|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
23.10.2012 8:37:14   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Mi smo jajčko zelo malo uporabljali, samo v avtu. Na voziček je nisem nikoli montirala, tudi če je spal, sem ga samo prestavla v voziček in je k sreči spal naprej.

Kje v MBju pa je trgovina? Hvala za podatek, nisem vedela, da jo imamo.

Hvala pikica_82 za info. Saj ravno to me zanima, ker se mi zdi smotano za jajčko odštevat neke bajne vsote, potem pa je ne bom nič kaj uporabljala user posted image
Trgovina od Tosame pa je, mislim da je Jezdarska ulica. Če se pripelješ v zdravstveni dom na Jezdarski, potem pelješ samo ravno in je trgovina pod blokom. Veš kje mislim?

se strinjam okoli bajnih vsot, ampak moraš pa vedet, da je jajčka vseen dost pomembna oprema. kupit dobro jajčko, pomeni tut dobro varovan otrok med vožnjo. sj ni nujno, da boš ti kriva v nesrči. en drug se ti bo zakadil u rit al kj in pol si boš očitala, zakaj nimaš boljše jajčke. jst sm mnenja, da je dobra jajčka ful pomembna. osebno prisegam na maxi cosi.

glede uporabe - samo v avtu in to je to. jst niti adapterjev ne bom kupovala. če bomo kam šli ga bom lepo preložila v vozek. sj pol, ko so večji jih tut ne vozimo v avtosedežih okol, ampak v vozičku. pa če spi al pa ne...

kremca - še nimam izkušenj z njihovo kremco. pr Brinu sm uporabljala samo bepanthen, ker ima težave s kožo in se drugo sploh ni obneslo. pr nas je itak cela štala, ker sva oba z dragim kožna bolnika (on luskavica, jst atopični dermatitis in nagnjenost k luskavici) in ima tut tamali atopični dermatitis, čeprav se mi zdi, da ga prerašča - se mu pojavlja samo še tu in tam. jst upam, da dojenček ne bo imel teh problemov. dispozicije pa ima... user posted image

mi smo bli pa včeraj na profesionalnem slikanju, ki smo ga dobil za nagrado od radia center. in blo je fantastično. sj bodo zihr objavli fotke pa jih bote kj vidle user posted image najbolj me je presenetil tamali, ker še lani smo meli cele štale, ko smo ga mogli slikat za potni list... vsi fotografi so že zavijali z očmi, ko so vidli, da prihajava. kr se je začel tk dret, ko je vidu fotoaparat... groza! nikkr, da se slika. no, potem nam je le uspelo, sam da bi ve vidle fotko... ko smrt je gor! groza! no, zdj se je pa ful veselil slikanja. smo mu mal povedali kk bo in to in je komaj čakal. in medtem, ko sm bla jst v maski, je mel mali svoj photo shooting in je prav poziral user posted image ga je fotograf hotu mal zamotit, da bi hitrj minlo, na konc sta mela pa celo seanso. čist nepričakovano. tut pol ko smo se skupaj slikali je bil ful priden, ubogal kk se je potrebno nastavit, pozirat, smejat... po fotkanju smo šli pa jest in potem še v BC, da je tamali izbral igračko za svojga bratca, ki mu jo bo podaril, ko se rodi. izbral je žirafo, ki se jo potegne in se trese in v trebuščku ima kraguljček, da še zvončklja zraven. pa lahko se obesi na vosek al kam tko. skratka, lepo je izbral. in smo imeli res fantastičen dan user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.10.2012 8:41:34 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
23.10.2012 8:44:51   
Inigo
vesper - glede pleničk... a to sta kupla te pralne plenice?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
23.10.2012 8:52:26   
nusika2013
Hei punce!

kaj se jajcke tice jo tudi jaz mislim uporabljati samo za v avtu in za preglede. niti ne bova kupovala adapterjev za najin vozicek, ker baje tako ni dobro, da je prevec v tej jajcki. Tak pa ce je ne mores pritrditi na vozicek, tud nimas lustov, da bi jo uporabljal :) Se mi zdi globoka kosara dosti boljsa za sprehode. Sicer pa jajcko rabis glih 6 ali 7 mesecev, pol pa je ponavadi ze premala.

kaj se tice teh pralnih plenick sem ze tudi jaz razmisljala in veliko brala na netu in se nekako ne morem odlociti kaj naj. z vidika otroka se sigurno boljse, ampak ene pravijo, da mores potem non stop prati in vecina jih je napisala, da je za ven vseeno uporabljala one za enkratno uporabo, ker so bolj prirocne. Jaz mislim, da jih bom eno ali dve kupila, pa poskusila naprej, potem pa bom nabavila vec...nevem no. ce ima katera kaksne izkusnje, bom vesela, ce kaj pove.

