Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 21:27:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da misli bit jutri zjutraj -4 stopinje in da se bo do 12h segrelo le na 0 st., predlagam da gremo jutri samo na kavo. mogoče SO? katera ima pa željo, pa lahko peš pride do tja in nazaj, pa bo glih tak sprehod imela. Se vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 21:48:32
|
|
|
|
majakla
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 21:49:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da misli bit jutri zjutraj -4 stopinje in da se bo do 12h segrelo le na 0 st., predlagam da gremo jutri samo na kavo. mogoče SO? katera ima pa željo, pa lahko peš pride do tja in nazaj, pa bo glih tak sprehod imela. Se vidimo. Ob kolikih pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 22:40:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da misli bit jutri zjutraj -4 stopinje in da se bo do 12h segrelo le na 0 st., predlagam da gremo jutri samo na kavo. mogoče SO? katera ima pa željo, pa lahko peš pride do tja in nazaj, pa bo glih tak sprehod imela. Se vidimo. Ob kolikih pa? 9h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 22:46:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da misli bit jutri zjutraj -4 stopinje in da se bo do 12h segrelo le na 0 st., predlagam da gremo jutri samo na kavo. mogoče SO? katera ima pa željo, pa lahko peš pride do tja in nazaj, pa bo glih tak sprehod imela. Se vidimo. Ob kolikih pa? 9h Ok, morda malo zamudim. :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 7:37:20
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 8:52:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro jutro se vidimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 14:04:55
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 14:07:55
|
|
|
|
matcar
|
Upam,da ste se načvekale danes.Jaz sem tudi obisk dobila,sicer ne za dolgo,blo pa je malo čveka.Pol pa pranje,pospravljanje....Zaj pa šibam po otroke počasi,pa k tašči,je baje bil Miklavž pri njej. Jutri pa v LJ z Maksom.Držite pesti,da bo vse tak,da ne bo rabo spet na OP.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 14:35:59
|
|
|
|
arabela*
|
tud jaz upam,da ste se načvekale in nakofetale Midva sva prespala opravke danes, sem peljale otroke v vrtec, šolo, ptem pa sem se vlegla nazaj in sva dremala do pol enajste, včasih si je treba malo privoščit Zdaj pa grem peški po otroke, potem malo naokoli, nato domov
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 14:36:56
|
|
|
|
arabela*
|
Držite pesti,da bo vse tak,da ne bo rabo spet na OP. [/quote] držim držim
< Sporočilo je popravil arabela* -- 6.12.2012 14:37:14 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 17:49:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Držite pesti,da bo vse tak,da ne bo rabo spet na OP. vse bo ok, držim pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 18:03:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Držite pesti,da bo vse tak,da ne bo rabo spet na OP. vse bo ok, držim pesti Držimo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 18:59:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Držite pesti,da bo vse tak,da ne bo rabo spet na OP. vse bo ok, držim pesti Držimo . Držimo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 18:59:42
|
|
|
|
arabela*
|
Doma. Bile po mestu, malo po štacunah, neke pulovre in mikice nakuple, imajo spet popust v C&A... Zdaj pa večerja; testenine...potem pa počasi spanje
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 20:44:52
|
|
|
|
bambixxx
|
inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč!
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 6.12.2012 20:45:50 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.12.2012 21:40:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč! Fino, fino. In kdaj boš še nas inštruirala, zdaj ko je premrzlo za hodit???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:28:56
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Držite pesti,da bo vse tak,da ne bo rabo spet na OP. vse bo ok, držim pesti Držimo . Držimo. seveda da bo ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:30:05
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč! Fino, fino. In kdaj boš še nas inštruirala, zdaj ko je premrzlo za hodit??? včeraj sploh ni tak mrzlo blo (na sončku), prav fini dan bil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:30:53
|
|
|
|
oktober11
|
jutro kava, potem pa greva v čebelarski center, v merkura ter v leclerca. tak pač je, ko se dedu popoldan ne da nikamor iti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:38:58
|
|
|
|
majakla
|
jUtRo Mene pa je včeraj cel dan zeblo, največ sem izmerila 3 stopinje. In ja, če si na sončku, je čisto drugače.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:42:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč! Fino, fino. In kdaj boš še nas inštruirala, zdaj ko je premrzlo za hodit??? ni problem, samo rečite . ampak je treba neki prostor najt, jaz doma nimam tolko placa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:43:23
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla jUtRo Mene pa je včeraj cel dan zeblo, največ sem izmerila 3 stopinje. In ja, če si na sončku, je čisto drugače. saj jaz tudi nisem zunaj bla, tisto malo ko sem šla po sončeku mi je toplo blo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:44:08
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč! Fino, fino. In kdaj boš še nas inštruirala, zdaj ko je premrzlo za hodit??? ni problem, samo rečite . ampak je treba neki prostor najt, jaz doma nimam tolko placa. po moje nobena nima tolko placa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:56:55
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Držite pesti,da bo vse tak,da ne bo rabo spet na OP. vse bo ok, držim pesti Držimo . Držimo. seveda da bo ok Se podpišem
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.