![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 7:58:12
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro kava, potem pa greva v čebelarski center, v merkura ter v leclerca. tak pač je, ko se dedu popoldan ne da nikamor iti Bi mi javila kake so kaj cene v čebelarskem? Jaz bi rabila flaške navadne za liker...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 8:01:14
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj sem ko je mali spal pošiljala prošnje preko meje tri ure skupaj. Na koncu so me že oči bolele od buljenja v ekran, sem raje kar nehala. Drugače pa nič novega, mali 100% boljše, tak da če bo vse po sreči, gremo jutri na Dedka mraza. Če nas ne bo zametlo glede na napoved seveda. Se kateri kaj sanja kje bi lahko dobila storže? Rabim venček za na vrata - ja vem pozna sem. Pa ne mi rečt da naj grem v gozd ker je izropan, pa moker. V cvetličarni v Mercatorju jih ni za kupit. Ali pa vejice od srebrne jelke al kaj je že, tiste ko ne leti dol v glavnem. Moram to skupaj spravit, v nedeljo je že druga sveča jaz pa brez venčka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 8:04:47
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro kava, potem pa greva v čebelarski center, v merkura ter v leclerca. tak pač je, ko se dedu popoldan ne da nikamor iti Bi mi javila kake so kaj cene v čebelarskem? Jaz bi rabila flaške navadne za liker... bom javila, ja. lahko pa prideš poleg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 8:06:05
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj sem ko je mali spal pošiljala prošnje preko meje tri ure skupaj. Na koncu so me že oči bolele od buljenja v ekran, sem raje kar nehala. Drugače pa nič novega, mali 100% boljše, tak da če bo vse po sreči, gremo jutri na Dedka mraza. Če nas ne bo zametlo glede na napoved seveda. Se kateri kaj sanja kje bi lahko dobila storže? Rabim venček za na vrata - ja vem pozna sem. Pa ne mi rečt da naj grem v gozd ker je izropan, pa moker. V cvetličarni v Mercatorju jih ni za kupit. Ali pa vejice od srebrne jelke al kaj je že, tiste ko ne leti dol v glavnem. Moram to skupaj spravit, v nedeljo je že druga sveča jaz pa brez venčka vem kak je pošiljati prošnje, ja... čeprav zadnje čase nimam niti kam pošiljati, ni nič pametnega za storže pa ne vem, jaz bi kar v trgovino šla in kupila venček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 8:15:27
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro kava, potem pa greva v čebelarski center, v merkura ter v leclerca. tak pač je, ko se dedu popoldan ne da nikamor iti Bi mi javila kake so kaj cene v čebelarskem? Jaz bi rabila flaške navadne za liker... bom javila, ja. lahko pa prideš poleg Peš??? Nimama avta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 8:16:33
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj sem ko je mali spal pošiljala prošnje preko meje tri ure skupaj. Na koncu so me že oči bolele od buljenja v ekran, sem raje kar nehala. Drugače pa nič novega, mali 100% boljše, tak da če bo vse po sreči, gremo jutri na Dedka mraza. Če nas ne bo zametlo glede na napoved seveda. Se kateri kaj sanja kje bi lahko dobila storže? Rabim venček za na vrata - ja vem pozna sem. Pa ne mi rečt da naj grem v gozd ker je izropan, pa moker. V cvetličarni v Mercatorju jih ni za kupit. Ali pa vejice od srebrne jelke al kaj je že, tiste ko ne leti dol v glavnem. Moram to skupaj spravit, v nedeljo je že druga sveča jaz pa brez venčka vem kak je pošiljati prošnje, ja... čeprav zadnje čase nimam niti kam pošiljati, ni nič pametnega za storže pa ne vem, jaz bi kar v trgovino šla in kupila venček Mah tukaj v Slo itak nimaš nič, žalostno no. Gori pa se najde full zadev, odvisno kaj pač iščeš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 8:17:36