Tosamina trgovina pa je res na Jezdarski...na drugi strani ulice, kjer je zdravstveni dom.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
23.10.2012 9:06:17   
Inigo
pralne plenice - jst bi rekla: ne hvala! sj mogoč so res najboljše za otroka... ampak, če mene vprašaš imaš enako al pa celo več stroškov z njimi kot s papirnatimi. itak so ful drage za kupit, potem si pa morš štet zravn še te podloge, ki jo morš not dat, pralni prašek, vodo, elektriko, čas za sušenje... in nenazadnje tut amortizacijo stroja, kr ti bo skos laufal. sploh pa si nekak ne predstavljam, ko kam greš in potem tiste posrane plenice skos s sabo vlačiš? papirnato vržeš v koš in čau. jst pač nism za to. mogoče sm prelena... user posted image

priznam pa, da s tem ful bolj varuješ okolje. to pa priznam! je čist res. je pa tut res to, da bolj enostavno plenico kot kupiš - tut papirnato - je prej razgradljiva, kot kaka plastična pamperska.

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
23.10.2012 9:13:47   
Pikica_82
Oo dans pa me RR spusti gor, včeraj me ni user posted image

Hvala za info o Tosami, bom šla pogledat. Čeprav rabim skoraj nič več, mrežaste hlačke pa vložke, to bom pa menda kar v DMu kupla...

Men so pleničke za enkratno uporabo ful bolj praktične (ja, tud jaz sem lena user posted image ). Ni mi do nenehnega pranja in sušenja. Pa na čist male ritke itak ne pašejo, al pač? Pol pa se že z onimi za enkratno uporabo razvadiš user posted image  Hec, da ne bo katera mislila, da jo prepričujem al pa kaj.

Grem nazaj spat, danes je bla kratka noč...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
23.10.2012 11:00:47   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

Mimogrede, kupila sem tudi tisto pleničko za večratno uporabo, katero so nam tudi ful priporočali v materinski šoli. Vzela sva tisto dražjo, ki je baje res naj naj in je iz bambusa. Res ful ful mehka. Naročila sva pa cel paketek, ki jih vsebuje 10 kom. So res dražje, ampak je rekla, da na koncu ko vse sesteješ sigurno ogromno na leto prišparaš pri teh pleničkah. Pa še baje je dost boljše za otročka. Pozna kera te pleničke? Jih je kera ko ima že bebiko uporabljaja?
Kaj pa njihova kremica hladilna za ritko? Je fajna? Menda si ti inigo nekaj dovorila o njej enkrat, pa sem pozabila kaj že user posted image

Katere plenice sta naročila in koliko sta dala? Jaz imam namen uporabljati pralne plenice, ampak jih ne bom kupovala pred rojstvom, ker se hočem prej prepričat, da bodo ustrezale dojenčku IN meni (ki bom morala to prati). Plenice Racman nudijo izposojo plenic na dom, tako da bom jaz najprej izposodila za en teden, da vidim kako in kaj, potem jih bom pa šele kupila. Ker 10 Racmank stane 130€, kar ni mali denar. Sem delala celo študijo okoli teh plenic, tako da če te kaj zanima, povej, imam veliko teoretičnega in nič praktičnega znanja user posted image . Skratka, sem iskala kje bi našla kakšne cenejše, nisem pa hotela imeti kitajskih, pa sem naletela na ene, ki so izdelane v Angliji in so skoraj 50% cenejše. Tako da moj načrt je: izposodit si Racmanke, če mi bodo ustrezale pa naročit te britanske user posted image . Bom pa kombinirala pralne in eko za enkratno uporabo, ker smo veliko na poti in si ne predstavljam kako bi to skladiščila.

Aja, se pa uporabljajo iste plenice od novorojenčka do takrat, ko se odvaja od plenic, ker so nastavljive velikosti z gumbki.

