Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 22:04:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx uf to pa je zasoljena cena . danes sem bila v mestu v tisti trgovini, pa nimajo nič pametnega, samo kroglice in perlice za izdelavo nakita. Koliko pa jih rabiš? kaj te vem, kakih 10. moram najprej videti kake so in če lahko kombiniram s temi, ki jih že imam. Pol pa to ni mali denar.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.12.2012 22:30:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne morem verjet,da me nobena ni pogrešala! Ni to. Sam si zadnje čase tako zaposlena da smo se že malo navadle da se še oglasiš tu pa tam.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 7:23:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx uf to pa je zasoljena cena . danes sem bila v mestu v tisti trgovini, pa nimajo nič pametnega, samo kroglice in perlice za izdelavo nakita. Koliko pa jih rabiš? kaj te vem, kakih 10. moram najprej videti kake so in če lahko kombiniram s temi, ki jih že imam. Pol pa to ni mali denar. ne ni... zato pa piham tak, ker so vse stvari, ki smo jih "morali" nabavit za T. tak svinjsko drage. upam samo, da bodo dejansko pomagale...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 7:26:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne morem verjet,da me nobena ni pogrešala! Ni to. Sam si zadnje čase tako zaposlena da smo se že malo navadle da se še oglasiš tu pa tam. podpis pod Ly. Smo vedle, da si v LJ in verjetno nimaš cajta pisat na RR. glavno, da se je vse dobro izteklo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 8:06:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne morem verjet,da me nobena ni pogrešala! Ni to. Sam si zadnje čase tako zaposlena da smo se že malo navadle da se še oglasiš tu pa tam. podpis pod Ly. Smo vedle, da si v LJ in verjetno nimaš cajta pisat na RR. glavno, da se je vse dobro izteklo. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 8:16:25
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Mi2 po novem vstajava ob pol osmih in zajtrkujeva doma, prava zaspanca sva postala. Zvečer pa sem imela neprostovoljno generalko kopalnice, no, ampak vseeno boljše od spalnice. Ko pridem domov grem spat! baj baj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 8:51:06
|
|
|
|
oktober11
|
jutro bv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 8:52:33
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 8:54:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro bv kaj pa tebe muči/jezi?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 9:19:35
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj bla pri zdravniku na kontroli, mali OK, lahko grema ven - aleluja , pred tem pa sem si še frizerja privoščila Jupiiiii nova barva, kratki laski spet...neprecenljivo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 9:20:44
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro bv kaj pa tebe muči/jezi? vreme malo sem že naveličana tega mraza, jaz bi spet na kaki sprehod šla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 9:22:09
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj bla pri zdravniku na kontroli, mali OK, lahko grema ven - aleluja , pred tem pa sem si še frizerja privoščila Jupiiiii nova barva, kratki laski spet...neprecenljivo za malega. ej, v kateri skupini v vrtcu je mali? pokaži kako sliko nove frizure
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 9:30:56
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj bla pri zdravniku na kontroli, mali OK, lahko grema ven - aleluja , pred tem pa sem si še frizerja privoščila Jupiiiii nova barva, kratki laski spet...neprecenljivo za malega. ej, v kateri skupini v vrtcu je mali? pokaži kako sliko nove frizure Mali je čebela - zakaj? Imaš na FB
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 9:45:47
