|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
6.12.2012 23:49:06   
mateyka
no, ko smo pri hrani, neki bi rabila;
original recept za grenadirmarš z rdečo papriko, ampak brez masti in ocvirkov. če katera ve, prosim zanj. ker ta mi je najboljši. user posted image

zgleda tako nekako (je rdeč in pocas_t) user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.12.2012 23:52:30 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
7.12.2012 4:47:27   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ssej sva se že vse zmenile user posted image štepamo poste. to je to user posted image
jaz sem naredila rižoto. z velik zelenjave (por, cvetača, paprika, korenje), piščancem, velik rožmarina in velik sojine omake. zadnje čase kreiram rižote na sto in en način user posted image

Moj bi me vprašal, če je kaj narobe narediluser posted image

Mi smo pa včeraj spet grilali zunaj. Danes pa bo nekaj lažjega, najbrž le kaka cezarjeva solata in juha

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
7.12.2012 8:18:14   
uškinamama
Popoldne pečemo božično pecivo.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
7.12.2012 9:51:45   
Paštetka
jaz bom danes kuhala tole: http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/recipe_page.asp?ID=788
dajte mi malo pomagat kuhat no, user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   [Brisano sporočilo]
7.12.2012 10:29:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.12.2012 8:13:03   
Hope2
danes pečemo izpod peke- zelenjavo in marinirana goveja rebrca. Zraven zelena solata z jajčkom

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.12.2012 9:51:40   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

original recept za grenadirmarš z rdečo papriko, ampak brez masti in ocvirkov. če katera ve, prosim zanj. ker ta mi je najboljši. user posted image

user posted image

Makaroni, krompir, jajce in paprika in sol, tkole je moj mami to delala, je makarone od prejšnjega dne spravila in dodala kuhan krompir in jajce ter papriko.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.12.2012 9:53:56   
Shorty_
Danes piščančji cordon blue in pomfri ter zelena solata, ups včeraj nisem dala nič tajat, tako da bo bolj fast food, je pa pomfri iz pečice tako da malenkost bolj zdravo, aja pa zelena solata. Sladica pa pičkoti.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
9.12.2012 8:35:58   
aprilčica07
Goveja juha, krompir v pečici, špinača, pa sv. pečenka. Za sladico pa včeraj narejeni masleni piškotki (sta mala dva delala) user posted image .

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
9.12.2012 9:32:35   
Hope2
Goveja juha, meso iz juhe hren, krompir s stročjim fižolom in česnom, zelena solata

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
9.12.2012 18:53:44   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: mini86
omako bom pa nardila iz mešane zelenjave-bučka, korenje, koleraba, sveža repa, dala notr jurčke in ko bo to v testeninah še polila s smetano..

men pa bučke sploh ne pašejo z gobami user posted image čudna? user posted image
no ja, pa s kolerabo tud ne.. bučke so men fajn s paradižnikom, grahom, koruzo.. (česen, če delaš marinirane na žaru) - korenike mi nekak ne sedejo v ta mediteranski okus..

no mateyka da poročam o tej kombinaciji..bila je super in zihr naredim še kdaj..bine bi rekel prava fuzija okusovuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
9.12.2012 19:00:16   
mini86
drugače pa je bila danes goveja juha, meso iz juhe, dušen krompir skupaj z repo in korenjem, za prilogo rdeče zelje, solata iz mešanega radiča

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
10.12.2012 9:43:55   
majcci

user posted image

Mi temu rečeno gardirmarš user posted image
Naredimo ga pa tako, da posebej skuhamo makarone in posebej krompir.
Skuhan in olupljen, ter narezan krompir prepražimo na čebuli - mi rečemo temu restan krompir (oz pražen krompir), ter dodamo kuhane makarone in seveda premešamo - začimbe po želji.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
10.12.2012 10:14:46   
Hope2
Domače široke rezance s tunino omako in svežim čilijem in baziliko

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.12.2012 10:16:37   
Paštetka
JAz sem tudi imela za danes v planu narediti domače široke rezance. Samo ne vem kako bom mesila s temi rokami. Palce imam čist črne.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.12.2012 10:27:29   
Hope2
Maš multipraktik, oz kak sekljalnik za čebulo. jaz dam kar v sekljanik moko in jajce, pa zmiksam. pol pa več ne rabim ne vem kaj mesit- sam tolk, da se vse sprime. Prej sem od začetka z rokami mešala, pa sem vedno zvezde videla (posledica zloma in počene kosti)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
10.12.2012 11:55:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.12.2012 12:59:47   
mini86
pomfri in rolada iz sv.ribice, notr pa sir in šunka, solata

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
11.12.2012 9:53:42   
majčica1508
Pečene orade,solata....Kaj naj dam pa za prilogo pa nimam blage veze.Krompirja ne.....Sem imela včeraj krompirjevo solato in mislim,da ga nekaj časa ne bom mogla konzumirat,sam da se spomnem na njega mi je slabouser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
11.12.2012 10:36:05   
Hope2
Mi smo danes na sendvičih. V vrtcu so imeli božični piknik in fingerfood. Doma pa samo nadaljujemo. Sendvič iz arabskega kruhka s sirnim namazom, avokadom in pečenimi jajčki. Pa muffini so ostali od včeraj

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
11.12.2012 20:00:15   
ronja
Bučna juha še od včeraj in domač sirov burek z jogurtom/kefirjem zraven. Na izi:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
12.12.2012 12:51:48   
mini86
skp sm vrgla krompir, repo, kolerabo in vse skupaj zdušila, zraven pa ražniči pa radič

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
12.12.2012 13:24:34   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: mini86
skp sm vrgla krompir, repo, kolerabo in vse skupaj zdušila, zraven pa ražniči pa radič

pa mini no!! ne moreš jest solate in čevapčičev z obaro (pa tud če rečeš obarjena zelenjava v vodi - ne more bit solata zraven), pa kaj ga serješ zadnje čase; vajlda maš kruh pa buhteljne za posladek (koja solata k obari). user posted image

pa itak! čevapčiči z repo in kolerabo?? pa koja slovenska bosanka si ti? user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
12.12.2012 13:31:30   
Tippi
svalki. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
12.12.2012 13:33:30   
mini86
user posted image

mateyka temu se reče fuzija okusovuser posted image user posted image šef bi zihr reku da je bil tole top kosilo..
čeprav mislim da nisi gledala gostilne aneuser posted image

pa ni blo skuhano v vodi ampak zdušenouser posted image

ne res pride ful dobruser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 12.12.2012 13:40:20 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za m...
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj prvi bananin kruh. Ni ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......