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 23.10.2012 11:01:39 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
23.10.2012 11:03:46   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

pralne plenice - jst bi rekla: ne hvala! sj mogoč so res najboljše za otroka... ampak, če mene vprašaš imaš enako al pa celo več stroškov z njimi kot s papirnatimi. itak so ful drage za kupit, potem si pa morš štet zravn še te podloge, ki jo morš not dat, pralni prašek, vodo, elektriko, čas za sušenje... in nenazadnje tut amortizacijo stroja, kr ti bo skos laufal. sploh pa si nekak ne predstavljam, ko kam greš in potem tiste posrane plenice skos s sabo vlačiš? papirnato vržeš v koš in čau. jst pač nism za to. mogoče sm prelena... user posted image

Ne bo čisto držalo. Imaš celulozno podlogo, ki jo daš v plenico in jo v bistvu potem zmučkaš in vržeš v WC, kot tvoj papir ko se obrišeš. Pa ena in iste plenice uporabljaš VEČ let za istega otroka, kar, če sešteješ, JE ceneje od enkratnih (računaj, koliko paketov enkratnih si porabila). Sem pa zasledila, da če uporabljaš sušilni stroj, res ni neke razlike....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
23.10.2012 11:10:03   
fjonda
Pozdravljene mamice,

pred časom sem na forumu prebirala kako fajn je spletna trgovina od Tosame in sem se sama tudi čisto navdušila nad spletnim nakupovanjem. user posted image Vsem prijateljicam sem posredovala informacijo kako je to fajn, naredila sem si takoj cel seznam, kaj vse rabim, kaj vse bi imela pa iz izkušenj vem, da ne rabim... user posted image Potem pa malo gledam Tuš akcijo, pa DM ponudbo... punce, večina Tosaminih stvari je drugod cenejša kot v njihovi trgovini! user posted image

Ve ste sicer v glavnem super pridne in imate že vse zrihtano, jaz sem pa komaj zdaj začela dajat na kup in malo gledat cene in sem vam samo želela "povedat", da ne se zaletavat, če imate slučajno čas in voljo za firbcanje po več trgovinah. user posted image

Uživajte!

Aja, ima katera težave z ledvicami in pije magnezij?? Opažam namreč, da mi grozno boli ledvica, če pijem magnezij, par dni po prenehanju, pa se stanje umiri. Bu...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
23.10.2012 12:13:59   
Rose Bay

Heh, to jaz ugotavljam zadnje dni, fjonda. Sem bila v parih trgovinah in sem sklenila da večino nabavim v DM-u, nekaj v Tušu, čeprav sem sprva mislila vse nakupit v Tosamini spletni trgovini.

Ja, Helenčica to sem tudi jaz mislila, da bi si sposodila racmanke, da vidim če nam bodo ustrezale. Katere so pa tiste angleške, ki si jih našla? Kakšen link? user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
23.10.2012 12:17:14   
HeLenčica
Seveda, z veseljem user posted image (jaz fuuul stvari kupujem prek ebaya)

http://www.ebay.co.uk/itm/320789637811?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
23.10.2012 12:21:35   
Rose Bay
Hvala!

Joj jaz pa ne kupujem prek ebaya, ne vem nekako mi ni... bom pa vseeno pogledala.

< Sporočilo je popravil Rose Bay -- 23.10.2012 12:23:34 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
23.10.2012 12:28:26   
Rose Bay

rose bay - če ne delajo UZ, ti pretipajo trebuh. oni znajo primit user posted image in točn vejo kk leži.

To sem si tudi mislila, ja samo sem vseeno vprašala user posted image .

Jaz pa same pozitivne učinke opažam odkar magnezij pijem. Nič več krčev v nogah, nič bolečin v trebuhu. Fajn user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
23.10.2012 13:13:31   
Inigo
kupovanje - ja, če se vam, da hodit od trgovine do trgovine in gledat na ceno, pol se valda bolj splača user posted image meni se ne da - priznam, niti nimam časa. in če potegnem črto, se mi je še najbolj splačal prek spletne trgovine kupit. sicer te stvari kupujem v DMju.

