Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 21:07:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro kava, potem pa greva v čebelarski center, v merkura ter v leclerca. tak pač je, ko se dedu popoldan ne da nikamor iti Bi mi javila kake so kaj cene v čebelarskem? Jaz bi rabila flaške navadne za liker... Na prejšnji strani so linki.Pod 1€ je cena. poceni je, pa velika izbira. jaz sem kupila dve flaši 0,5l in eno flašo 0,7l ter tri navoje, pa sem plačala manj kot 2€. idi pogledat Ja,saj bom šla,sem že mislila it,pa ni blo cajta.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 6:45:50
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 6:46:42
|
|
|
|
matcar
|
Auf že od 5:45,kafe pa malo net.Ven pa ne glejte,da ne ratate slabe volje!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 8:30:35
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, prav lepo je zunaj, če sediš notri na toplem . kavaaaa me kliče!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 8:44:14
|
|
|
|
majakla
|
jUTRO Ful je lepo. Komaj čakam, da gremo na vikend. Risanke, kakav, kava, kurjava ;) , in zvok šauflanja - ati in deda - neprecenljivo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 9:18:30
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Še dobro da smo šli včeraj v Prlekijo pogledat babico in dedija, ker danes bi nas zametlo. Je pa Miklavž tam med drugim pustil kombinezon, pa pri mojih enako. Ni se dobro zorganiziral Pa oba enake številke. Zunaj pa je super...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 9:37:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Še dobro da smo šli včeraj v Prlekijo pogledat babico in dedija, ker danes bi nas zametlo. Je pa Miklavž tam med drugim pustil kombinezon, pa pri mojih enako. Ni se dobro zorganiziral Pa oba enake številke. Zunaj pa je super... je fajn imet 2, za preoblečt, pa vrtec, pa ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 9:41:18
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spala do 9h. Se pozna da je Luka pri babici in dedku. Pa želja se mu je uresnična. Sneg je, da bo lahko delal sneženega moža.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 9:42:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Še dobro da smo šli včeraj v Prlekijo pogledat babico in dedija, ker danes bi nas zametlo. Je pa Miklavž tam med drugim pustil kombinezon, pa pri mojih enako. Ni se dobro zorganiziral Pa oba enake številke. Zunaj pa je super... je fajn imet 2, za preoblečt, pa vrtec, pa ... Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 9:48:25
|
|
|
|
ly117
|
Karmen mogoče si spregledala moj post ali si pa mislila da te malo hecam, imam jaz nekaj storžev. Seveda če jih še rabiš ti jih z veselje prepustim.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 10:19:43
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Še dobro da smo šli včeraj v Prlekijo pogledat babico in dedija, ker danes bi nas zametlo. Je pa Miklavž tam med drugim pustil kombinezon, pa pri mojih enako. Ni se dobro zorganiziral Pa oba enake številke. Zunaj pa je super... je fajn imet 2, za preoblečt, pa vrtec, pa ... Podpis. Ma ja sem ugotovila ja. Smo šli ven do trgovine s sankami, pa je bil bolj v snegu kot pa na sankah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 10:23:42
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Karmen mogoče si spregledala moj post ali si pa mislila da te malo hecam, imam jaz nekaj storžev. Seveda če jih še rabiš ti jih z veselje prepustim. Hvala...bom šla v cvetličarno prosit če lahko kupim par vej od srebrne jelke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 12:25:47
|
|
|
|
arabela*
|
dan s...snegom obsijan.. smo bile po mestu na sprehodu, pa smrekico smo kar mimogrede kuple; maličke sta se metale po snegu kot zmešane Zdaj pa relax, potem kuhanje, pozno popoldne pa spet ven
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 12:26:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Karmen mogoče si spregledala moj post ali si pa mislila da te malo hecam, imam jaz nekaj storžev. Seveda če jih še rabiš ti jih z veselje prepustim. Hvala...bom šla v cvetličarno prosit če lahko kupim par vej od srebrne jelke V merkurju imaš i soržev in vsega za dekoracije, sem bila včeraj tam in so me full presenetili z izbiro
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 12:27:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx prav lepo je zunaj, če sediš notri na toplem . pa niti ni mrzlo zunaj danes
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 15:07:19
|
|
|
|
arabela*
|
evo....dunajc navaden, radič z jajčko in riž.....gotovo.. tud smrečko sva z mojim na brzake postavla.... Prava zimska idila je zunaj
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 15:48:22
|
|
|
|
ly117
|
Izkusili zimsko idilo. Naredili nekaj podobnega snežaku, potem pa ga je bilo treba seveda podred in narediti predor. Malo se kepali in lovili po snegu. Tako da imamo za danes dovolj snega in bomo lepo ostali notri na toplem.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 17:46:57
|
|
|
|
karmen7
|
Kaj pa ko smo šli pričakat Dedka mraza, pa pridemo tja in nam starši (!!!) povejo, da odpade vse skupaj, ker je kao preveč snega zapadlo???!!! Pa nikjer nobenega obvestila, nič!!! In od novinarke izveš, da bo jutri???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.12.2012 20:05:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kaj pa ko smo šli pričakat Dedka mraza, pa pridemo tja in nam starši (!!!) povejo, da odpade vse skupaj, ker je kao preveč snega zapadlo???!!! Pa nikjer nobenega obvestila, nič!!! In od novinarke izveš, da bo jutri??? RES? Kdaj pa? Meni paše, ker danes nisem imela s kom it, ju3 pa je ati doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.12.2012 9:32:48
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Mi gremo pa na dop. rojstni dan, juhu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.12.2012 10:19:23
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro, spala do zdaj . sta me moja fanta pustila, da se naspim in spočijem. sicer je pa mali danes tudi do 8h spal, ker je šel pozno spat včeraj (smo se zvečer potepali ). pa nekam sta jo mahnila zdaj, tako da še lahko v miru kavo spijem. pa še sonček je! perfect sunday .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.12.2012 14:51:11
|
|
|
|
majakla
|
Deda spita, pol pa juha in via stadion, jeeeeeeee.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.12.2012 17:30:16
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Danes odprli sezono sankanja. Bilo lušno. Zdaj pa malo lenarimo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.12.2012 7:14:26
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.