|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
29.11.2012 15:02:24   
Paštetka
Mini super ideja, hvala. A vroč ravno skuhan puding gre tudi noter?
Jaz še itak ne vem kaj naj kuham. Zdaj je že malo na knapuser posted image . Spekla sem kruh s semeni in eonjine piškote, hm....za kaj več pa nimam ideje. user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
29.11.2012 15:09:30   
Hope2
Če daš vročega se vse skupaj zmehčka, spet ne bo hrustalouser posted image . Jaz dam not vanilijevo kremo, pol pa še zmiksane jagode- božansko

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
29.11.2012 15:10:10   
mini86
A vroč ravno skuhan puding gre tudi noter?

k ga skuhaš ga malo ohladi in polij čez napolnjene košarice s sadjem..
sem si pa js nabavla te mini vrečkice-ala tko kt je pecilni notr želatino k samo zmešaš z vodo pa lahko s tem poliješ..

sj pravim me zeeelo mika tole delat že dalj časa, ampak pri nas drugega kot jabolka ne grejo in samo zase jih polnit z raznovrstnim sadjem mi ne diši..
tko da se morm spomnt s čim nadomestit sadjeuser posted image
čeprav če pomislim..če bi nardila iz sadjem bi pol vse zame ostal..hmmmm vredno razmislekauser posted image

no morm rečt da je HB minilo to sladko obdobje v nosečnosti..nimam več sladke krizeuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
29.11.2012 15:11:32   
mini86
Jaz dam not vanilijevo kremo, pol pa še zmiksane jagode

a to misliš v celotno to košarico to zliješ..čez pa jagode..
js sm imela v mislih samo malo čez sadje da ga kao glih neki skp drži

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
29.11.2012 15:14:49   
Paštetka
Evo, jutri to sprobam. user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
29.11.2012 15:18:44   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Jaz dam not vanilijevo kremo, pol pa še zmiksane jagode

a to misliš v celotno to košarico to zliješ..čez pa jagode..
js sm imela v mislih samo malo čez sadje da ga kao glih neki skp drži

Naredim iz listnatega testa košare. sicer nisem še nikoli na mufin pekaču, ampak na narobe obrnjenih kozarcihuser posted image . Pečene košare poberem dol, ohladim, not dam 1-2 žlici vanilijeve kreme, pol pa še 1-3 žlice zmiksanih jagod. kaj ni razumljivo al kaj j ečudnouser posted image user posted image sam dobro je, res pa je, ko ješ z roko, si umazan kopujsek, ampak je to najboljši del. Lahko pa vzameš žlico in si finuser posted image .
Ma košare napolnim do roba, nič ne šparam, je pol kot 1 kos kremšniteuser posted image

Aja sam moraš fajn namazat z maslom in fejst pomokat modelčke, da se ne sprime, ker pol se košare trgajo, mogoče na mufin pekačih ne, ker j eiz takega materialauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.11.2012 15:20:19 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
29.11.2012 15:22:17   
mini86
Pečene košare poberem dol, ohladim, not dam 1-2 žlici vanilijeve kreme, pol pa še 1-3 žlice zmiksanih jagod. kaj ni razumljivo al kaj j ečudnouser posted image user posted image

lah loh bi čez polila..
no to pa je že boljša varjanta..

a sama nariš vanilijevo kremo-kako
sj če se mudi pa lahko pomoje daš notr tud uno kremo za kremšnite iz vrečke ane-nikoli še kupila samo razmišljam

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
29.11.2012 15:27:16   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Pečene košare poberem dol, ohladim, not dam 1-2 žlici vanilijeve kreme, pol pa še 1-3 žlice zmiksanih jagod. kaj ni razumljivo al kaj j ečudnouser posted image user posted image

lah loh bi čez polila..
no to pa je že boljša varjanta..

a sama nariš vanilijevo kremo-kako
sj če se mudi pa lahko pomoje daš notr tud uno kremo za kremšnite iz vrečke ane-nikoli še kupila samo razmišljam

Točno tako, ko se mudi al se mi ne da, pol je kaka vrečka čist okuser posted image . Men je bla ok tudi ena vrečka, puding brez kuhanja- ampak samo vanilija. Drugače pa sem kremo delala, tak kot za kremšnite, sam manjšo količino, al pa kako kremo iz kulinarike. Mi je pa boljš, če je krema tršauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.11.2012 15:28:01 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
30.11.2012 9:02:58   
_sonček
danes bo pa musaka in solata

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
30.11.2012 9:06:00   
Tippi
Goveji zrezki in polenta + solata

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
30.11.2012 9:55:13   
mini86
zame bo buranja, prav kosila pa danes ne bo ker gremo na en rd in bo tam pica..

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
30.11.2012 19:39:54   
majčica1508
včeraj:čufti,pire krompir,zelena solata
danes:kus-kus z zelenjavo,motovilec
jutri:goveja juha,meso iz juhe,špinača,pire krompir.......

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
1.12.2012 8:14:09   
Hope2
Včeraj smo kar zunaj jedli. Danes pa velike kozice na buzari, ta mal pa makarone v obliki Cars in omaka iz buzare. Sladica ronjini brizgani piškoti. Zvečer bomo kostanj spekli.
Jutri bomo pa zunaj grilali- najbrž baby ribs

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.12.2012 8:15:09 >

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
1.12.2012 12:28:00   
aprilčica07
Danes: goveja juha, sv. zrezki v čebulni omaki, riž oz testenine (zame), solata. Sladica - tiramisu.