plenice - men nikkr ne potegnejo te pralne in jih ne bom imela. če se pa odločate za njih, pa kar. zakaj pa ne user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
23.10.2012 13:14:32   
Inigo
magnezij - nism še opazila, da bi kj blo z ledvicami. je pa možno povezava ja... pozanimaj se pri G. al pa vprašaj Pušenjaka na forumu med.over.net , če še imaš dolgo do pregleda.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
23.10.2012 13:28:30   
fjonda
Pušenjak pravi, da ne vidi povezave med ledvicami in magnezijem, da pa ne izključuje možnosti pri oblikovanju ledv. kamnov. No, lahko ponovno poskusim s pitjem, ker je tudi meni super pomagal proti krčem, otrdevanju in tudi proti zaprtju. user posted image Če bo spet bolelo, pa preneham. Pregled imam 6.11. pa bom takrat mojega G povprašala, kaj mi svetuje.

Jaz imam DM in Tuš "na dohvat ruke" in bom kar spustila Tosamo. Pa tudi izkušnje pri prvi so bile takšne, da nisem potrebovala niti pol tistega, kar sem nabavila. user posted image Vir 80, krpice (2xpakiranje po 100kom) in mrežaste hlačke... to je nujno, vse ostalo pride sproti oz. mi od Tosame itak ne ustreza.

Bombažne plenice... kapo dol mamice, sam jaz sem močno prelena za to! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
23.10.2012 13:32:40   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: fjonda

Pušenjak pravi, da ne vidi povezave med ledvicami in magnezijem, da pa ne izključuje možnosti pri oblikovanju ledv. kamnov. No, lahko ponovno poskusim s pitjem, ker je tudi meni super pomagal proti krčem, otrdevanju in tudi proti zaprtju. user posted image Če bo spet bolelo, pa preneham. Pregled imam 6.11. pa bom takrat mojega G povprašala, kaj mi svetuje.

Jaz imam DM in Tuš "na dohvat ruke" in bom kar spustila Tosamo. Pa tudi izkušnje pri prvi so bile takšne, da nisem potrebovala niti pol tistega, kar sem nabavila. user posted image Vir 80, krpice (2xpakiranje po 100kom) in mrežaste hlačke... to je nujno, vse ostalo pride sproti oz. mi od Tosame itak ne ustreza.

Bombažne plenice... kapo dol mamice, sam jaz sem močno prelena za to! user posted image

a piješ šumečke? mogoč bi pa to zamenjala. jst pijem magnex. sm se prepila teh šumečk, da jih videt ne morem user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
23.10.2012 13:34:57   
vesper
hej punce

inigo-glede jajčke itak, da se strinjam da mora bit jajčka kvalitetna in varna. Midva sva se odločala med maxi cosi in stokke jajčko. Zanimalo me je glede uporabe ker stokke jajčka stane 300eur maxi cosi pa nekje 200eur. Sem kao slišala ful hvale za to stokke jajčko glede varnosti in ležeče lege, ampak sem potem razmišljala koliko dejansko bom jaz to jajčko uporabljala razen seveda v avtu, da kupujem to drago jejčko. Ker je recimo stokke jajčka tudi veliko težja od te maxi cosi. No, kakorkoli, včeraj sva itak imela zadnji dan čas za baby center in to akcijo, tako da sva se potem mogla odločit in sva vzela jajčko maxi cosi. Kupila sva tudi ovčko za v voziček in tako sva potem skupaj dobila še 80eur bonov, ki jih bova vnovčla ko dobiva winter kit kompletek, ki sva ga pa včeraj naročila user posted image To sem si jaz vzela bolj za dušo, ker mi je res všeč, saj vem, da boste nekatere mislile da sem malo zmešana, ampak vseeno.... user posted image

glede teh pralnih pleničk pa je meni razložila takole: te pleničke je najbolje uporabljat doma, ker ko greš z otrokom ven, je itak najbolj praktično uporabljat tiste za enkratno uporabo. Ker se strinjam z vami, tudi meni glih ni do vlačenja tistih posračkanih plenic za sabo po mestu, ali pač kjerkoli si z otrokom. Midva bova jih vzela enih 5 komadov za začetek. Ena je vprašala če so za novorojenčke primerne in so. Se tudi nastavljajo z gumbki, da jo za začetek zapiraš pod popek in potem raste z otrokom.
Podlogico dobiš zraven v tej plenički. Meni je tudi dale te bombažne krpice zraven, katero daš v pleničko, da malo prepreči izliv tekočega kakca in vsega user posted image pač malo bolj ustavi mokroto no.