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj bla pri zdravniku na kontroli, mali OK, lahko grema ven - aleluja , pred tem pa sem si še frizerja privoščila Jupiiiii nova barva, kratki laski spet...neprecenljivo za malega. ej, v kateri skupini v vrtcu je mali? pokaži kako sliko nove frizure Mali je čebela - zakaj? Imaš na FB a-a, od kolegice mala je pikica. in vsaj mislim da sta v istem vrtcu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 10:05:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro bv kaj pa tebe muči/jezi? vreme malo sem že naveličana tega mraza, jaz bi spet na kaki sprehod šla Jaz bi se tudi že s kratkimi rokavi pri 25 stopinjah sprehajala, pa bom morala še malo počakat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 15:48:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne morem verjet,da me nobena ni pogrešala! Ni to. Sam si zadnje čase tako zaposlena da smo se že malo navadle da se še oglasiš tu pa tam. podpis pod Ly. Smo vedle, da si v LJ in verjetno nimaš cajta pisat na RR. glavno, da se je vse dobro izteklo. Ma ja,tam pa sploh ni blo wi-fija,tak da niti nisem mogla ne na RR ne na FB.Ja,zdaj se je dobro izteklo,vprašanje je,kako dolgo bo tako stanje.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 15:52:14
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Eh,ludi dan.Zjutraj mi je avto zakuhal 3x,tak da smo komaj prišli od točke A do B pa naprej do C pa nazaj domov. Z mojim sma se spičla na polno,ker ded zagaman v 4 dneh niti z k...cem ni mogo mignit. Tak da v LJ v torek sploh z avtom ne upam it,bova kr na vlak šla,pa še cenovno je bolj ugodno.Drugače pa mraz za znoret.Aja,v B sem bila zelo ustvarjalna,sem delala iz das mase okraske,zdaj jih še samo dokončam,pa iz žice sem drevesa delala.Ful dobre ideje tam dobiš,imajo super vzgojiteljico. Vsaj nekaj pametnega,ko si v B z otrokom!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 19:26:32
|
|
|
|
arabela*
|
čer Dnevi letijo z svetlobno spet.... Danes sem celo dopoldne bila med papirji, pa med položnicami, pa prošnje sem prek maila pošiljala.... Potem pa po opravkih v mesto, pa po otroke v šolo in vrtec, A je imela skoraj cel teden umetnostno.....tak da je je uživala 100 na uro; zdaj končuje eno s kičastim, zlatim klimtom...bo za v okvir Potem sem še šla v C&A spet hlače kupit, za A je čist vse prerasla letos, v legicah pa mi tak zmrzne Zdaj pa malo net, relax.... jutri pa tak muco peljeva v zavetišče zjutraj , bo cepljena...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.12.2012 19:27:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne morem verjet,da me nobena ni pogrešala! V jaz sem študirala skozi na vaju-dva...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 7:51:05
|
|
|
|
oktober11
|
jutro petek. moj ma zaključek, jaz pa grem s kolegicami malo ven. mislim da bo kar fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:34:37
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:36:25
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Hjooo kaj pa ko sem šla včeraj na razgovor? Sem najprej eno uro pred omaro stala, ker sploh nisem vedela kaj si naj na rit zvlečem. Pazi to: za delo v recepciji v enem izmed mariborskih hotelov sem imela razgovor ob 19 uri zvečer!!! Pa takega razgovora kot je bil to še tudi nisem imela. Prišla sem tja, tam je bilo še cca 20 sotrpinov, pride en stric za katerega ne vem kdo je bil, ker se ni predstavil, natrosil nekaj podatkov o hotelu in ga seveda full hvalil, potem pa je v recepcijo vsakega posebej peljal. Recepcija na hodniku - hotel je namreč štirinadstropni blok , velika pa toliko, da se lahko noter komaj obrneš. Vprašal za telefon, izkušnje, tuji jeziki, če obvladaš strežbo - manjši hotel in delaš vse od recepcije, strežbe in čistilke, povedal za plačo in mimogrede še, da so odprti 24 ur na dan!!! Na koncu dobila domačo nalogo in to je to! Tak da če katero zanima, ji rade volje pošljem mail, ker bodo še imeli razgovore Sem pa včeraj dobila na mail vabilo na razgovor v Lipnico in to točno tja, ko bi full rada dobila zaposlitev Tak da do konca januarja imam čas, da izpilim nemščino!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:38:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro petek. moj ma zaključek, jaz pa grem s kolegicami malo ven. mislim da bo kar fajn Moj bo jo pa letos kar prešpricar. Ti pa tudi uživaj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:41:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem pa včeraj dobila na mail vabilo na razgovor v Lipnico in to točno tja, ko bi full rada dobila zaposlitev Tak da do konca januarja imam čas, da izpilim nemščino!!! In seveda bomo držali pesti.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.12.2012 8:43:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem pa včeraj dobila na mail vabilo na razgovor v Lipnico in to točno tja, ko bi full rada dobila zaposlitev Tak da do konca januarja imam čas, da izpilim nemščino!!! In seveda bomo držali pesti. super,stiskam pestke!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.