček je pa lep! Kar tako naprej, naj bo cel roza!!

Jaz se počasi približujem mojemu dnevu d...m naj ne bi prišla v petek, pa imam kar malo filing da je ne bo, prsi me malo bolijo na dotik... Ne vem pa zakaj me sedaj kar malo panika grabi glede tega user posted image a je res možno da meni plusek pokaže?!? Joj, grozna sem user posted image Seveda bo zelo vesela pluska, zraven pa je malu strahu kaj in kako bo...

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
10.12.2012 18:51:43   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Čakam na izostanek, ker sem na začetku tudi jaz testirala, pa sem potem vedno dobila M naslednji ali celo isti dan. Ne maram gledat tiste ene samcate črtice več in je res bolje, odkar ne testiram več. Sploh pa na 24. dan bolj redko prav pokaže, če imaš 28. dnevni cikel. Malo prezgodnja si user posted image

lily32, hvala za link. Torej, rumeno telesce se sprosti iz folikla, kar pomeni, da imam vsak mesec ovulacijo (vsaj neki dobrega user posted image ), problem je edino pri tem, da moje telesce prehitro propade.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.12.2012 19:46:10   
Iskrica 86
Čestitke vsem srečkam user posted image in srečno do konca.

Vse ki pa še čakate polivam z veliko, veliko, veliko ROZA BARVE

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.12.2012 20:01:23   
Penny

Sploh pa na 24. dan bolj redko prav pokaže, če imaš 28. dnevni cikel. Malo prezgodnja si user posted image

Vem, neučakana sem. Saj pol ko dobim user posted image , se sama sebi zdim neznansko smotana, da nisem mogla počakat teh par dni, ampak dokler ne priteče, bi pa lahko lulala na test celo večkrat na dan, če se ne bi zadrževala user posted image .

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.12.2012 21:51:33   
ta*mala
ce ma user posted image mlade...jih ma velik...po vseh slabih stvareh v zadnjih casih mi se pogodbe niso podaljsal...user posted image zdj pa sploh ne vem, kako naprej...user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.12.2012 7:34:22   
GregUr
Penny ja pol ti pa na žalost ne preostane drugega kot to, da plačaš user posted image

Anonimnauser posted image a veš da takrat, ko nekje globoko v sebi verjameš da je to to, potem tudi JE to to? Jst če nebi čutla (ne znam opisat občutka, ampak pač imaš ga), sploh nebi šla delat še CB po negativnem FS. user posted image navijam

Night jst sem zaradi suma na popuščanje RT dobila Dabroston. Koliko časa imaš od O do M? če imaš manj kot 9 dni, šibej h ginekologu, brez veze da čakaš v nedogled, ker je men lepo povedala, da možno da vsak mesec pride do oploditve ampak do vgnezditve pa ne more. pa še dabroston zadebeli sluznico in je tako vgnezditev uspešnejša... user posted image

ta*mala žal mi je za tvojo službo... user posted image user posted image user posted image ampak vedno pravim, da je vse za nekaj dobro, čeprav to na prvi pogled izgleda kot katastrofa, sam na dolgi rok pa se izkaže kot nekaj, kar pač "moraš dat skoz". lepo se pomiri, pa svoje telo pripravi na pikico v januarju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 438
11.12.2012 7:52:26   
LittleSun
Helenčica zadnji mesec in v tem mrazu, vso jamranje ti je dovoljeno user posted image user posted image čakamo na dan d user posted image user posted image

pri meni spet bele gate user posted image user posted image zgleda, le ni bila M, tako da bomo še za par dni prestavili in nebo akckcije na božič. Me je že prejšnji mesec tako zajebavalo in potem je prišla šele po 10 dneh od prvega močnega izcedka. Me to tako jezi, da ne morem povedati user posted image user posted image
ampak danes se ne dam, sem se zbudila zelo dobre volje. Vaga je bila danes z mano zelo prijaznauser posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.12.2012 7:55:51   
Tippi
Helou piške! user posted image
Kje so zdaj ti pluski???? ne se za.je.ba.vat!! user posted image
Navijam še naprej! za vse, stare in nove borke! December je res tak lep čas, da mora bit kičast in rozast! user posted image
Evo en kufetek za vasuser posted image , potem pa akcija user posted image , brez zabušavanja, ja? user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 11.12.2012 7:56:45 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.12.2012 9:41:02   
bybyka_1987
lep pozdrav punce...pridruzila bi se vam...tudi sama cakam na user posted image user posted image ...imam pa ze doma 2 soncka stara 6 in 3 lete :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 441
11.12.2012 10:45:42   
bybyka_1987
NeJa88
imam vprasanje mogoce se vam bo zdelo neumno ampak stvar je taksna...na mnogih forumih sem prebrala da je mozno zanositi tudi do 2 dni pred menstruacijo....naj omenim da imam reden 28dnevni ciklus prav tako ovulacije tocne...torej 2.12.sma se imela odnose 3.12. pa je prisla menstruacija bila je tako kot ponavadi prve 2 dni mocnejsa,koscki ampak tokrat brez kakih posebnih krcev,potem pa je se trajala dobra 2 dni in konec...(ponavadi traja polnih 6 dni),torej potem en dan po koncu sem pa imela se 2dni krvavitev (sobota,nedelja)bila je tako redka svetlo rdeca...in sem iz firbca nardila test saj mi je bilo izredno slabo in glavobol vceraj celi dan(kolobarje imam temnejse in vecje) in je pokazalo zelo bledo drugo crtko(uporabila baby check) ampak sele kaksno urco po testiranju in danes prav tako uporabila jutranji urin ampak je stal celo urco :S vceraj je bila malcek bol vidna crtka kot danes...
pise sicer da naj nebi upostevala kasnejsih rezultatov po 10min ampak pri prvi nosecnosti ki je bila nenacrtovana mi je tudi sele po 10minutah pokazalo + in nisem upostevala pa imam sedaj 6let staro pupiko!imela sem normalno krvavitve 2meseca znakov nic...pri drugi nosecnosti isto sele dolgo po 10minutih...ampak so bili potem kasnejsi testi hitrejsi....
prosim za mnenja...ali se pocakam 3 dni in nardim clearblue?