midva sva vzela te od racman, ki so iz bambusovih vlaken in so kao najbolj naravne in prijazne za kožo. Mehke so res neverjetno. Kupila sva jih v Tosami, stane pa ena plenička 25 eur. Imaš tudi cenejše te pleničke.
Kaj se tiče pranja meni ni problem, ker mi že zdaj vsak dan operemo sigurno en stroj, tako da mi glede tega ni panike.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
23.10.2012 15:00:27   
nusika2013
Ful mi je super, da se tako razpisete. Jaz ki nimam izkusenj z nicemer, mi ful prav pride, da preberem kaksne koristne info. Sploh kje kupovati ikozmetiko n glede teh plenick, ker to je se edino kaj mi sedaj manjka. danes grem po komodo....koncno sem jo nasla. JE sicer rabljena, ampak sva se pol odlocla za njo, ker naju isto stane, kot tista iz IKEe, ce sestejem vse skupaj. Ta pa je od Lip poljcane...sem ful vesela, ker bom koncno lahko zlozla vecino stvari v njo, ker nimam vec kam za dajati :) Naslednji teden, med prazniki, pa se lotima operacije prenova splanice...sploh ne vem katero barvo naj izberem. cimbolj mirno user posted image verjame katera v pomen barv?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
23.10.2012 15:05:41   
Sadrika
Hey punce! Prosim za pomoč user posted image
Namreč imam sicer že vse nabavljeno, meni še pa "ženska žilica za šoping" kar deluje....user posted image  Gledala sem in pa tudi govorila s kolegico, ki ima že doma 2 pupi in pri obeh uporablja trak za nošenje dojenčka, z njim namreč imaš otroka trdno pri sebi, poleg tega pa lahko gospodinjiš (razen kuhanja), npr. sesaš, kar je zelo ok, saj baje zvok sesalca otroka še dodatno uspava, saj ima podoben zvok, kot je v maternici. Zanima me, kakšne imate ve izkušnje s tem, ki imate doma že kakega migeca? Poleg tega me še skrbi, kako bom uspela z vsemi gosp.deli, ko me bo pa že  user posted image  polno zaposlil.
Ju3 imam pregled pri G in me zanima, če se je že morda obrnil, čeprav mislim, da še vedno vztraja in sedi - v tem položaju je že od morfologije in G mi je nazadnje rekla, da čisto možno, da tako ostane do konca. Bomo videli.
Kar pa zadeva plenic, sem tudi sama na začetku mislila, da bom sprobala nekaj teh pralnih in videla kako se obnesejo, pa me je čez čas minilo, ko sem začela razmišljat kako bo s pranjem in predvsem z sušenjem, saj nimam sušilca, tako, da pri nas definitivno samo te za 1x uporabo.
Magnezij - sama ga ne pijem, kolikor ga pač je v elevitu, pa so minili tudi krči, kot v mečih in trebuhu, moram priznat, da tudi nisem imela ne vem kako hude. Zna pa biti povezava z bolečinami v ledvicah, če ne piješ dovolj, da bi "odplaknila" pesek iz njih. Ker se res lahko delajo ledvični kamni iz mineralov kot so Ca in Mg.
Pijem pa železove šumenke, ker imam hemoglobin ravno na meji, kljub za moje pojme zdravi prehrani in Elevitom.
Kar pa se Tosame tiče, sem jaz vse nabavila v DM-u, ker so cene za par centov višje kot v Tosami, s tem, da sem imela v DM-u bon za 15% poust, tako, da sem se odpravila kar tja, saj rada tudi prijemam, ko kupujem.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
23.10.2012 16:55:11   
HeLenčica
Vesper, če si kupila 5 racmank po 25€ v Tosami, to nanese 125€, za kar pa dobiš 10 racmank in ene prekrivne hlačke! No, kakorkoli, izbira je tvoja user posted image