Jutri: tašča vabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
   [Brisano sporočilo]
1.12.2012 12:40:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
1.12.2012 12:50:07   
jakaracman
ribe in sloata iz majoneznega krompirja in špinače
jutri pečeno kislo zelje pire krompir in pohan piščančji file sladica čokoladna rolada

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
1.12.2012 13:42:24   
StrawberrY
Pečenice,zelje,krompir.

Popoldne pa peka piškotov, otrok že komaj čaka. Si je letos za roj.dan zaželel samo domače piškoteuser posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
1.12.2012 14:02:10   
Paštetka
Smetanov telečji golaž, popečena polenta, motovilec za solato.
Za sladico smo pa naredili košarice iz listnatega testa, jih napolnili z vanilijevo kremo, prelili z zmečkanimi jagodami, malo smetane in za na vrh metin vršiček.
Spekli smo še piškotke za jutrišnje potepanje ter ržen kruh s semeni.

Jutri bomo pa na sendvičih, sadju in piškotih user posted image

Mogoče kakšna ideja za sendvič, ki zna zdražati cel dan,pa da ga po možnosti še danes zvečer naredim user posted image

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
1.12.2012 14:07:13   
Tutan
Mi smo danes imeli špinačo, pire, hrenovke pa jajčke, Za sladico sva z malim sčarala zagrebške.

Paštetka, pa saj jih boš dala v vsakem primeru v hladilno skrinjo? Tako da je praktično vseeno. Jaz sem nazadnje, ko smo šli na en daljši pohod + gobe, naredila kar tunine; kruh obrežeš, torej skorjico vstran (ni pa pomembno tole, jaz rada to naredim, da se fajn cel prepoji user posted image z okusi), na eni strani namažem z maslom, na drugi strani z majonezo, dam tuno, solato, paradižnik, koruzo, korenje in na tanko narezan sir - ementaler v mojem primeru, ker imamo tega najraje. Sestavim, ovijem v folijo in najboljši je ravno, če nekaj časa stoji, torej da se res cel prepoji z okusi.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
1.12.2012 14:51:16   
Paštetka
Če bi lahko dala v hladilno skrinjo, potem ne bi bi problem narediti sendviča. Imela bom ruksak,pa mali enega. Hladilne ne spravim v ruksak. Imam sicr manjšo hladilno tudi, samo tja pa spet ne bodo šli 4 sendviči. user posted image

Mislila sem danes puranje zrezke spohati, pa potem solato noter. Kaj drugega, pa ne upam dodati. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 1.12.2012 14:52:01 >

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
1.12.2012 20:03:32   
Felicita
Danes sva bla od doma in jedla zunaj, za jutri se pa že kuha goveja juha, potem bo pa pire, pečen piščanec in omaka iz kolerabe.

Paštetka - dunajci se vedno super obnesejo, namažeš pa lahko s čimerkoli (maslo, margarina, kremni sir, majoneza) in dodaš solato, meni so pa sicer tudi ful kalčki všeč notri. pa pri nas gre vedno zraven domača francoska (v tupperware-u) - za poleti v hladilni torbi, zdej bi pa pomoje tudi brez zdržala.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
2.12.2012 15:10:15   
Hope2
Sendviči s piščančjim mesom. Fajn začiniš meso, popečeš, ohladiš in razkosaš na male koščke. Kruh namažeš po želji, nafilaš z mesom, dodaš sveže kumare-kolobarje, kolabar paradižnika, solato.
Danes sem pa jedla piščanec z avokadom in solato-rukolo. Isto na mini koščke razkosan piščanec, fajn začinjemo- za odrasle lahko mal pikantno. Avokado pa je tokrat bil v obliki omake- zmečkaš avokada, česen, sol, poper, limonin sok.

Lahko ostanke od kakega kosila-piščanca porabiš.

Majonezi pa jaz nikoli ne zaupam na izletu. Sicer še najbolj paše v sendvič, ampak mam skoz nek strah, kaj če uideuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.12.2012 15:11:43 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
2.12.2012 15:12:01   
šrimpf
danes smo jedli domačo govejo juho z rezanci, svinjsko pečenko (vratovina), obloženo z zelenjavo, njoke in solato z vrta (radič, motovilec). za posladek bo pa milka s celimi lešniki user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
3.12.2012 9:06:41   
_sonček
pri nas bo danes ekspresno kosilo, ker potem grem v vrtec na krašenje smrekice, bodo pa makaroni z jajci, pa solata

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
3.12.2012 11:27:14   
mini86
bodo testenne..žal mi je zmanjkalo špagetov in bodo makaroni ker jih mam še fuluser posted image jaaa men so bolš špageti in z marsikatero omako mi špageti boljše pridejo kot pa z makaroniuser posted image čudna?!?

omako bom pa nardila iz mešane zelenjave-bučka, korenje, koleraba, sveža repa, dala notr jurčke in ko bo to v testeninah še polila s smetano..

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Namigi za preproste večerje
Kako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......