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 11.12.2012 10:47:44 >

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.12.2012 11:04:28   
bybyka_1987
aja pa se opravicujemce sem tecna danes se je se pojavla sluz gosti strikci...malo vlecejo na roza obarvano...za O je se prehitro k je komaj 8dan od prvega dne menze

Neposredna povezava do sporočila: 443
11.12.2012 11:09:01   
waja
za testke sicer ne vem, sigurno pa ni mogoče zanosit 2 dni pred M. Jajčece se lahko oplodi le med ovulacijo, pol pa traja 6,7, nekaterim celo 11 dni da se vgnezdi v maternično sluznico. šele po tem traja tudi nekaj dni, da imaš v urinu dovolj veliko koncentracijo hormona, da ti test pokaže user posted image , spet pri vsaki punci drugače. Mozno pa je zanosit 2 dni PO M, če imaš takrat slučajno krajši cikel in je ovulacija hitro po M.

Neposredna povezava do sporočila: 444
11.12.2012 11:43:06   
bybyka_1987
http://med.over.net/forum5/read.php?11,290622

tle je nekaj primerov in tudi odgovor dr.pusenjaka

sicer pa je meni tudi malo verjetno...pustimo se presenetit :)
itaq pa grem veselo na delo :) dalje :)

(odgovor članu waja)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.12.2012 11:50:51   
Penny
Evo mene s pregleda pri ginekologu user posted image .
Strah je bil povsem odveč. Sestra je samo komentirala "aja, pol mate pa zdaj M", ko sem ji povedala datum ZM in sem samo rekla ... 7 mesecev bla bla bla user posted image in je rekla "ja, se bosta pa samo malo pogovarjala" user posted image . In sva se, menda sem bla ene pol ure not. Fajn stric ta moj novi ginekolog. Marca grem na PAP in če do takrat ne bo pluska na testu, mi komot že da kako dodatno pomoč (progesteron glede na une moje izcedke pred M) ali pa napotnico za neplodnostno. Nč ne komplicira, vse se da zmenit. Sem mu še moj BBT graf kazala na telefonu (je reku, da lepo kaže), pa M koledarček pa vse user posted image . Ja, fajn je blo user posted image . Zdaj grem pa kosilo kuhat user posted image .

GregUr user posted image user posted image

PS: katera lula naslednja?

(odgovor članu waja)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.12.2012 12:07:15   
bybyka_1987
super :)
jaz ponovim se v cetrtek ali petek...upam da bo kaj :)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.12.2012 12:22:19   
puppe
jaz še čakam, ampak me neki čudno spodaj v trebuhu zvija tako, da bo vrjetno tudi ta mesec prišla user posted image ....no zaenkrat še čakam, dobila pa naj je nebi 15. držim pesti da je ne zagledam user posted image  in polivam z roza, veliko roza barveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
11.12.2012 14:01:48   
savanah
hey heyuser posted image
Najprej čestitke vsem novim nosečkam!!super steuser posted image ..pa da se mal potožim sem gor.danes sem delala test FS in čist bel (joj kako ga sovražim res, čist vsak je bil še BEL!!)-GA NE KUPIM VEČ!user posted image . res dans sem pa tolk slabe volje, cel mesec nism nč misnla na to, pol pa pride ta dan M od nikjer, vsa vesela delam test pol pa nič. in me je potolklo. pa niti nisem žalostna ampak jezna! KAKO??!! zakaj NE??user posted image ..mal se tolažim ker sm brala poste od GregUr, glede FS testovuser posted image , tko da upam da so to res za en k* testiuser posted image ...mam doma še BC pa nevem a naj ga delam jutri zjutraj (drugač bi ga najrajš še dansuser posted image ) al počakam še par dniuser posted image ??Drugač M bi mogla dobit nekje od 8. pa do 13. (nevem zmešani cikli)

(odgovor članu NeJa88)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   [Brisano sporočilo]
11.12.2012 14:09:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?