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro kava, potem pa greva v čebelarski center, v merkura ter v leclerca. tak pač je, ko se dedu popoldan ne da nikamor iti Bi mi javila kake so kaj cene v čebelarskem? Jaz bi rabila flaške navadne za liker... bom javila, ja. lahko pa prideš poleg Peš??? Nimama avta aja žal ti pri tem ne morem pomagati. razen če malega v jajčko daš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 8:54:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj sem ko je mali spal pošiljala prošnje preko meje tri ure skupaj. Na koncu so me že oči bolele od buljenja v ekran, sem raje kar nehala. Drugače pa nič novega, mali 100% boljše, tak da če bo vse po sreči, gremo jutri na Dedka mraza. Če nas ne bo zametlo glede na napoved seveda. Se kateri kaj sanja kje bi lahko dobila storže? Rabim venček za na vrata - ja vem pozna sem. Pa ne mi rečt da naj grem v gozd ker je izropan, pa moker. V cvetličarni v Mercatorju jih ni za kupit. Ali pa vejice od srebrne jelke al kaj je že, tiste ko ne leti dol v glavnem. Moram to skupaj spravit, v nedeljo je že druga sveča jaz pa brez venčka vem kak je pošiljati prošnje, ja... čeprav zadnje čase nimam niti kam pošiljati, ni nič pametnega za storže pa ne vem, jaz bi kar v trgovino šla in kupila venček Mah tukaj v Slo itak nimaš nič, žalostno no. Gori pa se najde full zadev, odvisno kaj pač iščeš. jaz sem pred 3 leti kupila venček v leclercu, pa je še zdaj kot novi. in vsako leto samo nove svečke kupim in je to to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 9:10:26
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 9:14:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Se kateri kaj sanja kje bi lahko dobila storže? Ja.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 10:11:24
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj sem ko je mali spal pošiljala prošnje preko meje tri ure skupaj. Na koncu so me že oči bolele od buljenja v ekran, sem raje kar nehala. Drugače pa nič novega, mali 100% boljše, tak da če bo vse po sreči, gremo jutri na Dedka mraza. Če nas ne bo zametlo glede na napoved seveda. Se kateri kaj sanja kje bi lahko dobila storže? Rabim venček za na vrata - ja vem pozna sem. Pa ne mi rečt da naj grem v gozd ker je izropan, pa moker. V cvetličarni v Mercatorju jih ni za kupit. Ali pa vejice od srebrne jelke al kaj je že, tiste ko ne leti dol v glavnem. Moram to skupaj spravit, v nedeljo je že druga sveča jaz pa brez venčka vem kak je pošiljati prošnje, ja... čeprav zadnje čase nimam niti kam pošiljati, ni nič pametnega za storže pa ne vem, jaz bi kar v trgovino šla in kupila venček Mah tukaj v Slo itak nimaš nič, žalostno no. Gori pa se najde full zadev, odvisno kaj pač iščeš. jaz sem pred 3 leti kupila venček v leclercu, pa je še zdaj kot novi. in vsako leto samo nove svečke kupim in je to to. Ne rabim za na mizo ampak za na vrata.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 12:14:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč! Fino, fino. In kdaj boš še nas inštruirala, zdaj ko je premrzlo za hodit??? ni problem, samo rečite . ampak je treba neki prostor najt, jaz doma nimam tolko placa. po moje nobena nima tolko placa Jaz imam, tak da brez izgovorov.