Sadrika, jaz sem si tudi želela nosilko, culo oz. sling, ki pa stanejo 40€ in več (za en kos blaga!), tako da sem šla kupit blago, naročila sem obroče za sling, za kar sem vse skupaj dala 18€, ena prijateljica pa mi bo iz tega blaga sešila culo (to je tisto, ko si daš okoli ene rame in otročka noter namestiš) IN sling z obroči (ki si ga vežeš poljubno). Tako da če imaš vsaj malo smisla za to oz. imaš koga blizu ki bi to zmogel (je čist simpl), potem ti priporočam raje domačo izdelavo. Po mojem mnenju so nosilke zelooo praktične, je pa to spet mnenje nekoga, ki še ni rodil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
23.10.2012 19:27:11   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Vesper, če si kupila 5 racmank po 25€ v Tosami, to nanese 125€, za kar pa dobiš 10 racmank in ene prekrivne hlačke! No, kakorkoli, izbira je tvoja user posted image

Sadrika, jaz sem si tudi želela nosilko, culo oz. sling, ki pa stanejo 40€ in več (za en kos blaga!), tako da sem šla kupit blago, naročila sem obroče za sling, za kar sem vse skupaj dala 18€, ena prijateljica pa mi bo iz tega blaga sešila culo (to je tisto, ko si daš okoli ene rame in otročka noter namestiš) IN sling z obroči (ki si ga vežeš poljubno). Tako da če imaš vsaj malo smisla za to oz. imaš koga blizu ki bi to zmogel (je čist simpl), potem ti priporočam raje domačo izdelavo. Po mojem mnenju so nosilke zelooo praktične, je pa to spet mnenje nekoga, ki še ni rodil user posted image user posted image user posted image

helenčica za zdaj sva kupila eno. Za začetek sem rekla, da bi jih kupila nekje 5, potem pa še enih pet zraven, po porodu mislim. Zdaj edino ne razumem kako si mislila 10racmank v paketu, da stane 125eur? Ker ta paket 10 racmank, ki sva jih midva kupila stane okrog 230 eur, pa ga niso imeli niti na zalogi sedaj. Nama je lažje če kupiva malo po malo user posted image
Paket tistih ta drugih racmank, ki pa so cenejše že v osnovi po komadu, pa stane 125 eur ja. Te racmanke, ki jih imava midva imajo prekrivne hlačke že gor.
Hočem povedat, da imajo dve različni kvaliteti teh pleničk no, če me razumeš. Rada bi napisala simpl, pol pa nekaj zakompliciram vedno user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.10.2012 7:50:28   
nusika2013
Jaz bom (hvala bogu) dobila to culo za okoli. Sicer sem jo tudi sama hotela kupiti, ker je po moje zakon, ampak je res predraga, da jo tako kupis..je definitivno boljsa izdelava doma, kot pravi helenčica. baje tud otrok noter lezi v naravni pozi, kaj je dobro za njegovo hrbtenico.

jaz se kr premlevam glede teh pralnih plenic. bi jih v bistvu kupla izkljucno zaradi majhne ritke ki prihaja, da ne bi ze od malega nosla teh umetnih materialov na kozi. Saj pravim...verjetno bom za doma nabavila kaksne, za ven pa one za enkratno. ena je pisala, da se dajo racmanke sposoditi...koliko pa stane to?

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 24.10.2012 7:51:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.10.2012 8:35:05   
Rose Bay
Mislim da te izposoja racmank pride od 9,60€ dalje + poštnina, če jih potem ne kupiš. Če pa jih ti pa ni teba plačat.

< Sporočilo je popravil Rose Bay -- 24.10.2012 8:37:37 >

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.10.2012 9:00:30   
HeLenčica
Vesper, vem, da obstaja več plenic Racman....Jaz govorim o tem:

http://pleniceracman.si/ponudba/pralne_plenice/seti/31/bombazni_set_plenic_racman/

http://pleniceracman.si/ponudba/pralne_plenice/seti/32/bambusov_set_plenic_racman/

Kakorkoli user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.10.2012 10:56:06   
Inigo
nosilke - jst sm mela obe - tisto za zavezat in tisto, ki ni za vezat. in sm velik raj nosla tisto brez vezanja. in Brin se je tut ful rad nosil. sploh ko so bli potem krčki in te stvari, sva se dostrat tako uspavala. sm ga dala not in se potem sprehajala po stanovanju ali pa samo migala z boki pred TVjem in je mali zaspal. in potem ko je že bil malo večji, sem kamot šla v trgovino z njim v culi in nakupla stvari. men je blo zakon. tko, da bomo to spet pridno uporabljali.

imam prav takšnega kot ga ima tale na četrti slikci http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=271

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......