Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Mi smo jajčko zelo malo uporabljali, samo v avtu. Na voziček je nisem nikoli montirala, tudi če je spal, sem ga samo prestavla v voziček in je k sreči spal naprej. Kje v MBju pa je trgovina? Hvala za podatek, nisem vedela, da jo imamo. Hvala pikica_82 za info. Saj ravno to me zanima, ker se mi zdi smotano za jajčko odštevat neke bajne vsote, potem pa je ne bom nič kaj uporabljala Trgovina od Tosame pa je, mislim da je Jezdarska ulica. Če se pripelješ v zdravstveni dom na Jezdarski, potem pelješ samo ravno in je trgovina pod blokom. Veš kje mislim? se strinjam okoli bajnih vsot, ampak moraš pa vedet, da je jajčka vseen dost pomembna oprema. kupit dobro jajčko, pomeni tut dobro varovan otrok med vožnjo. sj ni nujno, da boš ti kriva v nesrči. en drug se ti bo zakadil u rit al kj in pol si boš očitala, zakaj nimaš boljše jajčke. jst sm mnenja, da je dobra jajčka ful pomembna. osebno prisegam na maxi cosi. glede uporabe - samo v avtu in to je to. jst niti adapterjev ne bom kupovala. če bomo kam šli ga bom lepo preložila v vozek. sj pol, ko so večji jih tut ne vozimo v avtosedežih okol, ampak v vozičku. pa če spi al pa ne... kremca - še nimam izkušenj z njihovo kremco. pr Brinu sm uporabljala samo bepanthen, ker ima težave s kožo in se drugo sploh ni obneslo. pr nas je itak cela štala, ker sva oba z dragim kožna bolnika (on luskavica, jst atopični dermatitis in nagnjenost k luskavici) in ima tut tamali atopični dermatitis, čeprav se mi zdi, da ga prerašča - se mu pojavlja samo še tu in tam. jst upam, da dojenček ne bo imel teh problemov. dispozicije pa ima... mi smo bli pa včeraj na profesionalnem slikanju, ki smo ga dobil za nagrado od radia center. in blo je fantastično. sj bodo zihr objavli fotke pa jih bote kj vidle najbolj me je presenetil tamali, ker še lani smo meli cele štale, ko smo ga mogli slikat za potni list... vsi fotografi so že zavijali z očmi, ko so vidli, da prihajava. kr se je začel tk dret, ko je vidu fotoaparat... groza! nikkr, da se slika. no, potem nam je le uspelo, sam da bi ve vidle fotko... ko smrt je gor! groza! no, zdj se je pa ful veselil slikanja. smo mu mal povedali kk bo in to in je komaj čakal. in medtem, ko sm bla jst v maski, je mel mali svoj photo shooting in je prav poziral ga je fotograf hotu mal zamotit, da bi hitrj minlo, na konc sta mela pa celo seanso. čist nepričakovano. tut pol ko smo se skupaj slikali je bil ful priden, ubogal kk se je potrebno nastavit, pozirat, smejat... po fotkanju smo šli pa jest in potem še v BC, da je tamali izbral igračko za svojga bratca, ki mu jo bo podaril, ko se rodi. izbral je žirafo, ki se jo potegne in se trese in v trebuščku ima kraguljček, da še zvončklja zraven. pa lahko se obesi na vosek al kam tko. skratka, lepo je izbral. in smo imeli res fantastičen dan
< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.10.2012 8:41:34 >
|