< Sporočilo je popravil majakla -- 7.12.2012 12:16:36 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 12:18:24
|
|
|
|
majakla
|
Bambi: kak si rekla??? K DAS masi malo tempere zraven stisnem, pregnetem in je obarvana??? Pa s temperami pobarvam tudi lahko, ne??? Ali???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 13:59:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: kak si rekla??? K DAS masi malo tempere zraven stisnem, pregnetem in je obarvana??? Pa s temperami pobarvam tudi lahko, ne??? Ali??? Seveda lahko.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 14:36:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: kak si rekla??? K DAS masi malo tempere zraven stisnem, pregnetem in je obarvana??? Pa s temperami pobarvam tudi lahko, ne??? Ali??? Seveda lahko. točno tak.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 14:38:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč! Fino, fino. In kdaj boš še nas inštruirala, zdaj ko je premrzlo za hodit??? ni problem, samo rečite . ampak je treba neki prostor najt, jaz doma nimam tolko placa. po moje nobena nima tolko placa Jaz imam, tak da brez izgovorov. no fino, pridemo k tebi. samo da me musklfiber mine, ker bom umrla danes, kak me vse boli. auč! ampak, to pomeni, da je bilo efektivno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 15:32:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč! Fino, fino. In kdaj boš še nas inštruirala, zdaj ko je premrzlo za hodit??? ni problem, samo rečite . ampak je treba neki prostor najt, jaz doma nimam tolko placa. po moje nobena nima tolko placa Jaz imam, tak da brez izgovorov. no fino, pridemo k tebi. samo da me musklfiber mine, ker bom umrla danes, kak me vse boli. auč! ampak, to pomeni, da je bilo efektivno! Bravo vsaka ti čast.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 17:33:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro kava, potem pa greva v čebelarski center, v merkura ter v leclerca. tak pač je, ko se dedu popoldan ne da nikamor iti Bi mi javila kake so kaj cene v čebelarskem? Jaz bi rabila flaške navadne za liker... Na prejšnji strani so linki.Pod 1€ je cena.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 17:38:43
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Še moj raport za danes! V LJ itak celo dopoldan od jutra seveda.Napovedi so porazne,v nedeljo grema na sprejem,v ponedeljek pa gre na OP ponovno.Trudi se mu rešit očko,slej kot prej pa bo popolnoma oslepel.
< Sporočilo je popravil matcar -- 7.12.2012 17:39:16 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 17:47:35
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Še moj raport za danes! V LJ itak celo dopoldan od jutra seveda.Napovedi so porazne,v nedeljo grema na sprejem,v ponedeljek pa gre na OP ponovno.Trudi se mu rešit očko,slej kot prej pa bo popolnoma oslepel. ojoj vseeno držim pesti za najboljše!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 17:52:13
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro kava, potem pa greva v čebelarski center, v merkura ter v leclerca. tak pač je, ko se dedu popoldan ne da nikamor iti Bi mi javila kake so kaj cene v čebelarskem? Jaz bi rabila flaške navadne za liker... Na prejšnji strani so linki.Pod 1€ je cena. poceni je, pa velika izbira. jaz sem kupila dve flaši 0,5l in eno flašo 0,7l ter tri navoje, pa sem plačala manj kot 2€. idi pogledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 17:53:11
|
|
|
|
oktober11
|
čokoladni mi ni uspel že sedaj je preredki, pa še niti ruma nisem zraven dala očitno bom mogla kot božično darilo čokoladni rum podariti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 17:55:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Še moj raport za danes! V LJ itak celo dopoldan od jutra seveda.Napovedi so porazne,v nedeljo grema na sprejem,v ponedeljek pa gre na OP ponovno.Trudi se mu rešit očko,slej kot prej pa bo popolnoma oslepel.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 18:24:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Še moj raport za danes! V LJ itak celo dopoldan od jutra seveda.Napovedi so porazne,v nedeljo grema na sprejem,v ponedeljek pa gre na OP ponovno.Trudi se mu rešit očko,slej kot prej pa bo popolnoma oslepel. ojoj vseeno držim pesti za najboljše!!!! ojoj grozno no . za Maksa in zate.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.12.2012 19:12:29
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx inštrukcije pilatesa uspele . in ker sem mogla še najprej doma zvadit (pa še kosilo sem kuhala zraven mimogrede), da sem vidla koliko časovno znese in da sem si muziko zraven nastavla, sem torej danes oddelala 2 uri pilatesa. imam kuj six pack na trebuhu! zdaj bom pa hinnnnnnnnn... vroči tuš, da sprostim mišice, masaža od možeka, neki jogurt še pojem, pa ajo ajo. lahko noč! Fino, fino. In kdaj boš še nas inštruirala, zdaj ko je premrzlo za hodit??? ni problem, samo rečite . ampak je treba neki prostor najt, jaz doma nimam tolko placa. po moje nobena nima tolko placa Jaz imam, tak da brez izgovorov. no fino, pridemo k tebi. samo da me musklfiber mine, ker bom umrla danes, kak me vse boli. auč! ampak, to pomeni, da je bilo efektivno! Bravo vsaka ti čast. pri meni je tudi placa ko ....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.